- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μάνο μου έσβυσα το μυνηματάκι σου πρίν το διαβάσω... κάνε ένα καλό και ξαναστείλ' το!
Αγαπητέ gatekeeper,
τα είπαμε για την ζώνη!
Μην τα ξαναλέμε... άσε να έχουμε να πούμε και κάτι στο gathering!
Και όπως βλέπω σε περιμένει δουλειά, αλλά φωτογραφίες δεν υπάρχουν, ούτε c.v.... ύποπτο... πολύ ύποπτο....
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.
Α και μία επισήμανση : gatekeeper βλέπω σε διακατέχει μία τσιγκουνιά άνευ προηγουμένου. Τι είναι το 2 νύχτες? Μέχρι να πάμε φύγαμε…. Κάνε κάτι για τα ταπεινά σου μέλη…..
ΥΣ όποιος με πει λυσσάρα θα απολυθεί για να μην πω θα μπει black list με όλα τα επακόλουθα (βλέπε ….. μη βλέπετε είναι black…
)
quote:
Λοιπον δεν ξέρω τι θα κάνετε επίτροποι της Αρχής, εγώ πάντως έδειξα καλή διαγωγή, την ρουφιάνα έκανα, την γλυφτρα έκανα, τις μετάνιες τις έκανα ε ένα εισιτήριο για Λάρισα θέλω προκαταβολή γιατί μέχρι τον 25ο μπορεί να μην ζω……Α και μία επισήμανση : gatekeeper βλέπω σε διακατέχει μία τσιγκουνιά άνευ προηγουμένου. Τι είναι το 2 νύχτες? Μέχρι να πάμε φύγαμε…. Κάνε κάτι για τα ταπεινά σου μέλη…..
ΥΣ όποιος με πει λυσσάρα θα απολυθεί για να μην πω θα μπει black list με όλα τα επακόλουθα (βλέπε ….. μη βλέπετε είναι black…
)
Λυσσάρα Ηοpe,
έδωσες πολλά στην αρχή της Αρχής και νομίζω πως ο gateekeeper το αναγνωρίζει, αλλά δεν δείνεις και καμιά ιδέα για την στέγαση του συνομωσιολογικού gathering...
Κάτι κεντρικό, με ευκολη πρόσβαση, με καλή μουσική, μπόμπες ποτά (πάντα!), με καλό περιβάλλον, να κλείνει νωρίς... το πρωί!, θαμώνες και ιδιοκτήτη που θα δείξει κατανόηση στην τρέλα μας...ααα! ξέχασα και πολλές αιθέριες υπάρξεις, με "πλούσιο εσωτερικό κόσμο"!παραγγελιά για τον gatekeeper!
Όπως βλέπεις η Αρχή δεν έχει απαιτήσεις....![]()
![]()
![]()
Περιμένω επιβεβαίωση από μέρους σου για την Παρασκευη... και συμφωνώ πως ο gatekeeper είναι φτηνιάρης... πρώτα το κάμπινγκ με τους τουρίστες και τώρα αυτό!
Ευκαιρία θα είναι να του τα πείς ένα χεράκι την Παρασκευή...![]()
![]()
![]()
![]()
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.
προτεινω να γινει στο συγκεκριμενο τοπικ που ηδη υπαρχει η συζητηση περι συναντησης μας.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ ,το ειχα στειλει στο μηνυματακι που εσβησες:)
ειπα την αποψη μου απλα ,την γνωμη μου για το που πρεπει να συζητησουμε για την συναντηση
ευχαριστω
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Α) δ) η δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος
Και
Β) γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...
Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι το συγκεκριμένο άτομο το οποίο επιθυμεί την εισδοχή του προσπαθεί ΣΚΟΠΙΜΟΣ να αποκρύψει το γένος του , το οποίο εν παραλλήλω και δεν δηλώνει στην συγκεκριμένη ερώτηση .
Κατόπιν αυτού και εφ’ όσον εκτελώ χρέη Δοκ θα απορρίψω επί της αρχής την αίτηση ταύτη .
