- Τι απεγινε ο μπιν Λαντεν? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τωρα ομως αφου ο Λαντεν βγηκε απο τη μεση(συμφωνα με τους Αμερικανους)
Φήμες, φήμες....![]()
![]()
quote:
Ειναι ο Οσαμα ακομα ζωντανος?
Ναι,είναι μια χαρά.
Προχτές τον φιλοξένησα σπίτι μου
ήπιαμε καναδυο ποτηράκια Yeni ρακί
καπνίσαμε και μερικές βαριές τζούρες στο ναργιλέ (ξέρεις έφερε καλό πράμα από το Αφγανιστάν, δώρο για τη φιλοξενία), αλλά όταν του είπα να πάμε στην παραλία για καμια βουτιά, μου είπε ότι προτιμάει το βουνό περισσότερο.
Εξάλλου το μαύρισμα που ήθελε να κάνει το πέτυχε...
Εχει και κάτι πόνους στα νεφρά τώρα τελευταία, αλλά
Κατά τα άλλα είναι καλά και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Περα απο την πλακα,διαβασα στο βιβλιο του Moore "ηλιθιοι λευκοι"οτι αυτος και η οικογενια Μπους ειχαν οικονομικες συναλλαγες πριν το χτυπημα και μαλιστα οτι ειχαν φιλοξενηθει και στο ραντσο του Τζορτζ λιγους μηνες πριν το χτυπημα.Μηπως αυτο σου προκαλει μερικα ερωτηματικα?
Γι'αυτό που λες poltergeist είχα ενημερωθεί και παλαιότερα και δεν μου προκαλεί καμια έκπληξη. Αλλωστε είναι σύνηθες το φαινόμενο, τουλάχιστον για την Αμερικανική πολιτική, να αναδεικνύει "φίλιους" δικτατορίσκους και να συνεργάζεται με ύποπτες ομάδες αρχικά (που θεωρεί ότι εξυπηρετούν σε δεδομένη χρονική και γεωγραφική συγκυρία τα συμφέροντά της) και μετά όταν αυτοί ζητούν το κάτι παραπάνω ή τσαμπουκαλεύονται λίγο περισσότερο με διάθεση αυτονόμησης να τους "τα χώνει" η μήτηρ USA για την αποστασία τους και να τους βαφτίζει "τρομοκράτες" και εχθρούς της "δημοκρατίας"...

.
.
.
Μήπως ήθελαν κάποια αφορμή για να χτυπήσουν το Αφγανιστάν...?
Όσοι έχουν δεί το Farheneit 9/11 ίσως καταλάβουν γιατί είμαι τόσο καχύποπτος.
Αλλά και δικός τους άνθρωπος να μην ήταν, κατάφερε να δώσει ένα γερό χτύπημα στο στομάχι των Αμερικανών και να αποδείξει οτι δεν είναι η αήττητη υπερδύναμη.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Θα ήμουν πολύ καχύποπτος αν έλεγα πως ο Λάντεν είναι άνθρωπος των Αμερικάνων...?
Δέν είσαι και τόσο καχύποπτος, αυτή η γνώμη κυριαρχεί στον κόσμο εδώ και καρό, οι περισσότεροι αυτό λίγο ή πολύ νομίζουν
quote:
Αλλά και δικός τους άνθρωπος να μην ήταν, κατάφερε να δώσει ένα γερό χτύπημα στο στομάχι των Αμερικανών και να αποδείξει οτι δεν είναι η αήττητη υπερδύναμη.
Αυτό τώρα πώς συμβιβάζεται με την προηγούμεν φράση σου!?
Αφού ήταν άνθρωπος και βαλτός τους όπως ισχυρίζεσαι μόνοι έδωσαν οι ίδιοι την γροθιά στο δικό τους στομάχι. Κανένα αήττητο τους δέν έσπασε αφού το χτύπημα ήταν δικό τους.
quote:
Αυτό τώρα πώς συμβιβάζεται με την προηγούμεν φράση σου!?
Αφού ήταν άνθρωπος και βαλτός τους όπως ισχυρίζεσαι μόνοι έδωσαν οι ίδιοι την γροθιά στο δικό τους στομάχι. Κανένα αήττητο τους δέν έσπασε αφού το χτύπημα ήταν δικό τους.
Ανέλυσα και το ενδεχόμενο του ο Λάντεν να μην ήταν δικός τους άνθρωπος και "βαλτός" από τους ίδιους τους Αμερικάνους, Smolin_7.
poltergeist, η Αμερική την έχει δεί υπερδύναμη, που κακά τα ψέμματα έχει γίνει πλέον, κι επεμβαίνει παντού ως ρυθμιστής των πάντων...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΕΙΡΑΤΙΕΣ/ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ/ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ/ΕΙΣΒΟΛΕΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
quote:
ΩΡΑΙΩ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΔΟ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΗΜΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΑ
ALF, sorry αλλά δεν κατάλαβα τίποτα απ΄ όσα λές... ![]()
Θα μπορούσες να αναδιατυπώσεις?
quote:
Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξη αλλα αμα γινει αυτο με τα στρατοπεδα βλεπω εναν θρησκευτικο πολεμο να μας ερχεται σφαιρατος και μετα την κατσαμε.Οσο για το Θεο,μας εδωσε εναν πλανητη μια χαρα και εμεις κανουμε συνεχως οτι μπορουμε για να τον beep ειτε με το να τον στεγνωνουμε τελειως απο ενεργεια ειτε με το να ψηφιζουμε τους ιδιους μαλ...και ετσι the story goes on and on.Ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως δεν ψηφιζει ο μεσος Αμερικανος αλλα η τηλεοραση και το burger του μεσου Αμερικανου...αλλιως δεν εξηγειται.
poltergeist, ο θρησκευτικός πόλεμος κι ο Θεός που κολλάει....?
Με την τελευταία σου φράση συμφωνώ απόλυτα πάντως! ![]()
![]()
![]()
quote:
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ;
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΕΙΡΑΤΙΕΣ/ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ/ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ/ΕΙΣΒΟΛΕΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
pixeldream, δεν μου αρέσει που είναι υπερδύναμη αλλά είμαι ρεαλιστής.
Για αυτό είπα οτι είναι.
Δυστυχώς είναι...
Όσο για το οτι ευθύνονται για τόσα κακά, συμφωνώ με τα 1000!
Κι εγώ πιστεύω πως οι Αμερικανοί δεν είναι τέρατα ευφυίας... ![]()

