- ΝΕΡΟ !!!! ΥΔΩΡ " IKANOTHTA" ΤΟΥ !!! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΣΧΗΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΟΛΟ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ "ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ" ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ...
ΟΙ "ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ" ΠΟΥ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ(ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΣΟΥ;!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΚΑΛΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Σ'ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ.ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΝΙΚΗΣΕ 5-6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-0.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΟ 0-1 85'(Ή 86').ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ.(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ).Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:ΜΩΡΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ;ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ...
Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΓΕ:"ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ!!!".
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑ...(ΝΟΜΙΖΩ...)
ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ MASVIDAL;"Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!"
ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
"Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ".
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Εδώ και ενάμιση μήνα έχω αλλάξει αυτοκίνητο. Πήρα το αμάξι ενός φίλου, αλλά για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχει γίνει ακόμη η μεταβίβαση στο όνομά μου, επομένως κι εγώ δεν μερίμνησα να το ασφαλίσω... Κυκλοφορούσα δηλαδή με ανασφάλιστο αυτοκίνητο μέχρι χθες, που με πήρε τηλέφωνο η φίλη μου η ασφαλίστρια και μου είπε ότι μ' έχει συνέχεια στο μυαλό της, και καλό θα είναι να πάω να κάνω μία προσωρινή ασφάλεια του αυτοκινήτου, έστω στο όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη, μέχρι να γίνει η μεταβίβαση... Την άκουσα, και χθες πήγα και το τακτοποίησα.
Ε, σήμερα πρωί-πρωί... παραβιάζει κάποιος το στοπ και... ντούκκκκ! πάει η δεξιά πίσω πόρτα μου!
Αν υποψιαστώ, ότι η φίλη μου η ασφαλίστρια είναι σαββατογεννημένη... χμμμ... θα το μάθω τη Δευτέρα!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
διαβολικες συμπτωσεις?
αν οχι συμπτωσεις τοτε τι? διαβολικες?![]()
![]()
![]()
from us
Θεώρησα ως πλέον κατάλληλο το συγκεκριμένο φόρουμ για να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας κάποια βιβλιογραφία για τις Αμαζόνες, δεδομένου ότι είμαι κατ' αρχάς σαββατογεννημένη και εν δευτέροις γιατί είναι ένα θέμα που δεν καταφέρνω να βρω πληροφορίες.
Αν σας πω δε το λόγο που νιώθω την ανάγκη να μάθω περισσότερα για αυτές ίσως θα συμφωνήσετε και εσείς ότι ανήκει στην κατηγορία του παράξενου.
Όταν λοιπόν ήμουν 17 χρονώ νιάτο είχα δει ένα παράξενο όνειρο.
Ότι βρισκόμουν κάπου και παρότι ήξερα πως ήμουν εγώ η γυναίκα που έβλεπα δεν ταίριαζα στην σημερινή μου όψη.
Δεν θα σας διηγηθώ το τι συνέβαινε μέσα σε αυτό το όνειρο για να μην σας κουράσω.
Αυτό που το κράτησε ολοζώντανο στη μνήμη μου για 26 χρόνια είναι το ότι είπα κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη για μένα γλώσσα αλλά ήξερα το τι σήμαιναν.
Όταν σε κάποια στιγμή αρκετά χρόνια αργότερα συνάντησα έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να με βοήθησει στο να ξεδιαλύνω το πώς και το γιατί ξεκίνησα να του το λέω κι εκείνος με σταμάτησε τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να του αναφέρω τις λέξεις.
"Μην μου τις πεις" με συμβούλεψε. "Αυτές οι λέξεις είναι μόνο για σένα".
Δεν έχει σημασία η συζήτηση που κάναμε πάνω στο όνειρο μου.
Σημασία έχει ότι πρόσφατα σε κάποιο βιβλίο που διάβασα (η αλήθεια είναι ότι είμαι βιβλιοφάγος) βρέθηκα μπροστά στην πρώτη λέξη...
Το βιβλίο έχει σχέση με τις αμαζόνες. Είναι μυθιστόρημα. Και η λέξη δεν είναι της φαντασίας του συγγραφέα. Υπήρχε!
Η ανάγκη μου να πληροφορηθώ οτιδήποτε σχετικό είναι πια πάνω από κάθε άλλη.
Κι όταν ζητάω την βοήθεια σας δεν εννοώ τα βιβλία ή τις πηγές που αναφέρονται αποσπασματικά γι αυτές. (Περί της ζώνης της Ιππολύτης ή σχετικά με την Αντιόπη ούτε τις εκστρατείες του Ηρακλή και του Θησέα)...
Θα σας ήμουν αιωνίως ευγνωμονούσα αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε.
Κι ως προς το ότι είμαι Σαββατογεννημένη...
'Εχουν υπάρξει κάποιες "συμπτώσεις" στη ζωή μου, που με έκαναν να είμαι ιδιαίτερα φειδωλή στα όσα εκφράζω γι αυτούς.
Κι αυτό γιατί την πρώτη φορά που "ευχήθηκα" να συμβεί κάτι σε μια συμμαθήτρια μου, που με είχε εξοργίσει και μου βγήκε αυθόρμητα αυτή η ευχή ταλαιπωρήθηκε για τρεις μήνες χωρίς να μπορούν οι γιατροί να βρουν την αιτία του προβλήματος που αντιμετώπιζε...
Και το ίδιο ξαφνικά όπως είχε εμφανιστεί το πρόβλημα εξαφανίστηκε όταν έληξε το χρονικό διάστημα που είχα "ευχηθεί" να ταλαιπωρηθεί.
Το δεύτερο επεισόδια είχε να κάνει πάλι με μια αυθόρμητη οργισμένη "ευχή" για κάποιο άτομο που μου είχε φερθεί πολύ άσχημα και άδικα.
ΑΙσθάνθηκα απέραντη θλίψη όταν πληροφορήθηκα από τρίτους πως αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο και περισσότερο βάναυσο τρόπο λίγους μήνες αργότερα.
Η τρίτη φορά αφορούσε πάλι ένα περιστατικό που με εξόργισε.
Ένας γνωστός μου γιατρός είχε συμπεριφερθεί με εγκληματική αδιαφορία σε μια ασθενή η οποία βρισκόταν σε καταληκτικό στάδιο...
Χωρίς να προλάβω να ελέγξω τον εαυτό μου, του ευχήθηκα να βρεθεί στην ίδια θέση με εκείνην και να μην βρίσκεται κανείς για να τον γλυτώσει από την ταλαιπωρία...
Μερικές εβδομάδες αργότερα ο γιατρός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και παρότι ανήκε και ο ίδιος στο σύστημα υπέστη μια μεγάλη ταλαιπωρία επειδή οι συνάδελφοί του αδιαφορούσαν για την κατάστασή του.
Και στις 3 περιπτώσεις υπήρχαν μάρτυρες.
Να σας πω την αλήθεια τρόμαξα. Από τότε φροντίζω να μην φτάνω ποτέ στο σημείο που να γεννιέται αυτή η οργή μέσα μου.
Παραμένω νηφάλια και μετατρέπω τον θυμό σε θλίψη...
Ωστόσο έχω παρατηρήσει και τα θετικά. Το φαινόμενο που αναφέρει η φίλη (του να μπαίνω σε ένα μαγαζί άδειο και ξαφνικά να εμφανίζονται πελάτες) είναι συνηθισμένο.
Όπως και το ότι καταφέρνω να ενισχύω τους ανθρώπους που "βλέπω" ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα...
Μόνο που δεν νομίζω ότι οφείλεται στην ημέρα της γέννησής μου αλλά στην θετική ενέργεια, που θεωρώ ότι διαθέτω.
Πολλοί λένε πως όταν τους ακουμπώ νιώθουν παράξενα... σαν να γίνονται πιο ανάλαφροι, πιο αισιόδοξοι, πιο ανακουφισμένοι...
