ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ατια στην Αυστραλια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ατια στην Αυστραλια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Νεοπτολεμος25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΝεοπτολεμοςΝέο Μέλος
25/08/2004, 15:29:07
Γεια σας απο την μακρινη Αυστραλια.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ.Ηθελα να κανω μια αναφορα ενος περιεργου περιστατικου που μου συναιβει στα μεσα τησ προηγουμενης εβδομαδας.Ενα βραδυ κοιταζα τον βραδινο ουρανο και παρατηρισα κατι παραξενο να κινηται στον ουρανο.Ειχε μια αρκετα περιεργη τροχια οποτε εκατσα και το παρατηρουσα για καμια ωρα περιπου.Ελεγα στους συγκατοικους μου να ερθουν να το δουν ακαι αυτοι.Οι πιο πολλο ηταν δυσπιστοι οποτε δεν μου εδωσαν σημασια ,ομως ενας τους εκατσε και το παρατηρουσε μαζι μου και ειχε μεινει με μια απορια ,οπως και εγω ημουν πολυ περιεργος να μαθω απο που πρεορχονταν αυτο το ΑΤΙΑ.Την επομενη μερα καθομασταν ολοι μαζι και βλεπαμε τις απογευματινες ειδησεις παλι με το ιδιο ατομο που καθονταν μαζι μου το προηγουμενο βραδυ ,ξαφνικα η δημοσιογραφος του channel 7 (ετσι ονομαζεται το τοπικο καναλι) εδειξε μια μικρη ληψη απο ερασιτεχνικη καμερα τρια Ατια να κινουνται στον βραδινο ουρανο και να κανουν διαφορες παραξενες πτησεις.Μου φανηκε πολυ περιεργο που ειχαν κατι τετοιο στις ειδησεις σε αυτην την χωρα.Αλλα το θεμα ειναι οτι πραγματικα σταθηκα τυχερος να δω ενα τετοιο ενδιαφερον θεαμα ,το οποιο επιβεβαιωθηκε την επομενη μερα απο τα τοπικα μεσα μαζικης ενημερωσης.Αυτα τα λιγα απο εμενα ,περιμενω με ενδιαφερον τα σχολια σας

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:07:57
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ/ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΑΝΙΑ!! ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΧ ΠΟΥ ΥΠΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΤΟ Η ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ!?!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
26/08/2004, 04:14:45
Pwwww pw pw... edw telika kati paizetai.... Ean eftasan na ta deixnoyne kai stis eidhseis, kati moy leei oti arga h grhgora 8a bgei sthn epifaneia to zoymi ths ypo8eshs! Ante, na mhn ka8omaste kai sta skotadia. Alh8eia, stis eidhseis pws akribws to periegrapsan? Ti akribws eipan? Fantazomai, oti den aipan kati gia ATIA, alla prospa8hsan na to kalypsoyn. Pantws, exei poly endiaferon!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:23:33
ΛΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ??? (ΧΕΧΕ)

------------------------

ksenitiaΜέλος
26/08/2004, 04:25:46
Tan tan tannnn ta raaa ta tannn!!!! xm.... les???

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:39:52
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.....!!!

------------------------

26/08/2004, 04:43:19
συμπτωση..!
πριν λιγες ωρες διαβαζα το αρθρο ενος περιοδικου.. ...:)
θα το βρω να το θεσω

οκ...

ιδου η πληροφορια..:

--εχω συνδεθει με Αυστραλια τελικα/αν και νομιζω πως συμβαινει και κατι αλλο...

θα σημειωσω προς το παρον αυτο απο το αρθρο...και θα επανελθω σαν βρω κι αλλα στοιχεια...αν και νομιζω πως τωρα εχω παντελως πειστει..

quote:
An even larger triangular formation

---οι φιλοι μου που ενημερωθηκαν προ ημερων σιγουρα τωρα εχουν καταλαβει...--
Australia Overrun With UFOs

--σ'ευχαριστω...μακρυνε συνταξιδιωτη...--

aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/08/2004 04:47:40

26/08/2004, 04:52:34
ακριβη ημερομηνια εχουμε και ωρα...;
θελω να διασταυρωσω κατι...
--------x@

aum mani padme hum
ΝεοπτολεμοςΝέο Μέλος
26/08/2004, 07:12:17
Παντως ναι μαλλον για την ιδια ειδηση μιλαμε,συγγνωμη ΑΤΜΑ δεν εχω την ακριβη ωρα που μεταδωθηκε ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανουμε αναφορα για το ιδιο περιστατικο.Εδω στην Αυστραλια δεν γραφουν συχνα θεματα ποθ ανηκου στο παραξενο.Αμα βρω και εγω κατι σχετικο με την ειδηση θα το μοιραστω μαζι σας

