ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είσαι σίγουρος? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Είσαι σίγουρος? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Dreamseeker34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Lilith N.Μέλος
28/07/2005, 01:28:46
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ 'ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΩ' ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΠΩ: Α, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ!!!
28/07/2005, 08:03:16
Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και να μας διδάσκουν, φίλη μου!
Μέσα από αυτά μαθαίνουμε (ασχέτως αν πολλές φορές πληγωνόμαστε από αυτά) και να παραδειγματιζόμαστε για το μέλλον.
Εξάλλου, οι λάθος κι οι σωστές επιλογές μας διαμορφώνουν το ποιοί είμαστε.
Από την άλλη, αν δεν είχαμε κάνει αυτά τα λάθη και δεν είχαμε πραγματοποιήσει τις αποφάσεις που μας οδήγησαν στα λάθη αυτά, δεν θα αναρωτιόμασταν πάντα τι θα συνέβαινε αν τις είχαμε πραγματοποιήσει?

In the shadows I shall be lost again...

Deva_ParinitoΜέλος
28/07/2005, 17:15:48
quote:
Αν μιλούσαμε μόνο αν είμασταν πραγματικά σίγουροι για αυτό που θα πούμε,πως θα ήταν η ανθρώπινη επικοινωνία?

Πόσο σίγουρος ήσουν εσύ φίλε, όταν έκανες αυτήν την ερώτηση ? Πόσο σίγουρος ήσουν πως θα απαντηθεί κιόλας ? Όσο σίγουρος ήσουν εσύ, άλλο τόσο σίγουροι είναι και αυτοί που θα σου απαντήσουν.

Ψάξε να βρεις την απάντηση μέσα σου φίλε. Κανείς εδώ, δεν μπορεί να σου την δώσει.

Από την άλλη, ποιος σου είπε πως οι άνθρωποι επικοινωνούν ? Επειδή μιλούν δηλ. αυτό σημαίνει πως επικοινωνούν κιόλας ? Κανένας δεν καταλαβαίνει κανέναν φίλε μου...

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 28/07/2005 17:26:31

Deva_ParinitoΜέλος
28/07/2005, 17:32:54
quote:
το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος

Σοβαρά ? Μωρέ τι μας λες ? Εγώ λέω πως το μόνο σίγουρο είναι η ζωή.

Αλλά αν θες να διαβάσεις κάτι σίγουρο, διάβασε τούτο : Να μην είσαι ποτέ σίγουρος, για τίποτε και για κανέναν. Ούτε για την ζωή, ούτε για τον θάνατο. Ούτε γι' αυτά που λες, ούτε γι' αυτά π' ακούς, ούτε γι' αυτά που διαβάζεις...

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 28/07/2005 17:39:29

Deva_ParinitoΜέλος
28/07/2005, 17:44:58
quote:
Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει

Ναι, μα άλλο τι νομίζουμε, κι άλλο τι συμβαίνει πραγματικά.

Αλλά επειδή ακριβώς αυτό που λες, συμβαίνει πραγματικά, γι' αυτό κι εγώ νομίζω πως :

Τίποτε, τίποτε, πια δεν μας σώνει /
τίποτε, ούτε κι οι Μασώνοι...

Έγινε, τα λέμε...
28/07/2005, 19:34:50
quote:

quote:
Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει

Ναι, μα άλλο τι νομίζουμε, κι άλλο τι συμβαίνει πραγματικά.

Αλλά επειδή ακριβώς αυτό που λες, συμβαίνει πραγματικά, γι' αυτό κι εγώ νομίζω πως :

Τίποτε, τίποτε, πια δεν μας σώνει /
τίποτε, ούτε κι οι Μασώνοι...

Έγινε, τα λέμε...

Ο σώζον εαυτόν σωθείτο.

Απο τι όμως

DreamseekerΝέο Μέλος
29/07/2005, 10:59:52
quote:
Πόσο σίγουρος ήσουν εσύ φίλε, όταν έκανες αυτήν την ερώτηση ? Πόσο σίγουρος ήσουν πως θα απαντηθεί κιόλας ? Όσο σίγουρος ήσουν εσύ, άλλο τόσο σίγουροι είναι και αυτοί που θα σου απαντήσουν.

Ψάξε να βρεις την απάντηση μέσα σου φίλε. Κανείς εδώ, δεν μπορεί να σου την δώσει.

