ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΜορφέαςΜέλος
12/10/2005, 10:37:34
Καλημέρα φίλε Αριες,

quote:
δεν ειναι τιποτα αλλο !!! απο το να μπορεσουμε να συγκεντρωθουμε ...ωστε να " πεισουμε " τον εαυτον μας να λειτουργησει ...και να πετυχουμε αυτην την προστασια...!!!

Σωστά, απλά το φέρνουμε στο συνειδητό όπως είπα για να γίνει πιο αντιληπτό και δυναμικό.

quote:
Σε αυτα που λες κατ'αρχην συμφωνω ...δεν εχω καμμια αντιρρηση ...για να μην παρεξηγηθω ...αν και για μενα πιστευω θα εχεις καταλαβει μεχρι σημερα το πως εκφραζομαι και πιθανον πως σκεπτομαι....!!!!

Πιστεύω οτι στο μέλλον θα γίνει παιδεία ούτως η άλλως και πιστεύω οτι θα το θέμα του τι εστί πνεύμα κ.λ.π. θα διδάσκεται στα δημοτικά, όπως ήδη γίνεται και σε κάποιες χώρες όπως στην Βραζιλία και σε κάποια σχολεία στην Πορτογαλία.

Η παιδεία είναι το παν...........................

Ευχαριστώ πολυ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

El MoryaΝέο Μέλος
12/10/2005, 15:47:24
Πολύ χρήσιμο θέμα αδελφέ Μορφεα.Θα συνεισφέρω όσο μπορώ.
Μονάχα μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω πριν ξεκινήσω να γράφω στο θέμα σου.Εχεις γνώση πως μπορεί κάποιος να κάνει ψυχική επιθεση;Εχεις προσωπικά κάνει συνειδητά ψυχική επίθεση σε άλλον άνθρωπο;Ένα ναι ή ένα όχι θα μου ηταν αρκετο.

Ευχαριστώ.

"Κύκλου Λήξαι"

ΜορφέαςΜέλος
12/10/2005, 15:59:42
Καλησπέρα,

νστ....

quote:
Εγώ είμαι της άποψης οτι στην προκειμένη περίπτωση το κάρμα του θα μπορούσε να είναι και η επιλογή του να γεννηθεί απο τούς συγκεκριμένους γονείς που ίσως διαμορφώσουν ενα πιο εύκολο τρόπο ξεχρέωσης των παλαιότερων πεπραγμένων του.

Κι αυτό που λες είναι πολύ σωστό...

Φίλε Ελ Μορυα,

όσα γράφω εδώ είναι πράγματα που εγώ τα έχω δοκιμάσει στο πετσί μου, γι αυτό και είμαι σίγουρος.

Έχω κάνει και μάλιστα πολύ έντονη, και έχω δεχτεί επίσης. Για αυτό είμαι εδώ και γι αυτό προσπαθώ... γιατί το έχω ζήσει!

Να σαι καλά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
13/10/2005, 03:18:21
Την επόμενη τεχνική θα την παραθέσω αύριο μάλλον, γιατί σήμερα πνίγομαι, καληνύχτα σας

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

13/10/2005, 14:19:57
quote:
Έχω κάνει και μάλιστα πολύ έντονη, και έχω δεχτεί επίσης.

Μορφέα αυτό αν το έχει δει κανείς έστω και στην ελαφρότερη μορφή του,
αν δηλαδή το έχει ζήσει σαν θύμα, δεν νομίζω οτι θέλει να το κάνει ο ίδιος σε κανέναν άλλο.
Τι γνώμη έχεις?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Αν δεν ανοιξουμε εμείς πρώτα την αύρα μας είναι εύκολο να δεχθούμε ψυχική επιθεση τουλάγχιστον όσο είμαστε ξύπνιοι?
Στον ύπνο δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει και πως θα προστατευτεί κανείς.

