- Ένα Παραμύθι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η ταπεινότητα σου μας συνόδευε στο διάστημα της απουσίας σου.
Μεγάλη χαρά μας έφερε η σημερινή μέρα.
Και πάλι ήρθε ο Άρχοντας της χαράς μας
Και έφερε την άνοιξη μέσα στην καρδιά μας
Σε ευχαριστούμε που ξανά ήρθες
Με Ευγνωμοσύνη και,
![]()
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”![]()
quote:
ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ!
...αγαπημενο μου "ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ", ηταν κατι σαν υποσχεση...:)
-...δεν κρυβω ποτε οσα νοιωθω εδω εσω/εκει εξω...-
+ εσυ ,αυτη ειναι η αληθεια:μου λειψες ...
θυμαμαι συνειρμους ατελειωτους με αφορμη τα ερωτηματα σου...
κουβεντες με τον κελσο και τον αβαταρ..
μου 'λειψε αυτος ο ουσιωδης + ζουμερος διαλογος:)
χαιρομαι που ηρθες στην πιο κρισιμη στιγμη της ζωης μου...
anyway...let's roll...

Κάποτε, σε μια χώρα, ζούσε ένας νέος. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ήταν ένα απλό παιδί, που έκανε μια κοινή δουλειά. Χρόνια ολόκληρα ζούσε στο ίδιο μέρος, χωρίς καμιά διαφορά. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και πέθανε. Ταυτόχρονα με αυτών γενήθηκε ένα άλλο παιδί. Το παιδί αυτό, μεγάλωσε έγινε ισχυρός πολεμιστής, και κατάφερε να νικήσει τυράνους και δαίμονες, και να φέρει την ειρήνη στον τόπο του. Στο τέλος γνώρισε μια γυναίκα που την ερωτεύτικε. Αυτη αποδείχτηκε ότι ήταν μάγισσα. Και μάλιστα η μάγισα που πολέμαγε τόσα χρόνια. την σκότωσε και μετά απο τον πόνο έπεσε πάνω στο σπαθί του.
Και είναι τώρα το ερώτημα. Ποιός απο τους δύο είχε καλύτερη ζωή; Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω.
"Μου'πε μια μάισα τση καρδιάς που γιατρευγέ τον πόνο, πως ξωτικά υπάρχουνε σαν τα πιστεύεις μόνο"
υπεροχη η ιστορια...
ευχομαι να ζησεις δυο φορες ακομη + να μπορεις στην τριτη να
...δεις το αποτελεσμα....
επειδη φιλε μου.....
δυο δρομοι παραλληλοι οχι μοναχα δεν συγκρινονται.
μα ουτε καν συναντιουνται...
μου θυμισες κατι ερωτηματα εδω εσω...
που γεμιζουν ολακερες σελιδες τροφωδοτοντας διπολα...που δεν εναρμονιζονται.
σκεψου...αν υπηρχε μια ευκαιρια καπου στην μεση την καθε ιστοριας και συναντιοντουσαν //+ οι δυο ιστοριες γινοταν μια....
τοτε ναι!....
θα ειχαμε ευστοχη ερωτηση...
+θα μπορουσαμε να απαντησουμε...
...μη βασανιζεσαι αδικα λοιπον/
αν ειναι γραφτο να ζησεις ετσι οπως τον πρωτο/
και αναζητας//λαχταρας της ζωη του αλλου...
τοτε ειναι προβλημα... οφθαλμοφανες...
οπως το να πεισεις εναν απλο οικεγενειαρχη...
(: το δωρο του πασχα θα το καταναλωσει με τον "πατροπαραδοτο ελληνικο" τροπο:the oldamericanwayyknow...-)
που λεει οτι ειναι εσωτεριστης...(παραδειγμα κατα το "πολεμιστης")
πως ειναι πολεμιστης + πως...
η γυναικα που δεν "παντρευτηκε"
-αλλα απο δειλια επελεξε ενα ημιμετρο της..-
...ειναι μια μαγισσα...(ουαου!!!)
και πως θα μπορουσε να ειναι αληθινος πολεμιστης..
κι οχι μαιμου...τις αποκριες η στον υπνο του σκεφτομενος τους κοιλiακους του θεου SakisR...-
αν δεχοταν την τολμηρη του αποφαση...αυτη που μεσα του μιλησε...
να εξαφανιστει μαζι της...εστω και στο φιναλε ενος εφιαλτη....
συνηθως....
η μαγισσα μενει μονη...
ο πριγκηπας δεν ηταν καν βατραχος/εχμ πριγκηπας... ηθελα να πω..
αλλα ντυθηκε ετσι για να γμσ....(σορυ αλλα ο σκοπος του χειροτερος απο το να το λεω:)
+ο πολεμιστης ειναι οντως πολεμιστης....
γιατι κανει παντα το λαθος να την σκοτωνει...-ακου κατα λαθος!!!!!-
αυτος ναι!..ο συγκεκριμενος....
μαλλον παιζει +στους μοντυπαιθονς...
επειδη ο αληθινος πολεμιστης....
δεχεται καθε προκληση....που δεν τον βγαζει απο το καρμικο ταξιδι...οχι απο το....συμβατικο....
-αστο...
καλυτερα μονη....
παρα να φαω καμμια αδεσποτη απο υπερβαλλον ζηλο...
και κατα λαθος τεζα... η ατμουλα -μαγισσα-νεραδια-μουσα-θεα-πεταλουδα ...ιδεα...φως...-
Μαλβινατμα*
(*οποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινουν τα ονοματα που θετω σαν υπογραφες-μαλβινατμα/dianatma/πυθιατμα/εσωτερικατμα.../atmashaktih../atmashakti/και αλλα φρουτα εποχης...- να χιλιοπω η ερμη η ψυχη...οτι καθοριζουν επακριβως τον τροπο που γραφτηκε το καθε μου ποστ ,ετσι ωστε μεσα απο αρχετυπικες φιγουρες να γινομαι κατανοητη σ/ολους/και σε οσουε θελουν και σεοσους οχι.-προς αποφυγην κακογουστων παρεξηγησεων..:)

