ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ονειρα οταν χανεις ενα δικο σου προσωπο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ονειρα οταν χανεις ενα δικο σου προσωπο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/01/2006, 19:07:26
quote:
χρονια πολλα χρονια καλα και οτι επιθυμειτε να το παθετε

Xρόνια πολλά καλή μου φίλη.

Δυσκολεύομαι λίγο να νοήσω την ευχή σου..

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
05/01/2006, 18:37:49
quote:

Δυσκολεύομαι λίγο να νοήσω την ευχή σου..

Oλοι λιγο πολυ ποθουν, περιμενουν,επιθυμουν κατι.Εγω ευχομαι αυτα να γινουν πραγματικοτητα και να καταλαβουμε οτι αυτα που ζητουμε ,τα θελουμε ακριβως επειδη δεν τα εχουμε και μολις τα αποκτησουμε απομυθοποιουνται και χανουν την αιγλη τους. Θα ηθελα να μου κανεις ενα σχολιο για αυτα που ειχα γραψει πανω απο τις ευχες εφοσον και αν θελεις.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Edited by - ΦΕΦΡΩΝΙΑ on 05/01/2006 18:40:09

05/01/2006, 19:00:33
quote:
Oλοι λιγο πολυ ποθουν, περιμενουν,επιθυμουν κατι

Δεν είναι απόλυτο φίλη μου.
Υπάρχουν και αυτοί που δεν ποθούν τίποτα, δεν περιμένουν τίποτα, δεν επιθυμούν τίποτα.

quote:
Θα ηθελα να μου κανεις ενα σχολιο για αυτα που ειχα γραψει πανω απο τις ευχες εφοσον και αν θελεις.

Για όλα υπάρχει τρόπος και τόπος..

05/01/2006, 19:03:40
quote:
Εγω ευχομαι αυτα να γινουν πραγματικοτητα και να καταλαβουμε οτι αυτα που ζητουμε ,τα θελουμε ακριβως επειδη δεν τα εχουμε και μολις τα αποκτησουμε απομυθοποιουνται και χανουν την αιγλη τους.

Να σε ρωτήσω κάτι!!

Είσαι Μάγισσα??

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
05/01/2006, 22:06:37
quote:

Υπάρχουν και αυτοί που δεν ποθούν τίποτα, δεν περιμένουν τίποτα, δεν επιθυμούν τίποτα.

Ακομα ομως και αυτοι <<επιθυμουν>> κατι ακομα και αν αυτο το κατι ειναι το<<τιποτα>>

Edited by - ΦΕΦΡΩΝΙΑ on 05/01/2006 22:30:35

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
05/01/2006, 22:20:56
quote:

Είσαι Μάγισσα??

Αυτο απο που προκυπτει ? ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που με ρωτουν κατι τετοιο

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
05/01/2006, 22:36:51

quote:
Για όλα υπάρχει τρόπος και τόπος..

Δηλαδη???Επειδη θα με ενδιεφερε πολυ το σχολιο σου θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις τι εννοεις.Συγγνωμη αν δεν τα καταλαβαινω ολα και γινομαι κουραστικη.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

07/01/2006, 19:38:28
quote:
Θα ηθελα να μου κανεις ενα σχολιο για αυτα που ειχα γραψει πανω απο τις ευχες εφοσον και αν θελεις.

Καταρχήν .. δεν γίνεσαι κουραστική. Γιαυτό είμαστε εδώ για να συζητάμε.

Να κάνω το σχόλιο μου λοιπόν.
Απο οτι συμπεραίνω.. πρίν απο 15 χρόνια είχες την πρώτη σου .. μεταφυσική εμπειρία.

15 χρόνια τώρα αργότερα θα έπρεπε να γνωρίζεις πολύ καλά εάν είσαι ή δεν είσαι ενα άτομο με ξεχωριστές δυνατότητες.
Πέραν αυτών των εμπειριών που παραθέτεις συμπεριλαμβανομένου και του οράματος.. θα έπρεπε να είχες και αλλες σαφέστερες ενδείξεις.

Για αυτό σε ρωτώ λοιπόν. Γνωρίζεις εαν είσαι ενα άτομο με υπερφυσικές δυνατότητες?

Σήμερα πολλές κυρίες δηλώνουν μάγισσες.. χωρίς να κινδυνεύουν να καούν στην πυρά.

Edited by - allzzaro on 07/01/2006 19:56:53

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
07/01/2006, 20:58:47

quote:

Για αυτό σε ρωτώ λοιπόν. Γνωρίζεις εαν είσαι ενα άτομο με υπερφυσικές δυνατότητες?

Σήμερα πολλές κυρίες δηλώνουν μάγισσες.. χωρίς να κινδυνεύουν να καούν στην πυρά.

Καλησπερα και χρονια σου πολλα και καλα.Επειδη συνηθιζω να ειναι φειδωλη στους χαρακτηρισμους μου, δεν ξερω αν εχω υπερφυσικες δυνατοτητες, ετσι οπως ιθισται να να χρησιμοποιειται αυτος ο ορος, αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι εχω καποιες <<δυνατοτητες>>.Δεν μου αρεσει να δηλωνω αν ειμαι η οχι κατι,γιατι υπαρχει ο κινδυνος να υπερκτιμησω τον ευατο μου πραγμα που δεν ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια μου.Οσο για τη <<πυρα>>και για ολα τα υπολοιπα <<μεσα συμμορφωσης>> με αφηνουν παγερα αδιαφορη γιατι δεν μπορουν με τιποτα να <<ενοχλησουν>> και να <<αγγιξουν>> τις σκεψεις μου και το ειναι μου.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΕΦΡΩΝΙΑΝέο Μέλος
12/01/2006, 16:23:20
Μια καλ σε ολους.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