- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αυτο χρειαζεται ασκηση και μεγαλη υπομονη και επιμονη για να το πετυχει κανεις.
Εγω το εχω καταφερει συνηδητα 2 φορες και τυχαια 4 αλλα οπως ειπα θελει εξασκηση για να βγαινεις συνηδητα μετα απο χαλαρωση.
Παντως εγω θα γραφω τις εμπειριες μου.
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
(asxeto)
(oxi kai poli)
:D
xmmm pos tha mporousame na erthei kapios pou mporei na bgei sinidita kai na mas "xipnisei"?
ti prepei an gnorizei gia emas?
otan les apasxolisi ti enoeis? douleueis? bgazeis lefta?
eixa akousei prin ena xrono peripou oti ginotan polemos sto astral...
isxiei?
Αστρική προβολή για εμένα είναι το 80% του εαυτού μου. Είναι όλη η αλήθεια, η αρχή κ το τέλος .
Δεν γράφω καιρό στο site κ αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο με το internet όσο με βιβλία. Δεν θα γίνω κουραστικός σαν τα κείμενα που σας παράθεσα(γιατί μερικοί μπορεί να τα βρήκατε κουραστικά κ άλλοι ενδιαφέρον)ούτε θα το παίξω άρχων του θέματος. Τα λόγια μου θα είναι απλά, λόγια με νόημα.
Δυστυχώς για μερικους/κες κ ευτυχώς για αλλους/λες θα σας αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί φεύγω για φαντάρος. Μπορούμε ως την Δευτέρα λοιπόν να τα λέμε έτσι απλά στο site.Έχω κ άλλα κεφ. να σας δώσω αλλά όπως είπαμε time is up!
ΠΑΜΕ!
Το Uri μου βγήκε απ’τον γνωστό(σε όσους είναι) URI GELLER ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο που μπορείτε να το προμηθευτείτε παρεμπιπτόντως από τις εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ. Αnyway το θέμα είναι ότι μου έμαθε την δύναμη της θέλησης, μου έμαθε πως να αντιμετωπίζω τους φόβους μου αλλά κ πώς να γίνω ποιο άνθρωπος.
Σχετικά με το θέμα είδα ότι μερικοί φοβάστε κάποιες συνέπειες. Θέλω να σας κάνω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:
Όταν οδηγάτε φοβάστε?
Όταν καπνίζετε φοβάστε?
Όταν τρωτέ φοβάστε?
Δεν περιμένω απάντηση ξέρω πια είναι. ΟΧΙ!
Ξερετε ποσα μπορουν να σας συμβουν κατα την διαρκεια κ των τρειων?
Εγώ στην θέση σας θα φοβόμουν αλλά κατά μια παράξενη σύμπτωση ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ! Ξέρετε γιατί? Γιατί έχω ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ πριν φύγω για την δουλεία να πίνω έναν καφέ καπνίζοντας ένα τσιγάρο να παίρνω το αυτοκίνητο μου να πηγαίνω στην δουλεία κ μόλις γυρίσω σπίτι να τρώω. Τι ρουτίνα ε?
Όλα λοιπόν στην ζωή είναι μια συνήθεια ξέρετε γιατί? Γιατί από μικροί είμαστε σε καλούπια από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την ώρα που θα αφήσουμε το σώμα μας και δεν θα ξαναγυρίσουμε. Ξέρω ότι αφού τελειώσω την εβδομαδιαία μου ρουτίνα το Σάββατο με 100 άτομα ακόμα θα κλειστώ σε ένα κουτί που το λένε cinema κ θα δω μια ταινία. Την Κυριακή πριν προλάβω να κλειστώ σε ένα άλλο κουτί που το λένε καφετερία με άλλους 100 θα έχει περάσει από το υποσυνείδητο μου ότι αύριο έρχεται μια νέα εβδομαδιαία ρουτίνα.
Παρόλα αυτά όμως ξέφυγα απτό χαζό κουτί που το λένε T.V. κ άνοιξα ένα βιβλίο που άρχισε δειλά-δειλά να με ξυπνάει! Στην αρχή μου φαινόταν κουραστικό αλλά σιγά-σιγά αποκτούσε ενδιαφέρον. Μέχρι που άνοιξε το στόμα του κ είπε:ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΡΟΥΤΙΝΑ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΑ!
Έκπληκτος του είπα: ωραία όλα αυτά αλλά τι αντίτιμο θα σου δώσω?
Και ξέρετε τι μου είπε? Ότι: ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΟΥ!Kaι…μου τους είπε!
1)ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
2)ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.
3)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΛΥΠΕΙ*.
4)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ**.
5)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ Η ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
6)ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ R.PETERSON:
*Πνεύματα δεν μπορούν να βλάψουν το σώμα σου εκτός αν είσαι medium η τους έχεις δώσει την άδεια να μπαίνουν στο σώμα σου. Σε περίπτωση που γίνει αυτό απλά τα προστάζεις να βγουν με ένα απλό ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Οι περιπτώσεις που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι 1/1.000.000
**Προσωπικά δεν πιστεύω σε δαίμονες αλλά υπάρχουν 2 ειδών:
1)Ο δαίμονας που δημιουργείτε μέσα από το μυαλό μας κ τους φόβους μας όπου κ με μια απλή πράξη θέλησης εξαφανίζετε.
2)Το άτακτο πνεύμα που έχει μεταμφιεστεί σε δαίμονας για να σας τρομάξει. Σ’αυτή την περίπτωση η το αγνοείται η του στέλνετε έντονο ζεστό φως για να το καθησυχάσετε η αν θέλετε κ εσείς να παίξετε μαζί του μεταμφιέζεστε σε πιο μεγάλο δαίμονα κ το τρομάζετε!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΤΑΪΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!
d.s
Edited by - uri on 18/11/2003 18:49:43
αλλά έγραψες...
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Περιμενουμε οταν μπορεις να γραψεις και περισοτερα.
Επισης θα ηθελα πολυ να πεις πιο ειναι το βιβλιο απο τις εκδοσεις που ειπες.
Του ROBERT PETERSON το εχω.
Καλη θητεια!!
Edited by - Κωστας on 19/11/2003 14:34:17
quote:
paidia ti ilikia exete?(asxeto)
(oxi kai poli)
:D
xmmm pos tha mporousame na erthei kapios pou mporei na bgei sinidita kai na mas "xipnisei"?
ti prepei an gnorizei gia emas?
Φιλε εγω ειμαι στα 30
Επισης θα ηθελα πολυ να πεις πιο ειναι το βιβλιο
ΦΙΛΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ:"ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ"
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...
d.s