ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ειναι ο Χριστιανισμος Εβρα'ι'κη Αιρεση? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ειναι ο Χριστιανισμος Εβρα'ι'κη Αιρεση? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
makforΜέλος
14/11/2010, 13:36:00
φοβομαστε κατι Εαρινε ?

τι συμβαινει γυρω μας μιθρας ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

14/11/2010, 13:37:44
quote:

φοβομαστε κατι Εαρινε ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Ούπς...καλώς τον φίλο μου ...
Καλημέρα Makfor...το ζουζούνι σου φοβάμαι...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
14/11/2010, 13:48:52
Ενοώ, ότι σύμφωνα με τον εσωτερισμό, υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσεις να καταλάβεις τον νόμο του κάρμα-αντιπεπονθός και να το κάνεις ένα με την συνείδηση σου, ούτως ώστε να έχεις κάποια σχέση με τον κόσμο της σοφίας και να είσαι γνωστικός, η να πιστεύεις σε κάτι αόρατο, που σε σπρώχνει στην συνηδειτότητα, που είναι δύσκολο για σένα να καταλάβεις, λόγω της καρμικής σου ανεπάρκειας. Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, κάποιοι έχουν έμφυτο τον νόμο του κάρμα (έχουν μέσα τους τον θεο), και δεν χρειάζονται ούτε θρησκείες, ούτε και βιβλία για να δούν τα πράγματα μέσα απο αυτήν την οπτική. Φυσικά μπορείς να αμφισβητήσεις την δική μου εμπειρία και λογικό είναι, αλλά δυστηχώς, τα θέματα του εσωτερισμού αναλύωνται σε εμπειρική βάση και βασίζονται στο βίωμα και όχι στις επιφανιακές θεωρήσεις.

14/11/2010, 13:51:19
quote:

Πλήρης πνευματικός εκφυλισμός και πλήρης κατάπτωση των αξιών.

makforΜέλος
14/11/2010, 13:54:48
γεια σου Εαρινε , καλη σου μερα .... το ζουζουνι ειναι ενα αθωο πλασμα , τι να φοβηθεις απο αυτο , ενα "φου" να το κανεις εφυγε ...

μιρθας , ποιος το λεει αυτο ?

strangerz2Μέλος
14/11/2010, 13:54:51
quote:
Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, κάποιοι έχουν έμφυτο τον νόμο του κάρμα (έχουν μέσα τους τον θεο)

Όλοι έχουμε τον θεό μέσα μας,και το κάρμα είναι αυτό που δεν μας αφήνει να τον νιώσουμε.

makforΜέλος
14/11/2010, 13:57:23
quote:
Εσωτεριστής είναι κάποιος που δέχεται τα βασικά πράγματα περί εσωτερισμού,

δηλαδη ? εσωτερισμος τι ειναι ? γιατι για να καταλαβω τι ειναι εσωτεριστης , πρεπει να μαθω τι ειναι εσωτερισμος

(διαβαζω τα μυνηματα παντα απο κατω προς τα πανω, ετσι διαβαζω τις απαντησεις σε ερωτησεις που δεν εγιναν ακομη ΧΑΧΑ εχει πλακα , το κακο ειναι οτι ερχονται αναποδα τα δικα μου ερωτηματα - αποριες, οποτε σορυ)

14/11/2010, 14:00:16
quote:

Ενοώ, ότι σύμφωνα με τον εσωτερισμό, υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσεις να καταλάβεις τον νόμο του κάρμα-αντιπεπονθός και να το κάνεις ένα με την συνείδηση σου, ούτως ώστε να έχεις κάποια σχέση με τον κόσμο της σοφίας και να είσαι γνωστικός, η να πιστεύεις σε κάτι αόρατο, που σε σπρώχνει στην συνηδειτότητα, που είναι δύσκολο για σένα να καταλάβεις, λόγω της καρμικής σου ανεπάρκειας. Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία, κάποιοι έχουν έμφυτο τον νόμο του κάρμα (έχουν μέσα τους τον θεο), και δεν χρειάζονται ούτε θρησκείες, ούτε και βιβλία για να δούν τα πράγματα μέσα απο αυτήν την οπτική. Φυσικά μπορείς να αμφισβητήσεις την δική μου εμπειρία και λογικό είναι, αλλά δυστηχώς, τα θέματα του εσωτερισμού αναλύωνται σε εμπειρική βάση και βασίζονται στο βίωμα και όχι στις επιφανιακές θεωρήσεις.

Συζήτηση κάνουμε φίλε μου και ο καθένας προσπαθεί να αφουγκρασθεί τον άλλο , όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί...ωστόσο δεν αναιρώ οτιδήποτε , αντίθετα θεωρώ ότι όλες οι απόψεις στην σύνθεσή τους ... ίσως είναι η απάντηση...απο μάς εξαρτάται να συνθέσουμε και ως προϋπόθεση εμφανίζονται ανεξάρτητα και όχι δογματικά άτομα , με σεβασμό -όχι κατ'ανάγκη επί διαφορετικών απόψεων- σε κάθε συνάνθρωπό τους..!!!

14/11/2010, 14:00:21
Με κάποιον που έχει επιθετική διάθεση, δεν έχω κανένα λόγο να προσπαθήσω να επικοινωνήσω.

quote:
Όλοι έχουμε τον θεό μέσα μας,και το κάρμα είναι αυτό που δεν μας αφήνει να τον νιώσουμε.

Έτσι.

14/11/2010, 14:02:28
quote:

γεια σου Εαρινε , καλη σου μερα .... το ζουζουνι ειναι ενα αθωο πλασμα , τι να φοβηθεις απο αυτο , ενα "φου" να το κανεις εφυγε ...

Ρε παλιάνθρωπε..το φυσάω συνεχώς μέχρι και ανεμιστήρα απο 8κύλινδρο μοτέρ έχω χρησιμοποιήσω και δεν φεύγει σου λέωωω...