ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η "αλήθεια" μου για τον σατανισμό - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η "αλήθεια" μου για τον σατανισμό - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Horn_Dopespade22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Horn_DopespadeΝέο Μέλος
18/08/2005, 23:47:57
Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια.

Hail, Satan !

Meus Opus Magnus

21/08/2005, 01:15:26
Μια και είσαι σατανιστής όπως λες θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία που έχω εδω και χρόνια. Αν δεν υπήρχε ο χριστιανισμός που κατασκεύασε τον σατανά εσείς θα υπήρχατε; Γιατί απο ότι έχω καταλάβει ο σατανάς για τον χριστιανισμό είναι ότι είναι η τρομοκρατία για τους αμερικάνους και οι άπιστοι δυτικοί για τους ισλαμιστές. Όλοι για να επιβιώσουν χρειάζονται τον μπαμπούλα τους. Όταν επενδύεις την ύπαρξή σου στον φόβο χρειάζεσαι τους "βαρβάρους" που έλεγε ο Καβάφης σε ένα ποίημά του.
Στις μέρες που ζούμε έχουν όλα διαστρεβλωθεί για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς.
Γνωρίζεις ότι ακόμα και η λέξη δαίμων στην αρχαιότητα δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που νομίζουμε σήμερα;
Θα με ενδιέφερε η άποψή σου...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:53:17
Σωστός ο Απέριττος. Παναθηναΐκός επίσης χωρίς Ολυμπιακό δε γίνεται ούτε Άρης δίχως ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια και τα παραμύθια...

21/08/2005, 02:12:08
Απεριττε, έχεις δίκιο σε αυτό που λές!
ο Σατανισμός πιστεύω πως είναι μία θρησκεία που βασίστηκε σε μία άλλη.
Οπότε ψέμα πάνω στο ψέμα τι κάνει....?
Αν κι ομολογώ πως δεν πιστεύω οτι Σατανισμός είναι αυτό που βλέπουμε στα media, θυσίες μωρών και βλακείες.
Αυτά είναι μαύρη μαγεία.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 12:14:35
quote:
Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια.

δεν εχω ξανασυναντησει ποτε μου σατανιστη{δηλαδη ετσι νομιζω,μπορει να τον εκρυβαν μερικοι.}
συνμφωνω με οσα ολα υποθηκαν παραπανω αλλα θελω να ρωτησω και κατι.
ο Εωσφορος{συμφωνα με την θρησκεια μας} ηταν ενας αγγελος που ηθελε να εχει εξουσια και δυναμη.ο θεος λοιπον τον εστειλε στην κολαση.
πως μπορει καποιος να πιστευει στον διαβολο? αφου δεν ειναι θεος.μπορει να ειναι κατι ανωτερο απο εμας αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ιδρυσει δικια του θρησκεια.

αν θες μιλησε μας λιγο για την οργανωση στην οποια συμμετεχεις.
ποια πιστευεις οτι ειναι η θεση του σατανα στην κοινωνια?{εννοω καλος,η κακος} και για ποιο λογο συμμετεχεις?

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 12:17:42
το "ειπωθηκαν" το σκοτωσα,συγνωμη{γραφω καπως βιαστικα}

stratis79Μέλος
21/08/2005, 12:33:56
δεν είναι ανώτερο από εμάς.
astral-projectΜέλος
21/08/2005, 12:54:08
ειναι αληθεια οτι αρεσκεστε στην κοπρολαγνεια?

ε?

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 14:01:16
quote:
δεν είναι ανώτερο από εμάς.

ξερεις και εγω αυτο το εχω σκεφτει καποιες φορες.
μηπως δηλαδη τον υπερτιμουμε.συμφωνα ομως με την χριστιανικη παραδοση ειναι αγγελος.ενω εμεις ανθρωποι.
που ειναι ο συγγραφεας ομως?

morpheausΜέλος
21/08/2005, 18:20:48
Συμφωνώ με τον Απέριτο και με τον "οργή θεού"
Θελω κι εγώ να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις
Τι σε έκανε να γίνεις οπαδός του?
Τι σου προσφέρει αυτή η θρησκεία?
Σε κάνει να αισθάνεσαι ποιο ήρεμα? ποιο γαλήνια?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

21/08/2005, 23:24:24
quote:
ειναι αληθεια οτι αρεσκεστε στην κοπρολαγνεια?

ε?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

stratis79Μέλος
22/08/2005, 09:26:10
ήταν άγγελος αλλά από δική του επιλογή έπαψε να είναι.
ALOSΜέλος
23/08/2005, 02:14:32
Μα άν όλα είναι δημιούργημα του Θεού και ο Σατανάς επίσης,
η ελέυθερη επιλογή του Σατανά να είναι ενάντια του Θεού είναι
ελευθερία που δημιούργησε ο Θεός, άρα επέλεξε τον αντίπαλό
του, ουσιαστικά δημιούργησε έναν, κατ'επιλογήν & ελευθερία της.

