ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

coperrolo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
coperroloΜέλος
10/03/2004, 14:36:41
quote:
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ = 2004
(618 + 282 + 1104) = 2004

Εκπληκτική προβλεπτικότητα της ελληνικής γλώσσας, ε? ή σύμπτωση?

2004 =>
2+0+0+4 =>
6 =>
1+9+5 =>
195 =>
28+67+37+63 =>
(19+9)+(12+1+11+1+10+9+5+18)+(5+9+13+1+9)+(1+20+19+5+18). ?!?!?!

99....!!!

My Karma ran over your Dogma

Edited by - coperrolo on 10/03/2004 14:40:52

AlexTheGreatΝέο Μέλος
10/03/2004, 15:20:16
Paidia

Oson afora ta mathimatika, o filos mou o Eleytherios Argyropoulos tha ta pei kalytera.
Loipon, pros apantisi ston "ebraio", h neoelliniki den antapokrinetai entelws sta mathimatika mixanimata peri probleptikotitas tou mellontos, dioti pasxei apo tin epidrasi ton allwn glwsswn.
San kalos ebraios pou pisteyo na eisai, tha gnorizeis dia ton mystiko kodika tis TORAH sas. Molonoti, i ermineysi tis meso tou kodix aytou den basizetai se kamian mathimatiki basin. Isos mesw tis kaballis sas, alla den gnorizo tetoies ikanotites gi aytin. An ginetai na me enimeroseis, kalo diko sou.

Peraitero, oswn afora to kyrio politiko thema. Den xero an gnorizete oti to symbolo tou PASOK einai ebraikis proeleysews. Exallou, opos to exete xanapei, o Simitis einai ebraios (de leei to rito : ONOMA KAI PRAGMA, e?), opos kai o exadelfos tou pou einai stelexos tis N.Dimokratias, to onoma tou opoiou gnorizete.
Opws to exete pei kala, anti na koitaxoume to symferon tis patridos (AMYNESTAI PERI PATRIS, den einai etsi?), oi Ellines, me tin blakeia tous, synexizoun na eklegoun poulimenous (o enas einai Amerikanos sti taytotita, o allos einai politis Elbetias). To mono pou elpizw, einai oti i neolaia ( i ygih neolaia, ki oxi kati tsoglania pou kaine ti galanoleyki i pou kounoun politikes shmaies ) tha xypnisei kai tha epanorthwsei ta lathi twn palaion.
Kai kati allo, pros twn Ebraio. File, xero oti eisai yperyfanos pou oi Ebraioi dioikoun ton kosmo, kai se kalo sou, dioti mono giayto boreis na eisai yperyfanos. Gia allo tipota, oxi. Tzifos. Telos pantwn. Borei na eiste oi megaloi aytou tou kosmou, omos ESETAI HMAP kata tin opoia, opos protou 11 xilietides, tha allaxei i roda tis tyxis.

Ayta gia twra.

As eiste kala (akomi kai esy Ebraie, nai, kala diabazeis)

Alex

ESETAI HMAP

10/03/2004, 16:10:40
Μ' αρέσει, αγαπητέ, που γράφεις greeklish!

Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας έχει τις απόψεις του περί διοικήσεως του κόσμου.

Αυτό

quote:
to symbolo tou PASOK einai ebraikis proeleysews

από πού προκύπτει;

Αν θέλεις, ενημέρωσέ μας. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 10/03/2004 16:12:02

10/03/2004, 22:36:29
quote:
tha allaxei i roda tis tyxis.

Είναι αυτό που λένε "θα γυρίσει ο τροχός θα ...κι ο φτωχός"?
Φίλε μου αν περιμέναμε τόσα χρόνια τη ΝΔ για να το κάναμε...

"Τάδε έφη Avallon"
matrxΜέλος
10/03/2004, 22:50:27
quote:
Αγαπητέ matrx,

σωστή η πρόβλεψή σου, αλλά η Δήμητρα δεν είναι βουλευτής.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΖΑΝΤΟΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΩΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 4 ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΧΤΕΙ.ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ.
ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ 'ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ'.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

11/03/2004, 01:21:05
quote:
Avallon quote:
--------------------------------------------------------------------------------
tha allaxei i roda tis tyxis.
--------------------------------------------------------------------------------

Είναι αυτό που λένε "θα γυρίσει ο τροχός θα ...κι ο φτωχός"?
Φίλε μου αν περιμέναμε τόσα χρόνια τη ΝΔ για να το κάναμε...

Βρε φιλενάδα, δεν εννοούσε αυτό ο άνθρωπος! Αμάν κι εσύ....

Φίλε matrx,

χμμμ... πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο και καταλαβαίνω πολύ καλά πώς αισθάνεσαι, γιατί έχω μία φίλη, η οποία έχει τα ίδια "συμπτώματα"...!!!

Δεν ξέρω πόσον καιρό το έχεις διαπιστώσει, πάντως η φίλη μου επειδή το είχε από μικρή το "κουσούρι", ξέρει πια αμέσως σχεδόν τί πρέπει να πει, σε ποιόν, πώς και πότε.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Phantom IIΜέλος
11/03/2004, 06:00:53
Dhladh an h opoia frash exei to X apotelesma, shmainei oti kai 8a 'bgei'...??? Emeis ti eimaste...? Ypokeimena..? Abouloi...? Moirolatres...? Pionia...? Den mporoume na ftiaxoume to mellon mas opws EMEIS to 8eloume...? Proswpika den pa na lene ta a8roismata oti 8eloun, egw ta GRAFW kai kanonizw thn zwh MOY opws 8elw EGW kai as kanoun voodoo oi lexari8moi na me... 'exafanisoun' ( opws 8a lege kai o Mayrogialouros )

