- Τελετη Προστασιας - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Σε αυτο το τοπικ ηθελα, να παρουσιασω
αυτην την τελετη προστασιας, γιατι ξερω
πως ολοι καποτε, θα θελησουμε να
ευλογησουμε και να προστατεψουμε δικα μας ατομα.
Ειναι απο την καμπαλιστικη παραδοση,
και ειναι μια Τελετη που την εφτιαξε
η μεγαλη μαγισσα Ρινκενμπαχ, που ειναι
μυημενη στα μεγαλυτερα μυστηρια
και μυστικα της Καμπαλας.
Φιλια, Βικαν89
ποσο μεγάλα είναι τα κεριά)
Βάλε ένα κερί στην ανατολή, μετά στο νότο,
τη δύση και μετάτο βορά.
Aναψε τα μετά όλα.
Το πέμπτο κερί, κρατα το σε όλη την διάρκεια
της τελετής στο χέρι σου.
Αν θέλεις δημιούργησε ένα μαγικό κύκλο.
Κοίτα προς ανατολή και πες:
(όταν κοίτα προς μιαν κατεύθυνση,
σήκωσε το χέρι σου που κρατεί το κερί
απάνω, και προς την κατεύθυνση που κοιτάς)
"Εγώ (...), καλώ την ευλογια της ανατολής.(κοντά μου)
Στο όνομα του αρχαγγελου Ραφαιηλ και την δύναμη
του ηλιου που ξημερώνει, ζητω Προστασία, καθοδήγηση
και Βοήθεια για (Όνομα αυτού του ανθρώπου που θέλεις να
ευλογήσεις).
Ας καθοδηγεί η θεία ευλογια και οι δυνάμεις της γιατρειάς
της ανατολής, αυτόν τον άνθρωπο, ας τον οδηγεί
και ας τον προστατεύει."
Προς Νότο:
"Εγώ (...), καλώ την ευλογια του νότου.
Στο όνομα του αρχαγγελου Μιχαήλ και την δύναμη
του μεσημεριάτικου ηλιου, ζητω βοήθεια, καθοδήγηση
και βοήθεια για (...).
Ας συνοδεύουν αυτόν τον άνθρωπο η θεία ευχή,
οι δυνάμεις του θάρρος και της δύναμης, και ας τον
κρατούν πάντα στον σωστό δρόμο."
Προς Δύση:
"Εγώ (...), καλώ την ευλογια της δύσης.
Στο όνομα του αρχαγγελου Γαβριήλ και την δύναμη
του απογευματινού ηλιου, ζητω βοήθεια, Προστασία και
καθοδήγηση για (...).
Ας είναι η θεία ευχή και ευλογια, και οι δυνάμεις
της κατανόησης και της διαίσθησης
με αυτόν τον άνθρωπο,
ας τον συνοδεύουν και ας τον κρατούν στην σωστή πιστη."
(Με σωστή πιστη, δεν εννοείται σωστή θρησκεία, αλλα σωστή δοξασία
προς την θεϊκή πηγή, τον θεό, και όχι προς τον χριστιανικό Σατανά)
Προς Βορά:
"Εγώ, (...) καλώ την ευλογια του Βορά.
Στο όνομα του αρχαγγελου Ourihl και της δύναμης
του μεσανυχτιατικου ηλιου ζητω Προστασία, Καθοδήγηση
και βοήθεια για (...).
Ας είναι η θεία ευχή και ευλογια, και οι δυνάμεις
ζεις ηρεμίας, της ειρήνης και της αντοχής με αυτόν
τον άνθρωπο, ας τον συνοδεύουν και ας τον καθοδηγούν
στον σωστό δρόμο, του εσωτερικού πλούτου."
Ξανά προς Ανατολή:
"Σε εύλογο στο όνομα της θεϊκής αγάπης, του θεού,
της θεας και όλων τον φωτεινών πνευμάτων της αγάπης.
Ας φοράς την δύναμη της θεϊκής αγάπης σαν στεφάνι
στο κεφάλι σου, ας σου διευκολύνει τον δρόμο της ζωής, αυτή η δύναμη, Σέλα.