Εσύ Deva_Parinito πόσο σίγουρος ήσουν ότι έχεις διαβάσει τα προηγούμενα post μου?Για διάβασε λοιπόν:

quote:
Εχεις δικιο.Η ξεκαθαρη απαντηση προυποθετει τηνξεκαθαρη ερωτηση.Διευκρινιζω λοιπον.
Να εισαι σιγουρος οτι αυτο λεει η καρδια σου.ΣΙΓΟΥΡΟΣ ομως!Οσο χρονο σου παρει.Μονο τοτε να μιλας.

Το ξαναδιευκρινίζω λοιπόν.Δεν μίλησα για σιγουριά ως προς το σωστό των πράξεών μας.Άλλωστε όπως επίσης τόνισα:

quote:
Τι είναι σωστό?Τι πάει να πεί "τρώμε τα μούτρα μας"?Νομίζεις ότι αν μπορέσουμε να "συνδεθούμε" με την καρδιά μας,θα έχουν κάποιο νόημα όλα αυτά?Μήπως τελικά θα αποκτήσουν άλλο νόημα?

quote:
Σοβαρά ? Μωρέ τι μας λες ?

Τώρα που το διάβασες λοιπόν μήπως να απαντάς πιο προσεκτικά και με λιγότερη έπαρση και οπωσδήποτε λιγότερη ειρωνία:

quote:
Εγώ λέω πως το μόνο σίγουρο είναι η ζωή.

Σωστό και αυτό.

"Στα ίδια ποτάμια και μπαίνουμε και δεν μπαίνουμε,και είμαστε και δεν είμαστε."

Dragon eyeΝέο Μέλος
06/08/2005, 13:35:30
quote:

Χαιρετώ όλους.
Μέσα στην καλοκαιρινή "κάψα" και με το φεγγάρι ακόμα να γεμίζει,αναρωτιέμαι:
Αν ολοι μας πριν μιλήσουμε για οτιδήποτε, κάναμε την εξής ερώτηση στον εαυτό μας:"Είσαι σίγουρος?"Αν μιλούσαμε μόνο αν είμασταν πραγματικά σίγουροι για αυτό που θα πούμε,πως θα ήταν η ανθρώπινη επικοινωνία?

Θα ήθελα την αποψή σας.

Καλό καλοκαίρι

"Στα ίδια ποτάμια και μπαίνουμε και δεν μπαίνουμε,και είμαστε και δεν είμαστε."

Mporei na mhn ipirxe kan h koinonia, giati oi sxeseis ton anthropon tha ginontan mountes xoris lathh, pareksigiseis k.t.l.p. h etsi nomizw telos panton...

Death is my life

GHOST_in_the_SHELLΝέο Μέλος
06/08/2005, 19:35:56
http://www.netlab.gr/Personal/Gr/Keimena/by_Marquez.html
η ζωη κατα marquez
06/08/2005, 19:37:55
http://www.netlab.gr/Personal/Gr/Keimena/by_Marquez.html
η ζωη κατα marquez
06/08/2005, 19:41:42
http://www.netlab.gr/Personal/Gr/Keimena/by_Marquez.htm
sorry...corect link
ViRuZΝέο Μέλος
10/07/2003, 13:55:59
Geias sas kai apo mena. To thema pou thelw na 8iksw einai gia to an uparxei i xameni atlantida kai poia einai ta pio pi8ana meri pou briskete. Exoun upo8ei polles gnomes kai exoun brei arketa stoixeia. Giati lene oti oi minwes itan oi atlantes oi kapoioi apo tous atlantes pou zousan stin epifania. Arage i texnologia tous itan stirizomeni sti geothermiki energeia? Eixan iptamenes mixanes? An nai itan mia po aftes auti pou petakse o Dedalos kai o Ikaros? Ti Pragmatika egine giati de nomizw na einai mono enas muthos. Para exei polla stoixeia kai istories gia na einai apla mono enas aplos muthos. Prospathw polli kairo twra na vrw kapoia apo ta stoixeia pou brikan. Ektos an o Evans(o tupos pou ebgale stin epifaneia ti Knoso) Ta ekripse ola auta ta stoixeia poli kala.

Euxomai Galini kai iremia se olous.

ViRuZ

10/07/2003, 14:40:12
Γεια σου ViRuZ! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω κ ξανακάνε ενεργό κάποιο...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1072

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=33

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=479

Communicating at an unknown rate...

lencolasΜέλος
10/07/2003, 14:46:22
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ VIRUZ,
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ",ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΤΟ ΜΕΤΑ ΕΝΕΡΓΟ..
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..