- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ!!!
![]()

quote:
Katevaste twn kodika re paidia pws 8a trexei alliws?Pantws epidi einai mikro prepei na twn deis kana dio fores gia na katalaveis to ti synvenh alla fenete kseka8ara mia lamsh!!erwthsh pros twn kirio pou ekane to "peirama" ti eniwses ekini thn wra???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ![]()
ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ![]()
quote:
erwthsh pros twn kirio pou ekane to "peirama" ti eniwses ekini thn wra???
εγώ εκείνη την ώρα είμουν σκατά και ήθελα θεραπεία γιαυτό και
την ζήτησα, ένιωσα καλύτερα
quote:ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ URL
http://proteus.remalia.com/video/video.avi
Δοκίμασες δεξί κλίκ στο url και "Save Target As"; :)
Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.gpw.cjb.net
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
prepei na eksantlithoun kapoia oria mexri to "pisteue kai mi ereuna"...
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΞ!
quote:
"pisteue kai mi ereuna"...
Αγαπητέ trigital
Σε αυτο το αποφθεγμα πρέπει να βάλεις ενα κομμα. Πριν η μετα το "και μη"
Συνφώνω απολυτα μαζι σου και περιμένω να ακουσω απόψεις αλλα πρέπει να το δουν αρκετοι πριν προχορισουμε στην κριτική.
Αν μπορεις χρησημοποιησαι τα Ελληνικα σαν γλωσσα και οχι τα Greeklish!
quote:
skeftike kaneis tin ekdoxi tis epeksergasias omos?
prepei na eksantlithoun kapoia oria mexri to "pisteue kai mi ereuna"..
Ρε μεγάλε δεν φτάνει που κάναμε τόσο κόπο να το ανεβάσουμε και να ενημερώσω τον κόσμο θέλεις να με βγάλεις και ψεύτη από πάνω, η μόνι επεξεργασία ήταν η συμπίεση. Τώρα ακολούθα τον φοξ τον σκυλο~
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΛΑΜΨΗ?
-------------------------------------
Προς αυτους που με αμφισβήτησαν και έριξαν υπόνοιες ότι είμαι ψεύτης την επόμενη φορά δεν θα έχει κανένα βίντεο. Ως εδώ εεεε παρατράβηξε....
-------------------------------------
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ.
ΚΙ'ΑΑΑΑΛΛΛΟΟΟΟ ΚΙ'ΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ!!!

Στην ερώτησή σου τι είναι αυτό που φαίνεται κοίτα στην πρώτη σελίδα, ενέργειες τέτοιες έχω καταγράψει και σε άλλα βίντεο. Το βίντεο τραβήχτηκε σε απόλυτο σκοτάδι, δεν έμπαινε κανένα φως μέσα στο δωμάτιο.
try www.xvid.org
Ti mialo xriazete gia na mpoun se mia search engine kai na psaksoun gia ton codec . ?;D
RespecT
eViL NeVeR Die..He only wait's to be reborN
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΦΙΛΤΑΤΕ!!!
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ;;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ e-mail?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
*** ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΠΛΕ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ***
επισης εχω να προσθεσω,επειδη εχω κι εγω καμερα σαν τη δικια σου, πως ακομα και το ελαχιστο φως απο το οπτικο ποντικι σου ειναι υπεραρκετο για να μη χαρακτηριστει ο φωτισμος του δωματιου σου "απολυτο σκοταδι".
επισης κατι που δεν καταλαβαινω, μαλλον επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με το θεμα, ειναι πώς γινεται να ζητας απο πνευματα να κανουν οτι τους ζητας; μου ακουγεται λιγο εγωιστικο να ζητας πχ "αγγελε κανε με καλα, ειχα πονοκεφαλο σημερα", ειναι σαν να τα ελεγχεις. μη το παρει κανεις αυτο σαν προσωπικη επιτθεση, ειπα και πριν πως ειμαι λιγο ακυρος, και απλα εχω αποριες