- ---Kάτι σαν ημερολόγιο.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΕΥΚΟΛΟ...ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ...
ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ.
ΠΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...
ΒΡΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΕΡΩΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
ΒΡΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥΣ
ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΥ
ΔΑΣΟΥΣ
ΣΤΙΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΛΑΣΗ
ΣΤΙΣ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
ΒΡΕΧΕΙ
ΒΡΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ
ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΝΟ
ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ
ΒΡΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑ
ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΨΗΛΑΦΙΣΜΩΝ
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΝΘΕΡΜΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΑΝΑΤΑΣΕΩΝ
ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ
ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ
ΑΝΑΣΑΣΜΟΙ
ΨΥΧΗ ΜΟΥ,
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΒΡΕΧΕΙ
ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙ Η ΒΡΟΧΗ
ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΡΕΜΒΑΖΟΥΣΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ
ΚΥΨΕΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ
ΣΚΙΡΤΗΜΑ
ΘΡΥΛΩΝ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗΣ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ
ΑΣΜΑ ΑΠΟΓΕΙΣΗΣ
ΑΝΕΜΙΖΩ
ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ.
ΒΡΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
ΑΚΟΜΑ...
Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΑΝΟΙΞΗ...
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2005
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Απ' αυτούς γεννήθηκε το γένος των τζιτζικιών παίρνοντας τούτο το βραβείο από τις Μούσες, δηλαδή να μην έχει αφότου γεννηθεί καμμιά ανάγκη για τροφή, αλλά, χωρίς να τρώη και να πίνη, ν' αρχίζη ευθύς να τραγουδάει ως που να πεθάνη, κι έπειτα πηγαίνοντας στις Μούσες να τους φέρνη είδηση ποιός από τους ανθρώπους εδώ κάτω ποιάν απ' αυτές τιμάει.
Και νά, στην Τερψιχόρη φέρνοντας την είδηση ποιοί την ετίμησαν, κάνουν προς αυτούς την αγάπη της μεγαλύτερη, και στην Ερατώ εκείνους που την ετίμησαν μ' ερωτικά τραγούδια όμοια και στις άλλες κατά το είδος της τιμής που ταιριάζει στην κάθε μιά.
Μα στην πρεσβύτατη, την Καλλιόπη, και στην Ουρανία που έρχεται έπειτα από αυτήν, αγγέλουν εκείνους που περνούνε την ζωή τους με φιλοσοφία και που τιμούν εκείνων την τέχνη. Αυτές δα είναι που πιό πολύ απ' όλες τις Μούσες, έχοντας να κάμουν με τον ουρανό και με τους λόγους, και των θεών και των ανθρώπων, αρθρώνουνε την ομορφότερη φωνή.
Για πολλές δα λοιπόν αιτίες πρέπει να μιλούμε για κάτι και δεν πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι.
Πλάτωνος Φαίδρος, μετάφραση Ιωάννη Θεοδωρακόπουλου

"Are you now, or have you ever been? "
Valnta + THX1138
Φάνηκες σαν φλόγα στο σκοτάδι,
αλλά δεν έσβησες.
Στα κρύα τζάμια
αχνίζω το όνομά σου
στο σούρουπο του παγωμένου χρόνου
με φιλάς
γκρεμίζεται ο πόνος
απ΄τις άκρες των δακρύων
αλλάζω τα σύννεφα
με παραμύθια θροισμάτων
στου απείραχτου
χρόνου τη μυστική χλωρίδα.
Πολύ φως,
κι όμως έξω σκοτεινιάζει.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΟΙΣΤΡΟΣ...
ΟΙΣΤΡΟΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ
ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ...
ΕΠΙΞΕΛΩΣΗΣ ΦΛΟΓΕΣ
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ
ΗΔΟΝΩΝ
ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ
ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ
ΟΡΑΜΑΤΩΝ
ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ
Η ΠΟΙΗΣΗ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ
ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
ΑΦΟΣΙΩΣΗ...
Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Τώρα σε ζητώ
σαν τον ουρανό
γράφω στο κορμί σου
αναπόληση του μύθου
σε γλυκοκρατώ,
τώρα με ζητάς
μέσα σου, όπου πας
γράφεις στη μορφή μου
καταλήγεις στην αφή μου
στίχος που μιλάς, Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Η αρχέτυπη εικόνα της σταύρωσης, χαρακτηριστική της χριστιανικής θρησκείας, δείχνει ότι εκείνοι που δέχονται την κακή τους πλευρά σαν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους, βγάζουν το σύνολο των άλλων από τη βολή του, γιατί η σκοτεινή πλευρά αντίκειται προς τους λεγόμενους "ηθικούς νόμους" της εποχής. Οποιος τους παραβιάζει λέγοντας για παράδειγμα "είστε όλοι αδέρφια" δεν μπορεί παρά να σταυρωθεί."
... με την ευκαιρία :
το ερωτύλος γράφεται με ύψιλον
το ολημερίς με ήττα
το δίνη με γιώτα
το απόληξης με ήττα
...parinito...με όλα!
G.

bitch and bites
...ή ακόμα κι ανορθόγραφο ![]()
Galadriel

bitch and bites
Μπαίνω στον πειρασμό να ζητήσω τα φώτα της γέφυρας να ανοίξουν και ας μου χρεώσουν τον λογαρισμό της ΔΕΗ... όμως κι εσύ δεν θα ήσουν ευχαριστημένος...
Καλύτερα, που και που, να σηκώνω τα μάτια μου απ' το πληκτρολόγιο και να σε βλέπω απέναντι μου, με την σιγουριά πως μετά το κουμπάκι που προσφέρει ζεστασιά στις κουβέρτες είναι πιο αληθές αυτών των λόγων...
G.

bitch and bites
κινδυνεύει κανείς να γίνει λυρικός υπέρ το δέον (ναι, με αιτιατική συντάσσεται)...
δεν ανησυχώ όμως..η απλότητα και το χιούμορ λειτουργούν σαν φράχτες
που δεν αφήνουν να ξεχειλίσουν γλυκόλογα και ασυναρτησίες (πωπω που κατάντησε ο έρωτας...), ξεχειλίζει μόνο η ζωή!
...από πληκτρολόγια, από οθόνες, από ηχεία, από μηνύματα στο messenger...ξεχειλίζει και ξεχειλώνει αβίαστα (χε χε...αυτό μου θυμίζει το αβάδιστα των ροζ αγγελιών) τα όρια, και τα περιθώρια του νού μας...
ψιτ...
G.

bitch and bites
Point G.![]()

bitch and bites
μην κάνετε έτσι...!
άντε, πάμε και θα σου δείξω που ακριβώς έχει η αχλάδα την ουρά
φονταμεταλιζά μου!
αλλά μόνο η αχλάδα ε?
byezzzZZZZzzzzzzz......
G.

bitch and bites