ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Τσανάκαλος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
WolffacedΜέλος
01/05/2003, 15:34:43
quote:

Η Αμερική έχει τους Μεξικάνους η Ρωσία εχει αυτούς απο το Αφγανιστάν η τους Τσετσένους ο Καναδάς τους ινδιάνους η Ισπανία τους Βάσκους οι Τούρκοι τους Κούρδους κοκ.

Αυτό το επιχείρημα σου είναι τελείως λάθος. Η Αμερική καταπιέζει η ίδια το Μεξικό καθώς και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, Το Αφγανιστάν ήταν σε πόλεμο με την Ρωσία για καιρό, οι Ινδιάνοι είναι ο παραγματικός πληθυσμός της Αμερικής που σφαγιάστηκε και τέλος οι Βάσκοι και οι Κούρδοι είναι λαοί που ενώ θα έπρεπε να έχουν πατρίδα και ανεξαρτησία τα κράτη που τους εξουσιάζουν δεν τους αφήνουν. Με τους Αλβανούς δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά. Αντιθέτως μας καταπιέζουν την δική μας μειονότητα στην Β.Ήπειρο.

Υ.Γ. το σχόλιο μου είναι καλοπροαίρετο.

planeΜέλος
01/05/2003, 16:44:19
"Wolffaced"

Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά εγώ το είπα αυτό απο την άποψη οτι πχ ο Αμερικάνος τα έχει με τους Μεξικάνους γιατί κλέβουν, ληστεύουν κα.
Ο Ισπανός για τους Βάσκους γιατί τρομοκρατούν όπως και οι Τσετσένοι τους Ρώσους.Τέλος πάντων τα είπα αυτά για να καταλήξω πως σχεδόν κάθε λαός έχει και κάποια μειονότητα όπου μ'αυτήν έχει προβλήματα.

ΠΑΝΜέλος
01/05/2003, 18:03:31
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΕΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΓΡΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ,
ΑΡΑΒΕΣ,ΡΩΣΟΙ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ RAI1 ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ
ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΠΑΝΜέλος
01/05/2003, 18:16:31
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ).

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ
ΜΑΖΙΚΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

WolffacedΜέλος
03/05/2003, 20:40:51
quote:

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ
ΜΑΖΙΚΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

νομίζω πως καλύτερα θα έπρεπε να γράψεις, οι οικονομικές επιχειρήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών βελτιώθηκαν. Για τον απλό κοσμάκι δεν βελτιώθηκε τίποτα.

oneiric1Μέλος
19/03/2004, 09:49:34
Φίλοι μου καλημέρα σας.

Μου είπαν ότι χθες (18.03.2004) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου (η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι στην εκπομπή λόγω γέννας, αλλά την συντονίζει κάποιος άλλος) βγήκε ο (ή τέλος πάντων κάποιος) εκπρόσωπος των Αλβανών που διαμένουν στην Ελλάδα και είπε εν ολίγοις:

«Μα θέλει και ρώτημα αν είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες?! Σας παίρνουμε τις δουλειές σας και κρατάμε τη σημαία σας! Τι άλλο θέλετε???!!»

Παρακαλώ υπάρχει κάποιος που να είδε αυτό το απόσπασμα της εκπομπής και αν ναι, έχει την καλοσύνη να ενημερώσει αν όντως ειπώθηκαν αυτά τα λόγια?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφόρηση.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

19/03/2004, 13:12:28
Το μόνο καλό που έχει αυτή η φυλή είναι ότι δεν "παράγει"ομοφυλόφιλους.
Αρκετά καθαροί από την πλευρά αυτή.
Φυσικά υπάρχουν οι κωλομπαράδες,αλλά αυτοί υπάρχουν λόγω της ταυτόχρονης ύπαρξης αρκετών ψυχανώμαλων Ελλήνων.
Κατά τ'άλλα,είναι πολύ χαμηλού IQ,στην πλειοψηφία τους πάντα,ενώ όσο μίσος βγάζουν για την Ελλάδα,προέρχεται από κόμπλεξ,ζήλεια,στέρηση κλπ.
Δεν είναι τυχαίο που την πέφτουν σε όλες τις γυναίκες -και που σίγουρα αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα για κάθε κοπέλλα.
Όπως δεν είναι τυχαίο που το όνειρό τους είναι να δουλέυουν σα σκυλιά και να μην αφήνουν ΤΙΠΟΤΑ από τα έσοδά τους στην Ελλάδα.
Δεν διατείνομαι ότι εμείς,οι Έλληνες,τη στιγμή αυτή είμαστε σε ανώτερο επίπεδο ύπαρξης από τους Αλβανούς.
Το μόνο που λέω είναι ότι η φυλή αυτή,επί σειρά ετών εντελώς αποκλεισμένη από οποιαδήποτε πρωτοπορία και αλλαγή,υποχρεωτικά πρέπει να φάει ΠΟΛΛΑ ψωμιά ακόμα,για να φτάσει έστω τους Τούρκους ή κάτι ανάλογο.
Για την Ελλάδα δεν το συζητάμε.Τσιράκι ήταν ,τσιράκι θα παραμείνει και γι'αυτό θα είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,"μέσα" στις εξελίξεις.
Κι ένα παράδειγμα,μικρό,προσωπικό,αλλά που σ'εμένα "είπε" πολλά.
Ο πατέρας μου δουλεύει οικοδομή κι εγώ είμαι μαζί του τα τελευταία χρόνια.
Στη δουλειά είχαμε προσλάβει έναν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ Αλβανό,περίπου το 1995 είχε γίνει αυτό και ο οποίος έμεινε μαζί μας(στη δουλειά πάντα) για περίπου τρία χρόνια.
Η μάνα μου μαγείρευε όλο αυτό το διάστημα φαγητό για δύο οικογένειες.Τη δική μας και την άλλη,την Αλβανική.
Όσα ρούχα δεν μας έκαναν πια,τα δίναμε στα παιδιά τους,όχι από συμπόνοια,αλλά για να μην πάνε χαμένα(το Lacoste φοριέται και μετά από 20 χρόνια).
Με το γιο του έβγαινα έξω πολύ συχνά,γιατί απλά το παιδί δεν είχε παρέες.
Και άλλα πολλά κάναμε γι'αυτούς.
Όταν λοιπόν ο πατήρ Αλβανός είπε ότι φεύγει μόνιμα για την Κρήτη,με όλη την οικογένειά του μαζί,λυπηθήκαμε.
Στη δουλειά χαναμε ένα δουλευταρά και στην προσωπική μας ζωή,μια οικογένεια με την οποία πιστεάυαμε ότι είχαμε γίνει φίλοι.
Αμ δε.
Ένα πρωινό,ο πατέρας μου έντρομος διαπίστωσε ότι τα εργαλεία από το αμάξι που χρησιμοποιύμε,είχαν κάνει φτερά(οικοδομικά εργαλεία,που κοστίζουν).
Ύστερα από καταγγελία και έρευνα,η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.
Μήπως θέλετε να σας πω και ποιος ήταν?
Αυτά τα έγραψα για δύο λόγους.
Ο ένας είναι ότι θέλω ν'αποδείξω ότι και σήμερα υπάρχουν Έλληνες που ευχαρίστως δουλεύουν οικοδομή.
Και ο άλλος είναι για να σας δώσω ένα μήνυμα.Ποτέ μην εμπιστεύεστε ένα φίδι.
Πείτε με όπως σας αρέσει,αλλά εγώ ρατσιστής δεν είμαι.ΓΙΝΟΜΑΙ.
Και υπάρχουν χίλιοι λόγοι γι'αυτό.

steelspringΜέλος
20/03/2004, 13:34:36
Έχουμε την διάθεση να εκχωρήσουμε στον καθένα οτιδήποτε δικαίωμα
μας κατέβει.
Επικαλούμενοι δήθεν πανανθρώπινες αξίες , Χριστιανικές αντιλήψεις, ή δήθεν αίσθηση δικαίου, καταντήσαμε να γίνουμε εχθροί του ίδιου μας του εαυτού.
Πιστεύουμε ότι όλα είναι υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση με τον καθένα Αλβανό ή Βούλγαρο , ή οτιδήποτε.
Αποκτήσαμε περίεργες αντιλήψεις περι ιδιοκτησίας , ασφάλειας και αξιοπρέπειας . Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και το σπίτι μας επειδή κάποιοι (αποδεδειγμένα εχθροί της Ελλάδας) είναι φτωχοί και επειδή είναι απλά άνθρωποί.
Θύματα της προπαγάνδας της "νέας εποχής" χάνουμε το ίδιο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Δεν εννούμε να καταλάβουμε ότι οι μετανάστες εξ ομόρων χωρών αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.
Τρώμε όλη την τούρτα και εμείς διαφωνούμε για το κερασάκι.
Η Ελλάδα θα γίνει Κόσοβο , αλλά δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που ιδρώνει το αυτάκι τους εδώ μέσα. Το Ουρόσεβατς θα μεταφερθεί εντός συνόρων . Ας πάψουν κάποιοι απο μας να εκφράζονται φιλοαλβανότεροι των Αλβανών . Είναι τελικά θέμα αξιοπρέπειας , και ουδόλως αφορά ανθρωπιστικά θέματα . Και αναφέρομαι ιδιαίτερα στους Αλβανούς διότι ιστορικά μόνο ζημιές έχουμε πάθει απο αυτούς , και τώρα προς χάριν της 1% αύξησης του εθνικού εισοδήματος εκχωρούμε κάθε ασφάλεια και ηρεμία.
Άλλοι μας επέβαλαν το άνοιγμα των συνόρων , και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι μας προπαγανδίζουν για ανθρωπισμούς και "δικαιοσύνες" για να κάμψουν τις αντιστάσεις μας .
Καί απ`ότι βλέπω το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

