ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ατια στην Αυστραλια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ατια στην Αυστραλια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Νεοπτολεμος25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/08/2004, 21:24:32
quote:
νταξ' με το ουφο.

καλο για σενα:)

και κατι για το ερωτημα που ειναι ασχετο απο το εσωτερικα αλλα μπορω να του δωσω τετοια διασταση...(χμ..αποτυχημενη η παρομοιωση που εκανες:0 ΤΑ ΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ./ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙ:)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΡΕΓΕΙΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ....

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΨΑΡΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ...

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!

aum mani padme hum
astral-projectΜέλος
30/08/2004, 20:46:18
αγαπητη ατμα, δεν βλαφτει να χαλαρωνουμε και λιγακι, εξω εχει σαραντα βαθμους. χιουμορ εκανα.

οσο για την ενεργεια της σαμοθρακης, μια και ειμαι αρκετα ευαισθητο ατομο και αισθανομαι τα ενεργειακα πεδια οπου υπαρχουν, σου λεω οτι το νησι αυτο σφιζει απο θετικη ενεργεια. σε αντιθεση με την σαντορινη που μου προκαλουσε τρομο.

ισως για αυτο και το επισκεπτονται οι φιλοι μας τα ουφο.

αυτα.

ελπιζω τωρα να ειμαι μεσα στα πλαισια του εσωτερικα.

------------------------

04/09/2004, 04:25:44
quote:

αγαπητη ατμα, δεν βλαφτει να χαλαρωνουμε και λιγακι, εξω εχει σαραντα βαθμους. χιουμορ εκανα.

οσο για την ενεργεια της σαμοθρακης, μια και ειμαι αρκετα ευαισθητο ατομο και αισθανομαι τα ενεργειακα πεδια οπου υπαρχουν, σου λεω οτι το νησι αυτο σφιζει απο θετικη ενεργεια. σε αντιθεση με την σαντορινη που μου προκαλουσε τρομο.

ισως για αυτο και το επισκεπτονται οι φιλοι μας τα ουφο.

αυτα.

ελπιζω τωρα να ειμαι μεσα στα πλαισια του εσωτερικα.

------------------------

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΚΕΨΟΥ -ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥΤΟ-ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..ΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΜΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...
ΣΑΝ ΠΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Σ'ΕΝΑ ΤΟΠΟ..ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΣ..ΜΕ ΑΥΤΟΝ...
ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΤΥΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ..ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ..ΕΚΕΙ.
ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ/ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ/ΣΥΜΦΩΝΩ/ΝΟΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ//ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕ:
"ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΓΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕ".

ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΥΤΑ..ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΙΚΟΕΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ...ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ...
ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ....
ΕΧΜ....
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΣ ΝΑΙ,ΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ./ΑΝ ΟΧΙ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ/ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ/ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ...ΤΙΠΟΤΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ + ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΧΡΟΝΟ + ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...//ΣΑΝ ΣΚΑΦΟΣ...ΕΝΩ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΒΟΥΝΟΥ!

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...:)

aum mani padme hum
astral-projectΜέλος
04/09/2004, 08:49:04
μεχρι την κορφη του φεγγαριου δεν εφτασα.

εφτασα ομως σε ενα καλο σημειο πανω απο τον φονια στην τριτη ή τεταρτη βαθρα.

το νησι ειναι γεματο θετικη ενεργεια.

ενιωσα τετοια ενεργεια που ενω δεν αθλουμαι, ετρεχα σαν κατσικι αριστερα δεξια χωρις να κουραζομαι. ολη μερα και ολη νυχτα. σαν να ειχα παρει αναβολικα. το δερμα μου ελαμπε, και γενικα ενιωθα σαν να ειχα φορτιστει.

ισως για αυτο να εχει τοσες εμφανισεις αυτο το νησι.

η σαντορινη δε, εντελως το αντιθετο. μαυρος τοπος. νεκρος. διαβολικος.

------------------------

04/09/2004, 22:23:07
quote:
το νησι ειναι γεματο θετικη ενεργεια
'
:)
Oχι θετικη/οχι αρνητικη

εχει ενεργεια..περισση.

σου διευκρινησα πιο πανω/..η ενεργεια ενος τοπου ειναι
θεμα "συμβατοτητας του τοπου-δοτη με την ενεργεια του ταξιδευτη-αποδεκτη"

(plus: κατι που.. πιο πανω δεν σου ειχα αναφερει:
κι εγω "πλακα εξελαβα":)

---εχουμε αναγκη απο ενα τοπικ με ..σχετικο τιτλο..//ωραια κουβεντα...αλλα τωρα ..ειμαστε εκτος θεματος χμ;..-

aum mani padme hum