- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Είστε πολύ τυχεροί που ήρθε κάτι μικρής ιεραρχίας αλλιώς δεν θα χατε τα λογικά σας για να το περιγράψετε κιόλας. Ενας χαρακτήρας λάθος σε κάποιο θείο όνομα στον κύκλο προστασίας με Goetia-Σολομωνικό σύστημα με άφησε ηλίθιο,γυμνό και απροστάτευτο (στην ηλικία των περιπου 18 ετών) σε πανάρχαιες θεριεμένες δυνάμεις που με εκτόξευσαν σε μιά πόρτα 5 μέτρα πέρα απο το κέντρο του κύκλου
Μας λες οτι "εκτοξευθηκες",κανε μας ακριβη περιγραφη σε παρακαλω.

Φιλε VIKING καλησπερα...στο θεμα του avatar(εικονας) με καλυψε ο φιλτατος endorama ![]()
quote:
Φιλε μου μια εξηγηση που δινουν οι υποστηριχτες της υπαρξης πνευματων
ειναι οτι τα φαντασματα(πνευματα) ειναι μαγνητικα αιθερικα πλασματων
που λογω καποιας στιγμιαιας υπερβολικης δονητικης δραστηριοτητας
παρεμειναν σε ενδιαμεσο πεδιο μεταξυ ζωης και θανατου,πολλες φορες
επαναλαμβανοντας την ιδια δραστηριοτητα.
Να και κατι καινουργιο...Σε ευχαριστω για την πληροφορια..
Φιλε Yngwie συγγνωμη αλλα να σου υπενθυμισω οτι κανεις δεν ειναι τελειος...Οσο για το κερι ειχα ακουσει απο πολλους "παιχτες" διαφορα....Συμφωνω στα οσα λες αλλα δεν σημαινει οτι συσχετιζονται ολα αυτα...Για να συμβολιζει κατι τετοιο το κερι..Θα πρεπει και ο "παιχτης" να "πιστευει"....Πιστευω καταλαβες τι θελω να πω...
Φιλε Ο ΩΝ σου χω στειλει mail εδω και καιρο...
Φιλε VIKING ωραια εικονα ![]()
...

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
quote:
Αυτό που λες δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Το μόνο που επιτρέπεται να κάνεις είναι να του μιλήσεις και να τον μεταπείσεις. Οποιαδήποτε επέμβαση χωρις τη θέλησή του παραβαίνει τον συμπαντικό νόμο περί ελεύθερης βούλησης και θεωρείται μαύρη μαγεία. Αυτός ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα επιλογής και επέλεξε. (Δύστυχώς βέβαια, αλλά...)
Μα καλά βαλτοί είστε???
Παρεπιπτόντως, αυτό με την Σολομωνική και τον λάθος για έναν χαρακτήρα κύκλο ήταν post του Yngwie και όχι δικό μου...

quote:
Γεια σας φιλοι μου.Φιλε YHVH (Yngwie αδερφέ)τι εννοεις παρακατω.Μπορεις να μας κανεις περιγραφη:quote:
Είστε πολύ τυχεροί που ήρθε κάτι μικρής ιεραρχίας αλλιώς δεν θα χατε τα λογικά σας για να το περιγράψετε κιόλας. Ενας χαρακτήρας λάθος σε κάποιο θείο όνομα στον κύκλο προστασίας με Goetia-Σολομωνικό σύστημα με άφησε ηλίθιο,γυμνό και απροστάτευτο (στην ηλικία των περιπου 18 ετών) σε πανάρχαιες θεριεμένες δυνάμεις που με εκτόξευσαν σε μιά πόρτα 5 μέτρα πέρα απο το κέντρο του κύκλουΜας λες οτι "εκτοξευθηκες",κανε μας ακριβη περιγραφη σε παρακαλω.
Ακριβή περιγραφή δεν μπορώ να κάνω δημοσίως για το του τι συνέβη για ευνόητους λόγους ,λίγα θα πώ ,και κυρίως για να μην ξανανοίξω ένα link που μου πήρε τρία χρόνια απο τη ζωή μου να συνέρθω. Και μόνο αυτό φτάνει.
Χώρια του ότι δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με διαφωνίες του στύλ " Μήπως είσαι τρελός, μήπως τα χεις χαμένα, μα καλά στον 21ο αιώνα ζούμε, πες μου πως γίνεται να το κάνω και εγώ. Μου φτάνει η εμπειρία που είχα ολοζώντανη και με τις συνέπειες της. Βέβαια θα μου πείς φίλε VIKING μήπως φίλε ήταν αποτέλεσμα τύπου Poltergeist όπως γίνεται συνήθως με κοριτσάκια που δεν είχαν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά, μήπως δεν ήταν επίκληση αλλά διοχετεύτηκε μέρος μίας νοητικής ενέργειας στο χώρο και έτσι πετάχτηκες απέναντι, μηπως ήταν καθαρή τηλεκίνηση κτλ κτλ Εχω πανεπιστημιακές σπουδές θεωρητικού επιστημονα και ξέρω μέχρι που φτάνει η επιστήμη και μέχρι που δεν φτάνει το είδα.
