- Σοφιστικε απαντησεις χωρις νοημα!!!!!!!!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
σε διαφορα θεματα ατομα τα οποια <<στριμωγνονται>> απο τις απαντησεις αλλων μελων γραφουν τα εξης
<<εχω βαρεθει να βλεπω να κανουν copy/paste αυτα που τους εχουν πει αλλοι>>
<<Ποσο χρονων εισαι?>>
<<Φανταρος εχεις παει?>>
<<Αυτο ειναι μυθος>>
<<Ψαχνω να βρω την αληθεια(αφου εχει σκυλοβρισει οποιον εχει αντιθετη αποψη)>>
<<Εδω μιλουσε αληγορικα >>
<<Μηπως δεν εχεις καταλαβει το πραγματικο νοημα?(χωρις να το δινει)>>
ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω βλεπουν οτι η αποψη τους ειναι λαθος δεν το παραδεχονται αφου υποτιθεται οτι ολοι εδω μεσα προσπαθουμε να αποκομησουμε περισοτερες γνωσεις και να βρουμε την αληθεια?
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Το άσχημο είναι ότι αυτή η νοοτροπία πολλες φορές είναι τρόπος του ζείν και επιζείν μέσα σε έναν διάλογο.
Και σίγουρα κάποιοι εδω μέσα δεν είναι για να πάρουν γνώσεις , αλλά για να "πουλήσουν" γνώσεις .(και μούρη ενδεχομένως)
κάποτε στη Σκύρο, ήταν 3 κοπέλες και 3 η ώρα την νύχτα περάσανε από έναν φούρνο, που πουλούσε ζαμπονοτυρόπιττες.
-1 ζαμπονοτυρόπιττα κομμένη στα 3 θα θέλαμε -είπαν τα κορίτσια
-μα αυτό δε γίνεται! -είπε η πωλήτρια
-μα είναι απλό, πέρνετε ένα μαχαίρι και την κόβετε στα 3! -είπαν τα κορίτσια
-μα είναι δυνατόν να κόψω μιά ζαμπονοτυρόπιττα στα 3; -είπε η πωλήτρια
-μα πως δεν είναι, άμα θέλετε φέρτε μας το μαχαίρι και θα σας δίξουμε... -είπαν τα κορίτσια
-μα δεν έχω μαχαίρι! -είπε η πωλήτρια
-τότε φέρτε εκείνη εκεί τη σπάτουλα, που είναι κοφτερή και μοιάζει με μαχαίρι -είπαν τα κορίτσια
-μα δεν είναι μαχαίρι... -είπε η πωλήτρια
...
η πωλήτρια, νευριασμένη που κάποιες "μεθυσμένες τρελές" ήρθαν να ταράξουν την ηρεμία της, τελικά τους έδωσε τη σπάτουλα΄και οι κοπέλες έκοψαν την ζαμπονοτυρόπιττα στα 3.
έβλεπαν εντωμεταξύ το βλοσυρό ήφος της κοπέλας και θέλοντας να πεί κάτι γιά να ελαφρώσει το κλίμα και να κάνει την πωλήτρια να νιώσει καλά, η μία κοπέλα της χαμογελά και της λέει:
-πάντως, όλα αυτά που πουλάτε εδώ στο φούρνο είναι πραγματικά υπέροχα! όλα, και ειδικά αυτές οι ζαμπονοτυρόπιττες είναι τέλειες!!!
-και η πωλήτρια, συνοφριωμένη πάντα, απαντά με ύφος 45 καρδιναλίων, αυτό που κατά τη γνώμη της θα έβγαζε νοκ-αουτ τις 3 κοπέλες:
εξαρταται τι θέλει να φάει κανείς!!!
συμπέρασμα;
άγνωστον το τι ακριβώς ενοχλεί τον καθένα...
οι περισσότερες παρεξηγήσεις δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης, αν σκεφτόμασταν ότι όλοι δε σκέφτονται με τον τρόπο που εμείς σκεφτόμαστε!
το τι τελικά απαντάμε δεν έχει συνήθως καμμία σχέση με το αίτιο της παρεξήγησης...
![]()
![]()
Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα
click ^
Edited by - λίλιθ on 19/09/2003 03:02:01
Όμως αντιλαμβάνομαι ότι ο gigenis εννοεί την τεχνική του χταποδιού που εκτοξεύει μελάνι για κάλυψη αλλά και εντυπωσιασμό.
Παρόλα αυτά ο διάλογος έχει και κανόνες που είναι και αντικειμενικά αποδεκτοί(μακάρι απο όλους).
quote:
<<Ψαχνω να βρω την αληθεια(αφου εχει σκυλοβρισει οποιον εχει αντιθετη αποψη)>><<Μηπως δεν εχεις καταλαβει το πραγματικο νοημα?(χωρις να το δινει)>>
Πολύ καλό!!!
Επιασες φίλέ το νόημα.(αληγορικά πάντα...
)
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Μια καλησπέρα καταρχάς σε ΟΛΟΥΣ...
Διαβάζωντας τον ΤΙΤΛΟ που έδωσες στο θέμα σου φίλε Γηγενή, μου κέντρισες το ενδιαφέρον για να διαβάσω και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να καταλάβω το λόγο που το άνοιξες...
Διαβάζωντας τη τοποθέτησή σου και ανατρέχωντας στον ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ, λέω να κρατήσω απο αυτόν (τίτλο) ΜΟΝΟ το ερωτηματικό στο τέλος και ΟΧΙ τα θαυμαστικά σου....
Γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι δεν εξέτασες το ενδεχόμενο ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ και να ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ αυτό που εκείνοι που υπαινήσεσαι θέλουν να πούν...
ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ, αλλά γενικά σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
Συλλογίσου φίλε μου, πώς το forum είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
Πράγμα που κάνει ΠΟΛΛΟΥΣ να γράφουν, αλλά με ΕΝΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ και φυσικά είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ότι γράφουν με αυτό τον τρόπο (που σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΟΣ), ΟΧΙ για τους πολλούς, ΑΛΛΑ για εκείνους που ΠΙΘΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...
Αλλωστε αυτή είναι η τακτική που ακολουθήθηκε απο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...
Γιατί να την αλλάξουμε ΣΗΜΕΡΑ;;;;
Αλήθεια ΜΗΠΩΣ υπερεκτιμούμε ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ τον εαυτούλη μας, ΟΤΑΝ ανοίγουμε τέτοια θέματα;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Το αν μπορουμε να δεχτουμε τους αγραφους νομους η οχι ειναι θεμα παιδιας.
ο καθε ενας αντιλαμβανεται διαφορετικα τα λεγομενα του αλλου αλλα καποια λογια κανουν ΜΠΑΜ.Οταν ρωταν αν εχω παει φανταρος χωρις να εχει σχεση με το θεμα(δεν ειχε να κανει με στρατο,εθνος η κατι που εμπλεκοταν ο στρατος)αυτο δειχνει οτι η ο συνομιλητης δεν ξερει τι λεει η οτι θελει να ανταλασει αποψεις μονο με ατομα που ανοικουν σε καποιες ομαδες
στην συγκεκρημενη περιπτωση συμφωνα με τα λεγομενα του ατομα που δεν εχουν υπηρετησει δεν πρεπει να εχουν αποψη δηλαδη αν καποιος λογο αναπηριας δεν εχει κανει το στρατιοτικο του τοτε αυτοματος δεν εχει λογο
αν καποιος σπουδαζει δεν εχει λογο
αν καποιος λογο θρησκευτικων πεποιθησεων δεν παει φανταρος δεν εχει λογο
και τελος αν καποιος δεν ειναι καποιος αλλα καποια τοτε δεν εχει λογο
οσο αφορα την ηλικια δεν νομιζω οτι καποιος ποιο νεος απο μενα δεν μπορει να μου μαθει κατι
για το αν ειναι δημοσιο το forum δεν διαφωνω
για το οτι υπερεκτιμω τον εαυτο μου δεν το νομιζω
για την αρχαιοτατων χρονων τακτικη του χταποδιου που ευστοχα βαφτησε η steelsprin θα συμφωνησω παντα καποιοι θα προσπαθουν να πουλησουν μουρη με τις υποτηθεμενες γνωσεις τους που μπορει να εχουν αλλα κανουν κακη χρηση
Παραμένει όμως κάτι ακόμα. Το spring το έβαλα με την έννοια του ελατήριου και όχι της άνοιξης.Δέν θα τολμούσα να βάλω κάτι τέτοιο μια που η άγνοιά μου αλλά και ο χαρακτήρας μου ταιριάζουν μάλλον με το κρύο και το σκοτάδι του Χειμώνα.
Παρακολουθώ το τόπικ που άνοιξες και περιμένω μεγαλύτερη προσέλευση
γιατί αφορά τις νοοτροπίες που εξηγείς αλλά πολλές φορές και πολλούς απο μάς που πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες περιστασιακά ή κατ`εξαίρεση.
Τέλος να σε ευχαριστήσω για την ευγένεια που χαρακτηρίζει το σχόλιό σου περι βάφτισης της τεχνικής .
Αναπαύθηκε αρκετά. Πιστεύω ότι ήλθε ο καιρός να ζωντανέψει….
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1690

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums 
quote:
Αλήθεια ΜΗΠΩΣ υπερεκτιμούμε ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ τον εαυτούλη μας, ΟΤΑΝ ανοίγουμε τέτοια θέματα;;;
Ρητορική είναι η ερώτηση;
Εάν δεν είναι, οφείλεις νομίζω μίαν απάντηση να δώσεις, πρώτα εσύ.
Εκτός βέβαια και αν έχεις απαντήσει μέσο της ερώτησής σου.
Οπότε είμαι καλυμμένος.

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums