ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Paranormal GREEK Video - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Crystal_tear30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
katiaΜέλος
28/02/2004, 20:21:07
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΚΤΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

TOSΝέο Μέλος
28/02/2004, 21:39:35
Μια παρατηρηση :

για ποιο λογο η κινηση του βιντεο ειναι τοσο σπαστη ? θα ελεγε κανεις ή οτι το βιντεο παει πιο γρηγορα, ή πιο αργα.

Οπως και να εχει προσωπικα δεν εχω ακομα αποψη και γι αυτο μαλλον θα επρεπε να μας βαλεις στο net φιλε Yiannaka ενα μεγαλυτερης διαρκειας βιντεο, και οχι πετσοκομενο (το σωστο θα ηταν 24 images/sec αν δεν κανω λαθος)

Για πιο λογο το λεω αυτο ? διοτι με το κοψιμο frames ειναι πολυ πιο ευκολο να το μονταρει κανεις.

Και μην νευριαζεις φιλε, δεν σε ειπαμε ουτε ψευτη ουτε... καμπουρη. Απλως βρισκω λογικο να εχουμε καποιες ερωτησεις οταν δεν ξερουμε πολλα πραγματα για αυτα που μας δειχνεις.

YiannakasΜέλος
28/02/2004, 22:04:13
ναι σωστά γιατί η κίνηση του βίντεο είναι σπαστή?
ΓΙΑΤΙ με το super infrared mode το shutter speed είναι μικρό και ευνόητο να χάνει πολλά frames. Θα ήταν ωραίο να πιάνει με περισσοτερα φρειμς γιατί έχει και color mode αλλά δεν γίνεται...
Όσο περί επεξεργασίας πόσες φορές πρέπει να σας το πω? έκανα μόνο συμπίεση και στο καθαρά θέμα επεξεργασίας ενός βίντεο, να εισάγω δηλαδή άλλα πράγματα είμαι παντελώς Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ.
Αυτά την επόμενη φορά θα περάσω από το τεστ αληθείας μπας και έτσι είναι καλύτερα...
Αν ξαναδείτε άλλο βίντεο... γράψτε μου!!

TOSΝέο Μέλος
05/03/2004, 19:58:10
οπ και παλι θυμωσες !
ΟΚ !

παντως αν στη ζωη ζητας απο τον καθεναν να σε πιστεψει στο λογο της τιμης σου για οτιδηποτε πεις ή δειξεις... τοτε αστα να πανε !

ελα λιγο στη θεση μας, με τοσα fake video που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, για ποιο λογο θα επρεπε να σε πιστεψουμε ΕΣΕΝΑ κατευθειαν ?? εσυ ποτε δεν αναρωτιεσαι αν τα video που βλεπεις στο ιντερνετ ειναι αληθινα η ψευτικα ?? πιστευω οτι επρεπε να μας δωσεις μερικες αποδειξεις, και αυτο εκανες βεβαια

YiannakasΜέλος
05/03/2004, 23:16:39
συγνώμη που θυμώνω αλλά τελευταία είχα συνεχώς αρνητικές επιθέσεις από τον πρώην εργοδότη μου και δεν αντέχω άλλο.Δεν έχω κανένα λόγο να φτιάξω ένα ψεύτικο βίντεο, τι να κέρδιζα από αυτό? και όπως ξαναείπα δεν ξέρω και να το κάνω κιόλας

BeholderΝέο Μέλος
05/03/2004, 23:24:45
Εμένα μου προξενεί απορία ο ερυθρός χρωματισμός κάτω αριστερά. Αυτός δημιουργεί κάτι σαν αντανάκλαση σε κάτι άλλο στην ίδια ευθεία.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλα σε Infrared mode δεν φαίνεται το κόκκινο χρώμα..... Εκτός και αν είναι ανωμαλία που προήλθε κατά την συμπίεση του video.

Αναζητώντας την αλήθεια

YiannakasΜέλος
05/03/2004, 23:27:08
αυτό προέρχεται από το mouse του υπολογιστή, αλλά δεν υπήρχε κανένα φως μέσα στο δωμάτιο, δεν έβλεπα την μύτη μου

YiannakasΜέλος
05/03/2004, 23:35:31
quote:

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΚΤΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

εχω επαναλάβει πειράματα και έχω πιάσει και άλλες ενέργειες στο χώρο

AplosΝέο Μέλος
05/03/2004, 23:54:01
ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ DivX.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ?.....

ΓιώργοςΜέλος
06/03/2004, 00:50:10
Φίλε γιανακα αυτό φαίνεται στο Βίντεο είναι ένα Rod (ροντ)
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς είναι και τί κάνουν.. αλλά είναι ζωντανοί οργανισμοί που κινούνται με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα και είναι αδύνατο να τους πιάσει το ανθρώπινο μάτι…. μόνο η κάμερα
Το συγκεκριμένο περνάει μπροστά απο την κάμερα σου με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται σαν να ακτίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.flyingrods.com

Γιώργος
..ποια μικρή θεότητα θα βασανίσουμε σήμερα…