Σε ευχαριστώ θεέ, σε ευχαριστώ θεα.
Ευχαριστώ"
Aφησε τα κεριά να καίνε, όσο είναι να καίνε.
Η τελετή τελειωσε εδώ.
Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ακριβώς η πίστη του τελετουργού σε αυτό που κάνει. Ο τελετουργός εκφράζεται μέσα από τα επί μέρους μικρά τελετουργικά. Αν κάποιον αυτή ή κάποια άλλη παραλλαγή της LBRP τον "αγγίζει" περισσότερο από την αρχική, τότε ενδεχομένως να ακολουθήσει την παραλλαγή της. Πάντως, επειδή στην ουσία τα δρώμενα της τελετουργικής μαγείας σε σημαντικό βαθμό λαμβάνουν χώρα στο νοητικό και το αστρικό πεδίο, η υπόσταση/ατομικότητα του τελετουργού και το πως αυτός οραματίζεται και "κουμπώνει" σε όλα αυτά, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ολα έχουν σχέση με τη δύναμη της θέλησης του τελετουργού (Thelema).
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
Edited by - Trithemius on 20/01/2008 10:26:47
-Δεν είναι Invocation, ούτε θέλω πολύ να παρουσιάσω Invocation γιατί σε αυτά χρειάζεσαι εμπειρία και γνώση, και δεν θέλω να πάθει κάποιος κάτι εξαιτίας μου.
Ούτε δεν χρειάζεταi εδώ να ξέρεις για
τα αστρικά πεδία και τα ενεργειακά σώματα.
Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν, γιατί
ίσως να υπάρχουν άνθρωποι εδώ που να μην
έχουν γνώσεις, και απλά να θέλουν να προστατέψουν
με αυτήν την τελετή κάποιον.Και για αυτό το λόγο την απλοποίησα λίγο την τελετή.
Αλλα, όπως το είπες και εσύ, αν
κάποιος πράξει την τελετή με αγάπη, εμπιστοσύνη και πιστη θα καταφέρει πολλά.
Η πιστη είναι το χρυσό κλειδί για κάθε επιτυχία στην μαγεία.
Η προστασία της προσωπικής μου οικίας … από ασύρματό wifi ( Internet)
Για μοιράσεις λοιπόν την ADSL σύνδεση σου ασύρματα .. χρησιμοποιείς έναν ασύρματο Router …. Όπου αυτός εκπέμπει ένα αόρατο – αλλά πραγματικό - πεδίο στην συχνότητα 2.4 Mhz … με διάμετρο περίπου στα 150 μέτρα ..
Συνδεόμενος λοιπόν στο ρούτερ συνήθως με localhost : 192.168.1.1 έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις το ασύρματο σου πεδίο- δυκτιο … ώστε να μην μπαίνουν ανεπιθύμητοι .. να αλλάξετε το όνομα του .. – σε κάτι που έχει σημασία για σας - την συχνότητα – και την συχνότητα της εκπομπής… κλπ . .
Φανταζόμαστε …λοιπόν . ένα ενεργειακό πεδίο όπου περιλαμβάνει την ακτίνα δράσης του ασύρματου μας δικτύου … (όπως στο Star Trek έχουμε τις ενεργειακές ασπίδες που έχουν τα σκάφη .. όπου μόνο ένα έχεις την σωστή συχνότητα μπορείς να περάσεις ή να ξέρεις τον κωδικό)….
…. Μπορείς να ζωγραφίσεις ένα σίγκιλ προστασίας … πάνω στον router .. (εγώ προτιμώ τους NetGear που είναι άσπροι και είναι σαν καμβάς..) …… ακόμα μπορείς να το κάνεις ένα μικρό altar … με τα κεράκια του .. τα θυμιάματα του .. και ότι άλλο γουστάρεις…
Άλλες παραλλαγές είναι να φτιάξετε ένα σίγκιλ - μία μαγική σφραγίδα - … ή να χρησιμοποιήσετε την εικόνα κάποιας θεάς/ θεού Άγγελου / δαίμονα. … στο pc σας με το photoshop και να το στείλετε σε ένα άλλο pc που συνδεμένο στο δυκτιό σας .. φαντάζοντας .. ότι αυτό .. μετατρέπεται σε bytes 1 και 0 … και διασκορπίζεται στο δίκτυο σας (ασπίδα – πεδίο) …. Ισχυροποιώντας το..