Τι να σας πω...
Ανεξερεύνητη η ισχύς του ανθρώπου...
Κι επειδή όπως θα καταλάβατε έχω σχέση με το χώρο της υγείας πολύ πιο απτά παραδείγματα με έχουν πείσει για αυτήν την ενέργεια.
Κι αυτό γιατί έχουν συμβεί δεκάδες "παράξενα περιστατικά" :
Να κρατάω στην αγκαλιά μου παιδιά,να τα ράβουν χωρίς τοπική αναισθησία και αυτά να μην αισθάνονται κανέναν πόνο. Να σταματάνε το κλάμμα και να βολεύονται στην αγκαλιά μου.
Να κάνω ενέσεις με επώδυνα φάρμακα και να μην νιώθουν πόνο.
Να κάνω αλλαγές ανοικτών τραυμάτων και να μην πονάνε, τη στιγμή που όταν κάνει το ίδιο πράγμα κάποιος άλλος να φωνάζουν ή να δαγκώνουν τα μαξιλάρια από τον πόνο...
Για να μην αναφερθώ στα ζώα...
Ξεγέννησα ζώα χωρίς να έχω καμμία προηγούμενη εμπειρία.
Και για όσους έχουν κάποια σχέση με ζώα, αυτό που έχει παραξενέψει αρκετούς ήταν το ότι ακόμη και γάτες που δεν επέτρεπαν σε κανέναν να τις αγγίξει με άφηναν όχι μόνο να βρίσκομαι μαζί τους στο χώρο που είχαν επιλέξει να γεννήσουν αλλά να τις διευκολύνω στην εξώθηση, να παίρνω το κάθε γατί και να το βάζω στη θηλή να την χαϊδεύω και να τα μεταφέρω σε πιο προστατευμένο σημείο...
Ελπίζω να μην σας κούρασα με όλα αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες που ίσως μπορέσετε να μου δώσετε.
respect
καλημερα,καληνυχτα ειναι λεξεις που της λεμε τοσο συχνα που απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινουμε καν την εννοια τους και φυσικα τα λεμε με χαλαρη ψυχικη διαθεση
οταν ομως πεταμε καταρες ειμαστε φορτισμενοι αρνητικα στο full και οταν λεμε "που να παθεις καρκινο σιχαμερε και τρισαθλιε" θελουμε με ολη μας την δυναμη ο αποδεκτης της καταρας μας να παθει κακο και αν ειναι ευαλωτο ατομο θα παθει κατι σιγουρα γιαυτο και τα μωρα ματιαζονται ευκολα "αν πιστευουμε φυσικα στο ματι αλλα και αυτο ειναι μια εκπομπη ενεργειας"
εχει πει καποιος καποια καλη ευχη για καποιον τοσο εντονα οσο εντονα εχει καταραστει καποιον αλλον?
υπαρχει φυσικα και καταρα που την λενε σε καποιο σημειο της ελλαδας "που να δαιμονιστεις" και εχω ακουσει οτι σε μερικες περιπτωσεις εχει πιασει ακαριαια
from us
τωρα γιατι γινονται τα αρνητικα ποιο ευκολα απο τα θετικα ειναι θεμα πιστης πρως την δυναμη που εχουμε να κανουμε κατι
αν θελετε καντε ενα μικρο πειραμα παρτε ενα χαρτι ζωγραφιστε ενα κυκλο και αφου δεσετε ενα κλειδι με ενα σπαγκο κρεμαστε το πανω απο τον κυκλοτην αλλη ακρη του σπαγκου κρατιστε την και προσπαθηστε να μετακινησετε το κλειδι με την σκεψη
θα σας παρει λιγη ωρα οταν το καταφερετε δοκιμαστε το ξανα και ξανα
μετα απο αρκετες προσπαθιες θα το κανετε ποιο γρηγορα καθε φορα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του