- ο εγωισμός γεννά θεούς - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Το εν λόγω μέλος δηλώνει επιστήμων επειδή έχει τελειώσει ΤΕΙ και χθες εξαιτίας του έδωσα 200 ευρώ σε μεγαλογιατρό για να μου πει κάτι που ήδη ήξερα μόνο και μόνο γιατί επέμενε ότι είχε άδικο ο πρώτος γιατρός μου...
Avallon.
Θα μπορούσες μήπως να προσπαθήσεις να συζητήσεις χωρίς να θίγεις πλαγίως - πλην όμως σαφώς - άλλους ανθρώπους; και σεβόμενη βέβαια το γεγονός ότι στην παρούσα συζήτηση η medtech είναι ένα άτομο που της απευθύνεσαι στο τρίτο πρόσωπο, οπότε θα έπρεπε να είσαι πιο προσεχτική.
Όσον αφορά τα περιβόητα - πια - 200 ευρώ, σκέψου λίγο, εάν η επίσκεψή σου στο γιατρό κάλυπτε μία δική σου ανάγκη και μη βιάζεσαι να χρεώσεις την πράξη σου - αν όχι την επίσκεψη στο γιατρό!
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Διαβάζοντας για το συγκεκριμένο μέλος μου ήρθε στο μυαλό μου μια γενικότερη εικόνα.
Χάρι στην παγκόσμια ισσοροπία που διέπει τα πάντα, τον κάθε άνθρωπο και την κάθε κατάσταση, πιστεύω οτι όσο πιο ακραίες απόψεις υπάρχουν από την μίαπλευρά τόσο πιο ακραία θα πολωθούν και από την άλλη πλευρά.
Βρισκόμαστε στον κόσμο της δυαδικότητας και άρα των αντιθέτων.
Είναι πολύ λογικό λοιπόν αφού υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο φόρουμ οι οποίοι είναι φανατικοί υπέρ της εναλλακτικής ιατρικής, θα υπάρξουν άνθρωποι που είναι φανατικά κατά.
Αυτός εξάλλου είναι και ένας συμπαντικός νόμος.
Μπορούμε εξάλλου να το δούμε και πιο απλά. Όσο η το φόρουμ της εναλλακτικής θεραπείας δεν είχε ιδιαίτερους υπερασπιστές, τόσο δεν είχει και ιδιαίτερους καταπολεμιστές.
Όταν άλλαξε το ένα, άλλαξε και το άλλο.
Επίσης αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όσο πιο πολύμεγαλώνει ο αριθμός των αθεϊστών, τόσο μεγαλώνει και ο αριθμός των φανατικών θρησκευομένων πάση θρησκείας.
Έχουμε όλη ευθύνη για τα ακραία στοιχεία στον κόσμο μας.
Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσουμε είναι να μετριάσουμε τις δικές μας ακρότητες.
Η δική μας αλλαγή θα επηρεάσει την ακριβώς αντίστροφη κατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Εσωστραφείτε!
quote:
Όσον αφορά τα περιβόητα - πια - 200 ευρώ, σκέψου λίγο, εάν η επίσκεψή σου στο γιατρό κάλυπτε μία δική σου ανάγκη και μη βιάζεσαι να χρεώσεις την πράξη σου - αν όχι την επίσκεψη στο γιατρό! - σε έναν άλλο άνθρωπο.
Τώρα που το λες ναι... είχα μια φαγούρα στην παλάμη και έπρεπε να δώσω άμεσα τα χρήματα αυτά σε έναν δερματολόγο...
Μόλις του τα έδωσα εννοείται πως εξαφανίστηκε ΑΜΕΣΩΣ η "φαγούρα" (και μετά λένε δε θεραπεύουν οι γητειές...) καθώς επίσης και η περιέργεια αν λέει βλακείες το εν λόγω μέλος... ![]()
![]()
Μάλιστα μ'άρεσε πολύ που μόλις σου είπε να με συμμαζέψεις έσπευσες να κλειδώσεις το ΚΥΤΙΟ...
Προσωρινά είπες? Η μήπως ισχύει το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"?![]()

Παρακαλώ να σεβαστούμε το παρόν θέμα και να μη μεταφέρουμε άλλα θέματα εδώ.
Το ΚΥΤΙΟ μετά από τις αναγκαίες επεμβάσεις θα ξανανοίξει.
Ευχαριστώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Φως κι αγαπη για ολους μας!
Πάντα από απόσταση φαίνεται κλύτερα η...πανοραμική θέα
Φιλιά σε όλους σας
Τοξότης