mariha2912Μέλος
20/03/2004, 16:22:26

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΗΡΘΕ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΦΥΓΕ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΤΑΔΕ ΦΥΛΗ ΚΑΛΗ, Η ΤΑΔΕ ΚΑΚΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ Ι.Q. ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ? ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΚΡΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.

quote:
To thema pou thelo na thixo ine oi metanastes stin ellada kai i simperifora toys. siggekrimena thelo na miliso gia auti tin axaristi, barbari kai apolitisti fili toys albanoys.
Den mporo na anexto alo tin apesia simperifora tous apentanti se mia xora poy stin arxi toys dextike me simponia kai ayti to mono poy exoyn kani ine na mas enoxloyn sinexia me diaforoys tropoys. Den me niazi ti lei to kratos kai pia ta simferonta toy apo tin isodo toys (ta opoia an ta skeftite ligo ine papa pola). Me treleni na blepo aytes tis ilithies fatses sto dromo kai to axrio kamaki poy kanoyn se opoia kopela brethi mprosta toys ane3artitos ilikias. den iparxi pia kanena simio sto opio mporis na pas kai na niosis oti ise sti xora soy. opoy kai na stathis akoys ayti tin apesia glossa toys kai ta ekneyristika spasta ellinika toys. Den xero ti gnomi exete eseis gia ayta alla 8a i8ela poli na ma8o posos kosmos exi tin idia aganaxtisi me mena kai an kapia stigmi 8a mporoysame na kanoyme kati gia na toys xefotothoyme. re gamoto i ellada mas ine poli omorfi poli kai ine krima na tin blepo na metatrepete se epektasi tis albanias.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!!

coperroloΜέλος
20/03/2004, 16:24:43
απο σελίδα1 η μαμά τερέζα είναι σκοπιανή όχι αλβανίδα.

Το τι έχουν οι αμερικάνοι με τους μεξικανούς είναι θέμα που δεν εξαντλείται από αμερικάνικες ταινίες. Εκτός και αν είμαστε ο ορισμός του μονοπλευρισμού.

Αναφερόμαστε στους Αλβανούς είτε σαν "τους φονιάδες/λήσταρχους/άξεστους" ή ως τους "κακόμοιρους χειρωνάκτες" Παραβλέπουμε το γεγονός ότι τα ΑΤΜ (μηχ. αυτομ. ανάληψης) "μιλάνε" πέον αλβανικά. Σε μερικά χρόνια πιθανόν να υποβάλλουμε τα βιογραφικά μας σε εταιρίες που διοικούνται από αλβανούς και να στέλνουμε τα παιδιά μας σε φροντιστήρια αλβανικών "για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους".
Μήπως το θέμα έχει να κάνει με το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, επειδή είναι καλύτερη"; Μπορεί η ιστορία να μας έχει κάψει στο αλβανικό, αλλά πόσοι απ'τους καθημερινούς έλληνες που αντιτίθενται στη μετανάστευση γνωρίζουν την ιστορία; Και κατά πόσο μπορεί η ιστορία να σου γεμίσει το στομάχι ή να σου αγοράσει ένα 4x4; Μήπως αυτοί που μπήκαν νύχτα και ξεκίνησαν, όχι απ'το μηδέν, αλλά απ'το -10 έχουν ήδη αρχίσει να μας αφήνουν πίσω; Στις μικρές κοινωνίες ο μέσος αλβανός εργάτης έχει περισσότερα απο το μέσο σκυλά, δανειολήπτη έλληνα. Μήπως διακρίνουμε αυτά, το ρίχνουμε στην ξεφτίλα και μας ξυπνάει ενστικτωδώς ο εθνικισμός; Μήπως ενδόμυχα το ένστικτο δεν είναι άλλο απ'αυτό της επιβίωσης; Ναι, όπως πάμε, θα μας φάνε, άλλα όχι νύχτα απο μαχαιριά στην ομόνοια αλλά μέρα μεσημέρι, με το γάντι και με το γράμμα του νόμου.

My Karma ran over your Dogma