- Μια περίεργη συνάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μια περίεργη εμπειρία που είχα σήμερα με έκανε να αποφασίσω να έχω μια ενεργή συμετοχή σε αυτό το forum και να μην διαβάζω μόνο. Η ιστορία μου λοιπόν:
Περπατούσα σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας κατα το μεσημέρι. Περνώντας μπροστα απο μια εκκλησία βλέπω μια γυναίκα γύρω στα 50-60 να κάθεται κάτω στο γκαζόν, συνηθισμένη εμφάνιση αλλά πλησιάζοντας τη άρχισα να νοιώθω κάπως παράξενα σαν να είχα κάποιο προαίσθημα. Φτάνωντας τελικά μπροστά της την ακούω να μου ψιθυρίζει, δεν ξέρω για ποιο λόγο ίσως και περιέργεια προσπαθώ να καταλάβω τη μου λέει. Τη ρωτάω αν θέλει να μάθει την ώρα(ενώ ήξερα οτι δεν με ρώταγε κάτι τέτοιο), τότε αρχίζει να μου μιλάει και να μου λέει κάποια πράγματα για την οικογένεια μου και για μένα, που αποκλείεται να γνώριζε, (ποιοι είμαστε, απο που και τέτοια) εκεί βασικά αρχίζω να φρικάρω και να νοιώθω οτι έκανα μεγάλο λάθος που μίλησα, και μετά αρχίζε να μου λέει πράγματα με πραγματικό μίσος σαν να με καταριόταν. Αρχίζω να απομακρύνομαι γρήγορα και την βλέπω να σηκώνεται και να με ακολουθεί. Στο δρόμο μπροστα μου υπάρχει φανάρι κόκκινο και αναγκάζομαι να σταματήσω, ξαναγυρίζω πίσω μου και η γρια έχει εξαφανιστει!Σαν να ανοιξε η γη και τη κατάπιε, και όχι δεν υπήρχε μέρος να κρυφτεί.
Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι ενω κατάλαβα από την αρχή οτι κάτι δεν πάει καλά, και για όσο κράτησε η συνομιλία μας ένοιωθα πραγματική απειλή, εγώ "έπεσα" κατα κάποιο τρόπο στην παγίδα. Μου έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά στο παρελθόν άλλα ποτέ δεν είχα "επαφή" με κάτι αρνητικό - κακό. Και αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις.
Αλήθεια τι νομίζετε οτι μπορεί να ήταν
Στην προκειμένη το "μέτρον" δεν αναφέρεται στην ποσότητα που θα πάρεις για να "φτιαχτείς" αλλά στο πως θα ξεκινήσεις.
Συνισταται μια χαλαρή προσέγγιση καταρχήν (κανένα valium από το φαρμακείο του μπαμπά ή prozac από την κάβα της μανιοκαταθλιπτικής μαμάς) και μετά περνάμε στα πιο "δυνατά" ....
quote:
Η απόλυτη εμπειρία με τα ναρκωτικά απαιτεί το αρχαιον ρητόν "παν μέτρον άριστον".Στην προκειμένη το "μέτρον" δεν αναφέρεται στην ποσότητα που θα πάρεις για να "φτιαχτείς" αλλά στο πως θα ξεκινήσεις.
Συνισταται μια χαλαρή προσέγγιση καταρχήν (κανένα valium από το φαρμακείο του μπαμπά ή prozac από την κάβα της μανιοκαταθλιπτικής μαμάς) και μετά περνάμε στα πιο "δυνατά" ....
Δεν μου λες τι τελικά πίνεις και δεν μας αποκαλύπτεις;
Είναι μία φυσιολογική εμπειρία και δεν χρειάζεται να υποννοείς τίποτα από τα ναρκωτικά... Άλλωστε στο forum του Παράξενου και στο site του esoterika.gr υπάρχεις....
Αυτά.
Σας χαιρετώ.
quote:
Η απόλυτη εμπειρία με τα ναρκωτικά απαιτεί το αρχαιον ρητόν "παν μέτρον άριστον".Στην προκειμένη το "μέτρον" δεν αναφέρεται στην ποσότητα που θα πάρεις για να "φτιαχτείς" αλλά στο πως θα ξεκινήσεις.
Θα μπορούσα να μπώ στον κόπο να απαντήσω αλλά η εμφανής έλλειψη βασικών αρχών επικοινωνίας που σε διακατέχει κάνει αδύνατη όποια επικοινωνία, λυπάμαι, θα σου συνηστούσα επίσης να πάρεις κάνα valium/prozac απο το δικό σου φαρμακείο μπας και σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξανα επαφή με ανθρώπους έστω και σε ένα forum γιατι απο οτι καταλαβαίνω ούτε στη ζωη σου πρέπει να έχεις
αν κρίνω και απο άλλες απαντήσεις σου σε άλλα topic, κοινώς get a life
κι αν αύτο ήταν humor τοτε έχεις πολύ κακη αίσθηση του
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
Σχετικα με το θεμα οτι σου ελεγε διαφορα για την οικογενοια σου και για σενα, αυτο μου θυμιζει τους δαιμονισμενους. Οσο ο δαιμονας ειναι μεσα τους, και μιλαει αντι για αυτους, αυτοι (απο οτι εχω ακουσει βεβαια διοτι προσωπικα δεν εχω δει) ξερουν τα παντα για σενα και μαλιστα βγαζουν στην φορα οτι ακριβως δεν θελεις να ακουσεις.
Μηπως μπορεις να μας μιλησεις και για τις προηγουμενες εμπειριες σου ?
Φιλε μου ΦΩΤΙΑ,καλωσορισες....
Η εμπειρια σου ειναι πολυ ενδιαφερουσα και,προσωπικα,θα με επηρεαζε πολυ αν μου συνεβαινε..Αν θελεις ομως,πες μας καικατι παραπανω σχετικα με αλλες παρομοιες καταστασεις που σου συνεβησαν..
Θα συμφωνησω και εγω με τον ΤΟS,σχετικα με τις περιπτωσεις δαιμονισμενων ατομων...
Ωστοσο,μεχρι να επεκταθουμε,ολοι αναμμενουμε την απαντηση σου...
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΕΙ ΚΑΝ ΤΩΡΑ)ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ.
ΕΒΑΖΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ.ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕ,ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ `Η ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΦΗΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ....
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
Διαβασα το περιστατικο που σου συνεβη και μου εκανε εντυπωση.
Αυτο που θελω να πω σε εσενα και στους υπολοιπους φιλους ειναι οτι εχει τυχει παρομοιο περιστατικο σε γνωστο μου προσωπο οπου παλι μια γυναικα αρχισε να του εξιστορει λεπτομερειες απο την προσωπικη του ζωη.
Ο ανθρωπος τα εχασε εμεινε εκπληκτος και πριν καλα καλα προλαβει να ζητησει εξηγησεις η γυναικα αυτη απομακρυνθηκε και σε λιγο την ειχε χασει.
Εγω σε πιστευω οτι αυτο σου ετυχε γιατι εχω και το παραδειγμα του γνωστου που τον πιστευω απολυτα σε οτι μου διηγηθηκε.
Δεν μπορω να ερμηνευσω τα περιστατικα αυτα ελπιζω να βρεις καποια απαντηση .
ΓΕΙΑ
Καλησπέρα σε όλους, με ένδιαφέρον δίαβασα τις απόψεις σας. Θα πρέπει να σας πω οτι είμαι τρομερά ορθολογίστρια και πραγματίστρια ως άνθρωπος που σημαίνει οτι πρώτα θα προσπαθήσω να βρώ μια επιστημονική/ορθή λύση σε ένα γεγονος. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι έχω κλειστό μυαλό και θα απορίψω κάθετι "μεταφυσικό" το αντίθετο θα έλεγα. Το οτι πχ δεν μπορώ να έχω μια "ορθή" λύση σε ένα γεγονός μπορεί να σημαίνει οτι ίσως να μην μπορεί να εξηγηθεί με τα υπάρχοντα μέσα/γνώσεις. Κάνω όλη αυτή την εισαγωγή για να πώ οτι βρίσκω την άποψη της katia τρομερά ένδιαφέρουσα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή αλλά νομίζω οτι έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο. Θα πρέπει να πω επίσης οτι ενώ έχω ακούσει και εγώ ιστορίες για δαιμονισμένους πάντα τις έβρισκα όμως αστείες και γραφικές και οτι απλά πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένα άτομα, που εδώ όμως κολλάει και η άποψη της katia για την διόραση.
είπαμε κυνηγάω την ορθολογιστική άποψη
Μια και ρωτάτε για άλλα περιστατικά, δεν έχουν να κάνουν με κάτι παρόμοιο άλλα με άλλα θέματα που αφορούν στο παραφυσικό, απο φαντάσματα και τηλεκίνηση εώς UFO
Edited by - FIRE on 24/04/2004 23:46:58
Η εμπειρία που είχες ειλικρινά είναι πολύ «περίεργη». Προσωπικά δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το θέμα και το τι μπορεί να ήταν αυτή η γυναίκα, φαντάζομαι όμως ότι στη θέση σου.... ε, όσο να ‘ναι θα είχα τρομάξει λιγάκι.

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~
FIRE πολυ ενδιαφερουσα εμπειρια και τρομακτικη!Το εχω ξανακουσει σαν γεγονος,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τις γριες.Εμφανιζονται,σε ταραζουν κι εξαφανιζονται.Κι εμενα μου ετυχε παλια στο πατρικο μου σπιτι..ηταν καλοκαιρι και καθομασταν ολοι στην αυλη..ξαφνικα μια γρια εμφανιστικε και εριξε κατι μεσα στην αυλη,επειτα ετρεξε και εξαφανιστικε μπροστα στα ματια μας!!!!!Λεω γρια γιατι ετσι εμοιαζε,μαυροκακανιασμενη και κουκουλομενη..4 αντρες την κυνηγησαν αλλα εξαφανιστικε μπροστα στα ματια μας!!!Αυτη την εμπειρια ηθελα να καταθεσω,ελπιζω να σας φανει χρησιμη!Αααα ξεχασα να αναφερω οτι τελικα αυτο που πεταξε ηταν χωμα..και μαλλον νεκροχωμα
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