ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

galadriel44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
pixxieΝέο Μέλος
05/03/2005, 03:01:45
"Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας!"

pixxieΝέο Μέλος
05/03/2005, 03:46:50
Προς jonniebegood,και άλλους...

θα ήθελα σε παρακαλώ -εσύ ή όποιος άλλος επιθυμεί- να μου λύσεις κάποιες απορίες.

1.Αναφέρεσαι (με ιδιαίτερο τρόπο) σε κάποιον χρήστη του forum και τον "χαρακτηρίζεις" Εβραίο, Τέκτονα, κλπ. Θα μπορούσες, αν δε σου κάνει κόπο, να μου εξηγήσεις τι σημαίνει να είσαι Τέκτονας, τι σχέση έχει ο Τεκτονισμός με τους Εβραίους και γιατί αυτό μπορεί να είναι μομφή για κάποιον;

2.Μιλάς -υπερασπιζόμενος, αν δε κάνω λάθος- για τον Σαμανισμό. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις από πού γνωρίζεις γι'αυτό και αν έχεις προσωπικές εμπειρίες;

*Όπως θα κατάλαβες είμαι νέο μέλος και κάθε πληροφορία επί των θεμάτων των συζητήσεων είναι για μένα ανεκτίμητη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

05/03/2005, 06:28:17
Προφανώς ο "Στοχασμός πάνω στα Πεπραγμένα" τον οποίον πρότεινα στα Μέλη στα οποία στόχευαν(κυρίως) οι παρατηρήσεις μου, στο προηγούμενο μήνυμα, είναι κάτι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και... αν ακόμη επιτευχθεί είναι δύσκολο να "εκφραστεί" προς τα έξω...

Αυτό λέω, ορμώμενος τουλάχιστον από τα μηνύματα των Ramoglou και jonniebegood που διάβασα εδώ. Ο Gothic μου έχει στείλει ήδη κάποια μηνύματα μέσω e-mail(για το παρόν θέμα) όπου διαβλέπω μία Θετική-Δημιουργική στάση. Τον συγχαίρω γι'αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν αρκεί... Το "κέντρο" βεβαίως και δεν είμαι εγώ, ούτε φυσικά "η Συντροφιά του ESOTERICA"... Το Κέντρο είναι οι Αναζητήσεις σας, οι Δυσκολίες σας, οι Συγκρούσεις σας, οι "Δοκιμασίες" σας, οι Υπερβάσεις σας, οι Νίκες σας... Τον προτρέπω λοιπόν σε μία Συμμετοχή και σε αυτό το στάδιο της Συζήτησης, εάν φυσικά το επιθυμεί.

Μία μόνον απάντηση σε κάτι που ειπώθηκε τελευταία...

jonniebegood:
"ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΥΣΙΩΝ?"

Αγαπητέ jonniebegood, τις έχω ανεχτεί - και όχι μία-δύο φορές μόνον - και έχω "ανεχτεί" και πολλά άλλα χειρότερα... και όχι μόνον εγώ... όλα τα Μέλη της Ομάδας των Συνεργατών του ESOTERICA, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ίσως σε κάποιους από τους συμμετέχοντες σε αυτό το θέμα είναι γνωστά ήδη αυτά...

Και προφανέστατα, θα "ανεχτώ" και άλλα περισσότερα, και πιθανότατα πιο βδελυρά στο μέλλον.

Και ξέρεις γιατί τα "ανέχομαι";

Επειδή δεν τους επιτρέπω να με "αγγίζουν". Ακόμη και αν υπάρξει μία πρώτη, επίφανειακή, "πληγή", δεν αφήνω να γίνει βαθύτερη...

Τα "βαθύτερα στρώματα" τα αφήνω μόνον γι'αυτά τα πράγματα που θεωρώ ως Πυρήνα του Εαυτού μου: Όνειρα, Οράματα, Αρχές, Αρετές... Αυτόν τον χώρο του Εαυτού μου δεν τον θεωρώ ως ένα "χωράφι" όπου οποιοσδήποτε σπόρος μπορεί να πέσει, έτσι απλά και άτακτα, και να φυτρώσει... Προσπαθώ να επιλέγω τους "Σπόρους", σύμφωνα με τη "Σοδιά" που θέλω να έχω... στο "Τέλος των Καιρών".

