ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΥΠΑΡXΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΣΥΝΥΠΑΡXΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

MitsΝέο Μέλος
18/04/2005, 12:59:07
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ.

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ.ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ.
ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΤΛ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ!

ΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ Κ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Κ ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

18/04/2005, 15:38:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Mits ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

quote:
ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ.
ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΤΛ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ!

ΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ....
ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ?????
ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ ?????
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ????
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 15-20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ????
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΛΟΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ???

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ alfa-omega ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..

quote:
Αν θέλεις διευκρίνισε φίλε μου τον αγώνα που εννοείς.
Χρωμάτισέ και ονόμασε τον.

ΤΑ ΜΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ?????
ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ...
ΚΑΙ ????
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ????

ΤΙΠΟΤΑ..
ΩΣΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ..
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ....
Ε ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)...
ΣΙΝΕΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ??????
ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ Η' ΘΕΑΤΡΟ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ "ΤΑΙΖΟΥΝ" ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΑΣ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΙΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...
ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

19/04/2005, 10:54:15
Μιας και ανάφερες τα Μ.Μ.Ε φίλε AVATARGR ,θα το πάρω ως αφορμή ,για να εκφράσω μερικές προβληματικές μου σκέψεις.

-Απαιτώ ως έλληνας πολίτης ,από όλα τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, να εκπέμπουνε σε τακτικά χρονικά διαστήματαεκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου.

Αυτήν την απαίτησή μου , με τι είδους αγώνα θα την επιδιώξω ;;;

Ο αγώνας δεν πρέπει να είναι ομαδικός ;;;

-Απαιτώ επίσης ως έλληνας πολίτης , το ελληνικό σύνταγμα να εφαρμόζεται απρόκοπα , για πλούσιους και φτωχούς πολίτες αυτής της χώρας , που την ονομάζουμε Ελλάδα και όχι επιλεκτικά.

-Απαιτώ τέλος ( για να μην καταχραστώ περισσότερο πολύτιμο χώρο), ένα ελληνικό λειτουργικό κράτος.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου υποδείξεις διευθύνσεις στο δια δίκτυο, από ομάδες που δίνουνε τέτοιου είδους αγώνες .
Θέλω και προτίθεμαι να τους συμπαρασταθώ, με όλη την ψυχοσωματική και οικονομική μου δύναμη.
Θα το κάνω έστω και αν χρειαστεί να κατέβω στους δρόμους .
Θέλω να έχω όμως φίλε μου συναγωνιστές.

Κατά τα άλλα , θα συμμετάσχω όσο μπορώ νοερά ,στο φλέγον θέμα , που είχες την τόλμη να ανοίξεις.

Νιώθω φίλε μου τους ανέμους ,από τον ασκό του Αιόλου , να στροβιλίζουν γύρω μας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

19/04/2005, 13:18:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ alfa-omega ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....

ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΑΛΑ....

ΣΠΙΤΙ ,ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΡΑΤΟΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.....

ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ..
ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ...

Ο ΕΧΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡEΣ..
Ο ΕΧΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

19/04/2005, 23:49:58

quote:

ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ...

μηπως θαπρεπε να συγκεκριμενοποιησουμε τον ορισμο της λεξης επιουσιος?

στον επιουσιο περιλαμβανεται το καινουργιο μοντελο αυτοκινητου που μας μας αρεσει, το ντι βι ντι, ή το κινητο που παει τα παιδια στο σχολειο???

ή να τσιταρουμε τον Χριστο (μερες που ειναι) και να θυμηθουμε τι ελεγε περι της επαυριον και τα στρουθια και τα αγριοχορτα?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

20/04/2005, 11:34:51
Θα ήθελα πολύ να μάθω ,πως βγήκε το ρητό :

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ.

Για λόγους ευγένειας , θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε AVATARGR.

Προσχωρώ στο θέμα σου.
Πιστεύω πως ναι ,ΣΥΝΥΠΑΡXΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

Γνώρισα ανθρώπους , που με συμβούλευσαν να φιλοσοφήσω την ζωή .

Ήδη το έχω κάνει και συνεχίζω να το πράττω.

Η φιλοσοφία την οποία επιδιώκω , πηγάζει μέσα από την καθημερινότητα .

Δεν φιλοσοφώ περί υδάτων και ανέμων .

Επιδιώκω ( με την φιλοσοφία & την ελεύθερη σκέψη ) , να δίνω λύσεις στα καθημερινά μου προβλήματα.

Πρόβλημα Νο 1 είναι για εμένα : Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ .

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει , αν επιβιώσει η σάρκα μου , η όχι.

Την πνευματική μου ταυτότητα , θέλω να διαφυλάξω.

Πιστεύω , η θέλω να πιστεύω , ότι την γεύθηκα. (μου είναι δύσκολο να διευκρινίσω ,ποιο από τα δύο είναι αντικειμενικό ).

Προσπαθώ να την ικανοποιήσω , με πράξεις μέσα στην καθημερινότητά μου .

Φίλοι μου , ακόμη παιδεύομαι.
Είναι όμως ένα γλυκό παίδεμα , που δεν θα ήθελα να το αλλάξω με τίποτα , ( τουλάχιστον προς το παρόν).

20/04/2005, 13:25:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ jonniebegood ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜAI ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΡΩ ΠΩΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΟΥΣΙΟ..

quote:
ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ?????
ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ ?????
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ????
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 15-20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ????
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΛΟΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ???

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ alfa-omega ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ "ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ" ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

20/04/2005, 14:16:17
Στην ακόλουθη εκτίμησή σου , φίλε AVATARGR :

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ alfa-omega ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ "ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ" ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Απαντώ ουσιαστικά : Έχεις νιώσει ποτέ στην ζωή σου να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου ;;;

21/04/2005, 00:30:12

τωρα θα ακουστω λιγο Ζεν, ή σουφι, αλλα και σκατα να φτυαριζεις απο τις 4 τα χαραματα εχεις την δυνατοτητα να αυτοσυγκεντρωθεις σε αυτο που κανεις και να το κανεις ΚΑΛΑ!

και αυτο ειναι εμπρακτος διαλογισμος!

ΥΓ. τι ωρα ειναι ρε παιδια???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

ΕυθύμηςΜέλος
21/04/2005, 11:52:55
quote:
Ο ΕΧΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡEΣ..
Ο ΕΧΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....

και.. "Ο έχων 2 βιβλία.."

Επαναστάτης σήμερα είναι αυτός που μεταλαμπαδεύει τη γνώση.

MitsΝέο Μέλος
21/04/2005, 12:50:51
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Κ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑ Κ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΡΙΣΕΙΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

30/03/2004, 20:09:42
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α) ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;
Β) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ;
Γ) ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
ΚΑΙ
Δ) ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ LINK.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ΣΗΜ: ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ;

Edited by - ARCHON on 30/03/2004 20:10:59

30/03/2004, 21:40:07
Καταρχήν, ARCHON καλώς μας επανήλθες!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ.
Στο παραπάνω τόπικ, μπορείς να διαβάσεις πολλές πληροφορίες σχετικά. Αν πιστεύεις ότι θεματικά ταυτίζεται με αυτό που άνοιξες, μπορείς αν θέλεις να μας ενημερώσεις για να κλειδώσουμε αυτό (πριν αρχίσει να πέρνει απαντήσεις) και να αφήσουμε ενεργό το άλλο, για να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση.

Εν αναμονή λοιπόν...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/04/2004, 20:19:44
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ.

ΘΑ ΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΝ ΑΚΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

07/04/2004, 14:03:28
Γειάσου ARCHON.
Θυμάμαι παλιότερα που έψαχνα για κρυσταλλοθεραπεία (προσπαθούσα να βρω πηγές για κάποιες εργασίες που είχα δώσει σε μαθητές) είχα βρει αρκετά links στο διαδίκτυο. Εριξα μια ματιά και τώρα, αλλά φτωχά τα αποτελέσματα...

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

http://therapy.gr

Ισως με λίγο περισσότερο ψάξιμο - και σε ξένες σελίδες - να βρεις κάτι σχετικό στο google

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΜορφέαςΜέλος
20/04/2004, 00:45:20
Φίλε Άρχων

quote:
Α) ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η Κρυσταλλοθεραπεία είναι μία θεραπευτική μεθοδος μέσω των κρυστάλλων

quote:
Β) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ;

Οι κρύσταλλοι δημιουργούνται μέσα στη Γη μετά από πολλούς αιώνες φυσιικής διεργασίας της ίδιας της Γης και ανάλογα με τα υλικά από τα οποί αποτελούνται έχουν κάποιες ιδιότητες.

quote:
Γ) ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;

Έδώ θα ήθελα να πω και να λύσω μια μεγάλη παρεξήγηση που επικρατεί στον κόσμο ως προς την θεραπεία των κρυστάλλων. Κάθε τί το οποίο παράγεται από την φύση έχει θεραπευτικές ιδιότητες, ακόμα και η... πέτρα αναλόγως με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται έχει ανάλογες ιδιότητες μετά από κατάλληλη διεργασία. Μην ξεχνάς εξάλλου οτι οι κρύσταλλοι είνα... πολύτιμοι λίθοι. Το μόνο που τους κάνει πιο πολύτιμους απο τους άλλους λίθους είναι η ομορφιά τους η πυκνότητά τους και η ποσότητά τους. Όταν πήγα για παράδειγμα βραζιλία, τους πολύτιμους λίθους εκεί τους έλεγαν απλά πέτρες λόγω της μεγάλης αφθονίας τους...!

quote:
Δ) ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

΄Μερικοί κρύσταλλοι είναι θεραπευτικοί, άλλοι είναι προστατευτικοί και άλλοι αποροφητικοί. Να ξέρεις οτι οι κρύσταλλοι απόμόνοι τους δεν έχουν μεγάλη δύναμη, στις πραγματικές θεραπείες οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται σαν πολλαπλασιαστές ενέργειας και γι αυτόν τον λόγο συνδυάζονται με διάφορες ενέργειες ή ακόμα και προσευχές για να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το χρώμα τους χρησιμοποιούνται και με τα ανάλογα τσάκρα ή ενεργειακούς τροχούς όπως θα τα λέγαμε στα ελληνικά.
Ο Αμέθυστος για παράδειγμα ισσοροπεί τον έβδομο ενεργειακό τροχό. Αυτό είναι άκρως θεραπευτικό μιας και βλάβες στον έβδομο ενεργειακό τροχό επιφέρουν κατάθλιψη, απομόνωση, έξαρση εγωισμού, τάση φυγής και ημικρανίες. Εάν λοιπόν με τον αμέθυστο και την κατάλληλη διαδικασία προσευχής ή ενέργειας το ισσοροπήσεις, τότε αμέσως έχεις μία θεραπεία που έγινε από τον κρύσταλλο.

Αυτό ήταν μόνο ένα παρ΄δειγμα για να σου δείξω πως είναι αδύνατον να υποδείξει κάποιος έναν τρόπο χρήσης των κρυστάλλων για θεραπευτικό σκοπό.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