οραιω παρεακι = poltergeist,dying_Incubus,pixeldream,smokin_7
προσφατα ακουσα μια συζητηση κανοντας ζαπιν στην τηλεοραση οτι οι αμερικανοι εχουν φτιαξει στρατοπεδα συγκεντροσεως στην αμερικη για τους χριστιανους λεει και θα τους βαλουν ολους μεσα το ακουσα και σαλταρα κανενα σχολιο πανο σε αυτο?
παρακατο Οσαμα αν ειναι ζωντανος μονο αυτος ξερει. Αν οχι συγουρα θα εχει διαδοχο αφισει. Αλλο πιστευω οτι η Ελλαδα μας ειναι κεντρο διερχομενων δηλαδη περνανε οι αμερικανοι απο εδω και πανε στης βασεις τους για ανεφοδιασμο περνανε και οι λεγομενοι τρομοκρατες και πανε στης βασοις τους! οποτε δησκολο να μας πιραξουν αυτοι δεν τους συμφερει.Οσο για τους Αγλους JESUS SAVES!
οραιω παρεακι = poltergeist,dying_Incubus,pixeldream,smokin_7,pu8agoras
προσφατα ακουσα μια συζητηση κανοντας ζαπιν στην τηλεοραση οτι οι αμερικανοι εχουν φτιαξει στρατοπεδα συγκεντροσεως στην αμερικη για τους χριστιανους λεει και θα τους βαλουν ολους μεσα το ακουσα και σαλταρα κανενα σχολιο πανο σε αυτο?
παρακατο Οσαμα αν ειναι ζωντανος μονο αυτος ξερει. Αν οχι συγουρα θα εχει διαδοχο αφισει. Αλλο πιστευω οτι η Ελλαδα μας ειναι κεντρο διερχομενων δηλαδη περνανε οι αμερικανοι απο εδω και πανε στης βασεις τους για ανεφοδιασμο περνανε και οι λεγομενοι τρομοκρατες και πανε στης βασοις τους! οποτε δησκολο να μας πιραξουν αυτοι δεν τους συμφερει.Οσο για τους Αγλους JESUS SAVES!
quote:
αναδιατυπωση
οραιω παρεακι = poltergeist,dying_Incubus,pixeldream,smokin_7,pu8agoras
Ετσι μπράβο ALF!
Με τέτοιον Πύθαρο και με αγνοείς ???
![]()
![]()
![]()

.
.
.

quote:
PY8AGORAS, εσύ είσαι βασικό στέλεχος στην ομάδα...
Ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις αγαπητέ Dying_Incubus
Το παίζω καλός και κάνω δημόσιες σχέσεις γιατί θέλω να γράψω πολύν κόσμο στο Κου-Του-Ξου
και μη βιαστείτε να πείτε ότι είναι άσχετο με το παρόν topic...
αν προχωρήσετε το συνειρμό θα δείτε ότι συνδέεται το θέμα και μάλιστα του πάει "γάντι"...

.
.
.

Dying Incumbus οταν μιλαγα για Θεο απατουσα στον pixeldream(που ελεγε πως ο Θεος καθεται ως παρατηρητης ...αμα ψηφιζουμε Μπους οχι απλος παρατηρητης θα ειναι ,θα αλλαξει μεχρι και γαλαξια για να μη βλεπει τα χαλια μας).
Οσο για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης Χριστιανων αν τελικα εφαρμοστει δεν νομιζω πως θα περασει χωρις αντιδρασεις...ελπιζω τουλαχιστον(αφενως απο το Βατικανο και αφετερου απο τους αντιπροσωπους αλλων θρησκειων) Μα καλα Χιτλερ την εχει δει ο τυπος(Μπους)?
Δεν θυμαμαι αν ειναι προφητεια η λογος καποιου αγιου αλλα θυμαμαι πως ειχαν ειπωθει αρκετα για τις νεες διωξεις των χριστιανων,για τα τσιπακια στους ανθρωπους και αλλα πολλα που θα σηματοδοτησουν την ελευση του αντιχριστου(μην μου πει κανεις οτι ο αντιχριστος ειναι ο Τζωρτζ γιατι θα αυτοκτονησω...ειπαμε το κακο ειναι ηλιθιο αλλα οχι και τοσο(Το αγαπημενο βιβλιο του president ειναι η "πεινασμενη καμπια",αναγνωσμα προσχολικης ηλικιας....)Ελεος ποιοι μας κυβερνανε?!?
quote:
Πλάκα πλάκα μερικοί είμαστε βασικά στελέχη εδώ.Αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό!
ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ; ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ STANDARD...KAI H ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ;...Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΑΠΙΝΚ.