ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Crystal_tear30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Crystal_tearΜέλος
19/02/2004, 12:31:29
Δεν ειπά οτι εισαι παπαρτσι να σε αποτρεψω απο το να γινεις προσπαθισα, ξερω οτι αυτο που καταφερες το να βλεπεις οπως λες θελει πολυ δουλεια και ειναι καλο το οτι το μιράζεσαι μαζι μας απλα θελει προσοχη η χρηση του.

SIMONAΜέλος
20/02/2004, 09:32:21
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ!!!

SkylineΝέο Μέλος
22/02/2004, 19:44:40
Παιδιά πολύ εντυποσιακό αλλά πώς έγινε αυτό? (Είμαι λίγο αρχάριος)

SkylineΝέο Μέλος
22/02/2004, 19:47:13
Πώς μπορώ να το αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου?

katiaΜέλος
22/02/2004, 21:09:20
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΟΩΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.

MagicalDogΜέλος
24/02/2004, 07:54:49
Katevaste twn kodika re paidia pws 8a trexei alliws?Pantws epidi einai mikro prepei na twn deis kana dio fores gia na katalaveis to ti synvenh alla fenete kseka8ara mia lamsh!!erwthsh pros twn kirio pou ekane to "peirama" ti eniwses ekini thn wra???

SIMONAΜέλος
24/02/2004, 11:13:13
quote:

Katevaste twn kodika re paidia pws 8a trexei alliws?Pantws epidi einai mikro prepei na twn deis kana dio fores gia na katalaveis to ti synvenh alla fenete kseka8ara mia lamsh!!erwthsh pros twn kirio pou ekane to "peirama" ti eniwses ekini thn wra???

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ
ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ

YiannakasΜέλος
24/02/2004, 12:49:03
quote:

erwthsh pros twn kirio pou ekane to "peirama" ti eniwses ekini thn wra???

εγώ εκείνη την ώρα είμουν σκατά και ήθελα θεραπεία γιαυτό και
την ζήτησα, ένιωσα καλύτερα

akpeΜέλος
24/02/2004, 18:29:32
quote:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ URL
http://proteus.remalia.com/video/video.avi

Δοκίμασες δεξί κλίκ στο url και "Save Target As"; :)

Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.gpw.cjb.net

25/02/2004, 14:22:23
ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΩ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΚΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΣΙΝΓΚΕΝΤΡΟΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΕΝΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΤΕΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΠΑΤΗΣΤΑΙ ΑΠΟΘΗ ΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!

trigitalΝέο Μέλος
25/02/2004, 17:59:18
skeftike kaneis tin ekdoxi tis epeksergasias omos?
prepei na eksantlithoun kapoia oria mexri to "pisteue kai mi ereuna"...

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΞ!

Crystal_tearΜέλος
25/02/2004, 18:04:47
quote:
"pisteue kai mi ereuna"...

Αγαπητέ trigital
Σε αυτο το αποφθεγμα πρέπει να βάλεις ενα κομμα. Πριν η μετα το "και μη"
Συνφώνω απολυτα μαζι σου και περιμένω να ακουσω απόψεις αλλα πρέπει να το δουν αρκετοι πριν προχορισουμε στην κριτική.
Αν μπορεις χρησημοποιησαι τα Ελληνικα σαν γλωσσα και οχι τα Greeklish!

YiannakasΜέλος
25/02/2004, 21:31:35
quote:

skeftike kaneis tin ekdoxi tis epeksergasias omos?
prepei na eksantlithoun kapoia oria mexri to "pisteue kai mi ereuna"..

Ρε μεγάλε δεν φτάνει που κάναμε τόσο κόπο να το ανεβάσουμε και να ενημερώσω τον κόσμο θέλεις να με βγάλεις και ψεύτη από πάνω, η μόνι επεξεργασία ήταν η συμπίεση. Τώρα ακολούθα τον φοξ τον σκυλο~

YiannakasΜέλος
25/02/2004, 21:34:07
Προς αυτους που με αμφισβήτησαν και έριξαν υπόνοιες ότι είμαι ψεύτης την επόμενη φορά δεν θα έχει κανένα βίντεο. Ως εδώ εεεε παρατράβηξε....

GuessWhoΜέλος
26/02/2004, 02:38:42
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΛΑΜΨΗ?

-------------------------------------
Προς αυτους που με αμφισβήτησαν και έριξαν υπόνοιες ότι είμαι ψεύτης την επόμενη φορά δεν θα έχει κανένα βίντεο. Ως εδώ εεεε παρατράβηξε....
-------------------------------------
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ.

ΚΙ'ΑΑΑΑΛΛΛΟΟΟΟ ΚΙ'ΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ!!!

YiannakasΜέλος
26/02/2004, 10:48:19
ξέρεις τι είναι να δίνεις κάτι και αντί να σου λένε ένα μικρό ευχαριστώ να σε λένε και ψεύτη από πάνω....
Στην ερώτησή σου τι είναι αυτό που φαίνεται κοίτα στην πρώτη σελίδα, ενέργειες τέτοιες έχω καταγράψει και σε άλλα βίντεο. Το βίντεο τραβήχτηκε σε απόλυτο σκοτάδι, δεν έμπαινε κανένα φως μέσα στο δωμάτιο.

pl0wΝέο Μέλος
27/02/2004, 04:38:22
Opou fantasma kai kako o akpe protos ;D
try www.xvid.org
Ti mialo xriazete gia na mpoun se mia search engine kai na psaksoun gia ton codec . ?;D
RespecT

eViL NeVeR Die..He only wait's to be reborN

SIMONAΜέλος
27/02/2004, 19:39:53
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΚΟΜΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΦΙΛΤΑΤΕ!!!
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ;;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ e-mail?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

*** ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΠΛΕ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ***

trigitalΝέο Μέλος
28/02/2004, 11:47:19
το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να κανει κανεις ειναι να φτιαξει ενα τετοιο βιντεο και να το πασαρει ως πνευμα, ατια η οτιδηποτε!!εχουνε γινει τετοιες αποπειρες γι'αυτο και ειμαι διστακτικος, οχι δυσπιστος, εχω καθε καλη διαθεση να ασπαστω τις αποψεις σου.
επισης εχω να προσθεσω,επειδη εχω κι εγω καμερα σαν τη δικια σου, πως ακομα και το ελαχιστο φως απο το οπτικο ποντικι σου ειναι υπεραρκετο για να μη χαρακτηριστει ο φωτισμος του δωματιου σου "απολυτο σκοταδι".
επισης κατι που δεν καταλαβαινω, μαλλον επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με το θεμα, ειναι πώς γινεται να ζητας απο πνευματα να κανουν οτι τους ζητας; μου ακουγεται λιγο εγωιστικο να ζητας πχ "αγγελε κανε με καλα, ειχα πονοκεφαλο σημερα", ειναι σαν να τα ελεγχεις. μη το παρει κανεις αυτο σαν προσωπικη επιτθεση, ειπα και πριν πως ειμαι λιγο ακυρος, και απλα εχω αποριες
YiannakasΜέλος
28/02/2004, 14:15:38
ότι και να σου πω πάλι θα το επικρίνεις... δεν σημαίνει ότι βλέπουμε μόνο αυτό υπάρχει και έτσι όποιο μηχάνημα μπορεί να βλέπει πέρα από το δικό μας φάσμα τότε μπορεί να καταγραψει και άλλα...