Τώρα εάν γουστάρετε και Τελετουργικό .. ανάψετε τα κεράκια - θυμιατό σας …. φτιάξτε ένα ντρίνκ… μουσικούλα… και περάστε 1-2 ώρες στο Internet - Παρασκευή βράδυ για να μην ξυπνάς το πρωί να πηγαίνεις δουλειά ..- .. ψάχνοντας .. διαβάζοντας… χαζεύοντας… οτιδήποτε – εικόνες , εκθέσεις , γνώμες, διατριβές , ιδέες - σχετικά πάντα με την .. την Προστασία .. την Άμυνα.. σε διάφορα μαγικά συστήματα … τον θεό ή την θεά .. ή Άγγελο ή τον δαίμονα .. που έχετε διαλέξει ..
Ακόμα …Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαφορετικά σε νούμερο - από 1 μέχρι 13 κανάλια στην συχνότητα για να κάνετε και τα καμπαλιστικά σας .. και τα νουμερικά σας …
Ερώτηση … Δεν μου λέτε βρε μαγόπουλά… - μεταξύ μας .. τώρα..- πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι δικό σας.. …?
Γιώργος![]()
Α ναι…!!! Το όνομα του δικού μου …. HESTIA … ( μα τι άλλο…) … ![]()
![]()

τις κάποιες φορές που σε έχω συναντήσει εδώ μέσα, σχηματίζω την εντύπωση ότι έχεις την τάση να (ξύνεσαι), και αν δεν με ξεγελά η διαίσθησή μου, με τάσεις ειρωνείας.
Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη, Αλλά... αν νιώθεις ανώτερος κράτα το για τον εαυτό σου.
Αγαπητέ Wiccan89, σε ευχαριστώ για το απλό τελετικό (συνήθως τα απλά είναι και τα πιο λειτουργικά).
Μια ερώτηση (χαζή ίσως, μια και γνωρίζω ελάχιστα),τι αλλάζει όταν η συγκεκριμμένη προστασία αφορά τον εαυτό μας;
Ευχαριστώ
Φιλικά Νίκος
Τry Harder
Φίλε Γιώργο, σίγουρα η άποψή σου περί μαγείας είναι πράγματι "ξεχωριστή". Η αλήθεια είναι πως στο ζήτημα της τελετουργικής μαγείας του δυτικού εσωτερισμού, δεν υπάρχουν αντικειμενικές προσεγγίσεις, παρά μόνον κάποιες κοινές (ή δεδομένες) γενικές γραμμές-αρχές και από εκεί και μετά, ο κάθε τελετουργός προσεγγίζει υποκειμενικά το θέμα.
Πιο πριν ανέφερα το ζήτημα της πίστης του τελετουργού ως βασικό στοιχείο σε μία επιτυχή επίκληση ή γενικότερα σε μία μαγική τελετή που αν μη τι άλλο θα χαρακτηριζόταν "επιτυχής" από τον τελετουργό της. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να διευκρινιστεί. Με τη χρήση της λέξης "πίστη", δεν εννοώ κάτι που δεν ξέρω αν υφίσταται αλλά κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι συμβαίνει, ασχέτως αν ζει μόνον μέσα στον δικό μου μικρόκοσμο. Εδώ η πίστη συνδέεται και με τη θέληση, την ψυχική φόρτιση δηλαδή με την οποία "ενδύει" ο τελετουργός το δρώμενο.
