- ΝΕΡΟ !!!! ΥΔΩΡ " IKANOTHTA" ΤΟΥ !!! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ναι με τα τηλεφωνα δεν τα παω καλα !!
Αυτό το Σάββατο δεν θα είμαι Χαρδαβελα θα το δω από το σπίτι δεν θα κάνει την εκπομπή που είχε πει θα πούνε για την ομάδα Ε. Όποτε την άλλη εβδομάδα θα πάω.
Λοιπον λες !!
---------------------------------------------------------------------Για παράδειγμα δηλαδή νερό που έχει προσευχηθεί κάποιος θα μπορούσε κάποιος άλλος που ταλαιπωρείται ψυχικά ίσως να πλυθεί με αυτό και να νιώσει πιο ανάλαφρος ίσως?
---------------------------------------------------------------------
Αυτό που Ρωτάς είναι κάτι που δεν το γνωριζω. Αλλωστε απέχω πολύ από το να γίνω …Θεός !!! (αστειεύομαι )
Μπορει να λειτουργεί έτσι αλλα δεν το ξέρω και άμα δεν ξέρω κάτι δεν το λέω !!!
Μπορει όμως να είναι και έτσι !! απλά αφού έχεις την δυνατότητα να το ‘πειραματιστείς’ δεν βλάπτει έτσι και αλλιώς κανέναν…δοκίμασε το …
Μέσα από την δόκιμη και τα πειράματα μπορείς να πεις αν κάτι δουλεύει η όχι …..αρκεί να μπεις στον κόπο να πειραματιστείς γιατι θέλεις να το δεις και όχι να το απορρίψεις πριν ακόμη το ‘πιάσεις’ ….όπως κάνουν και οι ηλίθιοι ‘’επιστήμονες ‘’ !! όπως είχα πει και πριν !!! και δεν τους βρίζω !!! αλλα λέω απλά τι είναι ..
( Μμμμμμμμμμμ ..ξέχασα !! σε ενοχλούν τα ( ….) Και τα ( !!!! )
Λέγοντας μνήμη εννοώ ότι κρατάει όλα όσα περνάνε ‘μεσα του’ είτε σε υλική είτε σε αύλη υπόσταση.
Δες λίγο εκεί που αρχίζω περί ομοιοπαθητικής.
Θα συνεχίσω ακόμη για την ‘απίθανη’ ιδιότητα του νερού.
Επιστήμων είναι εκείνος ο οποίος κανει τα πειράματα του τις έρευνες του και αποφαίνεται αν είναι σωστό η λάθος, δεν δέχεται τίποτα δεν απορρίπτει τίποτα πριν το εξετάσει με όλη του την επιστημονική αναζήτηση ..!!! αλλα !!! όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια !!!!
Συνεχίζοντας λοιπόν λέω ότι το ύδωρ αυτό δεν έχει κανένα στοιχείο από το αρχικό, εντούτοις όμως έχει στην ‘μνήμη’ του τη αρχική μόλυνση και όταν μπει στον οργανισμό του δίνει την πληροφορία ότι μπήκε κάτι ξένο, κάτι βλαβερό.
Ο ανθρώπινος οργανισμός τότε ενεργοποιείται και παράγει αντισώματα, τα οποία καταπολεμούν την υπάρχουσα μόλυνση ( θυμίζω από εκεί πήραμε το αρχικό δείγμα ),
Ο οργανισμός πάντα σύμφωνα με τα ανώτερα δεδομένα και Του κατ’εικόνα και ομοίωση από το ΕΝΑ έχει την ικανότητα να πολεμήσει ψάχνοντας τα κατάλληλα και τα ακριβή αντισώματα που δεν θα μπορούσε να παράγει ούτε το τελειότερο εργαστήριο στον κόσμο !!
Είναι λάθος που έχουμε πέσει στα φάρμακα της σημερινής τεχνολογίας. Και αυτό δεν το λέω για να σταματήσετε να παίρνετε φάρμακα ( αυτό είναι λάθος.) αλλα για να σας δείξω τι συμβαίνει.
Όταν αρρωσταίνουμε και παίρνουμε πχ αντιβιοτικά τότε λέει ο οργανισμός …μμμ καλά άσε να αράξω εγώ …θα κανει την δουλεία άλλος !!!!
Έτσι αποδυναμώνεται το σύστημα να αντιστέκεται, να τεμπελιάζει περιμένοντας να κανει την δουλεία ο …άλλος !!!
Πρέπει από την αρχή να βρούμε την θεραπεία από τα συμπτώματα που πάσχουμε για έχουμε τα αποτελέσματα που ζητάμε.
Θα συνεχισω ...την επομενη φορα ..
Δες τε τα site να δείτε πόσες τέλειες μορφές δίνει το νερό άμα γίνει πάγος και εγώ δεν τις θεωρώ τυχαίες. Θα μπορούσαν να είναι 'αντίγραφα' κάποιου είδους μηνύματος.
Ξερετε το glass storm ?
Είναι ένα σύνολο χημικών ενώσεων κλεισμένα σε σωλήνα χωρίς να επηρεάζεται από πιέσεις αλλα λειτουργεί με τα σχήματα που δίνει τις αλλαγές του καιρού. Κάτι σαν μετρολογικό όργανο.
Αυτό βέβαια κατά τους ειδικότερους , λένε ότι επηρεάζεται μέσα από τον ‘αιθέρα’ αλλα στην ουσία δεν ξέρει κανείς πως πράγματι λειτουργεί.
Παρατηρώντας ( γιατι το έχω φτιάξει) και βλέποντας εκείνα τα υπέροχα σχέδια όταν πρόκειται να αλλάξει ο καιρός κατέληξα ότι είναι απομιμήσεις του πάγου του νερού … μόνο που τις σχηματίζει κάτι σαν να ειναι αποδέκτης, κάτι σαν αντίγραφο καποιου ανώτερου 'αρχείου', μέσα στον σωλήνα η όπου το έχουμε .
Το σίγουρο τίποτα δεν είναι τυχαίο !!!!
Αυτά προς το παρον ..
Σας χαιρετω
sunrise zero
Edited by - aries0 on 29/09/2007 02:26:06
Όταν ακούμε πχ τη λέξη "αγιασμός", ο νους μας μπορεί να πάει στο νερό εκείνο το οποίο έχει ευλογηθεί από τον Θεό μέσω του ιερέα ο οποίος κάνει την προσευχή, δέηση κλπ.
Οπότε προκαταβάλλουμε ήδη τον εαυτό μας ότι το νερό αυτό θα έχει θετική επίδραση επάνω μας.
Βέβαια είναι πιθανό να υπάρχει θετική επίδραση του ιερέα επάνω στο νερό μέσω της προσευχής οπότε είναι πιθανά και τα δύο σενάρια.

In anticipation of my resurrection...
χαίρομαι που έχεις καλή μνήμη σαν το ύδωρ και θυμάσαι καλά τι με ενοχλεί (άσχετο άμα μετρήσεις στα μηνύματα σου πόσα έχεις βάλει)![]()
δεν έχω να ρωτήσω κάτι άλλο προς το παρών, να είσαι σίγουρος όμως ότι θα το παρακολουθώ.
DI
την παστίλια την πήρα. Αυτό που αναφέρεις με την αυθυποβολή και φέρνεις το παράδειγμα του αγιασμού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε τελική ανάλυση οτιδήποτε, αν το θέλουμε, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε διαφορετικά. Μη ξεχνάς ότι όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα, λέμε να βγούμε λίγο έξω να μας χτυπήσει ο αέρας.
Ευχαριστώ
-----------------------------------------------------------------------------------------
Για το θέμα του αγιασμού νομίζω πως θα πρέπει να σκεφτούμε και την πιθανότητα της αυθυποβολής ενός ανθρώπου που τον λαμβάνει.
Για το θέμα του Αγιασμού δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.
Και αυτό γιατι σε κάποια ομιλία περί Αγιασμού σε εκπομπή του Χαρδαβελα είχε λεχθεί από κάποιον ομιλητή ότι χέουν γίνει μελέτες πάνω στο θέμα του Αγιασμού και όντως υπάρχει κάτι το παράξενο.
Παραμένει η μορφή του νερού αλλα έχει μια διαφορετική συμπεριφορά το μόριο του
.Δεν έμεινα μόνο αυτό σαν αναφορά μέσα από την εκπομπή αλλα σε διαλύματα αλλα και στο τέλος της εκπομπής ( γιατι ήμουν εκεί ) μίλησα και ιδιαιτέρως περί αυτού όποτε μου έδωσε περισσότερα πράγματα τα οποία προσωπικά τα είδα ότι ..μπορούν να είναι και έτσι ! σαν τεχνολογική απόδειξη.
Πέρα από αυτό επειδή η ασχολία μου με τα μεταφυσικά είναι πολύ έντονη έκανα μια <<< συζήτηση >>> με κάποιες αυλές οντότητες και πήρα περισσότερα στοιχεία τα οποία και από τεχνολογική αλλα και μεταφυσική άποψη , το αποτέλεσμα είναι αυτό του Αγιασμού.
Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν ‘μαγικά’,
Για να λειτουργήσει κάτι σαν μεταφυσικό στον υλικό κόσμο θα πρεπει να δράσει με τους κανόνες του υλικού, άσχετο αν δεν είμαστε ικανοί να το αποδείξουμε τεχνολογικά μέσα .
Και αυτό γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχουν ανοικτόμυαλοι άνθρωποι να μπορούν να δουν μακριά και ψηλά !!
Οι αρχαίοι έλεγαν νους υγιής εν σώματι υγιή και πιστεύω ότι εννοούσαν πάλα παραπάνω από αυτά που καταλαβαίνουμε σήμερα.
Πρεπει να συμβαδίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το υλικό και το μεταφυσικό μαζί , το σώμα αλλα και η ‘ψυχή’
Λέγοντας ψυχή εννοώ εκείνο το αύλο όπου μας δίνει την ζωή αλλα και την γνώση για πέραν του υλικού.
Ελπίζω να μην σας ζάλισα ( τελίτσες ) ( το κάνω για την another star )
Μενια γεια σου ( τελίτσες πολλες )
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ.
sunrise zero
Αναρωτήθηκα μήπως συμβαίνει κι αυτό.
quote:
Μη ξεχνάς ότι όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα, λέμε να βγούμε λίγο έξω να μας χτυπήσει ο αέρας.
Καλή μου another star, σ' αυτή την περίπτωση η εναλλαγή εικόνων μπορεί να μας βοηθάει, όπως και το περπάτημα, η επαφή μας με το περιβάλλον ακόμη κι η σκέψη ότι μια βόλτα θα μας ηρεμήσει.
Μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά συνδυαστικά.
Φίλε aries0, είχα παρακολουθήσει κι εγώ την συγκεκριμένη εκπομπή από την τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά μεταδόθηκε τον χειμώνα που μας πέρασε αλλιώς διόρθωσε με.
Θυμάμαι πάντως ότι είχαν γίνει κάποιες αναλύσεις στον αγιασμό κι είχαν βρεθεί όντως κάποιες θαυμαστές ιδιότητες που αυτός λαμβάνει μέσω της προσευχής.

Ναι είχε γίνει μια εκπομπή τον Χειμώνα αλλα και εγώ δεν θυμάμαι ποτέ ακριβώς,
Είχα μιλήσει όπως ειπα με τους ανθρώπους εκεί στα διαλύματα αλλα και στο τέλος.
Πράγματι κάτι συμβαίνει σε μοριακό επίπεδο όπου αλλάζει περίεργα η δομή του νερού, έτσι ώστε να μην ευνοεί την ανάπτυξη οργανισμών ώστε να αλλοιωθεί.
Αυτό από επιστημονικής πλευράς.
Κάπως πρεπει να εξηγηθούν τα περίεργα για την επιστήμη φαινόμενα και επειδή ακόμη ο κόσμος δεν έχει το ‘ανοικτό του μυαλού’ …τα κανει ’κρεμαστάρια’
Είχα ρωτήσει μάλιστα και κάποιον που μίλησε μια τα ΜΑΝΤΡΑΜΣ αν έχουν πειραματιστει με αυτά σε νερό και αν αποκτά την ιδιότητα του Αγιασμού.
Δεν το ήξερε αλλα είπε ότι θα το ' δούνε '…
Διευκρινίζω !!!!. ότι δεν μιλάω για την « Θεια ιδιότητα του Αγιασμού »
Εδώ εχω ξαναπεί παλαιοτέρα μεταφέρουμε απόψεις μας και πιθανές εμπειρίες μας με σκοπό την διευρινση της γνώσης μας.
Δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε κάτι σε άλλον ..όποτε λέμε ότι θέλουμε !!! ( τρόπος του λέγειν ότι θέλουμε )
Θα συνεχισω !!!
Το ύδωρ έχει και άλλες ‘ικανότητες’ δεν είναι μόνο η ‘μηχανική μνήμη’. Η συμπεριφορά του είναι όπως εκείνου που κατανοεί και τις λεπτές εκείνες έννοιες . όπως είναι τα συναισθήματα και γενικά η πνευματική επικοινωνία.
Συμπεριφέρεται σαν να είναι ‘ζωντανό’ που καταλαβαίνει τα πάντα, καταγράφει, αποδίδει την δύναμη του με εκπληκτική εναρμόνιση.
Το ύδωρ σε θερμοκρασία 4 βαθμούς έχει την μέγιστη πυκνότητα. Είναι εκείνο το σημείο όπου είναι ‘συμπαγές’ από πλευράς χωρητικότητας, δυνάμεως, αποδόσεως, και τόσα αλλα που ξέρουμε και άλλα τόσα που δεν τα έχουμε ακόμη αγγίξει !!!
Το ύδωρ των πηγών είναι το ιδανικότερο που μπορει να πάρει ο άνθρωπος και να του μεταφέρει όλες τις ‘μνήμες ‘του.
Το ύδωρ από τις βρύσες του δικτύου είναι ότι το χειρότερο Μια υγιείς διανομή το ύδατος ( από πλευράς ‘μνήμης’ είναι εκείνη που τρέχει σε φυσικά μέσα όπως πέτρες , ξυλά , και ότι είναι φτιαγμένο από υλικό της φύσεως.
Αυτα προς το παρον !!
sunrise zero
quote:
Το ύδωρ των πηγών είναι το ιδανικότερο που μπορει να πάρει ο άνθρωπος και να του μεταφέρει όλες τις ‘μνήμες ‘του.
Το ύδωρ από τις βρύσες του δικτύου είναι ότι το χειρότερο Μια υγιείς διανομή το ύδατος ( από πλευράς ‘μνήμης’ είναι εκείνη που τρέχει σε φυσικά μέσα όπως πέτρες , ξυλά , και ότι είναι φτιαγμένο από υλικό της φύσεως.
Το νερό των πηγών θεωρείται και ποιοτικά καλύτερο σε σχέση με το νερό της βρύσης.
Εδώ ανακύπτουν βέβαια άλλα θέματα όπως η ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηρίων όμως ο καθαρισμός είναι φυσικός (πχ πέτρες κλπ).
Ακόμη κι η αίσθηση του να πιείς τρεχούμενο νερό από μια πηγή είναι αναζωογονητική και μπορεί να σου δώσει μια ευεξία.

Ναι το νερό της πηγής μπορει να εμφανίσει κάποια μικρόβια. Αλλα στην πλειοψηφία είναι καθαρό .
Αυτό γίνεται γιατι λειτουργεί σαν φίλτρο το μέρος που διέρχεται και έτσι είναι ‘καθαρό’
Τα νερά από άντληση είναι που έχουν το πρόβλημα !! ειδικά μετά από βροχή.
Εχω κανει παρα πολλές μικροβιολογικές αναλύσεις και χημικές νερού για μια δεκαετία όταν δούλευα σε ένα εργοστάσιο.( η ειδικότητα μου είναι Τεχνολόγος Τροφίμων ).
Μέσα λοιπόν από το σημείο όπου πηγάζει το νερό είναι δύσκολο μέσα από το έδαφος να είναι μολυσμένο !!
Εκτός αν έχει εκεί γύρω κανένα ζώο η κάτι άλλο σε αποσύνθεση .
ΜΕΝΙΑ που εισαι ? Οι άλλοι έχουν φύγει από το site ? ξέρεις ποιους εννοώ !
Αυτα προς το παρον !!
Sunrise zero
Ναι το νερό της πηγής μπορει να εμφανίσει κάποια μικρόβια. Αλλα στην πλειοψηφία είναι καθαρό .
Αυτό γίνεται γιατι λειτουργεί σαν φίλτρο το μέρος που διέρχεται και έτσι είναι ‘καθαρό’
Εχω κανει παρα πολλές μικροβιολογικές αναλύσεις και χημικές νερού για μια δεκαετία όταν δούλευα σε ένα εργοστάσιο.( η ειδικότητα μου είναι Τεχνολόγος Τροφίμων ).
Μέσα λοιπόν από το σημείο όπου πηγάζει το νερό είναι δύσκολο μέσα από το έδαφος να είναι μολυσμένο !!
Αυτα προς το παρον !!
Sunrise zero
Αυτα προς το παρον !!
Sunrise zero
θΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ !! ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ....
Το ύδωρ έχει και άλλες ‘ικανότητες’ δεν είναι μόνο η ‘μηχανική μνήμη’. Η συμπεριφορά του είναι όπως εκείνου που κατανοεί και τις λεπτές εκείνες έννοιες . όπως είναι τα συναισθήματα και γενικά η πνευματική επικοινωνία.
Συμπεριφέρεται σαν να είναι ‘ζωντανό’ που καταλαβαίνει τα πάντα, καταγράφει, αποδίδει την δύναμη του με εκπληκτική εναρμόνιση.
Το ύδωρ σε θερμοκρασία 4 βαθμούς έχει την μέγιστη πυκνότητα. Είναι εκείνο το σημείο όπου είναι ‘συμπαγές’ από πλευράς χωρητικότητας, δυνάμεως, αποδόσεως, και τόσα αλλα που ξέρουμε και άλλα τόσα που δεν τα έχουμε ακόμη αγγίξει !!!
Κάθε ανθρώπινη σκέψη μπορει να επηρεάσει το ύδωρ. είτε αρνητικά είτε θετικά.
Η γνώση δεν έχει κατεύθυνση , εξαρτάται ποιος τη χρησιμοποιεί και που !!
Παρομοιάζω την γνώση σαν τη σφαίρα ενός όπλου όπου μπορει να αφαιρέσει μια ζωή ( η κακή γνώση) η την στείλεις σε ένα ακίνδυνο στόχο μόνο και μόνο για την τέρψη η χάριν μελέτης.
Έχουμε δει διάφορες τεχνικές ‘φορτίσεως’ του ύδατος, εκτός από εκείνη της προσευχής – Αγιασμού.
Μπορει να ενεργοποιηθεί με κάποιο ΜΑΝΤΡΑΜ, με διάφορους ήχους , ακόμη και με την μουσική.
Μπορούμε και εμείς να ενεργοποιήσουμε το ύδωρ Όταν λέω ενεργοποίηση πάντα εννοώ την θετική πλευρά.
ΑΥΤΑ !!
sunrise zero
Μην γελάσετε παρακαλώ με την απορία μου …..
Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι οι Σαββάτο-γεννημένοι έχουν κάποιες ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ….
Δηλαδή ότι αν πουν κάτι κακό πχ και θέλουν να κάνουν κάτι μπορούν με μεγάλη ευκολία .
Δεν θα πίστευα τίποτα τέτοιο ,δηλαδή ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι Σαββάτο-γεννημένος έχει δυνάμεις .
Θα σας αναφέρω 2 συμβάντα από την ζωή μου και θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σας .
1ο είμαι 14 χρονών και ενώ είμαστε σχολείο μας λέει η διευθύντρια ότι αύριο θα γράψουμε έκτακτο τεστ στο μάθημα της .Χωρίς να το σκεφτώ λέω στους 2 φίλους μου γελώντας να μην ανησυχούν γιατί αύριο δεν θα έρθει για μάθημα μιας και θα πέσει από την σκάλα του σπιτιού της και θα σπάσει το πόδι της . το περίεργο όμως είναι ότι ένιωσα ότι της μετέδωσα την κακία που έτρεφα γι’αυτην και ότι σίγουρα θα το πάθαινε .
το επόμενο πρωί λοιπόν όλοι περιμένανε να δούνε τι θα γράψουμε στο τεστ εκτός από εμένα . Πίστευα ότι δεν θα έρθει . πράγματι ήρθε ένας άλλος καθηγητής στην θέση της και μας είπε ότι ‘δυστυχώς η Κα Πιρ….Κη δεν θα έρθει για μάθημα αφού έπεσε από την σκάλα του σπιτιού της και έσπασε το πόδι της .
Κόκαλο και εγώ και οι φίλοι μου !!!
‘Έπιασε ρε φίλε’ μου λένε .
‘Καλά’ λέω ΄εγώ σας είπα μην διαβάζετε’ .
2ο περπατάμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου σε ένα άδειο δρόμο καλοκαιράκι και πάμε στη πλατειά της πόλης μου .
Σε όλη την διαδρομή κοίταζα τις κολόνες της ΔΕΗ .
Νευριασμένη η μητέρα μου με ρωτάει ‘γιατί παιδάκι μου δεν κοιτάς τον δρόμο θα πέσεις ‘.
Τότε της λέω ‘θα γίνει διακοπή ρεύματος μάνα’ .
Με το που τελειώνω την πρόταση μου γίνεται διακοπή ρεύματος σε όλη την Αρκαδία .
Περιττό να σας πω τι έπαθε η μητέρα μου …….
Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι διαίσθηση η κάτι άλλο .
Το μόνο που ξέρω είναι ότι αποφεύγω να κάνω κακίες σκέψεις για τους άλλους γιατί όταν έχει γίνει αυτό πάντα παίρνει σάρκα και οστά δυστυχώς .
Υπάρχουν και αλλά παραδείγματα από την ζωή μου αλλά δεν θέλω να τα πω .
Περιμένω τις απόψεις σας .
Φιλικά MoHe-L
Μήπως μπορείς να συγκεντρωθείς και να ευχηθείς
1) Παγκοσμια ειρήνη
2) Δικαια κατανομή του πλούτου στον πλανήτη
3) Υγεία για όλους
Εγώ απο την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για τα παραπάνω με συμβατικες μεθόδους όμως (μια και δεν είμαι σαββατογεννημενος).
Άγγελος
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΠΙΟΣ.\ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ.ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Πρέπει να σας πω ότι δεν κάνω κακίες σκέψεις από παιδί .
Δεν το κάνω μόνο γιατί πιστεύω ότι έχω τέτοιες δυνάμεις απλά ξέρω ότι όσο ποιο καλός και πράος είσαι στην καθημερινότητα σου τόσο καλό κάνεις στην ψυχούλα σου .
Δυστυχώς φίλε μου Angelos μόνο τα κακά είναι που πιάνουν .
Λες να είχα τέτοια δυνατότητα και να μην την είχα εκμεταλλευτεί για το κοινό καλό ?
Όσο για τον φίλο Loucas ένα έχω να πω :
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ.
ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Thn wra dld pou oi alloi ksipnagane apo to Savatokuriako kai trexane panikovlitoi na pane stis douleies tous egw evgaina kai de me enoiaze tpt:p
Victory or Valhalla
Πιο εύκολο είναι να κακομελετήσεις κάτι και να γίνει, ή να το καλομελετήσεις και νά'ρθει;
Συχνότερες περιπτώσεις μη ελεγχόμενων συμβάντων έχω ακούσει σχετικά με κάτι κακό. Υπάρχουν ωστόσο άτομα που δρουν ως "καλές νεράιδες" στην τύχη των άλλων. Σπανιότερα με αυτόματες λειτουργίες, αρκετά συχνά δε όταν ξέρουν ότι έχουν ένα χάρισμα και προσπαθούν να το εξασκήσουν για καλό σκοπό.
Αλλα, γιατί άραγε; Γιατί να είναι πιο εύκολο να ματιάσεις ή να κακομελετήσεις κάτι;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Δεν είναι λίγες οι φορές που πάω σε ένα άδειο κατάστημα και μέσα σε 2-5 λεπτά γεμίζει από πελάτες .
Φίλος μου που το έχει παρατηρήσει μου έχει κάνει πρόταση να περνάω συχνά για καφέ από εκεί .
Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να έχει να κάνει με την αύρα και την διαχείριση της .
Δηλαδή ίσως μπορεί κάποιος ασυνείδητα να αλλάζει την αύρα του και έτσι να μπορεί να επηρεάσει άτομα .
Τι λέτε ?