Φιλικά

ΜορφέαςΜέλος
13/10/2005, 15:19:47
Καλησπέρα σας....

quote:
Μορφέα αυτό αν το έχει δει κανείς έστω και στην ελαφρότερη μορφή του,
αν δηλαδή το έχει ζήσει σαν θύμα, δεν νομίζω οτι θέλει να το κάνει ο ίδιος σε κανέναν άλλο.
Τι γνώμη έχεις?

Χμμμ, ναι συμφωνώ νστ, εγώ δυστυχώς το έκανα αυτό πριν δεχτώ εγώ τέτοια επίθεση, χωρίς να κατανοώ το κακό που κάνεις στους άλλους. Όταν το δέχτηκα λοιπόν, πραγματικά και τα είδα όλα, (πράγμα που μου χρειαζόταν) κατάλαβα τι είχα κάνει...
Νομίζω πως πράγματι όταν δέχεσαι μια τέτοια επίθεση σίγουρα δεν θέλεις ποτέ ξανά να το κάνεις εσύ σε άλλον. Εκτός βέβαια και εάν πρόκειται για άτομο που έχει αφιερωθεί σε αυτόν τον τομέα.

quote:
Αν δεν ανοιξουμε εμείς πρώτα την αύρα μας είναι εύκολο να δεχθούμε ψυχική επιθεση τουλάγχιστον όσο είμαστε ξύπνιοι?
Στον ύπνο δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει και πως θα προστατευτεί κανείς.

Η αλήθεια νστούλα μου είναι οτι είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε μια τέτοια επίθεση εφόσον δεν έχουμε τις λεγόμενες "τρύπες" στην αύρα μας. Η μάλλον για να το πω πιο σωστά μπρεί να δεχτούμε επίθεση αλλά δεν θα μας αγγίξει. Βέβαια περιττό να πω οτι είναι πολύ δύσκολο να μην έχουμε τρύπες αλλά τελικά είναι η αδυναμία μας ούτως ή άλλως που θα μας πολεμήσει μέσω της εξωτερικής επίθεσης. Οπότε δουλεύοντας με τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό. Όσον για όταν κοιμάται ο άνθρωπος, πράγματι είναι πιο απροστάτευτος αλλά υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί που τον τελικά πάντα τον προστατεύουν. Μάλιστα στην πραγματικότητα είμαστε πιο εκτεθιμένοι όταν είμαστε ξύπνιοι παρά όταν κοιμόμαστε....

Να σαι καλά..

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

13/10/2005, 15:50:29
Καλησπέρα

Δεν έχεις άδικο αγαπητή nst...

υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο σεβασμός στην πορεία του άλλου να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει είτε μία μοιρολατρική στάση είτε την αδιαφορία μας για τους άλλους...

εδώ να διευκρινήσουμε ότι αναφερόμαστε σε ψυχικές "παρεμβάσεις" και όχι στην θεμιτή αντίδραση του να απευθυνθούμε στην αστυνομία για κάποιο πρόβλημα ή σε κάποιον γιατρό...

ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιδί που ακόμα δεν έχει διαμορφώσει την κρίση του αρκετά ώστε να αποφασίζει μόνο του αναγκαστικά αυτή η ευθύνη παραμένει στα χέρια των γονιών του... σ'αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες

quote:
Εγώ είμαι της άποψης οτι στην προκειμένη περίπτωση το κάρμα του θα μπορούσε να είναι και η επιλογή του να γεννηθεί απο τούς συγκεκριμένους γονείς που ίσως διαμορφώσουν ενα πιο εύκολο τρόπο ξεχρέωσης των παλαιότερων πεπραγμένων του.

και ένας τέτοιος τρόπος είναι να βοηθήσουν όσο μπορούν στην ανάπτυξη σωστής κρίσης του παιδιού τους...

Galadriel

the truth is OUTthere

ΜορφέαςΜέλος
14/10/2005, 02:53:16
Καλησπέρα σας, τώρα θα παραθέσω μια προστασία που αφορά την συναισθηματική μας κατάσταση. Υποθέστε οτι δεν είστε χαρούμενοι και πάτε κάπου αναγκαστικά που ξέρετε ή πιστεύετε οτι θα σας χαλάσει την διάθεση και δεν θέλετε....

