- ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.laspi.gr/nero+homa.php?faelaspi=government/ekloges2004.htm&image=government/title.gif
(humor)
My Karma ran over your Dogma ![]()
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
quote:
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ......ΠΑΡΑΧΕΝΟ!......
και παραφυσικό επίσης...
Τι φωνάζετε ρε παιδιά αφού αυτοί θα βγούνε τους ψηφίσουμε δε τους ψηφίσουμε...![]()
![]()
![]()

« Κι όμως ... γυρίζει. »

Edited by - Avallon on 07/03/2004 18:25:56
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ενα ποστ του φίλου Yoco στο θέμα ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
εκεί προέβλεψε εύστοχα μέσω λεξάριθμων :
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ = 2004
(618 + 282 + 1104) = 2004
Εκπληκτική προβλεπτικότητα της ελληνικής γλώσσας, ε? ή σύμπτωση?
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=419

σωστή η πρόβλεψή σου, αλλά η Δήμητρα δεν είναι βουλευτής.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
"το πάσοκ κερδίζει την εξουσία" (2006) αλλά έτσι και αλλιώς εσείς λέτε πως πάντα τα κανονίζουμε όλα "και το πασοκ κερδίζει την αναμέτρηση"(2004)
Και μήν ξεχνάτε πως στην "ιερή" γλώσσα σας "το πασοκ" = "πάλι η νέα δημοκρατία" + 2 αλλά μην σκατε δεν θα αλλάζεται κυβέρνηση κάθε 2 χρόνια γιατί δεν έχουμε λόγο να σας βάλουμε να κάνετε κάτι τέτοιο.
Edited by - ebraios on 08/03/2004 22:25:28
Πασοκ και Νεα Δημοκρατια εγιναν μια σαλατα στο μυαλο μου,αντιστοιχα και οι ημερομηνιες...
Τελικα το μονο που καταλαβα ηταν το <<ιερη γλωσσα>> και φυσικα αναφερεσαι στην ελληνικη..
Συμφωνω και επαυξανω...Ευγε
![]()
καλώς ήλθες στο Φόρουμ!
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν αντίστοιχα αριθμολογικά αθροίσματα.
Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις συνηθίσει πια ν' αντιμετωπίζεις αυτό το "εσείς & εμείς", το οποίο μπορεί κάποιες φορές να είναι δικαιολογημένο, αλλά τις περισσότερες κατά την γνώμη μου, όχι.
Πάντως, το αυθεντικό ελληνικό πνεύμα εν τη γενέσει του δε φέρει τέτοιες διαχωριστικές.
Η παρουσία σου εδώ θα μπορούσε να βοηθήσει να βρούμε έναν πιο ανθρώπινο τρόπο επικοινωνίας και το εύχομαι...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
O φανατισμος και ο χλευασμος ειναι οτι χειροτερο για ολους και δεν οδηγει πουθενα...
Καλως ειρθες και απο μενα
quote:
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ = 2004
(618 + 282 + 1104) = 2004Εκπληκτική προβλεπτικότητα της ελληνικής γλώσσας, ε? ή σύμπτωση?
Φίλε xeirwn μια απορία μόνο:
Aν αυτό το ερώτημα/άθροισμα είχε δοθεί χρόνια πριν...δεν θα ήταν άστοχη η απάντηση/προφητεία? Και αυτό γιατί το 2004 δεν είναι η μόνη χρονιά που η ΝΔ είναι πάλι στην εξουσία...
Η ακόμα χειρότερα αν θέσουμε το ίδιο ερώτημα μετά από μια τετραετία θα πάρουμε πάλι την ίδια απάντηση:2004 που σημαίνει ότι πέραν του 2004 η ΝΔ δεν θα ξανα είναι πάλι στην εξουσία...![]()
![]()
![]()

Για την κουβέντα όμως, συνεχίζω:
Avallon, φυσικά συμφωνώ μαζί σου με όλους τους παραπάνω προβληματισμούς, όμως...
Φίλε ebraios, αναφορικά τις (ασαφής) προτάσεις που αναφέρεις :
"ο Παπανδρέου θα ξανακερδίσει τον Καραμανλή"
Πότε τον κέρδισε πριν αλήθεια ? Το ξανά δεν κολλάει!
"το πάσοκ κερδίζει την εξουσία" (2006)
Την έχει κερδίσει και στο παρελθόν, όχι μόνο το 2006 (αν τότε)!!
"και το πασοκ κερδίζει την αναμέτρηση"(2004)
δηλαδή μαζί με ποιον άλλον? Το και είναι άσχετο νομίζω!
Σκέφτηκες αλήθεια ότι δεν είναι νοηματικά πλήρης, ούτε αληθινές ?..
Και να μην μιλήσω για το ειρωνικό ύφος σου, που είναι ανάρμοστο σ' αυτό το forum... Να ΄σαι σιγουρος ότι πιο πολλούς προβληματισμούς έχει ο κάθε σοβαρά σκεπτόμενος εδώ μέσα για οτιδήποτε, γι΄ αυτό μίλησα και για σύμπτωση ! ![]()

οι δύο πρώτες προτάσεις θα μπορούσε να είναι λογικές.
Η μεν πρώτη να εννοεί τη δυναστεία Παπανδρέου και τη δυναστεία Καραμανλή.
Η μεν δεύτερη αφορά τη συγκεκριμένη χρονιά (αν και...).
Η τρίτη όντως φαίνεται λίγο άσχετη.
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι μ' αυτά, γιατί αν ισχύει ακριβώς και η πρόταση "Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" κι εφόσον αυτή δίνει δεδομένα άθροισμα 2004 (κι αυτό δεν αλλάζει), τί σημαίνει; Ότι ποτέ άλλοτε δε θα κερδίσει πάλι την εξουσία πλην του 2004; ![]()
![]()
Λοιπόν, ας μην "σφαζόμαστε" και γι' αυτό τώρα. "Κοντός ψαλμός αλληλούια"! Το μέλλον θα δείξει...
Το μέλος ebraios νομίζω ότι κάτι προσπάθησε να επισημάνει, αν και κάπως άκομψα, αλλά δεν έχει και πολύ άδικο κατά την γνώμη μου. Αν το nickname του αντιστοιχεί στην πραγματική καταγωγή του δε νομίζω να αισθάνεται όμορφα μ' αυτά που γράφονται κατά καιρούς. Και ας μην σπεύσουμε να σκεφθούμε "καλά να πάθει", γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε.
Το Ελληνικό πνεύμα δεν έκανε ποτέ διακρίσεις.
Τα παιγνίδια εξουσίας νομίζω ότι αφορούν άλλους.