Καταρχήν μόνο και μόνο για να σε βγάλει το πνεύμα απο τον κύκλο προστασίας σου είναι ικανό να παράγει τρελά οράματα εξαιρετικά αληθοφανή μπρός στα μάτια σου. Είδα απο πωλητή Φεράρι να μου δίνει τα κλειδιά μιάς Castarossa λέγοντας μπράβο καλορίζικη έως να ξυλοκοπάνε τη μάνα μου, αλλά δεν ψάρωσα να βγώ έξω απο τον κύκλο γιατί το γνώριζα και περίμενα τα πάντα μετά απο 9μηνη προετοιμασία. Αυτό να το ακούσουνε μερικοί που θέλουν να κάνουνε τέτοια τελετουργία με προετοιμασία μιάς εβδομάδας. Μακριά, μακριά, μακριά. Μην παίζετε με το αόρατο σε τέτοιο επίπεδο χωρίς μακρόχρονη πείρα. Καίει, τσούζει, τσουρουφλάει,σκοτώνει.
Ο Aleister Crowley έχει αναφέρει και σίγουρα η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία λόγω του ότι ήταν εμπειροτέχνης και κοίταγε την πράξη ήταν ότι τα 72 πνεύματα που περιγράφονται στην Σολομωνική είναι τμήματα του ανθρώπινου μυαλού.
Αρα εάν κάποιος θέλει να επικαλεστεί π.χ τον δαίμονα Σίτρι με το Σολομωνικό σύστημα ο οποίος έχει τη δύναμη να έλξει σεξουαλικά δύο ανθρώπους του αντίθετου φύλου, ουσιαστικά επικαλείται το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου του, το οποίο θα μας συμμαζέψει στο να γίνουμε πιο προσεκτικοί με την εμφάνιση μας, να προσεγγίζουμε πιό όμορφα, να κάνουμε καλύτερο φλέρτ, να γνωρίζουμε τεχνικές "καμακώματος" έτσι ώστε να επιτευχθεί το ποθούμενο.
Ας υποθέσουμε ότι είναι μία σοβαρή άποψη, αλλά εάν ισχύει η σχέση μακρόκοσμου και μικρόκοσμου "Ως εν ουρανώ και επι της γής ή αλλιώς As above so below" ουσιαστικά μέσα μας υπάρχει μια μικρή αναπαράσταση του σύμπαντος. Εάν λοιπόν ο δαίμονας Σίτρι είναι εκείνος που φερνει δύο άτομα αντίθετου φύλου σε επαφή, ουσιαστικά επικαλούμαστε εκείνο το τμήμα του μικρόκοσμου μας που αντιστοιχεί σε εκείνη την προαιώνια δαιμονική ενέργεια που ονομάζεται Σίτρι και έχει την τάδε ή δείνα δύναμη με σκοπό να εκδηλωθεί αυτή η δύναμη στο υλικό -φυσικό πεδίο.
Αυτή η άποψη μου φαίνεται σωστότερη για αυτό και σε μοντέρνα έντυπα εσωτερισμού διάφορι λένε επικαλεστείτε την οντότητα/κομμάτι του ανθρώπινου εγκεφάλου σας κτλ
Το πνεύμα στην δική μου εμπειρία, δεν εμφανίστηκε και έπαιζε με τα νεύρα μου, καθώς άρχισα να βυθίζω στο μαγγάλι μου το Σπαθί της Τέχνης και να το βασανίζω απειλώντας πως θα κάψω την σφραγίδα του, εκστομίζοντας τα πιό ιερά θεία ονόματα και τις χειρότερες κατάρες για να εμφανιστεί. Οταν δεν εμφανίστηκε για ώρα αποκαμωμένος έκανα μία λάθος τελετή ελάσσονος εξορκισμού του χώρου και αποφάσισα να βγώ απο τον κύκλο.
Ενα λάθος σε έναν χαρακτήρα του κύκλου και ο κακα γενόμενος εξορκισμός συν του ότι δεν είχα μία αύρα αγίου ανθρώπου ζυμωμένη με αρετές,εγκράτεια,συμπαντική και αφιλοκερδή αγάπη κτλ, έκανε τον δαίμονα ορατό με τη χειρότερη δυνατή μορφή έτοιμος να με κάνει να πληρώσω που τον βασάνιζα έτσι τόση ώρα γιατί παραβίασα τον κοσμικό εκείνο νόμο που απαγορεύει να κάνεις το καπρίτσιο σου για να καλέσεις πνεύματα.