11/03/2004, 22:42:46
Φίλοι μου γεια σας

Άφησα το topic αυτό στην τύχη του γιατί δεν ήθελα να δοθεί συνέχεια στο κατάπτυστο μήνυμα που μάλλον έγραψαν από το ουράνιο τόξο. Μετά την επιστροφή μου λόγω εκλογών διαπίστωσα ότι όχι μόνο το αγνοήσατε αλλά και θέσατε σημαντικά ερωτήματα σε σχέση με τις εκλογές και την διακυβέρνηση της χώρας.
Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος έκανε την εμφάνιση του την Τρίτη στο Τηλεάστυ αλλά δεν το πρόλαβα. Άκουσα μόνο στο τέλος να λέει ότι προσπάθησε 15 μέρες πριν τις εκλογές να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στις εφημερίδες αλλά δεν τον άφησαν. Είδε κανείς την εκπομπή; Οι προβλέψεις που έκανε ποιες ακριβώς ήταν; Οποίος γνωρίζει ας ενημερώσει.

AlexTheGreat περιμένουμε απαντήσεις για το σύμβολο. Εγώ πάντως σε μια ραδιοφωνική εκπομπή –αυτές με ανοιχτή γραμμή στο κοινό- πριν χρόνια είχα ακούσει να βγαίνει μια γυναίκα -με καλή προφορά λόγου- και να λέει μεταξύ άλλων ότι ήταν αυτή που σχεδίασε το σήμα του ΠΑΣΟΚ. Απάντηση επίσης περιμένουμε και για τον ξάδερφο του Σημίτη που είναι στη ΝΔ. Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω…όπως επίσης πρώτη φορά ακούω και ότι ο Καραμανλής είναι Ελβετός πολίτης εκτός και αν εννοούσες τον Σημίτη;;;; Είτε έτσι είτε αλλιώς χρειάζονται περαιτέρω αποδείξεις…έτσι δεν είναι; Τα άλλα για την 11 χιλιετία;; Εγώ περίμενα να ακούσω για μια επανελλήνιση της ανθρωπότητας με ταυτόχρονη άνοδο της χώρας μας και απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης. Οπότε μιλάμε για βυζαντινά μεγαλεία…άντε και για αρχαϊκά-Ελληνιστικά.

Ο prometheas έστειλε ένα καταπληκτικό άρθρο αλλά δε μας είπε σε πια εφημερίδα δημοσιεύτηκε. Να υποθέσω ότι ήταν ο Ελεύθερος Τύπος;;; Εξήγησέ μας.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι εκλογές θα γίνουν σε 4 χρόνια πάλι. Η νέα τάξη θέλει να μας απομακρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο από τις δημοκρατικές διαδικασίες και να αποφασίζουν άλλοι για μας χωρίς εμάς. Αυτό εξάλλου δεν συμβαίνει και στην Αμερική; Σταθερά εκλογές κάθε 4 χρόνια. Την είδατε την αντιπολίτευση; Συναίνεση και χαλαρό κλίμα από την αρχή. Για πρόεδρο δημοκρατίας…. είναι διατεθειμένη να μη παίξει με τους θεσμούς όπως χαρακτηριστικά λέει και να αφήσει την ΝΔ 4 χρόνια στην εξουσία χωρίς ενδιάμεσες εκλογές. Τελικά –για να ευλογήσω και λίγο γένια μου –που δεν έχω- έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου εκτός από τον Καρατζαφέρη. Με μπέρδεψαν βλέπετε οι μεγάλες του συγκεντρώσεις -από τις νομαρχιακές ακόμα, μέχρι και ¨σήμερα¨. Ο Τσοβόλας δεν τα πήγε και άσχημα αν αναλογιστούμε ότι δρούσε χωρίς κανάλι αλλά και χωρίς δική του εκπομπή όπως για πχ ο Λεβέντης και ο Καραντζαφέρης. Το ΚΚΕ ανέβηκε γιατί μάζεψε και αυτό από τα συντρίμμια του ΠΑΣΟΚ.

prometheasΜέλος
12/03/2004, 10:09:02
Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε πριν από 3 χρόνια και ενα τμήμα του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΒΗΜΑ (24-5-2001)

Οπως είπα και στην αρχική δημοσιευση μεχρι στιγμής αποδεικνύεται προφητικό (π.χ παραίτηση Σημίτη, αναληψη καθηκοντων από Γ. Παπανδρέου, εκλογες και νικη ΝΔ ...)

Διαβάστε το προσεκτικά για να δειτε τη συνέχεια

http://www.fws.gr/prime_min_GP.htm

Oπως θα καταλάβετε τα πράγματα ειναι ΜΑΛΛΟΝ ήδη αποφασισμένα!!!!

Επισης αν και ασχετο (?) με το συγκεκριμενο θεμα, συνιστώ και πάλι να διαβάστε με καθε τρόπο το βιβλίο

"Rule By Secrecy" (Jim Marrs) ISBN=0060931841

Δυστυχώς δεν υπάρχει στα Ελληνικά (μπορουμε να το παραγγειλουμε μεσω Internet) και πιστέψτε με αποτελει την καλύτερη δουλειά που έχει γινει στον τομέα αυτό. Δειτε ποιοι κυβερνούν τον κοσμο, τα συμφεροντα τους και οι τελικοι σκοποί.. (Bilderberg, Illuminati, Trilateral, Μασονια, Συμβούλιο διεθνων υποθέσεων, για να ανεφερω μονο μερικά!!!)

12/03/2004, 15:49:36
Αμάν με τις συνομωσίες!!!

Άμα είναι έτσι, πάμε να φουντάρουμε...

Ή μήπως έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε;;;