- Ατια στην Αυστραλια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
------------------------
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
------------------------
πριν λιγες ωρες διαβαζα το αρθρο ενος περιοδικου.. ...:)
θα το βρω να το θεσω
οκ...
ιδου η πληροφορια..:
--εχω συνδεθει με Αυστραλια τελικα/αν και νομιζω πως συμβαινει και κατι αλλο...
θα σημειωσω προς το παρον αυτο απο το αρθρο...και θα επανελθω σαν βρω κι αλλα στοιχεια...αν και νομιζω πως τωρα εχω παντελως πειστει..
quote:
An even larger triangular formation
---οι φιλοι μου που ενημερωθηκαν προ ημερων σιγουρα τωρα εχουν καταλαβει...--
Australia Overrun With UFOs
--σ'ευχαριστω...μακρυνε συνταξιδιωτη...--

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 26/08/2004 04:47:40
καλημερα Ελλαδα:)
--κατοπιν Ελευσεως των "Ε":))---
κατι μου'λεγε να μεινω ξαγρυπνη αποψε + να'μαι που ξημερωθηκα
---οπως τον παλιο καλο καιρο εσωτερικα..:)--
σε ακουσα και ηρθα...:)
πεσμου ηταν στις 17/08..;(εχμ τωρα σαστισα καπως δεν θυμαμαιηταν 18;... θα το βρω το εχω σημειωσει..)
ξερεις ειδα-με το φαινομενο ...περι τις 23:35/αν υπολογισα σστα το χρονο μεχρι να φτασουμε στον προορισμο μας και ανοιξουμε κινητα τηλ...
εντωμεταξυ...ειμαι ακομη οσο ψυχραιμη γινεται.../αν και μια ζωη μεσα στα παραξενα..περιμενα πως θα δω κι αυτο...
φιλε μου "τι να σου πω":Ο
θα ψαξω κι αλλο/ημασταν τεσσερις παντως/οποτε τυχον σχολια δεν με αφορουν/ιδιως απ'οσους δεν ειδαν...
στο θεμα μας ομως...
αν εμφανιστηκε πρωτη φορα στην αυστραλια..περι της 15..ιουνη...σημαινει πως περασε καιρο εκει πανω...//σκεφτομαι να..ειναι και οι ολυμπιακοι/τοση παρακολουθηση απο πανω/μα ηταν τοσο παραξενο...
δεν ηταν φωτα δορυφορων/εξαλλου αυτο κοιταγαμε εκεινη την ωρα/τη διαφορα των δορυφορων απο τα αστρα/αυτα τα τρια φωτα ηταν σαν φως αστεριων/τοσο που αν δεν στεκοσουν να κοιταξεις δεν θα τα προσεχες καν...
μα διεγραψαν ολιγολεπτη πορεια και χαθηκαν στο milky way..
anyways...
μεχρι νεοτερας σε χαιρετω και σ'ευχαριστω παλι..
---ισως κατοπιν τουτου αλλαξουν παρα πολλα/οχι μονο για μας που το ζησαμε στιγμιαια και δεν..προλαβαμε καν να το φωτογραφησουμε/αλλα για οσους περιμεναν παρaξενο ολυμπιακο αυγουστο...---
φως+αγαπη
υγ:@_----τελικα ο κολιος οντως παει με τον 8ο_)

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 26/08/2004 07:39:30
Τωρα αμα ηταν απο τησ 15 ιουνιου δεν ξερω, αλλα παντος η διαισθηση μου δεν με ξεγελαει ευκολα και ειμαι σιγουρος οτι κατι μυστηριο κρυβει η υποθεση.
quote:
Γεια σου ΑΤΜΑ.Λοιπον το περιστατικο πρανεφερα εγω τουλαχιστον το καταλαβα στης 18 Αυγουστου, οι ειδησεις την επομενη μερα το ειχα σαν θεμα.Σιγουρα παντος εγω το ειδα και γιατι το παρατηρουσα για αρκετη ωρα μαζι με τον φιλο μου και ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν δορυφορος γιατι εχω μαθεικαι τουσ διακρινω στον ουρανο τησ νυχτας.Τωρα αμα ηταν απο της 15 ιουνιου δεν ξερω, αλλα παντος η διαισθηση μου δεν με ξεγελαει ευκολα και ειμαι σιγουρος οτι κατι μυστηριο κρυβει η υποθεση.
συμφωνουμε εντελως τοσο που εχω αρχισει να τρομαζω με τη συμπτωση μας.../θα διατηρησω τις επιφυλαξεις μου ομως επειδη στην "ελλαδα του ντοπινγκ"(οχι στην μεγαλη ελλαδα οπως τη βιωνω η ερμη ψχ)φιλε μου,χλευαζουν οσα δεν κατανοουν "οι εραστες της τατιανας" και της trash tv.../ειναι τοσο πολλοι που μοιαζει με στρατιωτικο καθεστος η αγνοια+η κακοβουλη κριτικη τους..:(
ευχαριστω τον Θεο.. λοιπον που με κατεστησε ικανη να δια-βλεπω τα μυστηρια της δημιουργιας του...(και μην πει κανεις οτι το "παραξενο "δεν ειναι μερος της...δημιουργιας....Του:(
πολυ θα ηθελα καποιος ειδικος αντι των πανασχετων κριτικων να μας εδινε τυχον πληροφοριες η καταυθυνσεις για το παρον γεγονος...
προς το παρον μου αρκει το "στιγμα" που εδωθει //οχι απο ανθρωπους..

aum mani padme hum
Α ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...!!!
------------------------
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ...ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΑΝΕΡΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ (ΕΔΩ 4 ΑΤΟΜΑ) ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΥΟ...ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ/ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ(ΕΧΜ...ΕΝΝΟΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ/ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛ.ΜΑΚΡΥΑ...)
---Η ΑΤΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ..ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ...ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ...ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...:)ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ* ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΛΩΝ...ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...--
*"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ..:))"//Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...
ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ...:))
EXM...KI MIA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ..ΑΦΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΣΕ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΟΥ..:)
ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΓΜ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ....ΑΠΟΛΛΩΝΑ ;Ο(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦ./ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ..ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...:)
'Alien encounter' in valleys
TO ΘΕΤΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ..:)
ΑΤΜΑ ALIEN..IZZZZED
O_O

aum mani padme hum
το ατια στην ελευσινα, το 1995, μερα μεσημερι το ειδαν τουλαχιστον δεκαπεντε ατομα γνωστα μου, μαζι με μενα βεβαιως βεβαιως...........
------------------------
quote:
το ατια στην ελευσινα, το 1995, μερα μεσημερι το ειδαν τουλαχιστον δεκαπεντε ατομα γνωστα μου, μαζι με μενα βεβαιως βεβαιως...........
Σαμοθρακη 17 Αυγουστου 2004 ....βεβαιως βεβαιως ![]()
paramatma

aum mani padme hum
quote:
Σαμοθρακη 17 Αυγουστου 2004 ....βεβαιως βεβαιως
δεν απεχει παρα πολυ απο τη Νυμφη...περιπου 10 ωρες ταξιδι![]()
---+ για να κανουμε κουβεντα-ποσο χρονο σου πηρε να φτασεις στο χωρο..

aum mani padme hum
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/08/2004 00:08:53
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ???
------------------------
Αμα το κανει καποιος αυτο πιστευω οτι θα μαζεψει ενα καλο αρχειο και θα μπορεσει να τα δειξει προς τους ενδιαφερομενους και να διεξαγουν καποια ερευνα.Πραγματικα αμα μαζευτει καποια μικρη ομαδα μπορει να μαζεψει πολλα στοιχεια και να τα μοιραστει μαζι μας.
Εγω ειδη εχω επικοινωνισει με τους φιλους μου στην ελλαδα και σε τρεις μηνες που θα ερθω πισω στην πατριδα θα μαζευτουμε να καταγραψουμε οτι βρουμε
quote:
namaste:)
quote:
το ατια στην ελευσινα, το 1995, μερα μεσημερι το ειδαν τουλαχιστον δεκαπεντε ατομα γνωστα μου, μαζι με μενα βεβαιως βεβαιως...........Σαμοθρακη 17 Αυγουστου 2004 ....βεβαιως βεβαιως
νταξ' με το ουφο.
μια και πηγες σαμοθρακη, κοκορετσι απο αλανιαρικο κατσικακι, δοκιμασες? να ρθει να λαδωσει το εσωτερικα σου?
![]()
------------------------
Edited by - astral-project on 28/08/2004 13:06:32