Έτσι...;

CthulhuΝέο Μέλος
23/08/2005, 02:49:45
quote:

Hail, Satan !

Meus Opus Magnus

Τελικα πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει ο διαβολος; Δηλαδη οτι ειναι καπου εκει ψηλα η μαλλον χαμηλα κ κανει τα δικα του; Μαλλον εσυ εισαι για γελια ανθρωπε μου.

Ps: Ο μπαμπουλας υπαρχει;

velialΜέλος
23/08/2005, 03:03:39
quote:
Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και...

Είχαμε τους τρελούς Χριστιανούς, ήρθαν και οι παρανοικοί Σατανιστές. Με λίγα λόγια, μάθανε ότι... αγαπιόμαστε- πλακώσανε και οι γύφτοι!

Και τώρα η ώρα του Μπένυ Χιλ... αποσπάσματα από το site του Church of Lucifer. Μιλάμε για SHOW!

quote:
Torelian magick is not the only spectrum of the occult universe we study, but it is our primary focal point. "Torelia" is a plane of travel I found during astral projection. It is multifaceted in it's use. I have performed conjurations with 100 percent clarity, which is something I had been struggling with for some time. I have awakened my inner god, and I have spoken with the spirits of the dead (Necromancy).

Για τους μη έχοντες γνώση Αγγλικών, ο (βασικός) συγγραφέας του site κάνει μια περιγραφή των παραισθήσεων σχιζοφρενικού τύπου, μόνο που αποδίδει τα συμπτώματα στην φοβερή μέθοδο "Tortelia" (δικής του εφεύρεσης

quote:
We constantly strive to improve our-self and our "Utopia" to live the only life we'll have to the fullest and spit on those who do little yet expect big things to happen. We eliminate all whom are parasites from our utopia, deeming them dead and forgetting their existence.

Εδώ έχουμε την συμπεριφορά της στρουθοκάμηλου, αλλά με 666 αυγά

Πάμε και στα επιστημονικά στοιχεία

quote:
You have five elements: energy, earth, air, fire, and water. Everything is either made up of these. Living creatures are most commonly, though not all the time, made up of water, earth, air, and energy; though one could debate that they are made up of all of these, in some form or another.

Πωωω... τι είπε ο άνθρωπος! Ποιος Αριστοτέλης και βλακείες... ο uncle Satan τα ξέρει όλα!!

Και για όσους απορούν πως δημιουργήθηκε τόσο τρικυμία εν κρανίω

quote:
This is something I believe in 100 percent, as it builds an invisible barrier of protection around you. If you trust someone 100 percent, you are setting yourself up to burned so to speak. Such as, if you were to entrust someone with all of your Occult knowledge and you and that person have a fight, he or she can use your own power against you!!!

Κεράκια κανείς???

quote:
Candles-Candles are used to represent the element of fire, and if the proper colors are used, can also represent the four elements of nature as a whole:
White - Air/Purity
Red - Fire/Carnal Emotion
Black - Earth/Solidness
Blue - Water/Inner God

Και τέλος, αφού μας τα πρήξει με ανοησίες, μας προτρέπει να βοηθήσουμε τους ευγενείς σκοπούς του, παραπέμποντάς μας στο... merchandise τμήμα του Εωσφόρου, όπου μπορούμε να αγοράσουμε μπλουζάκια, κούπες και άλλα... σατανιστικά αντικείμενα!!!

quote:
http://www.cafepress.com/colucifer/401868

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τέτοιο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει! Τι να πω... νόμιζα ότι χειρότεροι από τους παπάδες δεν υπάρχουν, αλλά τελικά οι φίλοι του Horn(y) είναι... αλλά όχι. Αυτοί οι "σατανιστές" είναι αθώα παιδάκια. Οι παπάδες ξέρουν τι κάνουν

rizitisΜέλος
23/08/2005, 04:02:19

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

velialΜέλος
23/08/2005, 06:17:26
Το καπέλο του σωστού και trendy σατανιστή!!!

velialΜέλος
23/08/2005, 06:18:45
Η κούπα του Σατανά!!!

velialΜέλος
23/08/2005, 06:23:04

Έχω λυποθυμίσει από τα γέλια...

Το ... ζιπουνάκι του Σατανά
Πάει ασορτί με την ... σαλιάρα του Σατανά...

velialΜέλος
23/08/2005, 06:27:26
Ρε παιδιά, στο Θεό σας... ΣΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!! Τα γέλια μου ακούγονται μέχρι... την κόλαση! Να σαι καλά ρε Horny! Και συ και η Εκκλησία σου! Και την άλλη φορά που θα πάς σε καμιά τελετή, μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα... ζιπουνάκι με πεντάλφα!!