- ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Η ειλικρίνια είναι το παν... και να συζητάμε!
Δεν γίνεται να καταλάβει μόνος του ο άλλος τι ζητάω εγώ αν δεν του το πώ. Και αντιστρόφως.
Αυτό νομίζω είναι ένα κριτίριο για την επιλογή συντρόφου... να υπάρχει επικοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.
Λυπάμαι αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα.
Αποδεικνύεται περίτρανα το χάος που επικρατεί , και η παρεξήγηση που διαστρέφει τα πράγματα.
1. Η ειλικρίνια και η συζήτηση χρονικά έρχονται μετά απο την επιλογή. Δεν είναι κριτήριο επιλογής.
(αν μου λέγατε για εκφραστικά μάτια ,γοητευτικά χαμόγελα ή έστω φράγκα.. θα το δεχόμουνα)
2. Η ειλικρίνια είναι η ασφαλέστερη μέθοδος χωρισμού.
Σκεφτείτε να λέγαμε στον άλλο αυτά που έχουμε στο μυαλό μας...
Μάλλον η ασάφεια και η αβεβαιότητα είναι που διατηρεί κάπως τις σχέσεις.
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..
quote:
εκφραστικα μάτια,γοητευτικά χαμόγελα;; νόμιζα οτι η απάντηση στηριζόταν στη συμπεριφορά που θα είχε ένας άντρας για να τον επιλέξουν.άλλωστε αυτό με είχες ρωτήσει.
Δέν το απάντησες όμως!
Αγαπξτή solitude
Υπεκφεύγεις συστηματικά και απροκάλυπτα πλέον.
Εγώ ρώτησα κάτι σαφές καί ήμουν σίγουρος ότι θα ακούσω τα πάντα εκτός απο μιά σαφή απάντηση.
Η κωμωδία είναι ότι εσύ επικαλέστηκες την ειλικρίνια μερικά πόστ παραπάνω. Προσχηματικά βεβαίως.
Δεν νομίζω ότι είναι εποικοδομητικό να πλανιούνται γενικά και αόριστα έννοιες όπως ειλικρίνια και κατανόηση χωρίς να αναφέρεται που ποιός πότε και γιατί.
Λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω.
Βαθιά τη νύχτα,τα μεσάνυχτα, με τ'ανοιχτά φτερά του ονείρου,πετά η ψυχή μου,σκλάβα ελεύθερη, στους μυστικούς κόσμους του απείρου..

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Παρακαλώ να διαβάζετε προσεκτικά τις περιγραφές που συνοδεύουν τους διάφορους χώρους Συζητήσεών μας. ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ .....!!
quote:
Λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω.
Φίλε Steelspring μην φύγεις ακόμα ![]()
Κατσε να συζητησουμε!
quote:
Λυπάμαι αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα.
Αποδεικνύεται περίτρανα το χάος που επικρατεί , και η παρεξήγηση που διαστρέφει τα πράγματα.
1. Η ειλικρίνια και η συζήτηση χρονικά έρχονται μετά απο την επιλογή. Δεν είναι κριτήριο επιλογής.
(αν μου λέγατε για εκφραστικά μάτια ,γοητευτικά χαμόγελα ή έστω φράγκα.. θα το δεχόμουνα)
Δεν διαφωνώ απολύτως μαζί σου στο θέμα του χρόνου... η επικοινωνία και η ικανοτητα συζήτησης ίσως να μην είναι το πρώτο κριτήριο που θα χρησιμοποιήσω στην επιλογή συντρόφου. (Αν πρόσεξες είπα ότι είναι ένα, όχι το, κριτήριο)
Αν και αυτό δεν μπαίνει σε καλούπια, ούτε μπορώ να το προβλέψω, μπορεί κάλλιστα αυτό που θα με τραβήξει πρώτα να είναι αυτά που αναφέρεις. Τα εκφραστικά μάτια , τα γοητευτικά χαμόγελα,τα φράγκα (![]()
), τα μαλλιά του... και πολλά άλλα.
Αλλά αν τελικά δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο δεν έχει σημασία για μένα τίποτα άλλο.
Με μπερδεύει όμως ότι εσύ λες ότι έρχονται μετά την επιλογή...
