ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
alati13Μέλος
20/04/2003, 12:45:53
Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ή εγώ δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι θέλω να πω ή εσύ ηθελημένα δεν θες να καταλάβεις και να απαντήσεις.
Απάντησε μου σε παρακαλώ παρά πολύ σε μια και μόνο ερώτηση.

Πιστεύεις ότι αν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ είχες στείλει e-mail στον Νταβέλη ρωτώντας τον για το ψευδώνυμο (και από την απάντησή του καταλάβαινες ότι δεν θίγεται βεβαίως η θρησκεία σου και τα πιστεύω σου) θα είχε δημιουργηθεί όλο αυτό το θέμα;;;

(όσο για αυτό που γράφεις ότι: oloi tote arxisan na kanoun epithesi kata metopo!stin teliki milisa ston ntaveli kai mou apantisan 200 atoma.
Τα άτομα δεν ήταν 200.ήταν 6-8. επειδή ΄είμαι και εγώ ένα από αυτά θα σου ξανά γράψω αυτό.
Σου έγραψα για να προστατέψω έναν φίλο που για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσε να σου απαντήσει.
Τέλος ελπίζω ειλικρινά αυτό που έγραψες
zito signomi apo ton ntaveli mono aki mono giati eipe pos ton pligosa!as pei pos itan athela mou!
να μην το θεωρείς συγνώμη. Τι θα πει αυτό το «ας πει πως ήταν άθελά μου.»
αν ήταν άθελά σου πές το εσύ. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να παραδεχτείς ένα λάθος σου???? Γιατί αν είναι έτσι σου έχω πολύ ευχάριστα νέα. Δεν είναι το τελευταίο σου . θα κάνεις ακόμα χιλίαδες λάθη. Και για να μην νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι όσα και να κάνεις ίσως να μην φτάσεις ποτέ τα τόσα πολλά που έχω κάνει εγώ εωσ τώρα.

( μην ξεχαστείς με τα παραπάνω και σε παρακαλώ απάντησε στην πρώτη μου ερώτηση)

alati13Μέλος
20/04/2003, 12:50:27
Αμαλία δεν μαλώνουμε έξω απο την ταβέρνα. Απλά έχουμε πάρει το μπουκάλι με το κρασάκι και έχουμε κάτσει στα σκαλοπάτια και το συζητάμε ( και όπου βγει, αν βγει). Απλά η συζήτησή μας δεν κολάει με την ωραία μουσικούλα της ταβέρνας.(κάνουμε τουσ άλλους να μην μπορούν να ακούσουν την κιθαρούλα και τις γλυκιές φωνές.

20/04/2003, 21:38:45
Όπως βλέπετε πήρα την μεγάλη απόφαση να γράψω με Ελληνικούς χαρακτήρες .
Καλορίζικος λοιπόν ο νέος μου εαυτός…….χιχιχιχι
Και η γκαντεμιά είναι ότι η τενοντίτιδα με έχει πεθάνει……φτού….τώρα βρήκε ;;;;

Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα……
(Άσχετο με την θεματολογία του topic,αλά κάπου έπρεπε να εκφράσω την χαρά μου!!!)

Λοιπόν….. τι…..λέγαμε ;;;;;

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

cassiopeiaΜέλος
20/04/2003, 22:09:50
TO ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΟΥΝ!
ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ .... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE
ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ - ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ..ΞΟΥΞΟΥ 666!
oneiric1Μέλος
21/04/2003, 11:49:32
Alati... πέρασα και επιμένουν να μείνω γαμώτο!!! Λες να είναι μαζόχα ο προϊστάμενός μου αφού σήμερα μου έφερε λουλούδια??? Ρε... λες??? Ρε μπας?!

* Irene *
~ Love is the only truth ~

alati13Μέλος
21/04/2003, 13:10:30
Μάλλον κατάλαβε την πατάτα που έκανε και ζητάει συγνώμη με αυτό τον τρόπο. Όμορφο είναι και έτσι. Εκτός και αν ………… (πριν σκεφτείς την συνέχεια, βάλε δυο βιολιά, 3 κουταλιές πανσέληνο, 1 κούπα του γλυκού γλύκα, και 6 φακελάκια φαντασία).χι χι χι

oneiric1Μέλος
21/04/2003, 13:33:14
... μόλις μου έδωσε και 3 πορτοκάλια... να κάνω λέει πορτοκαλάδα γιατί κουράζομαι πολύ!!!

alataki μπάς και???

* Irene *
~ Love is the only truth ~

SilverwolfΜέλος
21/04/2003, 15:02:55
Ωραίο το νέο λουκ Εχέμβροτε, τόσο η εικόνα όσο και τα ελληνικά...

Ωχχχχχχχχχχ ξεχάστηκα, τσακωνόμαστε εδώ

ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ
ΤΙ ΜΟΥΝΤΖΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ... ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΜΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

FotiniΜέλος
21/04/2003, 15:55:18
Καλεεεε τι γινεταιιι εδω μεσα τροματσα προς στιγμην!!!!!!

αλλα τωλα πηλα τα πανω κατω μου!!!! ωραααα για τσυλοοοοοο

alati13Μέλος
21/04/2003, 19:01:25
Όταν ήμουν μικρός, παίζαμε ένα παιχνίδι που νομίζω ότι τώρα σου ταιριάζει ονειρικό!. Έλεγε ο διάλογος.
- Λες να ….
- μπα δε….
- Και αν όμως…
- Ε τότε…
Εχέμβροτε σε μισώ και σε απεχθάνομαι. Ότι χειρότερο μπορούσες να κάνεις το έκανες. Θα καταριέμαι πάντα αυτή σου την πράξη. Δεν θα σου το συχωρέσω ποτέ που άρχισες να γράφεις στα ελληνικά.

Υπογραφή
Αγαμέμνων Γκαβούλιακας
Χειρούργος οφθαλμίατρος.

b_kouvΝέο Μέλος
21/04/2003, 23:26:27
loipon alati tha sou apantiso!nomizeis pos den exo ta kotsia na po signomi ma kaneis lethos.apla kapoies fores den thes na to kaneis an den sou vgainei.ego zitisa signomi.min pianesai apo mia kouventa(as pei).oraia to leo ego,as min to pei aytos!telos panton,ego den tha estelna mail ston ntaveli na ton rotiso kai ayto pou mou eipe peri arithmo kati an den to diastavroso den tha eimai sigouros.den einai ayto to thema.tha sto po ki ego apla!boreis na me peiseis pos mia kopela pou sou aresei esena prepei na mou aresei ki emena?esi vlepeis kati pou den vlepo ego kai to antistoixo.kai na estelna e-mail pali to idio tha elega!to theoro paidiastiko.ti na kano tora?
telos panton to thema teleiose.