Και είναι κάτι που Επιλέγω Εγώ! Δεν αφήνω άλλους να το κάνουν για μένα και πολύ περισσότερο δεν αφήνω αυτήν την Ευθύνη στον κατώτερο εαυτό μου: Πάθη, Εγωισμούς, Αλαζονεία, Υπεροψία, Φθόνο κ.ο.κ. Υπάρχει σαφώς καλύτερος "υποψήφιος" γι'αυτήν τη θέση! Σε αυτόν επιθυμώ να την παραχωρήσω και με αυτόν τον γνώμονα πράττω. Όσο οι Δυνάμεις μου το επιτρέπουν. Αυτές που ήδη υπάρχουν και αυτές τις οποίες επικαλούμαι και ενεργοποιώ με την καθημερινή μου Δράση και Συμπεριφορά.

Δεν έχω λοιπόν κάτι άλλο να κάνω επιπλέον εδώ για την ώρα, παρά να προτρέψω, για άλλη μία φορά, σε Στοχασμό/Διαλογισμό πάνω στα Πεπραγμένα... αλλά και στα Πραττόμενα...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

05/03/2005, 12:48:51

quote:

1.Αναφέρεσαι (με ιδιαίτερο τρόπο) σε κάποιον χρήστη του forum και τον "χαρακτηρίζεις" Εβραίο, Τέκτονα, κλπ. Θα μπορούσες, αν δε σου κάνει κόπο, να μου εξηγήσεις τι σημαίνει να είσαι Τέκτονας, τι σχέση έχει ο Τεκτονισμός με τους Εβραίους και γιατί αυτό μπορεί να είναι μομφή για κάποιον;

καλημερα pixxie.

ρωτα αυτους που "δηλωνουν" τεκτονες (και το διαφημιζουν) για το τι ειναι και τι σχεση εχουν με τον Σιωνισμο. (οχι με τους Εβραιους σαν λαο!)

μομφη θεωρειται η αποψη μου οτι αποτελουν μονοθεϊστικα παρακεντρα εξουσιας?

ή το ακουτε ολοιγια πρωτη φορα?

quote:

2.Μιλάς -υπερασπιζόμενος, αν δε κάνω λάθος- για τον Σαμανισμό. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις από πού γνωρίζεις γι'αυτό και αν έχεις προσωπικές εμπειρίες;

διαβασε τι εγραψα περι του θεματος σε αναλογα τοπικ και κρινε μονος σου απο τις πληροφοριες που παραθετω.

δεν υπερασπιζομαι τον σαμανισμο, μιλαω γι αυτον, και απορω για τις αντιδρασεις που προκαλει!!!

οσο για το απο που γνωριζω περι σαμανισμου, αρκει νομιζω η βιβλιογραφια επιστημονων (οπως ο Μιρκε Ελιαντ πχ), τα ιστορικα βιβλια, και το γεγονος πως ταξιδεψα αρκετα χρονια απο την ζωη μου, οχι ως τουριστας αλλα αναζητωντας ανθρωπους της γνωσης, ειτε ηταν σουφι σε λασποχωρια της ερημου του Βελουχισταν, ειτε στους εναπομειναντες "πρωτογονους" Ινδιανους των Ανδεων.

quote:

*Όπως θα κατάλαβες είμαι νέο μέλος και κάθε πληροφορία επί των θεμάτων των συζητήσεων είναι για μένα ανεκτίμητη.

καλως ηρθες.

αλλα λυσε μου κι εσυ μια απορια: πως σε οδηγησε η αναζητηση σου σε αυτο το συγκεκριμενο τοπικ την συγκεκριμενη στιγμη?

βρισκεσαι στον τυραχλαδο, οχι στην Γνωση ή την Σοφια!

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

05/03/2005, 13:31:41

quote:

Προφανώς ο "Στοχασμός πάνω στα Πεπραγμένα" τον οποίον πρότεινα στα Μέλη στα οποία στόχευαν(κυρίως) οι παρατηρήσεις μου, στο προηγούμενο μήνυμα, είναι κάτι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και... αν ακόμη επιτευχθεί είναι δύσκολο να "εκφραστεί" προς τα έξω...

στοχαζομαι καλε μου admin, αλλα ξεκιναω απο το πρακτικο επιπεδο πρωτα, στοχαζομενος πανω στα γραφεντα και στο γιατι και απο ποιους γραφτηκαν.

και καταληγω συνεχως στα ιδια συμπερασματα: ειμαι ανεπιθυμητος για καποιους, ο,τι και να γραψω!

οι αντιδρασεις ειναι σε ολα τα τοπικ ιδιες απο τα συγκεκριμενα ατομα.

εφοσον ομως ειμαι σε δημοσιο βημα, εχω το δικαιωμα να εκφραζω την γνωμη μου οπως ολοι!