Προτείνω δε για να γίνει δεκτή υφ’ ημών η επανεξέταση της αιτήσεως της να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία .
Α) Δήλωση γένους του Νόμου 1/08-11-2003 του Μυητηρίου
Β) Αποποίηση της επιθυμίας αλλαγής γένους
Γ) Αποστολή πρόσφατης φωτό με e-mail προς τον Gatekeeper ( Απαραίτητη ενδυμασία μαγιό μπικίνι ή τόπλες )
Ευχαριστώ
®
Έχεις απόλυτο δίκιο και ήταν λάθος μας να μην το σκεφτούμε!
(αν δεν είχα σβύσει το μήνυμα δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ... άρα δικό μου αποκλειστικά το λάθος!)
Όταν αποφασιστεί το "που", εγώ θα το κάνω post στο "Συναντήσεις μελών".
Επειδή κάποιοι θα έρθουν από επαρχία σκεφτήκαμε με τον drumx13, να βρεθεί πρώτα ένα μέρος που να πληρεί τις προϋποθέσεις που αναφέρω στο post πρός την elpida και μετά να ενημερωθούν όλοι.
Θέλουμε να γνωριστούμε, εμείς τα μέλη της Αρχής και εμείς τα μέλη του esoterica μεταξύ μας.![]()
![]()
Γνωρίζεις πως δεν υπάρχει πρόθεση να άφησουμε κάποιον απ' έξω, αλλά γιατί να δημιουργηθεί ένα "μπάχαλο" στην προσπάθεια μας να κλείσουμε ένα ραντεβού?
Όπως σας ενημερώσαμε για την πρώτη αναφορά της συνάντησης, με προσωπικά μηνύματα, έτσι θα γίνει και στην συνέχεια μέσω post, εδώ και στο τόπικ "Συναντήσεις Μελών".
Ελπίζω να έγινε από όλους κατανοητή η κίνηση μας και να μην φάνηκε σαν να προσπαθούσαμε να βρεθούμε κάπου κρυφά και να οργανώσουμε την ανταρσία του ... esoterica!
Δεν έχω αναλάβει χρεή "εκπροσώπου τύπου" του Μυητηρίου, αλλά αφού ήθελα και μπορούσα, συνέχισα την ιδέα του drumx13.
Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα χαρώ να το λύσω μιας που πήρα την πρωτοβουλία να βοηθήσω τον drumx13.
Τώρα, αν έχω αρχίσει να επαναλαμβάνομαι και έχω γίνει κουραστική, σας ζητώ συγνώμη.
Με εκτίμηση,
Mantis.
εγώ δηλώνω και θέλω να παραμείνω κοριτσάκι, στείλτε μου το έντυπο, ν' αγοράσω και χαρτόσημα να τελειώνουμε.
Ορίστε κι η φωτό και πείτε μου εσείς, elpida μας, τί θα έπρεπε να δηλώνω κι αν θα έπρεπε να εμφανίζομαι με μπικίνι ή τόπλες:

Η ανωτέρω είναι προπέρσινη και αποτελεί και πειστήριον του τί καπνό φουμάρω!
Επίσης, αποστέλλω ένα δείγμα της δουλειάς μου προς ενημέρωσιν του σεπτού συμβουλίου σας και σας πληροφορώ ότι δε φέρω καμία ευθύνη για τυχόν απομιμήσεις, οι οποίες κυκλοφορούν στο εμπόριο:

Με τιμή,

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:26:51
Θα αποφανθει ο πρόεδρος.
(περάσεις που λέει ο λόγος γιατί μετά περνάς από τα χέρια μας, εμένα και της αξιότιμης συναδέλφου Χάρυβδης...
)
Πάμε στο θέμα της συνάντησης... ![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς (αφού ο Gatekeeper δεν ξυλώνεται να στείλει το ιδιωτικό του τζέτ) εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...
Ελπίζω να γίνει η συνάντηση σε χώρο με καλή σύνδεση ίντερνετ οπότε θα τα πούμε δικτυακώς μέσω της μοντέρνας τεχνολογίας ![]()

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"