ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΤΡΙΑΔΑ: Συγκριτική Μελέτη και προεκτάσεις στα αναφερόμενα γνωστικά πεδία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΤΡΙΑΔΑ: Συγκριτική Μελέτη και προεκτάσεις στα αναφερόμενα γνωστικά πεδία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

λίλιθ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
BeTReXΝέο Μέλος
05/01/2007, 01:58:04
Καλή χρονιά και σε σένα..Λοιπόν επειδή ξεκίνησα λίγο ανορθόδοξα μήπως θα μπορούσες να μου αναφέρεις συνοπτικά τι μπορώ να καταφέρω με τον διλογισμό?Εκτος από "astral projection" φάση.Δηλαδή μπορεί να με κάνει π.χ να έχω την δυνατότητα να αλλάξω στιγμιαία τα συναισθήματά μου από δυστηχισμένος σε χαρούμενος?
05/01/2007, 23:50:14
Η δυνατοτητα αυτη να αλλαζεις συναισθηματα απο την μια στιγμη στην αλλη αμεσως και δεν ειναι καλο αλλα και εξαρταται ποσο εχεις ασχοληθει με διαλογισμο ωστε να εχεις καποια ανεπτυγμενη ικανοτητα.
Μπορεις να προσπαθησεις να χαλαρωσεις ας πουμε με τον τροπο του κεριου που αναφερω και να κλεισεις τα ματια και να σκεφτεσαι θετικες εικονες και αισιοδοξα ωστε να αρχισεις να βλεπεις την θετικη πλευρα των πραγματων και να μην απογοητευεσε γιατι μονο το εαυτο σου χαλας και τιποτα αλλο.Δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δεν θελω.Ετσι μπορεις να καταφερεις οτι βαλεις στο μυαλο σου,αρκει να το θελεις αληθινα και να προσπαθησεις.