- Προσωρινό θέμα συζήτησης - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
τα δύο τελευταία μηνύματά σου μεταφέρθηκαν στη σαλάτα, για τους ίδιους λόγους που έχει μεταφερθεί και το μήνυμά σου - Απεστάλη: 05/06/2007, 15:22:30.
Βλέπουμε ότι συνεχίζεις την προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων για να αποπροσανατολίσεις από την ουσία του ζητήματος. Σου έχουμε γράψει και στο άλλο θέμα που άνοιξες και το οποίο απενεργοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο Μουσείο:
Μην επιχειρήσεις ξανά να υποτιμήσεις τη νοημοσύνη μας, ότι δήθεν έχει ξεκινήσει όλη η κατάσταση από τα μηνύματα που έχεις παραθέσει στο παρόν θέμα – κλασικό παράδειγμα προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων και χειραγώγησης του εστιασμού των αναγνωστών προς κατασκευασμένα ζητήματα, που δεν έχουν σχέση με την ουσία.
Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά σου εδώ και πάρα πολλούς μήνες
και καλό θα ήταν να το καταλάβεις.
Αλλά εσύ συνεχίζεις την ίδια συνομωσιολογική θεωρία. Και μάλιστα, υποτιμόντας με βαρύτατο τρόπο ανθρώπους, προσπαθώντας να εξευτελίσεις την προσωπικότητά τους με χαρακτηρισμούς, όπως "πετ".
quote:
ξαναμπαναρομαι λοιπον απο τωρα, για αγνωστο χρονικο διαστημα.
Φαίνεται πως αυτή είναι καλή επιλογή.
Ακόμα καλύτερη επιλογή θα ήταν να σκεφτείς ειλικρινά, εάν θέλεις να συμμετέχεις πραγματικά σ' αυτήν την κοινότητα, σεβόμενός την.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
όπως έχουμε ξαναπεί, ο ορθολογισμός θέλει μεγαλύτερη δουλειά για να επιτευχθεί.
Το ίδιο και η αντικειμενική κριτική.
Θα σου συνιστούσα να απέχεις από τέτοιου είδους συζητήσεις καλύτερα, μέχρι τουλάχιστον να μπορέσεις να δομήσεις καλύτερα το κριτήριό σου και να το κάνεις πιο αντικειμενικό και διαχωρισμένο από συναισθηματικούς παράγοντες.
Για να σε βοηθήσω θα περιοριστώ μόνο στο εξής σημείο από αυτά που έχεις γράψει:
quote:
"για να δημιουργήσεις ένα διασπαστικό κλίμα και θετική προς τα συμφέροντά σου εντύπωση"αυτοματως γεννιετε το εξης ερωτημα
υπαρχει ποτε περιπτωση καποιος ανθρωπος να προσπαθησει να δημιουργησει αρνητικη προς τα συμφεροντα του εντυπωση;;;;;
Όπως λες...
αν δεν είχες φυσικά απομονώσει επιλεκτικά τη φράση την οποία βάζεις σε εισαγωγικά, θα έβλεπες πως με την αρχική φράση
"για να δημιουργήσεις ένα διασπαστικό κλίμα και θετική προς τα συμφέροντά σου εντύπωση, μέσα από μία ξεκάθαρη ψυχολογική χειραγώγηση των άλλων ανθρώπων"
πιθανότατα γεννιούνται "αυτόματα" εντελώς διαφορετικά ερωτήματα από αυτό που θέτεις. Βλέπεις, υπάρχουν και ηθικοί παράγοντες οι οποίοι έχουνε ίσως και τη μεγαλύτερη σημαντικότητα, αυτοί ακριβώς που παρέλειψες...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
αϊ ντιντ ιτ μαϋ γουεϋ.
Προσπάθησε τον Σιντ να τον κάνει ο Ροτεν να συνέλθει, αγαπητέ, αλλά τον είχε πάρει η κατηφόρα και δεν το έβλεπε.
Σκέψου το.
Αυτό δεν είναι I did it my way "Sid Vicious" είναι my way OR THE HIGHWAY limp bizkit
http://www.youtube.com/watch?v=nHM5Eb99vy4

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Κάτι προσπαθούν να πούνε Τζόννυ.
Check, check, check check... out my melody
Special
You think you're special
You do
I can see it in your eyes
I can see it when you laugh at me
Look down on me
You walk around on me
Just one more fight
About your leadership
And I will straight up
Leave your ****
Cause I've had enough of this
And now I'm pissed
Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway
Check out, check check... out my melody
Just one more fight
About a lot of things
And I will give up everything
To be on my own again
Free again
Yeah
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway
Some day you'll see things my way
Cause you never know
Where, you never know
Where you're gonna go
Just one more fight
And I'll be history
Yes I will straight up
Leave your ****
And you'll be the one who's left
Missing me
Yeah
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway
Some day you'll see things my way
Cause you never know
Where, you never know
Where you're gonna go
Σκέψου μήπως ... μήπως έχεις κάποια ευθύνη για όσα έχουν γίνει;
Η γνώμη μου είναι ότι έχεις φερθεί απαράδεκτα και εχεις πει λόγια που με έβγαλαν από τα ρούχα μου.
Δεν είναι θέμα σε ποιόν απευθύνθηκες.
Μη μου παραθέσεις κουότες με αυτά που είπαν για σένα.
Το να λες για την πάρτη σου "...είμαι ... είμαι.... είμαι ό πρώτος που λέει ότι είμαι μαλάκας..." δε μου λέει τίποτα.
Μοιάζει με μια ταινία που είδα το απόγευμα με τον Γουόλτερ Ματάου που είχε μία γκόμενα στο κρεββάτι του και την έκρυβε από τη γυναίκα του κάτω από το πάπλωμα και όταν αυτή μπήκε στο δωμάτιο τον ρώτησε γιατί φέρεται περίεργα της είπε!
"Μα έχω μια ξανθιά στο κρεββάτι μου που πέρασα μαζί της τη νύχτα. Χχχα χαα"."
Ελπίζω να υπάρχει ελπίς....

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
gigenis
όπως έχουμε ξαναπεί, ο ορθολογισμός θέλει μεγαλύτερη δουλειά για να επιτευχθεί.
Το ίδιο και η αντικειμενική κριτική.Θα σου συνιστούσα να απέχεις από τέτοιου είδους συζητήσεις καλύτερα, μέχρι τουλάχιστον να μπορέσεις να δομήσεις καλύτερα το κριτήριό σου και να το κάνεις πιο αντικειμενικό και διαχωρισμένο από συναισθηματικούς παράγοντες.
Για να σε βοηθήσω θα περιοριστώ μόνο στο εξής σημείο από αυτά που έχεις γράψει:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"για να δημιουργήσεις ένα διασπαστικό κλίμα και θετική προς τα συμφέροντά σου εντύπωση"αυτοματως γεννιετε το εξης ερωτημα
υπαρχει ποτε περιπτωση καποιος ανθρωπος να προσπαθησει να δημιουργησει αρνητικη προς τα συμφεροντα του εντυπωση;;;;;
--------------------------------------------------------------------------------
Όπως λες...
αν δεν είχες φυσικά απομονώσει επιλεκτικά τη φράση την οποία βάζεις σε εισαγωγικά, θα έβλεπες πως με την αρχική φράση
"για να δημιουργήσεις ένα διασπαστικό κλίμα και θετική προς τα συμφέροντά σου εντύπωση, μέσα από μία ξεκάθαρη ψυχολογική χειραγώγηση των άλλων ανθρώπων"
πιθανότατα γεννιούνται "αυτόματα" εντελώς διαφορετικά ερωτήματα από αυτό που θέτεις. Βλέπεις, υπάρχουν και ηθικοί παράγοντες οι οποίοι έχουνε ίσως και τη μεγαλύτερη σημαντικότητα, αυτοί ακριβώς που παρέλειψες...
LOL!!!
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του