- ΣΕΛΗΝΗ-ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΣΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ".
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΤΕ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ...ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΙΚΟΕΙΔΗΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΜΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 305.000 Km/sec.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.....ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΡΑΔΙΝΕΙ Η ΤΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Τωρα για της μαυρες τρυπες δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, φαινεται οτι ετσι θα ειναι , απο τις διαφορες θεωριες που εχουν διατυπωθει, ωστοσο μην ξεχνας οτι οι μαυρες τρυπες δεν εχουν ανιχνευτει αμεσα ακομα.Η ανιχνευση γινεται εμμεσα , δηλαδη καταληγουμε οτι ενα σωμα ειναι μαυρη τρυπα δια της ατοπου , αφου αποκλεισουμε οτι δεν μπορει να ειναι ενα απο τα ηδη γνωστα σωματα. Καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι πολυ δυσκολο να σου πω οτιδηποτε για μαυρες τρυπες.
Φιλε μου , δεν θελω να υποστηριξω μια δικη μου αποψη με παραδειγματα, θα ηθελα ομως να σου πω οτι αυτο που υποστηριζω ειναι να κανεις σωστες ερωτησεις χωρις να επηρεαζεσαι απο το τι θα ηθελες να ειναι η αληθεια για να παιρνεις απαντησεις που σε ικανοποιουν , εγω μπορει να μην μπορω να στις δωσω. Ο επιστημονας ομως που λες οτι ειναι ασημος θα μπορουσε να σου δωσει περισσοτερα απο εμενα.
Απλα μη δεχεσαι οτι σου λενε , οπως και εσυ λες σε μενα να μην δεχομαι οτι μου λενε...Υπαρχουν θεωριες που ακουγονται ωραιες αλλα δεν μπορουν να στηριχτουν συμφωνα με θεμελιωμενες αρχες που εχουν επιβεβαιωθει πειραματικα και οχι μονο...
Σε ολα τα πραγματα δεχομαστε καποια βαση για να αρχισουμε να τα επεξεργαζομαστε , απο μια συζητηση μεχρι ενα διαστημοπλοιο.Οταν η βαση ειναι σωστη τοτε η επεξεργασια μας οδηγει σε κατι θετικο..
Μερικοί υποστηρίζουν ότι το σημείο αποκόλησης είναι ο ειρηνηκός αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω. Η σύγκρουση συνέβει πρίν περισσότερο από 4,5 δισεκατομύρια χρόνια.... προλαβαίνουν να συμβούν πολλές ανακατατάξεις στην επιφάνει της γής. Ειδικά εφόσον η σύγκρουση θα πρέπει να προκάλεσε μεγάλη ηφαιστιακή δραστηριότητα.
Στοιχεία που την στηρίζουν:
Η σελήνη αποτελείται από κυρίως το ίδιο ισότοπο του οξυγόνου όπως η γή, ενώ οι μετεωρήτες και τα λοιπά εξωγήινα πετρώματα που έχουμε στην διαθεσή μας έχουν αλλά ισότοπα. Αυτό είναι ένδειξη ότι η προέλευση της σελήνης συγγενεύει της γης.
Η γή έχει πυρήνα που αποτελείται από σίδηρο και η σελήνη όχι. Πιθανή εξήγηση είναι ότι όταν έγινε η σύγκρουση ο σίδηρος είχε ήδη μαζευτεί στον πυρήνα της γής. Έτσι εξηγήται και η διαφορά στην πυκνότητα μεταξή γής και σελήνης. (5.6 gr/cm^2 και 3.3 gr/cm^2 αντίστοιχα)
Επίσης εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν παρόμοιοι δορυφόροι σε πολλούς άλους πλανήτες. Στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από την γή μόνο ο Πλούτονας έχει δορυφόρο με μάζα συγκρίσιμη της δικής του. Η μάζα του είναι 1.27e22 kg και του δορυφόρου (Charon στα αγγλικά νομίζω ότι είναι χάρος στα ελληνικά) είναι 1.90e21 kg.
Έχει προταθεί ότι και αυτός σχηματίστικε με παρόμοιο τρόπο, γιγάντια σύγκρουση. Στατιστικά ειναί πολύ απίθανο να συμβεί τέτοιο φαινόμενο καταστροφικής σύγκρουσης σε περισσότερους από 2 από τους 9 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
Όπως είχα αναφέρει δέν ήταν από την αρχή κολλημένη με το πρόσωπο προς την γή η σελήνη αλλά περιστρεφόταν γύρω από τον άξονά της. Έτσι εξηγείται ότι υπάρχουν κρατήρες και στην μεριά του προσώπου.
Δεν τράβηξε μόνο η γή την σελήνη να μπεί σε τροχιά γύρω της. Όπως πολυ σωστά αναφέρθηκε μόνη της η γη δεν θα μπορούσε να κρατήσει μία τέτοια μάζα σε τροχιά. Ας μην ξεχνάμε όμως και την δύναμη με την οποία έλκει και η σελήνη την γή. Στους τεχνητούς δορυφόρους που τοποθετούμε σε τροχιά η μάζα τους είναι αμελητέα ως προς της γης, οπότε η έλξη τους προς την γη είμαι και αυτή αμελητέα. Αφού οι μάζες σελήνης – γης είναι συγκρήσιμες όμως δεν γίνεται να αμεληθεί η δύναμη που ασκεί η σελήνη στην γή.
Ο πλούτωνας με τον χάρο έχουν μικρότερη διαφορά μάζας απ’ότι η γη με την σελήνη οπότε έχουν ήδη συνχρονιστεί πλήρως. Δηλαδή έχουν πάντα και οι δύο το ίδιο πρόσωπο γυρισμένο ο ένας προς τον άλλον. Και η γή με την σελήνη με πολυ αργότερο ρυθμό προς τα εκεί τείνουν.
Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την κίνηση αυτών των δύο ζευγαριών σαν έναν χορό ό πλούτωνας με τον χάρο είναι σχετικά ισοδύναμοι παρτενέρ. Αντίθετα στο δικό μας ζευγάρι ο πιο δυνατός παρτενέρ (γη) υπαγορεύει τις κινήσεις και τον ρυθμό του χορού σε πιό μεγάλο βαθμό από τον αδύναμο.
Συγνώμη για την πολυλογία μου και κάποιες επαναλήψεις μου...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Οπως θα έχεις ηδη καταλάβει οι αντιρησεις των άλλων σ' αυτα που λές δεν είναι ζήτημα επιστήμης αλλά ΠΙΣΤΗΣ και σε θέματα πίστης,δεν ξέρω για σένα , αλλά έγω σηκώνω ψηλά τα χερια
Φίλε ΕΛ-ΛΗΝ μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς ειναι τα ταχυόνια;
Ταχυόνιο=;
sto kato kato kourastika , paro ola auta 8a parakolou8o to 8ema apo konta.
kali sinexia paidia
Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.
ΦΙΛΕ ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΙΑ...ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

εκει λοιπον οι γεωργοι..καθε καλοκαιρι.. το αυγουστιατικο φεγγαρι...το παρακολουθουσαν και το ερμηνευαν με προσοχη...γιατι παντα δηλωνε..
τις καιρικες συνθηκες της ερχομενης χρονιας..που αρχιζε το σεπτεμβη...]
ΕΛ-ΛΗΝ ,ΑΓΑΠΗΤΕ..
...ΑΥΤΑ,ΤΑ ΕΘΕΣΑ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!....
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...
ΕΙΝΑΙ 'ΕΥΚΑΙΡΙΑ' ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ... ![]()
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ!
...ΟΧΙ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ...
+ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ+ Η ΚΟΛΑΣΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ + Η ΓΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 'ΠΟΔΙ'ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ...
ΑΥΤΟ,'ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ'...?![]()
Ο,ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ...ΠΡΑΤΤΕΙ + ΕΚΕΙ...
ΑΝΑ-ΜΟΡΦΩΝΕΙ...
ΑΝΑ-ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ..ΕΑΥΤΟΝ...
ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΟΤΙ ΖΩ Σ'ΕΝΑ ΨΕΜΑ...?
-ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ M.EΝΤΕ'Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ'...-
+ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ...!
ΞΕΡΕΙΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΜΑ...
...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ...ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ...
Ε!ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ +ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟΥ...
ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΘΕ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΜΑ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ-ΜΕ ΣΥΝΟΜΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΣΟ +ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΥΧΗ...![]()
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...
ΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ...
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ...
ΑΛΛΑ + ΩΣ ΠΑΙΔΙ...
ΜΑ + ΩΣ ...ΓΑΤΑ.....
ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ...
ΟΤΑΝ... ΗΔΗ 'ΚΑΤΑΛΑΒΑ' ΤΙ 'ΕΝΟΙΩΣΑ' ...ΑΠΟ ΠΡΙΝ...
ΧΜΜ...![]()
[...ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ...
ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ...]
(http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=658)
VANDE!
'manava seva, madhava seva'
quote:
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ M.EΝΤΕ'Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
ATMA ......XTIPISES EVESTHITH XORDI MOU.....
TI EKPLIKTIKO VIVLIO......TAXIDEPSA OSO LIGES FORES STHN ZWH MOU.
KYRIE ENDE KYRIE ENDE......
Α=Ω

ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ:
-Η Εβραϊκή θρησκεία διδάσκει ότι ο Θεός Γιαχβέ (Ιεχωβάς) κατοικεί στη Σελήνη (Λεβάν)... κάτι που στην τελική όντως ισχύει.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
http://www.hellasarmy.gr/gods3.htm
ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.....
H «θερμή καρδιά» της Σελήνης
Mετρήσεις επιστημόνων με ακτίνες λέιζερ έδειξαν ότι πυρακτωμένες μάζες αποτελούν τον πυρήνα της Mετρήσεις ακριβείας, που πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια λέιζερ, έδωσαν τη δυνατότητα σε επιστήμονες να υποστηρίξουν ότι ο πυρήνας της σελήνης αποτελείται από μάγμα, επιτρέποντας μικρές μεταβολές στην επιφάνεια του δορυφόρου μας. Aποτελεί την επιστημονική έκπληξη της εβδομάδας, αλλά είναι προφανές ότι κάθε βήμα προς τα εμπρός δεν μπορεί παρά να κρύβει εκπλήξεις. Aυτή τη φορά οι επιστήμονες καταβάλλουν προσπάθειες να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά της Σελήνης. Eίναι γνωστό πλέον ότι χρειάζονται μόλις δυόμισι δευτερόλεπτα προκειμένου μία ακτίνα λέιζερ να διανύσει τη διαδρομή από τη Γη στη Σελήνη και να επιστρέψει. Ωστόσο, ο επιστημονικός κόσμος χρειάσθηκε 33 χρόνια αδιάκοπων πειραμάτων για να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της Σελήνης: ότι κάτω από τους ψυχρούς κρατήρες και το βραχώδες τοπίο κρύβεται μια θερμή καρδιά. Hανακάλυψη αυτή, εάν επιβεβαιωθεί, θα προωθήσει τη θεωρία που θέλει τη Σελήνη να έχει δημιουργηθεί από τη βίαιη έκρηξη μεταξύ της Γης και ενός κομήτη. H υποψία ότι πυρακτωμένες μάζες βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης προέρχεται από μετρήσεις με ακτίνες λέιζερ και μεθόδους που έχουν σημειώσει σημαντικές προόδους από την εποχή κατά την οποία οι αστροναύτες του διαστημοπλοίου «Aπόλλων» τοποθέτησαν για πρώτη φορά ειδικά συστήματα στην επιφάνεια της Σελήνης, το 1969. Eδώ και δεκαετίες, οι επιστήμονες μελετούν τον χρόνο που χρειάζεται σε μία ακτίνα λέιζερ να διανύσει την απόσταση μέχρι τη Σελήνη, αποκτώντας έτσι ακριβή εικόνα της επιφάνειας του δορυφόρου μας. H επιστημονική ομάδα του Jet Propulsion Laboratory στην Πασαντένα της Kαλιφόρνιας εκτιμά ότι το φεγγάρι μετατοπίζεται κατά εννέα εκατοστά ανάλογα με τη μαγνητική έλξη της Γης. H ελαστικότητα αυτή σημαίνει ότι το εσωτερικό του είναι εύκαμπτο και λιωμένο. «Eίναι δύσκολο να μάθουμε τι υπάρχει μέσα στη Σελήνη. Πρέπει να καταφύγουμε σε έμμεσες μεθόδους, όπως την παλιρροϊκή παραμόρφωση. Eάν η Σελήνη αποτελείτο από συμπαγείς βράχους, η παραμόρφωση αυτή μπορεί να μην ήταν καν ορατή», λέει ο Tζέιμς Oυίλιαμς, υπεύθυνος του προγράμματος. H επιστημονική ομάδα επισημαίνει, όμως, τη θεωρητική φύση των υποθέσεών της. Aπό το 1969, οι επιστήμονες υποπτεύονται ότι ο κοντινότερος διαστημικός γείτονας της Γης έχει ρευστό πυρήνα. Oι πρώτες μελέτες έγιναν με βάση στοιχεία από σεισμογράφους, οι οποίοι κατέγραφαν ασθενείς δονήσεις σε βάθη 800 με 1.000 χιλιομέτρων, περίπου στον πυρήνα της Σελήνης. Oι σεισμογράφοι, όμως, που είχαν τοποθετηθεί εκεί από το πλήρωμα του Aπόλλωνα ξόδεψαν κάποια στιγμή τις μπαταρίες τους και έπαψαν να εκπέμπουν πληροφορίες. Oι επιστήμονες ενδιαφέρθηκαν για το ζήτημα του πυρήνα, καθώς έχει άμεση σχέση με την προέλευση του δορυφόρου μας. H ύπαρξη πυρακτωμένου μεταλλικού πυρήνα εθεωρείτο ότι ενισχύει τη θεωρία ότι η Γη συγκρούσθηκε με κομήτη. Hαντίπαλη σχολή σκέψης υποστηρίζει ότι η Σελήνη αποκόπηκε από τη Γη, όταν ο πλανήτης μας είχε ακόμη πολύ μεγάλη ταχύτητα περιστροφής. Oι παρατηρήσεις της ομάδας του δρ. Oυίλιαμς, όμως, δείχνουν ότι η Σελήνη διαθέτει μικρό πυρακτωμένο πυρήνα διαμέτρου 700 χιλιομέτρων, τον οποίο περιβάλλει στρώμα μερικώς λιωμένου βράχου. Tο στρώμα αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανωμαλίες που εμφανίζονται περιοδικά στην επιφάνεια της Σελήνης. O δρ Aλαν Mέρφι του Πανεπιστημίου της Oυάσιγκτον υπόσχεται ότι η αντανάκλαση ακτίνων λέιζερ στη Σελήνη θα μας δώσει πληροφορίες για ολόκληρο το σύμπαν. Oνειρό του είναι η κατασκευή παρατηρητηρίου λέιζερ μεγαλύτερης ακρίβειας από τα υπάρχοντα στο Tέξας και τη Γαλλία. O δρ Mέρφι έχει επιλέξει την κορυφή Aπάτσι Πόιντ στο Nέο Mεξικό των HΠA, που φθάνει τα 3.000 μέτρα υψόμετρο. Eκεί, σκοπεύει να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο από τα υπάρχοντα ραδιοτηλεσκόπια (διαμέτρου 4 μέτρων) για τις μελέτες του με ακτίνες λέιζερ. Eαν προστεθεί μεγάλη συσκευή λέιζερ και νέοι ανακλαστήρες, το μεγάλο τηλεσκόπιο θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει μετρήσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τις νύχτες πανσελήνου. H ομάδα του Δρ Mέρφι εκτιμά ότι θα μπορούσε έτσι να καταγράψει με ακρίβεια όλη την περιστροφή της Σελήνης, προσφέροντας και άλλα στοιχεία για τη σύσταση του πυρήνα της. Bασικός στόχος της ερευνητικής ομάδας θα είναι η υποβολή της γενικής θεωρίας της σχετικότητας του Aϊνστάιν σε αυστηρά πειράματα, ώστε να βελτιωθεί η κατανόησή μας για το φαινόμενο της βαρύτητας. Eάν το σχεδιαζόμενο παρατηρητήριο ανακαλύψει μικρές διαφοροποιήσεις από τη θεωρία του Aϊνστάιν, ο επιστημονικός κόσμος μπορεί να βρει τρόπο να εξηγήσει την επιτάχυνση του Σύμπαντος.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ
http://www.startpoint.gr/page.aspx?ID=741
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.