- Δαρβίνος vs Θρησκείας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
21/11/2010
21/11/2010
quote:ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 :
quote:
εδω σου παραθετω αποσπασμα αρθρου που λεει πως η λιμνη Τσαντ παλαιοτερα ηταν μεγαλυτερη της Κασπιας (βλεπεις οτι μιλουσα και μιλαω βασει στοιχειων;)Lake Chad is believed to be a remnant of a former inland sea which has grown and shrunk with changes in climate over the past 13,000 years. At its largest, around 4000 BC, this lake is estimated to have covered an area of 400,000 km²...
Κανεις δεν διαφωνεί οτι στο μακρινό παρελθόν η σαχάρα δεν ήταν το ανυδρη οσο σήμερα .
Αυτο είναι γνωστό .Αλλο είναι αυτο , και αλλο είναι να μιλας για παγκοσμιους κατακλυσμούς που σκέπασαν την σαχάρα με νερό υψους 50 και 100 μέτρων .
Επιπλεον η λιμνη Τσαντ στην οποια αναφέρεσαι προσπαθώντας να πιαστεις απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κυριολεκτικά , βρίσκεται στην ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ Αφρική 2.500 χιλιομετρα μακρια απο τις πυραμίδες .
Δηλαδή αποσταση ΔΙΠΛΑΣΙΑ απο οσο απέχει απο τις πυραμίδες η ΑΘΗΝΑ .
Τα νερά της λίμνης αυτης εχουν αυξομοιωθεί στο παρελθόν πολλες φορές γιατί βρίσκεται κοντα στην τροπικη Αφρική που δέχεται μεγάλα ποσά βροχοπτώσεων .
Με κανένα τρόπο δεν συσχετίζεται το ποσο νερό έχει η λίμνη αυτη , με το τι υμβαίνει στην Σαχάρα , ή με κατακλυσμούς και άλλα ευφάνταστα .
quote:
υγ...το μπουμπουνοκεφαλη σε πειραξε, το παλαβομαρες ομως το θεωρησες φυσιολογικο..Μα αυτα που γράφεις είναι ΛΟΓΙΚΑ τωρα :
Η λίμνη Τσαντ ήταν μεγάλη οσο η Κασπια , αρα έγινε κατακλυσμός στην Αιγυπτο ?
Τι να σου πω ...
1) ε οχι και κανεις δεν διαφωνει, ο γεωλογος που επικαλεστηκες μας ελεγε οτι η Σαχαρα ηταν ανυδρη ερημος και πριν 13000 χρονια...ε αυτο ηταν πατατα, τι να κανουμε...
2) η λιμνη Τσαντ ανηκει η μιση στη Σαχαρα και η αλλη μιση στην υποσαχαρια Αφρικη, φαντασου ομως οτι οταν ειχε το μεγεθος της Κασπιας ηταν τριακοσιες φορες μεγαλυτερη απο την λιμνη που βλεπεις στο χαρτη και αρα αναλογικα κατελαμβανε πολυ μεγαλη εκταση στη Σαχαρα..η οποια Σαχαρα τοτε ειχε και αλλες λιμνες, ειχε ποταμους, ειχε βλαστηση, ειχε ελεφαντες...

3) το οτι η Σαχαρα απο το τελος της Πλειστοκαινου και μετα ερημοποιηθηκε σταδιακα και εχασε τις λιμνες, τα ποταμια, τη βλαστηση της και τα ζωα που ζουσαν απ'αυτην οφειλεται σε μια αποτομη κλιματολογικη μεταβολη που ξεκινησε απο τοτε...εγω λοιπον λεω πως τοσο η ερημοποιηση της Σαχαρας οσο και το λειωσιμο των παγετωνων οφειλονται σε αυτη τη μεταβολη και το σεναριο μου ειναι πως οφειλεται στη μετατοπιση του αξονα της γης...αυτη η αποτομη μετατοπιση εφερε πρωτα τον κατακλυσμο σαν αμεσο φαινομενο και μετα σε βαθος χρονου το λειωσιμο των παγετωνων, την ερημοποιηση της Σαχαρας και την εξαφανιση βασικων ζωικων κλαδων...
ο Αινσταιν ειπε πως συχνα στο παρελθον της γης συνεβησαν μετατοπισεις του αξονα της γης με κατακλυσμικα φαινομενα ως συνεπειες, εγω λεω το εξης απλο: αν θελουμε να εντοπισουμε πιθανες περιοδους που συνεβησαν τετοια γεγονοτα πρεπει να ψαξουμε στις περιοδους που ειχαμε αποτομες και μεγαλης κλιμακας μεταβολες του κλιματος...τωρα συμβαινει και το εξης: η ημερομηνια του Πλατωνα για τον κατακλυσμο βρισκεται στην περιοδο του τελους της Πλειστοκαινου, κατι που εμενα με γοητευει...
quote:εΦη,δε φταιω εγω που εχετε μαθει εδω μεσα σε τακτικες μαχης ελιγμους αποφυγης και σε κατα φαντασιαν ασθενης...
quote:
Και ΕΙΝΑΙ ο Lupus...ας το διαψεύσει λοιπόν εφοσον δεν είναι...Είπα , ας το διαψεύσει και μου αρκεί αυτό , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Ειδικα εσενα τα μπινελικια που σου πρεπουν θα τα εριχνα ευχαριστως,αλλα κατι μου λεει οτι τα μουτρα μου θα φτυνα και δεν το κανω γενικα γι'αυτο ακριβως το λογο.Ομως δεν προκειτε να εμποδισω και κανενα να το κανει αν ετσι νομιζει οτι ειναι το πρεπον,ουτε και θα κλαφτω σε κανεναν αν καποιος μου ριξει τα μπινελικια της αρκουδας.
Οτι δεν ειμαι ο Mithras το ειπα και παραπανω και σου λεω κοιτα την απαντηση αυτη :Απεστάλη: 18/11/2010, 11:37:12
και αυτη :Απεστάλη: 18/11/2010, 11:37:42
Τωρα αν νομιζεις οτι καθισα και εκανα ολοκληρη ιστορια για σενα και τον thick math,εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας...
Mithras...
τωρα που απανταμε και μαζι μαυρο φιδι που μας εφαγε φιλε!
Νομιζα οτι η σαχαρα εγινε ετσι απο τις φωτιες του φαεθων και οχι απο τον κατακλυσμο που εγινε αργοτερα,ειπε ο κελσος εναλλασσομενες οι καταστροφες...
Για το βιντεακι και τις τροχιες των πλανητων απο τους πυθαγοριους εχει κανενας τιποτα ενδιαφερων;
quote:Το θεμα τους ειναι οτι ειμαι εγω ο Lupus εσυ το ξερουν οτι εισαι ,καποιο παιδικο παιχνιδακι μου θυμιζει ή μηπως ελληνικη ταινια;Μωρή καμμένη ψείρα είπα εγώ ότι δεν είμαι ο Lupus; lol
Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
21/11/2010
21/11/2010
quote:
εΦη,δε φταιω εγω που εχετε μαθει εδω μεσα σε τακτικες μαχης ελιγμους αποφυγης και σε κατα φαντασιαν ασθενης...
Ειδικα εσενα τα μπινελικια που σου πρεπουν θα τα εριχνα ευχαριστως,αλλα κατι μου λεει οτι τα μουτρα μου θα φτυνα και δεν το κανω γενικα γι'αυτο ακριβως το λογο.Ομως δεν προκειτε να εμποδισω και κανενα να το κανει αν ετσι νομιζει οτι ειναι το πρεπον,ουτε και θα κλαφτω σε κανεναν αν καποιος μου ριξει τα μπινελικια της αρκουδας.
Οτι δεν ειμαι ο Mithras το ειπα και παραπανω και σου λεω κοιτα την απαντηση αυτη :Απεστάλη: 18/11/2010, 11:37:12
και αυτη :Απεστάλη: 18/11/2010, 11:37:42
Τωρα αν νομιζεις οτι καθισα και εκανα ολοκληρη ιστορια για σενα και τον thick math,εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας...
Mithras...
τωρα που απανταμε και μαζι μαυρο φιδι που μας εφαγε φιλε!You've got to fight for your right to fight
Καλά μην ζοριζεσαι πολύ και σκίσεις κανα καλτσόν...Χλεύη...όλο δηλώσεις είσαι και σύ και το Τρόλ...και απο κατινστικες συμπεριφορές θα τις βρείτε εκεί ακριβώς που βρίσκονται ... στα μούτρα σας...![]()
Δεν μου λές ρε τυπάκο , ποιός μίλησε για ίδιο πρόσωπο ανάμεσα σε σένα και το Τρόλ..???
Εγώ σε αποκάλεσα ευθέως ουρίτσα του και δεν ανακαλώ που να χτυπάς το κολαράκι σου κάτω...και ουδέποτε είπα ότι είστε το ίδιο πρόσωπο ...
Ουρίτσα του είπα ότι είσαι.."ακόλουθός του" ...συμπαθών του ... όπως θές πέστο...αυτό είπα , τι ασυναρτησίες είναι αυτές που λές Χλεύη..???
Προσωπικά σε θεωρώ και άλλα πολλά πράματα αλλα ουδέποτε τα κοινοποίησα -το ξέρεις έτσι..???- και παρ'ολο που προκλήθηκα απο σένα επανειλλημένα και μάλιστα απο την πρώτη στιγμή που πρωτο-εμφανίσθηκες , ειρωνεύεσαι με ασφάλεια διότι αν το έκανες αυτό στην προσωπική σου ζωή σε κάποιον απέναντί σου τετ-α-τετ θα τις έτρωγες τις κλωτσιές σου...!!!
Έχεις μπεί εδώ μεσα και η μια σαχλαμάρα διαδέχεται την άλλη κάθε φορά που μιλάς...μη υπεισερχόμενος ποτέ στην ουσία των θεμάτων αλλα για να κάνεις κάτι που σε εκφράζει...ξέρεις εσύ αλλα και όλοι οι υπόλοιποι που σε παρακολουθούν, τι εννοώ..!!!
Λοιπόν , σαν απευθύνεσαι στο πρόσωπό μου -ένθεν- να πλένεις το στόμα σου με Close-up...δεν θα πώ τίποτ'αλλο...καλό θα ήταν να μην μου απευθύνεις ξανά τον λόγο για την ακρίβεια...!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
to parathetw
EΘNIKH KAI ΣTPATIΩTIKH AΣΦAΛEIA
KATEΠEIΓON ΣHMA AΠOΛYTOY ΠPOTEPAIOTHTOΣ 12-08-2003 TOY ΣTPATHΓEIOY - ΠPYTANEIAΣ O.E.A. ΠPOΣ EΛΛHNEΣ AΞIΩMATIKOYΣ 3 OΠΛΩN, AΣTYNOMIAΣ KAI K.Y.Π.-E.Y.Π.
ΔIABAΘMIΣH: KOINO
ΠPOΣOXH: KATAΣTAΣIΣ COSMIC ETNA
KEIMENO: AΠO EΛΛHNOAMEPIKANOYΣ ΣTPATIΩTIKOYΣ H.Π.A. ΠΛHPOΦOPOYMEΘA EΠIΘEΣH ΣTPATΩN TOY AΞONOΣ ΔIHMEPΩN ΣYMΦΩNΩN B.A.Σ.T. (BOYΓAPIAΣ - AΛBANIAΣ - ΣKOΠIΩN - TOYPKIAΣ) ENANTION EΛΛAΔOΣ AΠO OKTΩBPIO 2003 (ΣYΓKEKPIMENΩΣ 15 OKTΩBPIOY 2003) ΩΣ APXH TOY Γ' ΠAΓKOΣMIOY ΠOΛEMOY. STOP.
OI ΠPEΣBEIEΣ H.Π.A., AΓΓΛIAΣ, AΛBANIAΣ, ΣKOΠIΩN, BOYΛΓAPIAΣ, TOYPKIAΣ, IΣPAHΛ EIΣ AΘHNA, KAI TA MEΛH TOY K.I.Σ.E. 'H "KENTPIKOY IΣPAHΛINOY ΣYMBOYΛIOY EΛΛAΔOΣ", HTOI OI EBPAΪKHΣ KATAΓΩΓHΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITIKOI: MAPΔOXAΪ ABOYPHΣ-EBEP , ΓIΩPΓOΣ TΣANT MINEΪKO, TOYPΓKOYTΣOΓΛOY KAPA AMANΛΗΣ, EBEP, KOΛOZΩΦ, XOΛΣTAΪN ΓΛYΞMΠOYPΓK, KAI AΛΛOI, KAI H HΓEΣIA TΩN ΣOYΦI ME TON ΠAΛAIOΛOΓO ΔPAΓAZH, TEΛOYN EN ΓNΩΣH THΣ TEKTAINOMENHΣ EΠIΘEΣEΩΣ THΣ B.A.Σ.T. ENANTION EΛΛAΔOΣ. TOYΣ KAΛOYME NA EKΘEΣOYN OΣA ΓNΩPIZOYN ΣTO EΛΛHNIKO Γ.E.EΘ.A. STOP.
META AΠO ANΩTEPΩ EΠIΘEΣH O MOΓΓOΛIKOΣ YΠOAΞONAΣ B.A.Σ.T., ΣYMΠAIΓNIAKΩΣ ΘA EKΔIΩXΘEI AΠO TON AΞONA HΠ.E.I. (H.Π.A. - EYPΩΠHΣ - IAΠΩNIAΣ) KAI ΘA ENTAXΘEI EIΣ ANTIΠAΛO AΞONA P.I.K. (PΩΣIAΣ - IΣΛAM - KINAΣ) TOY Γ' Π.Π. STOP.
A) ΔIATAΞTE EΞOΔO EΛΛAΔOΣ AΠO E.E. - NATO - HΠ.E.I. STOP.
B) KHPYΞTE THN EΛΛAΔA ΣE KATAΣTAΣH EKTAKTOY ANAΓKHΣ. STOP.
Γ) ΠPOΣAPMOΣTE AMEΣΩΣ XΩPOTAΞIA ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN ΔIA AMYNA ENANTION THΣ B.A.Σ.T. STOP.
Δ) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ KAI EΞOΠΛIΣTE BAPEΩΣ AΣTYNOMIA KAI ΠOΛITOΦYΛAKH EΛΛHNΩN ΔIA AMEΣH AΠEΛAΣH AΠANTΩN BOYΛΓAPΩN, AΛBANΩN, ΣKOΠIANΩN, TOYPKΩN KAI MOΓΓOΛΩN TΣETΣENΩN KAI XAZAPΩN ΩΣ ΨEYΔOEΛΛHNOΠONTIΩN METANAΣTΩN ENTOΣ EΛΛAΔOΣ, ΔIOTI EINAI BAPEΩΣ OΠΛIΣMENOI KAI OPΓANΩMENOI ΣTPATIΩTIKΩΣ. STOP.
E) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AΣTYNOMIKEΣ MONAΔEΣ EΛΛHNΩN BOPEIOY HΠEIPOY, EΛΛHNΩN ΣKOΠIΩN, EΛΛHNΩN BOYΛΓAPIAΣ KAI EΛΛHNΩN ΠONTIΩN PΩΣIAΣ, ΔIA TON ENTOΠIΣMO TΩN YΠOΔYOMENΩN ΨEYΔΩΣ EΛΛHNIKH KATAΓΩΓH. STOP.
ΣT) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΠETPEΛAΪKHΣ - AIOΛIKHΣ - HΛIAKHΣ ENEPΓEIAΣ EΛΛAΔOΣ ME APXH ΠETPEΛAIOΠHΓEΣ ZAKYNΘOY KAI ME 2ON EΞOPYΞANTA ΣOΦIANOΠOYΛO. STOP.
Z) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΓEΩPΓIAΣ - KTHNOTPOΦIAΣ - AΛIEIAΣ - ΠPΩTΩN YΛΩN METAΛΛOYPΓIAΣ KAI XHMIKHΣ BIOMHXANIAΣ EΛΛAΔOΣ. STOP.
H) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA AΣTIKHΣ KAI AMYNTIKHΣ BIOMHXANIAΣ EΛΛAΔOΣ. STOP.
H MH AKAPIAIA EKTEΛEΣH TΩN 8 TEΛEYTAIΩN ΔIATAΓΩN ΣYNIΣTA ΣYNEIΔHTH EΣXATH ΠPOΔOΣIA ENANTION THΣ EΘNIKHΣ KAI ΣTPATIΩTIKHΣ AΣΦAΛEIAΣ. STOP.
ΣTPATHΓEIO - ΠPYTANEIA O.E.A.
EΠIΔOΣH ΣHMATOΣ:
KΛHTHPAΣ EΠIΔOΣEΩΣ O.E.A., KAPAΓEΩPΓIOY XP. XP. IΩANNHΣ
EΛΠIΔOΣ 12
NEA IΩNIA
BOΛOΣ
EΛΛAΣ
Πηγή : http://www.e-e-e.gr/
ΦΙΛΕ ΜΟΥ terpandre NA EIΣAI KAΛΑ ΜΟΥ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ????
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣTPATHΓEIO - ΠPYTANEIA O.E.A. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ?????
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()

![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
Τι να πει κανει!! Στ'αρματα στ'αρματα !!!
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
ΣΥΜΠΤΩΣΗ???![]()
-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
Edited by - CyBeR_JiM on 01/09/2003 16:12:03
επισης απο τους 3000 αξιωματικους που υπαρχουν στα γραφεια του πενταγωνου ,οι 800 θα πανε σε βασεις στα συνορα.
ομως αυτο ανηκει στα πλαισια της αναδιοργανωσης του στρατου.
ενας αξιωματικος μου σε συζητηση που ειχαμε στο πενταγωνο, που εκανα τους τελευταιους μηνες της θητειας μου,ειχε πει να μην φοβαμαι αν ακουω η διαβαζω οτιδηποτε.
επισης οταν τον ρωτησα ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω,μου απαντησε ,οταν θα πανε απο τα καναλια, (καθε ειδους δημοσια η εγκυρα καναλια), να μας εμψυχωσουν η να μας κανουν να νιωσουμε μισος για εκεινον που επιβουλευεται την πατριδα μας.
οταν λοιπον παρατηρηθει κατι τετοιο παιδια ,ισως να γινει μια συρραξη.
μεχρι εκεινη την στιγμη ομως ,ας εχουμε εκγρηγορση.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 01/09/2003 16:30:49
Edited by - manos on 01/09/2003 16:45:01
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...
![]()
![]()
![]()
![]()