Ασπίδα της Αγάπης

Στέκομαι ακίνητος....
από την κορυφή της κεφαλής μου εκτοξεύεται ένας μοβ σωλήνας ο οποίος καταλήγει στον ήλιο
Εκεί η κατάληξη του σωλήνα γίνεται χρυσή, ίδιο χρώμα με τον ήλιο.
Κάτω, ανάμεσα από τα γεννητικά όργανα και τον κόκκυγα, στο περίναιο εκτοξεύεται μια κατακόκκινη ενέργεια σε μορφή σωλήνα και καταλήγει στον πυρήνα της Γης όπου γίνεται χρυσός.

Από το κέντρο ανάμεσα στα στήθη μου βγαίνει μια ροζ σφαίρα η οποία έχει εκτυφλωτικό χρώμα.
Το φανταζόμαι λοιπόν να με φωτίζει παντού, ακόμα και πίσω από την πλάτη, σαν το φως του να με διαπερνάει δημιουργώντας γύρω μου μια πυκνή σφαίρα ροζ φωτόςη οποία έχει μόνο δύο τρύπες ακριβώς για να περνάει από πάνω η μοβ ακτίνα και από κάτω η κόκκινη.

Αυτή η σφαίρα δεν αφήνει κανένα χαμηλου κραδασμού συναίσθημα να με αγγίξει, παρά μόνο η αγάπη...
Τοποθετούμε την σφαίρα σε μια θήκη στο σώμα μας που είναι περιίπου μία παλάμη πάνω από τον αφαλό και το ασφαλίζουμε εκεί.

Δίαρκεια προστασίας: ανάλογα με την περίπτωση από 4 ώρες μέχρι 11.

Αυτή η προστασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλιστα όταν πάμε να συνατήσουμε την κακιά πεθερά, ή πάμε σε μια κηδεία, ή σε ένα νοσοκομείο κ.λ.π.
Είναι από τις σπάνιες προστασίες που όχι απλά σε προστατεύει αλλά και σου δίνει μεγάλη συναισθηματική ευφορία.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνική και σε καθημερινή βάση μόλις ξυπνάτε, θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας αλλάξει τη μέρα.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια όλο αγάπη...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
14/10/2005, 02:55:45
Κάτι πολύ σημαντικό που ανέφερα, όλες οι τεχνικές που περιγράφω πρέπει να γίνονται σιγά σιγά και να προχωράτε βήμα βήμα μόλις αισθανθήκατε οτι κατακτήσατε το αμέσως προηγούμενο.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
14/10/2005, 13:10:49
Καλημερα σε ολους...

Nst ...για εκεινο που ανεφερες ..!!!.ρωτησες...!!! αν δεν ανοιξουμε την αυρα μας ...αν ειναι δυνατον να δεχτουμε ..επιθεση....!!!!

Ναι γινεται ...μπορει να διασπαστει η αυρα ...η ακομη ... το ενεργειακο μας πεδιο....

Γινεται απο τα "διαβολακια" αλλα σε ενισχυμενη μορφη ...οπως ειχα αναφερει στο σχετικο θεμα...!!!

Αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις ...ειναι πολυ δυσκολο...γιατι αισθανεσαι η " βλεπεις" την αυρα σου η την ενεργεια σου...να ειναι ακμαια ....ΑΛΛΑ !!!!!!!!! ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ο τροπος λοιπον που περναει ...ειναι ψιλες < φαντασου> βελονιτσες οι οιποιες φαινονται μονο μεσα απο την αστρικη προβολη και σε καμμια περιπτωση με αλλο τροπο !!!!! μεσα στο σωμα μας ..

Εχουν την ικανοτητα ....να περνανε και να τρυπανε και την αυρα αλλα και την ενεργεια...

Αυτο που αναφερω ...ειναι κατι που δεν λεω σαν θεωρια...το ξερω και στην πραξη...στα πειραματα που εχουμε κανει ...το εχουμε διαπιστωσει....και επαληθευσει...

Αυτα

Sunrise zero

ΜορφέαςΜέλος
14/10/2005, 17:41:46
Παρακαλώ εάν δοκιμάσατε ή πειραματιστήκατε με τις προηγούμενες ασπίδες και τεχνικές και έχετε ερωτήσεις ή οποιασδήποτε φύσεως απορία, μη διστάσετε να το κάνετε

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

14/10/2005, 22:09:53
Καλησπέρα σε όλους.
Aries μετά τι κάνουμε?
Απ΄οτι λές δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, αλλά πως φεύγει?

Μορφέα, φτάνει μόνο ο οραματισμός για να είναι αποτελεσματικές οι προστασίες ή χρειάζεται και τίποτα άλλο?
Επίσης αν την ωρα που τις βάζεις αμφιβάλλεις για την αποτελεσματικό τητα τους σταματάει η δράση τους?

Φιλικά

14/10/2005, 22:24:51
Σας παρακολουθώ φωτιζόμενη σε κάποια σημεία.
Καλησπέρα nst, καλησπέρα σε όλους να είστε καλά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.

aries0Μέλος
14/10/2005, 22:35:25
Καλησπερα...σε ολους !!!!

nst....καλη η ερωτηση σου ..!!!! και θα επρεπε να γινει...!!!!

Τι να σου πω...!!!!εχω φτασει σε ενα σημειο ...εδω μεσα απο το esoterica που δεν θα πω αλλα πραμματα...δεν θελω να επεκταθω σε κανενα πλεον σημειο εχει φτασει το πληρωμα του χρονου....!!!

Ηρθε η ωρα να αποχωρησω ....!!!!!!!!!!

Θα παρακολουθω τις συζητησεις σας και καπου καπου θα μπαινω να σας λεω ενα Γεια...

Σας χαιρετω ολους....!!!!!!

Σας ευχαριστω ολους...

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 14/10/2005 22:53:14

ΜορφέαςΜέλος
15/10/2005, 03:05:28
Καλησπέρα σας,
Την καλησπέρα μου Αφροδίτη... εάν θέλεις να παρέμβεις σε οτιδήποτε κάνε το ελεύθερα...

Νστ

quote:
Μορφέα, φτάνει μόνο ο οραματισμός για να είναι αποτελεσματικές οι προστασίες ή χρειάζεται και τίποτα άλλο?
Επίσης αν την ωρα που τις βάζεις αμφιβάλλεις για την αποτελεσματικό τητα τους σταματάει η δράση τους?

΄Στις παραπάνω προστασίες στις οποίες αναφέρομαι φτάνει μόνο ο οραματισμός και να μην βιαζόμαστε να τις κάνουμε.
Όσο για τον αν πιστεύειες στην δύναμη τους ή όχι, το μόνο που έχει σημασία είναι οτι εάν το πιστεύεις κι όλας, την κάνεις ακόμα πιο δυνατή την ασπίδα. Αλλά όμως ούτως η άλλως θα έχει αποτέλεσμα και από κει ο άνθρωπος θα το πιστέψει και θα την δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Αριες...

Δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να σε μεταπείσουμε για την απόφασή σου...
Είναι κρίμα και για μας, αλλά και για το esoterica να χαθεί ένα άτομο που έχει γνώσεις και αγωνίζεται με τον δικό του τρόπο για την διάδοση της γνώσης και της αλήθειας.
Πάντως όποια απόφαση κι αν πάρεις είμαι σίγουρος οτι το έχεις σκεφτεί καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ προσωπικά για την συμμετοχή σου και για τις γνώσεις που μοιράστηκες μαζί μας έως τώρα...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
15/10/2005, 03:08:04
επίσης ξέχασα να πω οτι... την επόμενη τεχνική θα την περιγράψω αύριο βράδυ...

Να είστε καλά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
15/10/2005, 14:48:44
Η τεχνική που θα περιγράψω παρακάτω έχει να κάνει με την προστασία μας και ενεργειακά αλλά κυρίως και στην ύλλη. Πάτε για παράδειγμα κάπου όπου αισθάνεστε οτι θα μπορεί κάποιος να σας κάνει κακό, υλικά μιλώντας. Περπατάτε κάπου που είναι σκοτεινά και φοβάστε...

Ασπίδα του Ρόμβου...

Στέκομαι ακίνητος....
περίπου ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι μου αρχίζει να σχηματίζεται ένας ρόμβορς ο οποίος καταλήγει κάτω από τα πόδια μου και μέσα στην Γη. Το άνοιγμα του ρόμβου έχει την κατεύθυνση των ώμων μου και είναι παράλληλο προς το σώμα μου. Δηλαδή βλέπω τις πλευρές του ρόμβου γυρνώντας το κεφάλι δεξιά ή αριστερά.
αμέσως μετά επειδή προφανώς ο ρόμβος που έχω οραματιστεί είναι πολύ λεπτός...
δημιουργώ άλλον έναν τέτοιο ρόμβο ο οποίος πάλι΄αρχίζει ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι μου αλλά είναι κάθετος στο σώμα μου και ένας του βραχίωνας είναι μπροστά μου και ο άλλος πίσω μου.

Οραματίζομαι.... οτι ο ρόμβος γεμίζει φως και εγώ είμαι μέσα σε αυτό το φως΄και υπερκαλύπτπωμαι!

Από το το κέντρο της καρδιάς μου ανάμεσα στα στήθη εκτείνεται ένας οριζόντιας με την γη βραχίωνας με κατεύθυνση δεξιά και αριστερά από μας και καταλήγει στους βραχίωνες του ρόμβου, εκεί όπου ενώνονται.
Από το κέντρο της καρδιάς εκτείνεται ένας βραχίωνας κάθετος προς τη γη με καταύθυνση πάνω και κάτω και καταλήγει στους΄βραχίωνες του ρόμβου, εκεί όπου ενώνονται....

Η εικόνα είναι... είμαι μέσα σε έναν ρόμβο και το κέντρο της καρδιάς μου είναι το σημείο επαφής ενός συσκελή σταυρού ο οποίος καταλήγει στις άκρες του Ρόμβου.

Τώρα πολύ δύσκολα θα μου επιτεθεί κανείς, αλλά ακόμα κι αν το κάνει είναι πολύ δύσκολο να πάθω οτιδήποτε κακό.

Διάρκεια προστασίας: 3 ώρες

Αυτή είναι μια προστασία που αφορά κυρίως το αιθερικό επίπεδο και για αυτό είναι και πάρα πολύ αποτελεσματική στην ύλη.
Βέβαια περιττό να πω οτι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτήν την προστασία όταν μπαίνουμε επιτηδευμένα σε έναν καυγά... εκεί ενεργεοποιούνται καρμικοί δεσμοί οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι.

Εύχομαι αυτήν την ασπίδα να μην την χρειαστείτε ποτέ αλλά εάν την χρειαστείτε να είστε σίγουροι οτι θα έχετε πολύ μεγάλη προστασία.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
18/10/2005, 14:45:14
Καλησπέρα, λοιπόν, σκόπευα στην αρχή να θέσω 10 τεχνικές ασπίδας αλλά τελικά θα τελειώσω τις τεχνικές με τις ασπίδες με την τελευταία που θα παραθέσω τώρα και θα προχωρήσω στα άλλα μέρη του θέματος, την γείωση και έπειτα στον καθαρισμό. Ωστόσο εάν γνωρίζετε κι εσείς διάφορες προστασίες και πιστεύετε οτι καλό θα ήταν να τις μοιραστείτε, κάντε το...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
18/10/2005, 15:06:51
Λοιπόν η ασπίδα την οποία θα περιγράψω είναι υπέρτατη και είναι η πιο ισχυρή ασπίδα που γνωρίζω και έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι πάρα πολύ δυνατή και προστατεύει το άτομο απόλυτα χωρίς να αφήνει ούτε μια πιθανότητα διαροής ή μη επιτυχίας.
Ωστόσο επειδή αυτή η τεχνική έχει να κάνει με επικλήσεις και με ιερά σύμβολα, καλά θα κάνετε να την χρησιμοποιείτε σοφά και πραγματικά όταν έχετε ανάγκη. Η λάθος χρήση της μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση καρμικών δεσμών οι οποίοι δεν καθόλου θεμιτοί. Την προστασία αυτή μπορείτε να την βάζετε και σε άλλα άτομα, όπως στο παιδί σας ή τέλος πάντων ακόμα και στα αντικείμενά σας τα οποία πιστεύετε οτι εκτίθενται κατά κάποιον τρόπο και έχουν μεγάλη αξία για σας.

Ασπίδα της Πυραμίδας

Στέκομαι ακίνητος...
πάνω από το κεφάλι μου σχηματίζεται η κορυφή μιας χρυσής πυραμίδας και σχηματίζεται καταλήγοντας στην Γη.
Η κατάληξη της πυραμίδας στην γη είναι τετράγωνη. Οραματίζομαι λοιπόν έναν κύκλο να περικυκλώνει την βάση της πυραμίδας...
Επικαλούμαι τον ανώτερό μου εαυτό και λέω "Ανώτερέ μου εαυτέ βάλε τα σύμβολα που χρειάζονται για την προστασία μου"
Τα σύμβολα αυτά θα μπουν στην βάση της πυραμίδας και είναι δουλειά του ανώτερού σας εαυτού να κάνει όλη την δουλειά.
Αμέσως μετά οραματίζομαι έναν σταυρό να σχηματίζεται στην κορυφή της πυραμίδας ο οποίος θα είναι παράλληλος με το έδαφος και θα κοιτάει τον ουρανό. Καθώς οραματιζόμαστε τον σταυρό σχηματίζουμε το κάθετο βραχίωνα λέγοντας "εις το όνομα του Πατρός" τον οριζόντιο βραχίωνα λέγοντας "του Υιου" και κυκλώνουμε τον σταυρό με φορά αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού λέγοντας "και του Αγίου Πνεύματος"

Μόλις κάνω τον σταυρό αυτόν επαναλαμβάνω την διαδικασία και σχηματίζω έναν σταυρό για κάθε πλευρά της πυραμίδας, οι οποίοι όμως σταυροί τώρα θα είναι κάθετοι στην Γη.
Δηλαδή θα κάνουμε τον σταυρό 5 φορές (μία στην κορυφή (παράλληλα με το έδαφος) και 4 στις πλευρές τις πυραμίδας (κάθετοι στην Γη)
Μόλις το ολοκληρώσουμε αυτό επικαλούμαστε τον...

Αρχάγγελο Μιχαήλ να τοποθετηθεί στην κορυφή της πυραμίδας, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, τον Αρχάγγελο Ουριήλ, τον Αρχάγγελο Ζακχίήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ οι οποίοι πρέπει να τους οραματιζόμαστε οτι μπαίνουν μπροστά από κάθε σταυρό και εγκαθίστανται....

Τώρα είστε ένα αδιαπέραστο φρούριο...... παρακαλώ και πάλι προσοχή στην χρήση της τεχνικής...

Προσπάθησα να το περιγράψω όσο καλύτερα αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην κατανόησή του παρακαλώ μην διστάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις.
Η προστασία αυτή είναι πανίσχυρη και όπως είπα και πριν είναι η τελευταία που περιγράφω, για αυτό εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να μιλήσουμε για κάτι εφ' όλης της ύλης κάντε το...

Σε λίγες μέρες θα αρχίσω την περιγραφή για τεχνικές γείωσης...

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 18/10/2005 15:18:52

ΜορφέαςΜέλος
18/10/2005, 15:08:06
ξέχασα να γράψω την διάρκεια προστασίας: 24 ώρες

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