26/08/2004, 07:29:27
καλημερα Νεοπτολεμε:)

καλημερα Ελλαδα:)
--κατοπιν Ελευσεως των "Ε":))---
κατι μου'λεγε να μεινω ξαγρυπνη αποψε + να'μαι που ξημερωθηκα
---οπως τον παλιο καλο καιρο εσωτερικα..:)--

σε ακουσα και ηρθα...:)

πεσμου ηταν στις 17/08..;(εχμ τωρα σαστισα καπως δεν θυμαμαιηταν 18;... θα το βρω το εχω σημειωσει..)
ξερεις ειδα-με το φαινομενο ...περι τις 23:35/αν υπολογισα σστα το χρονο μεχρι να φτασουμε στον προορισμο μας και ανοιξουμε κινητα τηλ...
εντωμεταξυ...ειμαι ακομη οσο ψυχραιμη γινεται.../αν και μια ζωη μεσα στα παραξενα..περιμενα πως θα δω κι αυτο...

φιλε μου "τι να σου πω":Ο
θα ψαξω κι αλλο/ημασταν τεσσερις παντως/οποτε τυχον σχολια δεν με αφορουν/ιδιως απ'οσους δεν ειδαν...

στο θεμα μας ομως...
αν εμφανιστηκε πρωτη φορα στην αυστραλια..περι της 15..ιουνη...σημαινει πως περασε καιρο εκει πανω...//σκεφτομαι να..ειναι και οι ολυμπιακοι/τοση παρακολουθηση απο πανω/μα ηταν τοσο παραξενο...
δεν ηταν φωτα δορυφορων/εξαλλου αυτο κοιταγαμε εκεινη την ωρα/τη διαφορα των δορυφορων απο τα αστρα/αυτα τα τρια φωτα ηταν σαν φως αστεριων/τοσο που αν δεν στεκοσουν να κοιταξεις δεν θα τα προσεχες καν...
μα διεγραψαν ολιγολεπτη πορεια και χαθηκαν στο milky way..

anyways...

μεχρι νεοτερας σε χαιρετω και σ'ευχαριστω παλι..

---ισως κατοπιν τουτου αλλαξουν παρα πολλα/οχι μονο για μας που το ζησαμε στιγμιαια και δεν..προλαβαμε καν να το φωτογραφησουμε/αλλα για οσους περιμεναν παρaξενο ολυμπιακο αυγουστο...---

φως+αγαπη

υγ:@_----τελικα ο κολιος οντως παει με τον 8ο_)

aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/08/2004 07:39:30

ΝεοπτολεμοςΝέο Μέλος
26/08/2004, 08:24:58
Γεια σου ΑΤΜΑ.Λοιπον το περιστατικο πρανεφερα εγω τουλαχιστον το καταλαβα στης 18 Αυγουστου, οι ειδησεις την επομενη μερα το ειχα σαν θεμα.Σιγουρα παντος εγω το ειδα και γιατι το παρατηρουσα για αρκετη ωρα μαζι με τον φιλο μου και ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν δορυφορος γιατι εχω μαθεικαι τουσ διακρινω στον ουρανο τησ νυχτας.

Τωρα αμα ηταν απο τησ 15 ιουνιου δεν ξερω, αλλα παντος η διαισθηση μου δεν με ξεγελαει ευκολα και ειμαι σιγουρος οτι κατι μυστηριο κρυβει η υποθεση.

26/08/2004, 14:34:02
---i...bless u child..---

quote:
Γεια σου ΑΤΜΑ.Λοιπον το περιστατικο πρανεφερα εγω τουλαχιστον το καταλαβα στης 18 Αυγουστου, οι ειδησεις την επομενη μερα το ειχα σαν θεμα.Σιγουρα παντος εγω το ειδα και γιατι το παρατηρουσα για αρκετη ωρα μαζι με τον φιλο μου και ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν δορυφορος γιατι εχω μαθεικαι τουσ διακρινω στον ουρανο τησ νυχτας.

Τωρα αμα ηταν απο της 15 ιουνιου δεν ξερω, αλλα παντος η διαισθηση μου δεν με ξεγελαει ευκολα και ειμαι σιγουρος οτι κατι μυστηριο κρυβει η υποθεση.

