- IP MAN - - Κινηματογράφος -
Σε όσους αρέσουν οι ταινίες kung fu,την συγκεκριμένη θα την πάρουν με καλό μάτι.
Ο Ip man για όσους δεν το ξέρουν(οι περισσότεροι φαντάζομαι) υπήρξε ο Δασκαλος του Bruce lee,(έτσι εξηγείται η ικανότητα του bruce lee).
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η ταινία και όχι μόνο για τις πολεμικές τiς σκηνές(οι οποίες είναι κορυφέες).

Πρόσφατα είδα την χειρότερη ταινία της ζωής μου,το 29 φοίνικες(twentynine palms).Δεν υπάρχει αυτή η ταινία,η πιό βαρετή,η πιό ανούσια και η πιό εκνευριστική στο τέλος.ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ θα χάσετε τσάμπα 2ωρες απο την ζωής σας.
Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω,Yip man λέγεται κανονικά… !!

Edited by - elo on 20/10/2010 02:12:35
http://www.youtube.com/watch?v=F6SX6ae2-eE

quote:
Και τα τρία μέρη της ταινίας Ip man είναι πάρα πολύ καλά, βέβαια η ταινία δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματική ζωή του…Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω,Yip man λέγεται κανονικά… !!
Edited by - elo on 20/10/2010 02:12:35
Εγώ τώρα κατέβασα την 3η.
αυτές τις ημέρες θα την δώ.
Όσο για τις 2 προηγούμενες,ναι πολύ καλές.
Βέβαια το Τίγρης και Δράκος,τα Ιπτάμενα Στιλέτα,
η Υπόσχεση και ο Ήρωας,απ' τις
αγαπημένες μου.
Φυσικά υπάρχουν κι'άλλες,πολλές θα έλεγα
εξ' ίσου ωραίες,κινεζικές ταινίες.
Εμένα μ'αρέσει ο κινεζικός κινηματογράφος.
Όχι ο ιαπωνικός.
Κίνα,Ταϊβαν,Χόνγκ-Κόνγκ.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 20/10/2010 17:04:58

Γενικά αυτές οι κινέζικες-γιαπωνέζικες ταινίες,έχουν μια διαφορετική αύρα,ειδικά αυτές που αναφέρονται στα παλιά χρόνια.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της δύσης και της ανατολής και αυτό φένεται και στον κινηματογράφο.
quote:
Την συγκεκριμένη ταινία την έχω κατεβάσει εδώ και λίγο καιρό,αλλά όλο το αναβάλω να την δώ,ίσως ήρθε η ώρα.Γενικά αυτές οι κινέζικες-γιαπωνέζικες ταινίες,έχουν μια διαφορετική αύρα,ειδικά αυτές που αναφέρονται στα παλιά χρόνια.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της δύσης και της ανατολής και αυτό φένεται και στον κινηματογράφο.
ειναι και καλογυρισμενες, και η "γλωσσα" εχει το κατι που σε τραβαει...
παραδειγμα τα Ιπταμενα Στιλετα, η ταινια "Γραμματα απο τη Iwo Jima"... ![]()

quote:
Την συγκεκριμένη ταινία την έχω κατεβάσει εδώ και λίγο καιρό,αλλά όλο το αναβάλω να την δώ,ίσως ήρθε η ώρα.
Γενικά αυτές οι κινέζικες-γιαπωνέζικες ταινίες,έχουν μια διαφορετική αύρα,ειδικά αυτές που αναφέρονται στα παλιά χρόνια.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της δύσης και της ανατολής και αυτό φένεται και στον κινηματογράφο.
Μην το αναβάλεις άλλο strangerz2,
ΧΑΝΕΙΣ!!!
Να σου πω ότι εμένα δεν μου αρέσουν
οι γιαπωνέζικες.
Ίσως γιατί μου την δίνουν οι Ιάπωνες...![]()
quote:
Το είδα και μου άρεσε.Ηταν πολύ συγκινητική ταινία με κύριο χαρακτηριστικό την αυτοθυσία για την ισότητα και την δημοκρατία.
Την ελευθερία κυρίως,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Και οι φουκαράδες μόλις την προηγούμενη
δεκαετία απαγκιστρώθηκαν από τους
Εγγλέζους...
Ναι,ήταν πραγματικά μια πολύ καλή ταινία!!!