Οι λεπτομέρειες του συστήματος όμως είναι εξαιρετικά πολύπλοκες, ακόμα και η ρόμπα που φοράει κανείς π.χ πρέπει να είναι υφασμένη απο παρθένα για να έχει την απαιτούμενη προστασία κάποιος. Μία τέτοια μικρή λεπτομέρεια απο αρκετούς εσωτεριστές της πλάκας παραβλέπεται αλλά ωιμέ όταν τρελές και φοβερές σκέψεις θα τους διακατέχουν αργότερα δεν θα θυμούνται την αιτία καθώς ο δαίμονας μέρα μέ τη μέρα θα ριζώνει όλο και βαθύτερα στην ψυχή τους.
Οι αρχαίοι μάγοι ήταν εξαιρετικά ενάρετοι και θεοσεβούμενοι με υπέρλαμπρη αύρα. Διαλογίζονταν για εβδομάδες και μήνες πρίν κάποιο σοβαρό τελετουργικό για να είναι σίγουροι ότι η πράξη τους θα συμβάδιζε με τους κοσμικούς συμπαντικούς νόμους και θα ήταν για θεάρεστο έργο και όχι για ψύλλου πήδημα ή περιέργεια γιατί παραβιαζεται η βούληση του πνεύματος. Ο μάγος πρέπει να έχει επαφή με πολύ υψηλές θείες διάνοιες που έχουν την δύναμη να του δώσουν το ΟΚ και επιπλέον να τον προστατέψουν εάν κάτι πάει στραβά. Εγω τέτοιο ΟΚ δεν πήρα άν και προστατεύτηκα και ξέρω ότι χρωστάω στους επάνω.
Θυμηθείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ όταν απευθύνθηκε στον Σατανά,δεν τον έβρισε αλλά του είπε "Ας σε επιτιμήσει ο Κύριος".
Οπως και να χει η εκτόξευση αρκετών μέτρων έξω απο τον κύκλο έγινε και το σπίτι ρήμαξε ελάχιστα ευτυχώς καθώς θα προτιμούσα να αντιμετωπίσω μιά λεγεώνα δαίμονες τότε, παρά την οργή των γονιών μου για το καμμένο τους σαλόνι (λέω καμμένο γιατί οι φλόγες που είδα ήταν τεράστιες , με τύλιξαν αλλά δεν κάηκα,τίποτε δεν κάηκε ευτυχώς και με πέταξαν μέτρα έξω απο τον κύκλο). Διάφορα πράγματα έσπασαν όμως.Είτε η φωτιά ήταν απο αστρική ουσία, είτε απο πραγματική και την γλύτωσα λόγω των τελετουργημένων για την περίσταση. δαχτυλιδιών,μενταγιόν,μπρασελέ κτλ που είχα , αυτο που εχω να πώ είναι Δόξα στο όνομα του Κυρίου.
Είπα με τόσο φόβο και πίστη Χριστέ μου που δύο άυλες φωτεινές φιγούρες σαν άγγελοι με προσγείωσαν όσο το δυνατόν ομαλότερα , άν και μάτωσε η μύτη μου και ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί καθώς το κεφάλι μου είχε φιλήσει την πόρτα. Το σπίτι μύριζε σαν πυριτιδαποθήκη.
Η διετής ενασχόληση μου με την εκκλησία και οι καθημερινές προσευχές μου για δύο και συναπτά έτη μετά την τελετή έγιναν μετά απο ημέρες όταν γυρνώντας ένα βράδυ έφαγα ξύλο σε έναν σκοτεινό δρόμο απο το πουθενά. Πίστευα ότι αφού τελείωσε η τελετή είχαν τελειώσει όλα αλλά αμ δέ.
Αν δεν είχε μελανιάσει η μάπα μου θα έλεγα ότι είμαι ψυχάκιας ή ότι το είδα όνειρο, τα σημάδια όμως ήταν αδιαμφισβήτητα και αρκετά χρόνια μετά γνωρισα ένα ναυτικό που μου εξιστόρησε τα ίδια.
Θα είναι εύκολο τώρα για κάποιον να πει "μα τι ειναι αυτά τα τρελά, τι πίνει το άτομο, εν ετει 2003 πνεύματα, μα η επιστήμη κτλ κτλ αλλά
ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ
Αλλο είδα κι ακουσα κι άλλο ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ.