μπορει να απαντω καυστικα στις επιθεσεις που δεχομαι, αλλα το κανω με χιουμορ και οχι με υβρεις και λασπολογια!

quote:

Το "κέντρο" βεβαίως και δεν είμαι εγώ, ούτε φυσικά "η Συντροφιά του ESOTERICA"...

υπαρχουν και παρακεντρα ομως ειπαμε...

και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι οπου σχολιασω ενα μελος της "παρεας", μου την πεφτουν αμεσως ολοι μαζι!

quote:

Το Κέντρο είναι οι Αναζητήσεις σας, οι Δυσκολίες σας, οι Συγκρούσεις σας, οι "Δοκιμασίες" σας, οι Υπερβάσεις σας, οι Νίκες σας...

και συνεισεφερε σε αυτα ο γκοθικ ή ο ραμογλου με τον τροπο που μου επιτεθηκαν?

(αν διαβασεις τα σχολια μου στα τοπικ του εσωτερικα νομιζω πως θα καταλαβεις οτι γραφω για να προσφερω πληροφοριες.

δεν αποζητω προσωπικη προβολη, δεν προκαλεσα συγκρουσεις και ανουσιες συζητησεις, ουτε εγραψα ποτε στον τυραχλαδο - με τραβηξε ο τιτλος του συγκεκριμενου τοπικ και απαντησα για πρωτη φορα.)

αληθεια, βοηθαει η λασπη στην αναζητηση?

οι υπολοιποι που θα διαβασουν το τοπικ, τι συμπερασματα θα βγαλουν?

quote:

Αγαπητέ jonniebegood, τις έχω ανεχτεί - και όχι μία-δύο φορές μόνον - και έχω "ανεχτεί" και πολλά άλλα χειρότερα... και όχι μόνον εγώ... όλα τα Μέλη της Ομάδας των Συνεργατών του ESOTERICA, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

απορω με τις κοκκινες γραμμες που εχω δει σε διαφορα μηνυματα απο τα οποια αρκετα ηταν λιγοτερο υβριστικα απο το "σφογγοκωλαριος" ή τους υπαινιγμους περι κοτερου!

εκει υπαρχει αλλος τοπικος θεος που κρινει και αποδιδει δικαιοσυνη?

φιλτατε admin, εξακολουθω να θεωρω κακοπροαιρετα και κακοβουλα οσα γραφτηκαν, με σκοπο να θιξουν την Αξιοπρεπεια μου και την δημοσια εικονα μου - δεν μου τα εγραψαν σε μεϊλ, αλλα σε δημοσιο χωρο!

και εξακολουθω να ζητω την προστασια σου ωστε να μπουν τουλαχιστον κοκκινες γραμμες στις συγκεκριμενες εκφρασεις!

quote:

Και ξέρεις γιατί τα "ανέχομαι";

Επειδή δεν τους επιτρέπω να με "αγγίζουν". Ακόμη και αν υπάρξει μία πρώτη, επίφανειακή, "πληγή", δεν αφήνω να γίνει βαθύτερη...

πιστευεις οτι με αγγιξε η λασπη τους?

οχι φιλε μου, δεν αγγιξε εμενα αλλα την δημοσια εικονα μου στο φορουμ.

οσοι με γνωριζουν απο κοντα ξερουν το ποιον μου, αλλα εδω μεσα βασιλευει ο γραπτος λογος, και αυτος διαμορφωνει την εικονα μας στους αλλους!

και αλλους δεν εννοω μονο τους γραφοντες, αλλα ολους οσους διαβαζουν τα γραφομενα.

quote:

Τα "βαθύτερα στρώματα" τα αφήνω μόνον γι'αυτά τα πράγματα που θεωρώ ως Πυρήνα του Εαυτού μου: Όνειρα, Οράματα, Αρχές, Αρετές... Αυτόν τον χώρο του Εαυτού μου δεν τον θεωρώ ως ένα "χωράφι" όπου οποιοσδήποτε σπόρος μπορεί να πέσει, έτσι απλά και άτακτα, και να φυτρώσει... Προσπαθώ να επιλέγω τους "Σπόρους", σύμφωνα με τη "Σοδιά" που θέλω να έχω... στο "Τέλος των Καιρών".

το ξερεις οτι τα γνωριζω οσα λες, αλλα καλο ειναι που τα γραφεις γιατι ειπαμε, μας διαβαζουν και αλλοι που δεν γραφουν.

quote:

Πάθη, Εγωισμούς, Αλαζονεία, Υπεροψία, Φθόνο κ.ο.κ.

