ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .... $$$ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .... $$$ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

50cent20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
50centΝέο Μέλος
05/02/2004, 22:32:46
Γεια σας
έχω διαβάσει μερικές συζητήσεις....
Άλλοι πιστεύουν σε Εβραίους ,άλλοι σε θεούς του Ολύμπου
άλλοι σε εξωγήινους άλλοι σε θεούς ...

Ρε παιδιά
Θα σας δώσει να φάτε το τι πιστεύετε?

Ο μόνος αληθινός ΘΕΟΣ είναι ΤΟ ΕΥΡΩ
Το ευρώ θα σας δώσει να φάτε
Χωρίς ευρώ είστε νεκροί.
Ο άνθρωπος βγήκε από τον πίθηκο
Είμαστε όλοι πίθηκοι.

ΕσωτερικΑ το μόνο που έχουμε είναι κρέας,αίμα
και έντερα Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

ΧΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....

Get rich or die tryin!

-

05/02/2004, 23:02:05
Καλώς ήρθες καταρχήν.
quote:
Γεια σας
έχω διαβάσει μερικές συζητήσεις....
Άλλοι πιστεύουν σε Εβραίους ,άλλοι σε θεούς του Ολύμπου
άλλοι σε εξωγήινους άλλοι σε θεούς ...

Να διαβάσεις περισσότερες,πριν αρχίσεις να γελάς και να βγάζεις συμπεράσματα.(Συμφωνώωω! το γέλιο δίνει ζωή και κάνει τους άλλους να ανησυχούν)
quote:
ΕσωτερικΑ το μόνο που έχουμε είναι κρέας,αίμα
και έντερα Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Εδώ γενικεύεις.
Χρησιμοποιήσε το α' ενικό και θα είμαστε εντάξει

quote:
Ο άνθρωπος βγήκε από τον πίθηκο
Είμαστε όλοι πίθηκοι.

Αποδείξεις έχουμε?
Για τεκμηρίωσέ το αυτό.
Εγώ λέω πως ο άνθρωπος βγήκε από το ραδίκι...
Ααα και κάτι ακόμα:
Εγώ δεν χρειάζομαι ευρώ,τρέφομαι με γλιστρίδες που μαζεύω από τους αγρούς,χρησιμοποιώ και Α'ενικό πρόσωπο,όταν λέω την άποψή μου...
Φιλικά πάντα, και με πολλά πολλά:

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

06/02/2004, 00:19:00
Σωστός ο "Νέος"... Χρήμα απο την άλλη,....

Αν είμαι ό,τι έχω αποκτήσει, κι αν ό,τι έχω αποκτήσει χαθεί, τότε ποιος είμαι;

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

06/02/2004, 00:35:27
quote:
Καλώς ήρθες καταρχήν.

Η πολύ μας η ευγένεια μας έφαγε...
quote:
Ρε παιδιά

quote:
Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

quote:
ΧΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

_Μέλος
06/02/2004, 00:58:30
Εγώ το έχω πει, κόσμος βγήκε από μια μπανάνα φίλε μου.

Κοίταξε, αν το εξετάσεις με την κοινή λογική θα έπρεπε να είμαστε πυθικηστές, και εγώ κατά βάθος πυθικηστής είμαι, οι περισσότερες θεμελιωμένες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι προερχόμαστε από τους πίθηκους, εάν λοιπόν οι Έλληνες γίνονται 12θειστές επειδή τιμούν τους πρόγονους, τότε γιατί να μην τιμήσουμε ακόμα περισσότερο τους προγόνους μας?

Με την λογική θεού δε, θα έπρεπε να ήμασταν Bigbaμιστές (Μπικμπαμιστές) επειδή οι περισσότερες θεμελιωμένες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε από το Big bam, τον Χρηστό δεν τον είδαμε ποτέ, και αποδείξεις για θεό δεν υπάρχουν.