--in other words:
συμφωνουμε εντελως τοσο που εχω αρχισει να τρομαζω με τη συμπτωση μας.../θα διατηρησω τις επιφυλαξεις μου ομως επειδη στην "ελλαδα του ντοπινγκ"(οχι στην μεγαλη ελλαδα οπως τη βιωνω η ερμη ψχ)φιλε μου,χλευαζουν οσα δεν κατανοουν "οι εραστες της τατιανας" και της trash tv.../ειναι τοσο πολλοι που μοιαζει με στρατιωτικο καθεστος η αγνοια+η κακοβουλη κριτικη τους..:(

ευχαριστω τον Θεο.. λοιπον που με κατεστησε ικανη να δια-βλεπω τα μυστηρια της δημιουργιας του...(και μην πει κανεις οτι το "παραξενο "δεν ειναι μερος της...δημιουργιας....Του:(

πολυ θα ηθελα καποιος ειδικος αντι των πανασχετων κριτικων να μας εδινε τυχον πληροφοριες η καταυθυνσεις για το παρον γεγονος...

προς το παρον μου αρκει το "στιγμα" που εδωθει //οχι απο ανθρωπους..

aum mani padme hum
CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 16:37:47
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ CHANNEL7 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΥΤΕ 19/8 ΟΥΤΕ 20/8 ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Α ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...!!!

------------------------

27/08/2004, 01:09:46
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CHANNEL7..ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ...ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΑΝΕΡΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ (ΕΔΩ 4 ΑΤΟΜΑ) ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΥΟ...ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ/ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ(ΕΧΜ...ΕΝΝΟΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ/ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛ.ΜΑΚΡΥΑ...)
---Η ΑΤΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ..ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ...ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ...ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...:)ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ* ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΛΩΝ...ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...--

*"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ..:))"//Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...
ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ...:))

EXM...KI MIA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ..ΑΦΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΣΕ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΟΥ..:)
ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΓΜ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ....ΑΠΟΛΛΩΝΑ ;Ο(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦ./ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ..ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...:)
'Alien encounter' in valleys

TO ΘΕΤΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ..:)

ΑΤΜΑ ALIEN..IZZZZED
O_O

aum mani padme hum
astral-projectΜέλος
27/08/2004, 18:41:35
γιατι πατε τοσο μακρυα?

το ατια στην ελευσινα, το 1995, μερα μεσημερι το ειδαν τουλαχιστον δεκαπεντε ατομα γνωστα μου, μαζι με μενα βεβαιως βεβαιως...........

------------------------

28/08/2004, 00:05:34
namaste:)

quote:
το ατια στην ελευσινα, το 1995, μερα μεσημερι το ειδαν τουλαχιστον δεκαπεντε ατομα γνωστα μου, μαζι με μενα βεβαιως βεβαιως...........

Σαμοθρακη 17 Αυγουστου 2004 ....βεβαιως βεβαιως

paramatma

aum mani padme hum
28/08/2004, 00:07:43
quote:

δεν απεχει παρα πολυ απο τη Νυμφη...περιπου 10 ωρες ταξιδι

---+ για να κανουμε κουβεντα-ποσο χρονο σου πηρε να φτασεις στο χωρο..

aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/08/2004 00:08:53

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 04:14:22
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΑΤΙΑ!!!
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ???

------------------------

ΝεοπτολεμοςΝέο Μέλος
28/08/2004, 11:40:26
Καλημερα στην Ελλαδα.Λοιπον οπως ειπε και ο cybermaster οι θεασεις των ατια ειναι πολυ συχνες.Εγω οταν ημουν πιο μικρος πηγαινα στην παραλια και καθομουνα τα βραδια με καλη παρεα μακρια απο φωτα οποτε ο νυχτερινος ουρανος φαινοταν ολος.Εκει αμα κατσεις θα δεις ενα σωρο παραξενα ιπταμενα αντικειμενα να περιφερονται στον ουρανο με παραξενες τροχιες.Απλα πρεπει να παρει κανενας μαζι του μια φωτογραφικη ,η μια καμερα και να οτι παραξενο βλεπει να το καταγραφει αυτη πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση.
Αμα το κανει καποιος αυτο πιστευω οτι θα μαζεψει ενα καλο αρχειο και θα μπορεσει να τα δειξει προς τους ενδιαφερομενους και να διεξαγουν καποια ερευνα.Πραγματικα αμα μαζευτει καποια μικρη ομαδα μπορει να μαζεψει πολλα στοιχεια και να τα μοιραστει μαζι μας.
Εγω ειδη εχω επικοινωνισει με τους φιλους μου στην ελλαδα και σε τρεις μηνες που θα ερθω πισω στην πατριδα θα μαζευτουμε να καταγραψουμε οτι βρουμε

astral-projectΜέλος
28/08/2004, 13:04:32
quote:

namaste:)

quote:

νταξ' με το ουφο.

μια και πηγες σαμοθρακη, κοκορετσι απο αλανιαρικο κατσικακι, δοκιμασες? να ρθει να λαδωσει το εσωτερικα σου?

------------------------

Edited by - astral-project on 28/08/2004 13:06:32