κοιτα συμπτωση!

βρηκα μεγαλες ποσοτητες απο αυτα στον τυραχλαδο!

εξεπλαγειν!

quote:

Δεν έχω λοιπόν κάτι άλλο να κάνω επιπλέον εδώ για την ώρα, παρά να προτρέψω, για άλλη μία φορά, σε Στοχασμό/Διαλογισμό πάνω στα Πεπραγμένα... αλλά και στα Πραττόμενα...

τωρα γιατι μου θυμισες τον Ποντιο Πιλατο?

αν υπαρχει κατι για λογοκρισια απο τα δικα μου γραφομενα, λογοκρινε το κι αυτο!

αλλα αφηνοντας ετσι την κατασταση, θα επαναληφθει στο μελλον απο τους ιδιους δραστες με αλλο αποδιοπομπαιο τραγο...

στοχασου, αλλα μετα δρασε!

νασαι καλα

05/03/2005, 16:11:43
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ !!!

quote:
αυτα να τα πεις σε αυτον που σε προβληματισε με τα ποδαρακια.

εγω θα σου χαρισω μερικους οφεις για να μην σε ξαναστενοχωρησουν με το τι νουμερο παπουτσακια φορανε!

quote:
ακομη δεν μου ειπες απο ποιο περιοδικο βρηκες το κουπονι εγγραφης στους τεκτονες...

quote:
μηπως γιατι εισαι διασκεδαστικος?

quote:
quote:

Αν ήταν ηλίθιος,τότε γιατί δεν μου ήταν κατανοητός

γιατι ο σοφος στα ματια του χαζου μοιαζει βλακας.

quote:
ειναι αυτο που λεω πιο απλα, "το ξερω οτι ειμαι μαλακας αρα διαφερω απο τους αλλους μαλακες"

quote:
απαντω παντα στο επιπεδο του συνομιλητη μου!

ανεβαστε το επιπεδο σας και θα απαντησω αναλογως...

quote:
gothic μην το κανεις στο σπιτι!!!

λερωνει!

quote:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΕΚΤΟΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ 1000 ΛΕΞΕΙΣ...

κι επειδη 1000 λεξεις μπορει να σου πεσουν πολλες, στο λεω και απλα: προσεχε μην σκισεις το καλτσον σου...

quote:
quote:

ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΑΜΑΝ....ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ

δεν τρως καλυτερα μια σουπιτσα ωστε να χωνεψεις και αυτα που διαβαζεις?
θα κερασω μια την ξωτικουλα, οποτε μην βαζω δυο φορες την ιδια φωτογραφια...
λαβε και ενα ξαδερφακι...

quote:
ο δον Κιχωτης επιτιθεται για να υπερασπισει την Δουλτσινεα του απο τους ανεμομυλους...

quote:
και ο μπατλερ (λακε δεν τον λενε?) σας ειναι εξυπηρετικοτατος!
και τεκτων!!!

quote:
για ποτε ειναι η στεψη ειπαμε?
θαρθω μονο και μονο για να δω τον τεκτονα με μεσαιωνικο κολαν!

quote:
εσυ τι εισαι, τεκτονακι, δον Κιχωτης ή και τα δυο?

quote:
α ρε Δουλτσινεα, καρδιες που εχεις καψει...

quote:
παντως του γοτθου του παει η φουστα με το κολαν!!!

quote:
φευγουν και τους θεωρεις αντρες???

χαχαχα

καλα λενε οτι αποπροσανατολιζει η διαφημιση...

quote:
εξαλλου απο την βενταλια σου φαινεται οτι δεν χρειαζεσαι προστασια απο φουστοφορους ιπ-ποτες...

quote:
μαζεψε τις φουστες και τα μεσοφορια σου και μην ανακατευεσαι με τα Ελληνικα Ιδανικα, Αρετες και Αξιες.

quote:
περιορισου να με διασκεδαζεις ωστε να ανεβαζουμε την κινηση στο τοπικ και να γελαει ο κοσμος!

quote:
αυτα στη στοα σου.

οχι σε Ελληνες!

απλα δεν μασαμε απο το κτηνος σας!

quote:
βαλε την γλωσσα μεσα πρωτα και σκουπισε τα σαλια που σου τρεχουν και μετα ελα απο κοντα να με πεις λιγουρη, οσφυοκαμπτη!
και το "απο κοντα" το θελω για να μου σηκωσεις την σκωτσεζικη φουστιτσα σου!!!

quote:
το εχω ξαναπει: απαντω στο επιπεδο του συνομιλητη μου, αλλα τοσο χαμηλα δεν επεσα ωστε να με καταλαβαινει ο εβραιοσκωτσεζος γοτθος τεκτονας.

quote:
quote:

Όταν βλέπεις πως μερικοί δεν έχουν την αξιοπρέπεια να σταματήσουν από μόνοι τους αλλά οξύνουν την κατάσταση και μετά ζητάνε και τα ρέστα τι να κάνεις ;

λεγε ονοματα, ενηλικες ειμαστε!
ποιοι ειναι οι αναξιοπρεπεις???

quote:

Αν μιλήσω και εγώ θα γίνουμε μπάχαλο (ίσως ο απώτερος σκοπός τους) και νόημα δε θα βγει.

"σκοπος τους"???

ποιανων?
λεγε ονοματα!
των μεν ιν μπλακ???

quote:

Προτιμώ λοιπόν προς το παρόν να παρακολουθώ το πόσο χαμηλά μπορεί κάποιος να πέσει και να νομίζει πως είναι ψηλά και ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες και τα πάντα.

λεγε ονοματα, μην ντρεπεσαι!!!

quote:

PHILOSOFOS-1 τι θα μπορούσες να πεις σε κάποιον που νομίζει ότι πίνοντας κάποιες ουσίες, βλέπει το Θεό και τ’ άστρα και γίνεται μύστης;

λεγε ονοματα!!!

καταντας κατινα με τα σαχλα υπονοουμενα!!!

ποιους εννοεις, τον Χαξλεϋ, τον Χοφμαν, τον Ληρυ, τους απειρους σαμανους που χρησιμοποιουσαν ψυχοδηλωτικα, ή τους μυστες των Ελευσινιων???

αποριπτεις ετσι απερισκεπτα την εμπειρια αιωνων?

αντε να τα πεις στους Αϊμαρα ή στους Γιακι αυτα.

ή στους ινδιανους ΝΟΜΙΜΟΥΣ χρηστες πεγιοτ του νεου Μεξικου...

αληθεια, ξερεις τι θα πει μυστης???

τι θα μπορουσες να πεις εσυ για εναν σαμανο?

μονο ανεκδοτα!!!

quote:

Τίποτα ε ;
Εμ γι’ αυτό δε μιλάω και απλά παρακολουθώ.

αμα δεν εχεις να πεις κατι, μη μιλας!!!

quote:
μαζεψε τον ραμογλου τωρα γιατι εχει ξεφυγει...

quote:
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!

quote:
ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ: Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ!!!

quote:
Και αυτό το κάνω διότι οι προσβολές εδώ μέσα πάνε και έρχονται χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. (δεν εννοώ μόνο την ομάδα του esoterica)
Εξ αυτού λοιπόν ορμώμενοι, αυτοί οι οποίοι προκαλούν ασύστολα όταν στριμωχτούν δια μέσου του διαλόγου, προχωράνε σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς το λιγότερο ανεπίτρεπτους. Οι δε υπαινιγμοί τους σε προσωπικό επίπεδο καταδεικνύουν και το πνευματικό τους επίπεδο αλλά και την εσωτερική τους ωριμότητα.

Όταν λοιπόν αποφασίσεις να κατέβεις στο επίπεδο που μιλάνε και να τους απαντήσεις, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στους συνομιλητές τους, τότε θυμούνται την έννοια της προσβολής, την έννοια της προσωπικότητας, την έννοια του σεβασμού και όσα άλλα έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

quote:
Ποια είναι η θέση σας αγαπητέ μου Admin για τις απειλές και τις ύβρεις του μέλους jonniebegood ;;;;;;;;

quote:

Αυτό λέω, ορμώμενος τουλάχιστον από τα μηνύματα των Ramoglou και jonniebegood[/b] που διάβασα εδώ.

05/03/2005, 16:46:36
Αγαπητέ jonniebegood, ως "Πόντιος Πιλάτος", βγαίνω στον "εξώστη" για μία ακόμη φορά!

Πιστεύω ότι εάν αποφασίσεις να κάνεις έστω και "μία σπιθαμή πίσω", τότε μόνον, πιθανώς θα κατανοήσεις την "Θέα" που έχω μπροστά στα μάτια μου...

Αγαπητέ Ramoglou, πιθανολογώ πως τα λόγια τελικά θα χρειαστούν...

Εάν θέλεις, βοήθησέ με να καταλάβω καλύτερα! Η παράθεση όλων αυτών των αποσπασμάτων από μηνύματα ομολογώ πως δεν με βοήθησε σε κάτι παραπάνω... Αν μη τι άλλο, είναι λόγια που έχω διαβάσει και άρα τα γνωρίζω ήδη.

Λοιπόν, για να καταλάβω(...), εσύ θεωρείς τον εαυτό σου Άμεμπτο σε όλη αυτήν τη διαμάχη;; Θεωρείς πως δεν υπάρχουν "επιλήψιμα" στοιχεία στη συμπεριφορά σου και στην πρακτική σου σε αυτό το Θέμα; Περαιτέρω: θεωρείς τον εαυτό σου Αμερόληπτο και Αντικειμενικό Κριτή(για τα τεκταινόμενα εδώ πάντα...);

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

05/03/2005, 18:56:47
Αγαπητέ Admin εκτιμώ ιδιαιτέρως την προσπάθεια κατευνασμού των πνευμάτων που κάνετε μέσα από το παρόν θέμα.

Ομως, δεν κατανοώ μέσα από ποιο σκεπτικό παροτρύνετε την συμμετοχή των μελών σε μία διαδικασία την οποία βρίσκω εντελώς άσχετη με το περιεχόμενο και την κεντρική ιδέα που έχω προσδιορίσει...

αναφέρομαι φυσικά σ'αυτό που απευθύνετε στο μέλος Gothic :

quote:
Τον προτρέπω λοιπόν σε μία Συμμετοχή και σε αυτό το στάδιο της Συζήτησης, εάν φυσικά το επιθυμεί.

Θα παρακαλούσα λοιπόν στο μέλλον, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όλοι σ'αυτά τα ζητήματα. Και αν υπάρχει λόγος να λύνονται οι οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ των μελών, αυτό να γίνεται σε τόπικ εξαρχής δημιουργημένα για τον αυτό λόγο...

Να υπενθυμίσω επιπλέον ότι αυτό που με πολύ γλαφυρό τρόπο αναφέρετε :

quote:
Αυτόν τον χώρο του Εαυτού μου δεν τον θεωρώ ως ένα "χωράφι" όπου οποιοσδήποτε σπόρος μπορεί να πέσει, έτσι απλά και άτακτα, και να φυτρώσει... Προσπαθώ να επιλέγω τους "Σπόρους", σύμφωνα με τη "Σοδιά" που θέλω να έχω... στο "Τέλος των Καιρών".

Και είναι κάτι που Επιλέγω Εγώ! Δεν αφήνω άλλους να το κάνουν για μένα και πολύ περισσότερο δεν αφήνω αυτήν την Ευθύνη στον κατώτερο εαυτό μου: Πάθη, Εγωισμούς, Αλαζονεία, Υπεροψία, Φθόνο κ.ο.κ. Υπάρχει σαφώς καλύτερος "υποψήφιος" γι'αυτήν τη θέση! Σε αυτόν επιθυμώ να την παραχωρήσω και με αυτόν τον γνώμονα πράττω. Όσο οι Δυνάμεις μου το επιτρέπουν. Αυτές που ήδη υπάρχουν και αυτές τις οποίες επικαλούμαι και ενεργοποιώ με την καθημερινή μου Δράση και Συμπεριφορά.

έχουμε ήδη αναφέρει τόσο εγώ όσο και το μέλος Ramoglou

Galadriel quote :

quote:
επίσης,
αν κάτι δεν σε αφορά, δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι σπασμωδικά...
μ'αυτό τον τρόπο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πιστέψει κάποιος τρίτος που διαβάζει, ότι μάλλον για να υπάρχει ο καπνός θα υπάρχει και η φωτιά...

Ramoglou quote:

quote:
Πάει η μυγούλα !!!!!

quote:

Η μύγα παραπάνω δική σου ήταν τελικά ;;;

η διατύπωση είναι σαφώς διαφορετική αλλά νομίζω πως όλοι δείχνουμε προς την ίδια κατεύθυνση...

Τέλος, να παρακαλέσω το μέλος pixxie με όλη μου την καλή διάθεση, τις όποιες απορίες του που είναι άσχετες με το παρόν θέμα, είτε να ανοίξει ένα νέο τόπικ ακριβώς γι'αυτό τον σκοπό, είτε να να τις ενσωματώσει σε κάποιο σχετικού περιεχομένου.

Και θα παρακαλέσω πολύ το ίδιο τόσο το μέλος jonniebegood όσο και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Edited by - galadriel on 05/03/2005 18:58:42

GothicΜέλος
05/03/2005, 20:10:34
Επειδή μου το ζήτησε ο αγαπητός Admin θα πω και εγω δύο λόγια.

Πρώτον και κύριον αγαπητέ Admin σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Δεύτερον,συμφωνώ απόλυτα με την πολύ αγαπητή μου Galadriel.
Όπερ σημαίνει δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα δώσει συνέχεια σε αυτήν την χυδαιότητα και ούτε αυτός που θα αποπροσανατολίσει το θέμα της δημιουργού.

Εάν θα συνεχίσω να γράφω στο παρόν θέμα θα είναι σύμφωνα με την δημιουργό του και που νομίζω είναι ένας χώρος,στον οποίον ψάχνουμε να βρούμε την ίδια μας την ουσία μέσα από το χιούμορ και την διασκέδαση

Σε ο,τιδήποτε λεχθεί σε προσωπικό προσβλητικό επίπεδο εναντίον μου,δεν θα εμπλακώ ούτε και θα απαντήσω,όπως εξ άλλου αρμόζει σε έναν χώρο όπως αυτός
Εξ άλλου,γνωρίζω καλά,πως αν συμβεί κάτι τέτοιο,θα παρέμβετε με τον δέοντα τρόπο

Αυτά είναι όλα και εδώ σταματώ.

Και πάλι ευχαριστώ

PHILOSOFOS-1Μέλος
05/03/2005, 20:41:22

Ανακοίνωση

......ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι παρεβρίσκονται σε

εσωτερικα θεματα η εισέρχονται με ωραίο τροπο στα θέματα

θα υπολογίζονται σημαντικά στην συνέχεια του θέματος μονο αν

δείξουν μίσος και φανατισμό θα δυσαρεστιούνται αυτόματα και αν ο

θεματοφύλακας του χώρου επιτρέψει τοτε και μονο τοτε οταν πάρουν την

άδεια θα μπορούν να ευχαριστιούνται αυτόματα σε εν λόγω κατάσταση.

Υπόψιν οσοι δεν ευχαριστηθούν με τους νομους του εσωτερικά

θα εκτελούνται επι τόπου χωρίς καμμια προειδοποίηση.

Ο νομος εκτελείται απο την αυριανή μέρα κυριακή έτους 2005 οσοι

έχουν πεθάνει πρόσφατα θα τους στέλνεται στο σπίτι ταχυδρομικώς

ευχαρίστηση η δυσαρέστηση ανάλογα.

το σημα αυτό υποδηλώνει οτι ειμαστε ανεκτικοι μαζί σας!!!!

το σήμα αυτό υποδηλώνει οτι μπορείτε να γελάτε οσο θέλετε

οχι όμως για πολύ ώρα γιατί το γέλιο σας θα εντοπίζεται εύκολα!!!!

το σήμα αυτό σημαίνει οχι οτι έχετε σχέση με ένα η περισσότερα

πρόσωπα αλλα ότι κατανοείτε το τι λέει.

Σε περίπτωση που θα διαπιστωθεί οτι έχετε κάποια σχέση με την

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COSMOS THX αμέσως θα σας διακόπτεται η ενδοεπικοινωνία.

ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!

ευχαριστουμε για την συνεισφορα σας ΤΗΧ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

gh

bladerunnerΜέλος
26/07/2003, 00:17:24
Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τα άτομα του esoterica για το θέμα που άνοιξα για τη συναυλία της Βίσση. Η αλήθεια είναι ότι ίσως το παρατράβηξα και εγώ με τα στοιχεία για την προσωπική της ζωή.... Λυπάμαι αν έχασα το μέτρο....

Όπως λυπάμαι και την άσχετη θεματολογία με το site... Απλά νόμιζα ότι το "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού", ήταν κάτι σαν παρείστικο που μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε, ακόμη και άσχετο από το πνεύμα του forum....

Και πάλι ζητώ συγνώμη.....

Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

wiccaΜέλος
26/07/2003, 11:43:13
O bladerunner ΕΙΠΕ:Απλά νόμιζα ότι το "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού", ήταν κάτι σαν παρείστικο που μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε, ακόμη και άσχετο από το πνεύμα του forum....

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΜΙΖΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΠΟΣΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΙΓΟΡΙΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
catΜέλος
27/07/2003, 02:12:36
Α μην ανησυχής ....πολύ την πατίσανε ...μαζί με αυτούς , και εγώ !!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

bladerunnerΜέλος
28/07/2003, 00:24:33
Θα μπορούσε κάποιος λοιπόν να ορίσει τη θεματολογία του "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού"... Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην ξανασυμβεί....

Darkangel_78Μέλος
28/07/2003, 01:15:22
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!
(Ο κατά Admin ορισμός!!!)

Μετάφραση: Ανοίγουμε θέματα που αγγίζουν μεν τους αναζητητές της αλήθειας, αλλά είναι πιο "ανάλαφρα" (ας μου επιτραπεί ο όρος) και επιτρέπουν ένα κλίμα συζήτησης λιγότερο αυστηρό,αλλά σε κάθε περίπτωση κόσμιο.Αυτό δε σημαίνει ότι θα μετατρέψουμε το "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" σε "αρένα",ακόμα κι αν τα θέματα ενίοτε θυμίζουν συζητήσεις παρέας και όχι διαδικτυακό Forum.

Κατανοητά ως εδώ? Αιτήσεις για περαιτέρω εξηγήσεις δεκτές!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

28/07/2003, 11:03:26
Αν αυτό είναι το tοpic στο οποίο ζητάνε συγγνώμη μέλη που ανοίξανε άστοχα θέματα στο αχλαδότυρο νομίζω ότι πρέπει να πρωτοστατώ...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

29/07/2003, 08:30:17
Την καλημέρα μου...

Υπάρχουν πράγματα που ως μέλη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ για την καλή και ΝΟΜΙΜΗ λειτουργία των forums και μιλώ για ΟΛΑ τα forums και όχι μόνο για το "Αχλαδότυρο"...

Καλό λοιπόν θα ήταν απο μεριάς μελών, να μένουν στις ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ των forums που μπορούμε και τις "ελέγχουμε" πιό εύκολα, μιας και αυτές ήταν οι ΑΡΧΙΚΕΣ και ΒΑΣΙΚΕΣ που πάνω τους στήθηκε η μεγάλη επιτυχία του Esoterica.gr ως χώρος ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων...

Θα διαφωνήσω με τον αγαπητό μου Σκοτεινό 'Αγγελο σε αυτό που ανέφερε περί "ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ"...
Εάν κάνει τον κόπο (και μάλιστα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ) κάποιο απο τα μέλη και ανατρέξει σε παλαιότερα θέματα των forums του Esoterica.gr ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ...
ΠΟΥΘΕΝΑ...

Απεναντίας μάλιστα, η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ υπάρχει στη κατηγορία "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ" (ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) γιατί εκεί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ απο όσους συμμετέχουν...

Θα παρακαλούσα τα μέλη που έχουν γράψει ή θα θελήσουν να γράψουν στο ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ, να επισκευτούν και το θέμα του φίλου μας Ανανά με τίτλο "Το Αχλαδότυρο βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ το Esoterica.gr", στη κατηγορία "Αχλαδότυρο" φυσικά...

Θα εκτιμούσα δε, τις εκεί απαντήσεις που θα δώσουν...
Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας...

Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

cyberhoodΜέλος
30/07/2003, 10:14:10
Αν πρέπει να ζητήσει ο bladerunner συγγνώμη που άνοιξε το θέμα τότε εγώ πρέπει να ζητήσω δύο φορές συγγνώμη που συγκεκριμενοποίησα το θέμα με το μπουκάλι . Λοιπόν... δύο φορές συγγνώμη. Μα πρέπει να με καταλάβετε, αμάρτησα για το παιδί (πάλι μελό το έπιασα /αχ, η πολύ Αλίκη Βουγιουκλάκη σε επηρεάζει...)

Δεκτή η συγγνώμη?

morphΜέλος
30/07/2003, 13:34:34
εγώ πάντως προσπάθησα να γυρισω το θέμα στην urban legend εκφανσή του, κάτι πιο σχετικό με το esoterica...

( μάλλον πήγα να βγάλω από την μύγα ξύγκι)

(for all that matters) συγνώμη

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

bladerunnerΜέλος
02/08/2003, 18:22:12
Ίσως έχετε και ένα δίκιο με την αυστηρότητα στο forum. Πριν αρχίσω να συμμετέχω σε αυτό, ήμουν σε ένα άλλο γνωστό forum (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.....), στο οποίο κάποια στιγμή όλοι ( και εμού συμπεριλαμβανομένου ), ανεβάζαme TA ΑΣΧΕΤΑ!!!! και δε γράφαμε τίποτα ή κάτι μηδανηνό για το παραφυσικό....

Αλλά δεν πειράζει. Ουδέν κακό αμιγές καλού (σωστά το έγραψα;;). Βρήκα το esoterica!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!