- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Μορφέα ΄περιμένω ανυπόμονα και ότι αλλο είναι σχετικό με το θέμα και άσχετα με την σιωπή μας ειμαισίγουρη ότι ολοι μεσα μας δουλευουμε τα όσα μας δίνεις.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Να είσαι καλά
quote:
Απο τις ασπίδες που έδωσες "μου παει" και μου έγιναν αμέσως κατανοητές η ασπίδα της χρυσής αύρας και αυτή της πυραμίδας
Ναι, πράγματι, η χρυσή αύρα είναι πολύ υψηλών δονήσεων και η πυραμίδα είναι πανίσχυρη.
Όσο...
quote:
....(αν εξαιρέσω ότι δυσκολέυτηκα κατα την εισροή στο σημείο της χωάνης του κεφαλιού....αληθεια αυτό τι σημάινει ΄Μορφέα,γιατι μπλοκάρει σε αυτο το σημειο μόνο?)
Αυτό συμβαίνει απλά διότι ασκείς πολύ μεγάλο νοητικό έλεγχο στον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα λοιπόν, τουλάχιστον στην αρχή όταν ο νους είναι πολύ δυνατός μπορεί να προβάλει αντίσταση μιας και θεωρεί μη αληθινό αυτό που κάνεις... Αλλά είναι κάτι καλό σε γενικές γραμμές.
Πιστεύω οτι αυτά που θα περιγράψω θα είναι επίσης πολύ χρήσιμα, αλλά θέλω πρώτα να δω εάν υπάρχει ενδιαφέρον.
Αλλιώς Καλλιόπη μου θα μιλάμε μέσω μεσσαντζερ.
Φιλιά πολλά, να είσαι καλά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
Πιστεύω οτι αυτά που θα περιγράψω θα είναι επίσης πολύ χρήσιμα, αλλά θέλω πρώτα να δω εάν υπάρχει ενδιαφέρον.
Υπάρχει Μορφέα. Συνέχισε.
Θα αργήσει να αποκαλυφθεί αλλά θα γίνει........![]()
Φιλικά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

αλλά αν αυτό σε βοηθάει σου στέλνω 2 εικόνες που μου άρεσαν.
Τους αγγέλους που μου παρέθεσες τους νοιώθω να είναι οι άγγελοι που πλανώνται δίπλα μας καθημερινά που είναι αγγελιοφόροι.Ισως κα να μην γίνομαι κατανοητή γιατι όλα αυτα πηγαζουν απο μεσα μου και ζητώ συγνώμη.Ευχαριστω πολυ Nst!
Ελπίζω όλοι να είστε καλά.
Μορφέα μη λες τέτοια σε παρακαλώ, εάν είναι να σταματήσεις να γράφεις όσα γράφεις, θα πάρω τα βουνά!!! ![]()
Μπαίνω εδώ και ανοίγει η ψυχή μου μόνο που βλέπω τα μηνύματα όσων γράφουν στην θεραπεία. Έφυγε ο Γιάννης, άμα σταματήσεις να γράφεις και εσύ θα αρχίσω να χορεύω το χορό του Ζαλόγγου ![]()
. Δεν έχω πολύ χρόνο γι΄αυτό γράφω αραιά, να φανταστείς έχω μείνει ακόμα στην ασπίδα της χρυσής αύρας.
Ακόμα και τώρα που γράφω πιέζομαι από την δουλειά
, αλλά μόλις είδα αυτό είπα "μωρέ δεν πάει να κουρεύεται και η δουλειά" και μπήκα να γράψω.
Please συνέχισε, θα προσπαθήσω να βρω περισσότερο χρόνο να κοιτάξω όσα έγραψες. Κορίτσια μην τον αφήσετε να σταματήσει, έφτασα και εγώ οσονούπω. ![]()
Αχ καλε μου Μορφεά,όπως λεει κι η Πυραμίδα μπαινουμε εδω για να φωτιστει η ψυχή μας,παιρνουμε ΄δύναμη για ότι αντιμετωπίζουμε κάι προχωραμε βήμα βήμα για ένα καλυτερο εαυτό...και βήμα βήμα άλλοτε ένα μπρος και δύο πίσω αλλά πάντα προχωράμε με την βοήθεια όλων εδω μεσα αλλά με οδηγό εσένα.
ΚΙ ο Γιάννης δεν έφυγε Πυραμίδα,είναιανάμεσα μας και παρακολουθει, θα επανέλθει τότε που θα ξερει το γιατι και πως θα δώσει, γιατι κι εκεινος λειτουργει ως οδηγός ο καθένας στον δρόμο του αλλα με κοινό στόχο ,την ψυχή μας!
Καλο μεσημερι!