Κοίταξε, όσο αφορά το ευρό, το θέμα γίνεται πιο λεπτό, εμένα μου δίνει να τρώω το supermarket, μα φυσικά το supermarket μου το δίνει το ευρό, αλλά το ευρό μου το δίνει η δουλειά, και την δουλειά μου την δίνει ο κόπος μου, και τον κόπο μου, μου τον δίνει το φαΐ από το supermarket, οχ! γιατί δείχνει μάταιο να ζω?

Εσωτερικά, για εσένα δεν ξέρω, αλλά εγώ μάλλον έχω πέτρα, και σίγουρα τα μακαρόνια που έφαγα σήμερα, αυτό μεταβάλετε καθημερινά.

Κάτω Πάυλας

clearthoughtΜέλος
06/02/2004, 01:07:47
quote:

Η πολύ μας η ευγένεια μας έφαγε...

BΡΕ ΑΜΑΛΙΤΣΑ...Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ 50cent ,
λες..."Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ".

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ...ΝΕΡΟ,ΤΡΟΦΗ (ΔΕΣ ΚΑΡΠΟΥΣ...ΦΥΤΕΨΕ ΚΑΝΑ ΣΠΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ).
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ "ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" ΕΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΗΣ ΤΟ "NICK" ΣΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ...ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ Ε???
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ -ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ- ΕΙΣΑΙ "ΝΕΚΡΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ"?

(ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ...ΑΠΛΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ"

ΦΙΛΙΚΑ,

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

Edited by - clearthought on 06/02/2004 01:10:53

golden_ ariadneΜέλος
06/02/2004, 01:41:35

Μα ποιοι ειμαστε επιτελους???

Τα τρελα ροζ γουρουνακια-κουμπαραδες που κανανε ντλιν-ντλον οταν τους εριχνες κανενα κερμα τα Χριστουγεννα και θελουμε να τρωμε ευρουλινια?

"σιδερα μασαει ο Κουταλιανος...!!"

Η μηπως τιποτα τζουκ-μποξ της δεκαετιας του '60 που παιρνανε δραχμουλες για να ξεκινησουν???

Αν ηταν τα ευρω η μονη κινητηρια δυναμη σ'αυτη τη ζωη ζητω που καηκαμε!!!

06/02/2004, 01:42:51
quote:

Ελευθερία, είσαι πολύ γλυκιά

για τον φίλο μας ωστόσο προοριζόταν η παρατήρηση (μέσω της αντίθεσης που παρέθεσα)

clearthoughtΜέλος
06/02/2004, 03:04:34
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ???? TI EINAI AYTO TΡΩΓΕΤΑΙ??
ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΝΟΩ??? ΜΑΣΑΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ??? KAΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....WOW!!!!

Edited by - clearthought on 06/02/2004 03:10:12

clearthoughtΜέλος
06/02/2004, 03:07:23
quote:

quote:

quote:

για τον φίλο μας ωστόσο προοριζόταν η παρατήρηση (μέσω της αντίθεσης που παρέθεσα)

MIA ΔΙΟΡΘΩΣΗ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΚΑΙ CLEARTHOUGHT... ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΛΑΘΑΚΙ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ...
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΜΜΕΣΟ " ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ
ΣΕ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΩΡΑΣ...ΚΑΛΑ...ΠΗΓΕ ΚΙΟΛΑΣ 3???
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"

06/02/2004, 07:46:28

Kαλά Ελευθερίτσα, είμαι απίστευτη! Ακους εκεί να σε περάσω για την Clearthought!
(κύριε ταβερνιάρη, ένα μισόκιλο καφεδάκι παρακαλώ!...ε,χμ, κύριε Διευθυντά εννοούσα )

06/02/2004, 14:01:57
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Το παραπάνω δεν είναι δικό μου
Να βάλω τώρα τα κλάματα, που δεν με προσέχετε ή μετά?
Όσο για την ευγένια της ψυχής αγαπητέ clearthought,σωστό μεν να μας χαρακτηρίζει,αλλά σίγουρα υπάρχουν και όρια...
Κάτω Παύλας(_) και σου το είπα εγώ,για την μπανάνα για τους πιθήκους και τους εξωγήινους σε άλλο θέμα ότι θα γράψει ιστορία.
Δημιούργησε ήδη ολόκληρη νέα θεωρία!
Κάτι ήξερες εσύ όταν το έγραφες!!!
ΑΑΑΑ!! Τώρα είδα Αμαλία την δεύτερη απάντηση σου.Και άντε καλά εσύ απάντησες πρωί πρωί και διακιαολόγείσαι...Αμ εγώ μεσημεριάτικα τί χρειάζομαι για να ξυπνήσω?Κάνα κουβά παγωμένο νερο στη πλάτη?

Edited by - Ελευθερία on 06/02/2004 14:05:09

07/02/2004, 00:48:36
Φταίνε φαίνεται οι πολλές μπανάνες που αναγκάστηκα να φάω, γιατί τις πήρα για τους πιθήκους, αλλά τις έχουν βαρεθεί (αμάν πια κι αυτή η μανία με τις μπανάνες στην Ελλάδα! Παλιά κρα κάναμε να τις βρούμε και τώρα όποια πέτρα κι αν σηκώσεις μπανάνα θα σε κεράσουνε...) με πειράξανε. Αυτό θα φταίει!

Αλλα Ελευθερίτσα, πάρτο σαν κοπλιμέντο. Το ότι σε μπέρδεψα, σημαίνει ότι σε έχω στο μυαλό μου, άρα σε προσέχω. Το ίδιο και την clearthought, που δεν το κρύβω πως και οι δυο σας είσαστε συμπαθέστατες (εξου και το μπέρδεμα).

katiaΜέλος
07/02/2004, 13:05:41
ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΜΕΣΑ? ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ?ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

clearthoughtΜέλος
07/02/2004, 13:14:27
quote:

ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΜΕΣΑ? ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ?ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

KATIA "ΛΑΧΑΝΟΠΑΙΔΟ" ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ!
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!

clearthoughtΜέλος
07/02/2004, 13:16:51
ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ "ΚΑΠΝΟΙ" ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ!"
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ "ΣΟΦΙΑ"????
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΟΦΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΥΛΗΚΟΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΗ

07/02/2004, 18:43:07
quote:
ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ "ΚΑΠΝΟΙ" ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ!"
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ "ΣΟΦΙΑ"????
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΟΦΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΥΛΗΚΟΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΗ

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε,γι'αυτό και το διακωμωδούμε.
Θα ταίριαζε πάντως στο μπανανότυρο!Ουπς αυτή η μπανάνα μου έγινε εμμονή.
quote:

Κάτια μου,λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά κάποιος πρέπει να σου πει την αλήθεια.
Μας βρήκανε σε τελάρο του μανάβη.Δίπλα από τις ντοματούλες και τα κολοκυθάκια.
Ή στην εθνική εδό εκεί που πούλαγαν πλανώδιοι μπανάνες.
Αμ το άλλο?
Πού οφείλεται λες η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα?
Στο ότι δεν υπήρχαν μπανάνες.
Προνομιούχοι οι έλληνες του εξωτερικού!

kynikosΜέλος
07/02/2004, 19:52:55
Αχλαδότυρα πάλι στην <<ΣΟΦΙΑ>>

Καλά, φιλοι του forum, δεν έχετε μάθει ακόμα τί σημαίνει η λέξη

TROLL ??

K.

katiaΜέλος
07/02/2004, 20:08:50
EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΜΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΕΛΙΚΑ.
ΚΥΝΙΚΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ADMIN ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

08/02/2004, 16:00:47
Μετά την "αποκάλυψη" του Izaura/grecoRaelian στο Θέμα Συζήτησης ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και την διασταύρωση των IPs των δύο Λογαριασμών, ο "50cent" απενεργοποιείται.

Επίσης καθώς δεν νομίζω πως υφίσταται κάποιος λόγος περαιτέρω ύπαρξης του παρόντος Θέματος, απενεργοποιείται και αυτό...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------