Σχετικά με τον τρόπο που προσωπικά θεωρούμε ότι δομείται το σύμπαν (το άμεσα προσβάσιμο που βρίσκεται γύρω μας αλλά και το εκ του μακρόθεν) αλλά και για τη δύναμη και τα αποτελέσματα της πίστης-θέλησης, η σύγχρονη επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει πως η δική μου κοσμοθέαση είναι διαφορετική από κάθε άλλη και πως ο καθένας μας επηρεάζει τη δομή του σύμπαντος με το δικό του τρόπο. Επίσης, πλέον επιβεβαιώνεται το κλασικό ρητό: "αν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, τότε όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το πετύχεις"... Τα φιλμ "What the bleep do we know" και "The Secret" μας δίνουν μία εικόνα για το συγκεκριμένο "σύμπλεγμα" θέλησης και αποτελέσματος αλλά και με την επίδραση του ανθρώπου-παρατηρητή στο σύμπαν. Όλα αυτά συνδέονται με έναν "εξωτικό" θα λέγαμε τρόπο με την τελετουργική μαγεία, απλώς ο δρόμος που ακολουθεί το κάθε σύστημα είναι διαφορετικός.
Κατά συνέπεια, αν για εσένα λειτουργεί καλύτερα ένα "cyber sanctum" από routers, WiFi spots, flash screensavers και wallpapers, τότε καλώς συμβαίνει! Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί και να μην πιστέψει πως η δική σου εκδοχή έχει αποτελέσματα, με μία σημείωση όμως: πως τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν μόνον σε εσένα. Έτσι λοιπόν, αν για τον φίλο μας Wiccan89, το τελετουργικό που μας παρουσίασε έχει σε εκείνον πολύ "δυνατά" αποτελέσματα, τότε εμείς δεν έχουμε λόγο σε αυτό. Μπορεί ακόμα κάποιος να μη χρησιμοποιεί κανέναν διάκοσμο, κανένα εργαλείο, καμία προσευχή κλπ και όλα να τα έχει δομημένα στο μυαλό του και μόνον. Κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη δημιουργικότητα (και όχι "φαντασία", μιας και τη φαντασία ως έννοια τη θεωρώ ανύπαρκτη).
Πάντως, μία κοινά αποδεκτή προσέγγιση στην τελετουργική μαγεία είναι πως ίσως τα πιο δυνατά και αποτελεσματικά τελετουργικά, είναι αυτά που φτιάχνουμε μόνοι μας κατόπιν σχετικής έρευνας και τριβής στο αντικείμενο αυτό.
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
Edited by - Trithemius on 22/01/2008 22:35:30
Θα συμφωνήσω μαζί σου …
Τελικά – σαν μαγόπουλα - κάνουμε ότι λειτουργεί …για μας..
γιατί όμως να λειτουργεί έτσι .. ? και γιατί έχω αυτά τα αποτελέσματα…?
…στην Μαγεία είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον εαυτό μας .. για να καταλάβουμε τι πιθανών να λειτουργήσει για μας …
Αλλά … πως θα γνωρίσουμε το «τι είμαστε» … εάν δεν πειραματιζόμαστε .. δοκιμάζουμε .. εάν δεν κλέβουμε ή εφεύρουμε ή γελάμε ή ακόμα εξαπατούμε ….αυτό «που είμαστε»….
μήπως περιμένουμε σαν μαγόπουλα να μας το πουν κάποιες Ιερές Γραφές, μήπως κάποιος γκουρού ή Μεσσίας…κάποιο βιβλίο κάποιας άλλης μεγάλης μάγισσας ¨?![]()
quote:
Με τη χρήση της λέξης "πίστη", δεν εννοώ κάτι που δεν ξέρω αν υφίσταται αλλά κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι συμβαίνει, ασχέτως αν ζει μόνον μέσα στον δικό μου μικρόκοσμο. Εδώ η πίστη συνδέεται και με τη θέληση, την ψυχική φόρτιση δηλαδή με την οποία "ενδύει" ο τελετουργός το δρώμενο.