Ποιά είναι τα όρια της επιλογής για σένα; Πότε έχεις επιλέξει; Νομίζω ότι εκεί είναι που βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.
quote:
2. Η ειλικρίνια είναι η ασφαλέστερη μέθοδος χωρισμού.
Σκεφτείτε να λέγαμε στον άλλο αυτά που έχουμε στο μυαλό μας...
Μάλλον η ασάφεια και η αβεβαιότητα είναι που διατηρεί κάπως τις σχέσεις.
Εκεί είναι η μαγεία του να βρεί κανείς τον "σωστό" σύντροφο! Θα πρέπει να "αντέχει" τον πραγματικό εαυτό του συντρόφου του... χωρίς μάσκες και προσωπεία...
Όσο για σένα Ξωτικούλι μας...![]()
quote:
Καλησπερα σας και καλο μηνα να εχουμε.Ασημενια Λυκαινα θα θελα να σε ευχαριστησω για την σκεψη σου να μας προσφερεις ενα τοπικ απο τα παλια του οποιου το θεμα και η εξελιξη θεωρω οτι ειναι η απαντηση στο θεμα ετουτου.Πιστευω οτι αυτη ηταν και η δικη σου αποψη και για αυτο μας παραθετεις το συγκεκριμενο τοπικ η οποια με βρισκει συμφωνη
(αν κανω λαθος μη με ριξεις σε καποιο λακκο με φιδια γιατι δεν τα μπορω
).
Κοντά έπεσες! Δεν το θεωρώ απάντηση ακριβώς μια και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένο και με αυτό εδώ το τόπικ...
Α ναι... μην ανυσηχείς... θα σε ρίξω σε λάκο με λυκάκια όχι με φιδάκια...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Με μπερδεύει όμως ότι εσύ λες ότι έρχονται μετά την επιλογή...
Ποιά είναι τα όρια της επιλογής για σένα; Πότε έχεις επιλέξει; Νομίζω ότι εκεί είναι που βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.
Αγαπητή Silverwolf.
Ρωτάς εμένα που είμαι άντρας ;;;
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί ποτέ δεν επέλεξα.
Νοερά μέσα μου μπορεί να επιλέγω κάποια έξυπνη γυναίκα, ή κάποια με έντονο εκφραστικό βέμμα (Αδιάψευστο χαρακτηριστικό όλων των Ελληνίδων), ή να φαντάζομαι κάποια με καλό χαρακτήρα , στενούς ή φαρδείς γοφούς, ή οτιδήποτε μέσα και έξω χαρακτηριστικό.
Το πράγμα όμως σταματάει εκεί.
Ζώ σ`αυτη την κοινωνία αρκετά χρόνια , και έχω καταλάβει ότι ο άνδρας ποτέ δεν επιλέγει.
Τον άντρα τον επιλέγουνε.
Ότι και να κάνει , στο τέλος θα είναι αυτός που θα πεί το ναί ή το όχι όταν μιά γυναίκα έχει ήδη αποφασίσει.
Ένας ανώριμος άνδρας μπορεί να το θεωρήσει επιτυχία καί κατάκτησή του,στην πραγματικότητα όμως έχει παίξει το αιώνιο παιχνίδι που θέλει τη γυναίκα να επιλέγει και να αποφασίζει , και μάλιστα με πολύ έντεχνο τρόπο που να φαίνεται ότι έχει γίνει το αντίστροφο.
Αυτό το σκηνικό (δεν το κρίνω σαν σωστό ή λάθος) αναδεικνύει δύο ειδών τραγικές μορφές.
α. Την τραγική μορφή του άντρα που δεν έχει το περιθώριο επιλογής .
β. Την τραγική μορφή της γυναίκας που φέρει το βάρος της ευθύνης των επιλογών της.
Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι δεν μπορώ να έχω αντίληψη γιατί δεν είναι δικός μου ρόλος της επιλογής και άρα ακόμα και κριτήρια να έχω ,αυτά στην ουσία είναι άχρηστα.
Αν οχι... αντε καλα,ας ειναι και λυκοι, αλλα μωρα λυκακια ετσι?και οι γονεις τους επισης σε αλλη ηπειρο
Καλη μερα να εχετε εστω και αν βρεχει
quote:
Καλη μερα να εχετε εστω και αν βρεχει
Έστω κι`άν πέρα βρέχει......