Μακάρι να είχα διαβάσει τα βιβλία του Crowley τότε τα οποία περιέγραφαν του κινδύνους λέγοντας ότι τα επικαλούμενα πνεύματα μπορούν να στην πέσουν αμέσως μετά απο την έξοδο σου απο τον κύκλο. Ισως και μετα απο μήνες κολλώντας στην αύρα σου σαν βδελλα. Ειδικότερα οι δαίμονες μισούν τους ανάξιους (βλέπε και τις εργασίες του Don Milo Duquette). Πρέπει να εξαντλήσεις κάθε πιθανότητα πρίν τους καλέσεις για να σου κάνουν κάποια δουλειά.
Στην περίπτωση του Σίτρι που αναφέραμε παραπάνω πρίν, η οντότητα θα γέλαγε με τον άντρα μάγο "Μα καλά τόσο μαλ...ς είσαι που δεν μπορείς να ρίξεις μιά γκόμενα στο κρεβάτι και με φωνάζεις. Εβγα απο τον κύκλο να σου πώ πόσα απίδια έχει ο σάκος". Θα ήταν διαφορετικό εάν ο παραπάνω μάγος είχε φάει εκατοντάδες χυλόπιτες ακόμα και απο κουτσή-τυφλή-καμπούρα με αποτέλεσμα να στραφεί στον Σίτρι.
Επίσης το Σολομωνικό σύστημα έχει πνεύματα μεγέθους και όχι αυτά που έλκονται απο ποτηράκια. Οι περισσότεροι απο τους 72 είναι πρίγκηπες,δούκες,κόμητες και μαρκήσιοι με εκατομμύρια υποτακτικούς.
Σκέφτεται λοιπόν ο κάθε βλάκας πιτσιρικάς άς κάνουμε μία τελετή να δούμε τι είναι (ή για να μάθουμε τα θέματα των εξετάσεων όπως έκανα εγώ ο ηλίθιος πρίν 15 χρόνια και την πάτησα) ή ας καλέσουμε ένα πνευματάκι γιατί είναι trendy. Θα είναι σίγουρα πολύ trendy να πεθάνεις με ξεριζωμένη γλώσσα ή με χιλιάδες πληγές σε σχήμα σταυρού σαν απο μικρό στιλέτο ή να χάσεις την ψυχή σου και το μυαλό σου και να μείνεις κωφάλαλος , κουφάρι σωστό.
Ολοι αυτοί οι εκδότες βιβλίων που κοίταξαν να τα τσεπώσουν ας έγραφαν μπροστά τουλάχιστον στις κολοσυρραφές χειρογράφων που παρουσίασαν ως βιβλία ότι είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και δεν είναι παιχνίδι. Αντίθετα έγραψαν πως να πιλοταρεις το αεροπλάνο χωρίς να ξέρεις τι ρόλο βαράνε τα ρημάδια τα όργανα στο ταμπλό,πως δουλευουν τα Flaps κτλ
Δυστυχώς όμως η θέληση κάποιων ανθρώπων είναι τοσο μεγάλη απο την ηλιθιότητα τους για το εύκολο και γρήγορο κέρδος ή την εγωιστική επίδειξη δύναμης που το πνεύμα θα έρθει ακόμα και άν έχουν γίνει λάθη στα τυπικά της τελετουργικής διαδικασίας. Και εκεί αρχίζει το πανηγύρι.
Λατρέψτε το Χριστό και την αγάπη που εκπέμπει, αναζητήστε την θεία ουσία και μιλήστε με προφήτες και αγγέλους στο Αστρικό ζητώντας θεία πνευματική γνώση και την έννοια της αγαπης. Ζητήστε να δείτε αγγέλους και παραδείσους. Δεν θα κερδίσετε υλικά αγαθά και εφήμερες ηδονές αλλά την ευδαιμονία της θείας ουσίας.
Ο καθένας λοιπόν άς πράξει ανάλογα με τον χαρακτήρα του και το επίπεδο της πνευματικής του εξέλιξης.
May the light leads us to Love
Edited by - Yngwie on 02/12/2003 02:20:30
quote:
ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ!
Ποιο να καψεις καλε....?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Και τωρα μην πλακωσετε να πειτε γιατι τους το πα...Καλυτερα οσοι ειναι περιεργοι να δουν την ταινια παρα να το παιξουν...
Μην παιζετε με τη φυση....ή μαλλον την "παραφυση"...

Edited by - eViL on 03/12/2003 14:39:38
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:σωστο
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ"
ομως αφου δεν γνωριζεις τιποτα πως ξερεις οτι εισαι ελευθερος?
δεν ειρωνευομαι εχω κολημα να αμφισβητω μερικα πραγματα και ας τα δεχομαι

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
"ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ"
Σε καποιν ταφο ειναι αυτο...! Στα Χανια μηπως??? Στου Βενιζελου?
Μαλλον οχι ε? ![]()
![]()
![]()
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai