- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Την έχω ξαναδεί(αν και δεν γνώριζα λεπτομέρεις) αλλά είπα να δώσω έναν γενικό κανόνα και ας υπάρχουν εξαιρέσεις για να μην μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο.
Καλά που μου έδωσες την διεύθυνση του topic. Θα την χρησιμοποιώ για να ενημερώνω καλύτερα τα μέλη.
Να είσαι καλά

Edited by - golden_ ariadne on 05/06/2004 15:30:38
test
ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
dark banishing
dark banishing
dark banishing
dark banishing
dark banishing
quote:quote:Ααα, δεν ξέρεις τί χάνεις...
Έχω αλλεργία στη μπανάνα οπότε όχι μόνο δε μπορώ να την φάω αλλά δε μπορώ ούτε τη μυρωδιά της!
quote:Πολύ σωστά, αλλά πώς γίνεται να σ'αρέσει ένας πίνακας που δείχνει το καημένο το ζωάκι; Θα μου πεις, γιατί ρε κοπελιά, όταν τα τρως δεν σε πειράζουν; Αυτό δε σημαίνει ότι μ'αρέσει να τα βλέπω κιόλας... Αnyway, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εμένα ας πούμε από ζωγράφους μ'αρέσει ο φίλος μου ο Μήτσος-ταλεντάρα!
loukritia μου, πιστεύω ότι είναι πολύ λογικό η τέχνη να κινητοποιεί διαφορετικά συναισθήματα στους ανθρώπους.
Παράδειγμα, δε μου αρέσουν οι πίνακες του Πικάσο γιατί δε με εκφράζει η συγκεκριμένη τεχνική.
Άλλοι έχουν πάθος με τον Πικάσο.
quote:Πες τα βρε Open Mind να μη νιώθω άσχημα για αυτό που σκέφτηκα...
Pretador αυτά με τις μπανάνες τα διευκρινίζουνΚάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
δεν παρεξηγω εγω τα "σοκιν" αστεια! μαλιστα θυμαμαι πριν λιγα χρονια ( 3 να τα διευκρινησω ) σπαγαμε φοβερη πλακα με τα "υπονοουμενα"... και μαλιστα 4 στις 5 κουβεντες, υπονοουμενα ηταν! απο το τιποτα δηλαδη... και μας επερναν χαμπαρι ολοι στις καφετεριες που πηγαιναμε! ![]()
![]()

quote:Καλέ η διατύπωση ήταν πονηρή, όχι το μυαλό μου...
Είσαι πονηρούλα εδώ που λέμε Αλλα και η διατύπωση ήταν λίγο παράξενη
quote:Πάει, αποκαλύφθηκες κι εσύ...
δεν παρεξηγω εγω τα "σοκιν" αστεια! μαλιστα θυμαμαι πριν λιγα χρονια ( 3 να τα διευκρινησω ) σπαγαμε φοβερη πλακα με τα "υπονοουμενα"... και μαλιστα 4 στις 5 κουβεντες, υπονοουμενα ηταν! απο το τιποτα δηλαδη... και μας επερναν χαμπαρι ολοι στις καφετεριες που πηγαιναμε!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλέ η διατύπωση ήταν πονηρή, όχι το μυαλό μου...![]()

quote:Πάει, αποκαλύφθηκες κι εσύ...
![]()
Καθολου!!!

quote:
Καλέ η διατύπωση ήταν πονηρή, όχι το μυαλό μου...
Μας έπεισες

αντε για να γλυκαθουμε ![]()

quote:
Ότι έπρεπε ήταν το γλυκάκι predator.
για αυτο και το κερασα !! ![]()