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/04/2004 02:00:29
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ MONTH32 ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ; ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΟΣ ΣΟΦΙΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΦΩΣ.
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΩΣ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

έχω να πω μόνο ένα πράγμα. Archon. Είσαι κάφρος. (με την καλή ένοια)
"Μού'πε μια μάισα τση καρδιάς που γιατρευε τον πόνο, πως ξωτικά υπάρχουνε σαν τα πιστεύεις μόνο"
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

"Μού'πε μια μάισα τση καρδιάς που γιατρευε τον πόνο, πως ξωτικά υπάρχουνε σαν τα πιστεύεις μόνο"
κι εγω δεν το ακουω ευηχα...
μα αν το εννοεις ετσι..ισως ειναι και θεμα κουλτουρας.
γλυκε μου... αρχοντα...αυτο που επεξηγει ειναι για οσους δεν κατανοουν...ειτε δηλωνουν οτι με διαβαζουν...ειτε το κανουν να ετσι δεςς...στα κλεφτα...και καπου καπως μ'επαναλαμβανουν...
πως μπορει να εχει κανεις ο θρασσος να σου πει οτι δεν ειδες το φως...αλλα το νομιζεις~
πως γινεται να σου πουν οτι δεν εζησες κατι αφου το εζησες....
αρχοντα....η ωρα της σταυρωσης της αληθειας με βρισκει στα ορια....
δεν ανεχομαι να ξανασταυρωθει!!!!!
δεν θα ξανασταυρωθει επειδη υπαρχει αναμεσα ....σας....μας....
φιλε,32 του μηνα...καλα τα λες για την ορθογραφια//καποτε δεν εκανα λαθη ...ορθογραφικα αλλα πολλα ανθρωπινα...
τωρα πια αποφασισα να γραφω +ν'αφηνω να μου ξεφευγουν οι γκαφες!ε αν δεν ειμαι τελεια ετσι...ειναι βολικο εδω μεσα-για τος αλλους-![]()
εχμ...33 και σημερα..(που λενε και οι στρατευμενοι...:)

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 07/04/2004 04:56:22