Εφόσον ή πίστη είναι ένα σημαντικό εργαλείο .. όπως ξέρουμε ή έχουμε υποθέσει .. γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν .. σε ένα προσωρινό παράδειγμα .. ένα πρωσορινό πιστεύω – δηλ να επενδύσουμε την πίστη μας σε κάτι για μια χρονική περίοδο - να το δοκιμάσουμε σε κάτι .. και να δούμε τι αποτελέσματα .. θα έχει…
Έτσι θα καταλάβεις καλύτερα τι είναι πίστη – για σένα – και να δεις την σύνδεση με την θέληση σου και την ψυχική φόρτιση … αλλά … είναι ανάγκη να το ντύσεις χριστιανικά .. καμπαλιστικά.. ροδοσταυρικά .. μασωνικά… θεοσοφικά (ή οτιδήποτε Pop – Esoterism ) κυκλοφορεί στην αγορά … ?
Ναι..!!!! θα μου πεις .. γιατί τον απλούστατό λόγο ότι υπάρχει μια έτοιμη αποθήκη ή μορφογενετικό πεδίο ή εγρηγορός … με σύμβολα , ενέργειες , συνδέσεις ,επιτυχίες .. (ready made Watchers) έτοιμων παρατηρητών … στο όποιο ο μάγος έχοντας πρόσβαση … αυξάνει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα του .. μέσο της σημασία / παρατήρησης** και των «αδερφών» του …
Και τα θέλουμε τα αποτελέσματα ......![]()
… Και …… δεν αμφισβητώ ότι ή τελετή προστασίας του φίλου wicca89…πιθανών να έχει ποιο δυνατά αποτελέσματα από το δικό μου το cyber Sanctum ….
Αλλά..... μη μου λέτε ότι είναι δύσκολο κουνφού η τελετουργική μαγεία …
Δύσκολο είναι να φτιάξεις κάτι δικό σου .. είναι να αλλάξεις την πίστη σου / την ματιά σου και να δεις τον εαυτό σου …τους άλλους ….το Συμπαν .. με μια καινούργια μάτια κάθε φορά ..
Και έτσι ίσως μπορείς να φτάσεις στο γνώθει εαυτόν …
Γιατί και ο εαυτός μας … μπορεί …να είναι ένα απότέλεσμα..
Γιώργος![]()
And the Cult of One…
Υ.Γ Φαντάζομαι ότι όλοι έχουμε δει το "What the bleep do we know" , και θα έχουν ψιλιαστεί ότι ζούμε σε ένα Σύμπαν – όπου ο Παρατηρητής έχει πανίσχυρο ρόλο … **
*** Ξέχασα να βάλω και το να γράφουμε για το «τι είμαστε» … (λόγω ανώτερα βίας .. με κοίταξε με μισό μάτι )![]()
Αχ…αυτά τα blogs .. μας .....έχουν…...
Edited by - Γιώργος on 23/01/2008 03:58:30
quote:
Εφόσον ή πίστη είναι ένα σημαντικό εργαλείο .. όπως ξέρουμε ή έχουμε υποθέσει .. γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν .. σε ένα προσωρινό παράδειγμα .. ένα πρωσορινό πιστεύω – δηλ να επενδύσουμε την πίστη μας σε κάτι για μια χρονική περίοδο - να το δοκιμάσουμε σε κάτι .. και να δούμε τι αποτελέσματα .. θα έχει…Έτσι θα καταλάβεις καλύτερα τι είναι πίστη – για σένα – και να δεις την σύνδεση με την θέληση σου και την ψυχική φόρτιση … αλλά … είναι ανάγκη να το ντύσεις χριστιανικά .. καμπαλιστικά.. ροδοσταυρικά .. μασωνικά… θεοσοφικά (ή οτιδήποτε Pop – Esoterism ) κυκλοφορεί στην αγορά … ?
Ναι..!!!! θα μου πεις .. γιατί τον απλούστατό λόγο ότι υπάρχει μια έτοιμη αποθήκη ή μορφογενετικό πεδίο ή εγρηγορός … με σύμβολα , ενέργειες , συνδέσεις ,επιτυχίες ..
Τα "προκατασκευασμένα" συστήματα εσωτερισμού δεν υπάρχουν ως περιορισμός αλλά ώς εναλλακτικές οπτικές στο ζήτημα. Προσωπικά δεν με έλκει καθόλου ο ανατολικός εσωτερισμός. Αν σε εμένα ενεργοποιούνται συγκεκριμένοι "υποδοχείς" με τον Τεκτονισμό, τότε έχω βρει αυτό που χρειάζομαι. Δεν υπάρχει γιατί, δεν υπάρχει προκατασκευασμένο κλπ, υπάρχει μόνον το "με έλκει". Είναι όπως η φυσική σωματική έλξη που νοιώθουμε για μερικά μόνον άτομα του αντίθετου φίλου αλλά όχι για όλα.
Είναι κάτι που θα λέγαμε πως δεν έχει εξήγηση. Απλώς "κουμπώνουμε" κάπου και λειτουργούμε μέσα από κάποιο εσωτερικά τάγμα ή παράδοση. Φυσικά, υπάρχει περίπτωση να μην ταυτιζόμαστε απόλυτα με τις γραμμές κάποιου τάγματος αλλά ας μην ξεχνάμε πως ιδίως στον δυτικό εσωτερισμό, οι προσμίξεις και οι συγκριτισμοί είναι πρακτικές πολύ διαδεδομένες. Μπορεί πχ κάποιος να κάνει ένα τελετουργικό που θα έχει στοιχεία Ερμητισμού, Χρυσής Αυγής και Ροδοσταυρισμού. Αν και εκ πρώτης όψεως θα μιλούσαμε για "αχταρμά", αν τελικά το σύνολο γεμίζει τον τελετουργό, τότε όλα έχουν πετύχει. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις ένα σύστημα που φαίνεται πως λειτουργεί.
Οι διάφορες εκδοχές, ιδίως στον δυτικό εσωτερισμό δημιουργήθηκαν κατ' ουσίαν από διαφορετικές οπτικές που εκφράστηκαν πάλι από ανθρώπους. Αν τα κύρια ρεύματα του δυτικού εσωτερισμού είναι περίπου 8, αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα έκλεισε. Μπορεί κάποιος να έχει την ανάγκη να ντύσει "Τεκτονικά" την τελετή του. Οπότε "Ναι" είναι ανάγκη να το κάνει αν αυτό είναι που τον αγγίζει. Αναγκαστικά, ο ενασχολούμενος με τον εσωτερισμό, αργά ή γρήγορα, θα έρθει σε επαφή με διάφορες μυητικές γραμμές και τελετουργικά. Οπότε, αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να αντιληφθεί το που νοιώθει τη μεγαλύτερη έλξη. Ισως είναι μία καθαρή γραμμή, ίσως μία πρόσμιξη, ίσως όμως και κάτι εντελώς νέο.
Για εμένα προσωπικά, αν και επί σειρά ετών ο Τεκτονισμός ήταν μία σοβαρή επιδίωξη, τελικά κατάλαβα πως δεν είναι αυτό ακριβώς που με εκφράζει. Δεν έχει σχέση με τις κοινωνικοπολιτικές μας καταβολές ή με το τι (και αν ) θρησκεία "κληρονομίσαμε" από τους γονείς μας αλλά με το τι μας λέει η καρδιά μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την αφήσουμε να μιλήσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους ![]()
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ TRITHEMIUS ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ
LBRP.
KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΥΛ LBRP ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ-ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ΄¨ΔΕΣΜΕΥΣΗ΄΄
Έτσι δεν είναι Γιώργο; ![]()
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
quote:
Χρειάζεσαι: 5 Ευλογημένα κεριά (δεν πειράζει
ποσο μεγάλα είναι τα κεριά)
Τι εννοείς "ευλογημένα"?... (άσχετη, το ξέρω..........)
Farewell sweet Earth and northern Sky,
for ever blest, since here did lie
and here with lissom limbs did run
beneath the Moon, beneath the Sun,
Lúthien....