ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙΩΝΟΣ - - Κινηματογράφος -

- ΟΙΩΝΟΣ - - Κινηματογράφος -

captain steven31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
captain stevenΜέλος
07/04/2003, 22:22:55
εδω και αρκετούτσικο καιρό βγήκε και το SIGNS σε DVD,
δυστηχώς δεν είχα προλάβει να τω δω στους κιν/φους
η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!
το dvd όμως?έλεος ρε παιδία ούτε ένα extra?τίποτα!
ούτε η ποιότητα με ενθουσίασε

ξέρετε αν θα βγει και σε άλλη έκδοση?

AntinoosΝέο Μέλος
03/05/2003, 10:01:38
De mporw pragmatika na pistepsw oti arese se kapoion auti i apisteuti apati isws i xiroteri taineia tou gibson!!!
To adinato simeio tvn e3wgiinwn itan to nero!!! Katalambanoun xiliades xwrese se olo ton kosmo kai se kamia apo autes den ebre3e gia na mporesoun na broun pio einai to adynato tous simeio.
Olokliros o planitis swzete apo ena mikro kai idiotropo koritsaki pou paratouse ta potiria me to nero tou pantou mesa sto spiti.
Den 3erw alla ola auta kai kapoia alla stixeia tis teneias me ekanas na klapsw ta 6 euro pou edwsa gia to eisitirio sto sinema. Ti les kai esy?

captain stevenΜέλος
03/05/2003, 22:32:43
quote:

De mporw pragmatika na pistepsw oti arese se kapoion auti i apisteuti apati isws i xiroteri taineia tou gibson!!!
To adinato simeio tvn e3wgiinwn itan to nero!!! Katalambanoun xiliades xwrese se olo ton kosmo kai se kamia apo autes den ebre3e gia na mporesoun na broun pio einai to adynato tous simeio.
Olokliros o planitis swzete apo ena mikro kai idiotropo koritsaki pou paratouse ta potiria me to nero tou pantou mesa sto spiti.
Den 3erw alla ola auta kai kapoia alla stixeia tis teneias me ekanas na klapsw ta 6 euro pou edwsa gia to eisitirio sto sinema. Ti les kai esy?

Φίλε Antinoe,

Δεν νομίζω πως η ταινία άρεσε μόνο σε εμένα(έκανε πολύ καλές εισπράξεις),ακόμη ο πλανήτης δεν σώζετε απ'το κοριτσάκι(αν προσεξες ήδη απ'την στιγμή που ετοιμάζονται να βγουν απ'το υπόγειο ακούνε στο ραδιοφωνο πως σε κάποιες περιοχές οι κάτοικοι τους βρήκαν τρόπο να τους νικήσουν)

δες και την συζήτηση στο:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1190

dimindyΜέλος
04/05/2003, 19:55:06
antinoe katarxin na xairesai to onoma sou kata deyteron,eytixws pou yparxei k o giamalan(skinothetis tou film)k vlepoume k kamia tainia me "pneymatikes" proektaseis. mia k vriskesai sto esoterica tha exeis tetoies anysixies ypothetw. to thema den einai to cinema na einai "alithofanes" i "paramithi". to thema einai,to film na mporei na leitourgisei san paravoli,legontas liga na se kanei na skeftesai polla. xanades to

MaraΜέλος
04/05/2003, 20:22:19
Αν και η ταινια ειχε καποια μεταφυσικα μυνηματα οπως για παραδειγμα η κουβεντα μεταξυ του Gibson και του αδελφου του στο καναπε για τα ειδη ανθρωπων που υπαρχουν, αν και αγγιζε το θεμα "πιστης" στο πως μπορει να χαθει και στο να ξαναδημιουργηθει...παρολαυτα θα συμφωνησω με τον Αντινοο οτι η ταινια στο συνολο της ηταν μια απογοητευση

Ισως απλα να περιμενα "δωσει" τα οσα ειχε να πει με ενα λιγο πιο βατο τροπο...

And I keep on wondering....

Edited by - Mara on 04/05/2003 20:25:29

bladerunnerΜέλος
04/05/2003, 23:06:59
Πιστεύω ότι αυτό που ουσιαστικά πραγματεύεται η ταινία είναι το θέμα των συμπτώσεων. Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό τελικά...

Σαν σκηνή αυτό που με τρόμαξε ήταν το πέταγμα του alien, από τους θάμνους στο παιδικό πάρτυ. Και που να σας πω ότι καθόμουνα μπροστά από την οθόνη, 2η σειρά και το είδα μέσα στα μούτρα μου.

Πώς σας φάνηκε η αναφορά του αδερφού του, για αυτά τα περίεργα άτομα που λένε ελληνικούς μύθους και φαντάζονται διάφορα;

Αυτό που κάνεις, να το πιστεύεις....

Ζήσε όλες τις στιγμές....

Καλές ή και κακές (και αυτές χρειάζονται...)

Έτσι και αλλιώς όλα κάποια στιγμή θα χαθούν σαν δάκρυα στη βροχή....

captain stevenΜέλος
04/05/2003, 23:25:40
quote:

Πώς σας φάνηκε η αναφορά του αδερφού του, για αυτά τα περίεργα άτομα που λένε ελληνικούς μύθους και φαντάζονται διάφορα;[/font=Book Antiqua][/size=4]

Εμένα μου την <<έσπασε>> λιγάκι!

04/05/2003, 23:43:18
Τί έλεγε ακριβώς γιατί δεν τη θυμάμαι τη σκηνή; Σε ποια "περίεργα άτομα" αναφερόταν;

bladerunnerΜέλος
05/05/2003, 23:40:39
quote:

Τί έλεγε ακριβώς γιατί δεν τη θυμάμαι τη σκηνή; Σε ποια "περίεργα άτομα" αναφερόταν;

Δε θυμάμαι και καλά, γιατί το έχω δει αρκετό καιρό....

Όταν έλεγε το πιτσιρίκι ότι άκουγε όλες αυτές τις φήμες περί alien και UFO, του απαντούσε ο θειός του ότι όλα αυτά τα λένε άτομα που δεν έχουν γκόμενες, δεν ζουν τη ζωή τους και τα οποία τη βρίσκουν αναλύοντας ελληνικούς μύθους.

Πιστεύω πάντως ότι αυτά όλα ήταν μια προσπάθεια του σκηνοθέτη να δείξει την κενή ζωή των γκομενιάριδων (και καλά) αντρακλάδων που έχουν για υπέρτατη ευχαρίστηση το μεθύσι....

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?

AntinoosΝέο Μέλος
06/05/2003, 15:56:12
signwmi re paidia alla den mou aresoun idietera autou tou eidous oi tainies.
Den exw katalabei akoma giati oi e3oghinoi prepei na einai opwsdipote toso diaforetikoi apo emas? giati prepei na einai ekdikitikoi kai kakoi?
Den 3erw gia esas alla egw protimaw na krataw tin eikona tou E.T.

Edited by - Antinoos on 06/05/2003 15:59:22

AntinoosΝέο Μέλος
06/05/2003, 16:03:59
agapite/h dimindy,

8a i8ela na sizitisoume gia tis pneumatikes proektaseis to ergou giati prgmatika egw den mporesa na diakrinw kati tetoio.
Ton Gialaman den ton 3erw san skino8eti. 8a me boh8ouse poly an mou eleges kapoies alles douleies tou gia na mporesw na sigrinw.
To onoma mou den sou erese?

RIRΝέο Μέλος
07/05/2003, 05:36:50
megali moufa!!!

dimindyΜέλος
07/05/2003, 19:54:14
antinoe k vevaia m aresei to onoma sou. oson afora to film,safws k den einai anagi oi e.t. na nai kakoi. alla etsi to eide o kallitexnis profanws gia na dwsei to apotelesma pou thelei.mesa se alla pou thigei o skinothetis,einai to sovarotato thema twn symptwsewn,tis "theias oikonomias" an theleis. yparxei ena poly wraio sxetiko arthro,edw sto esoterica,c.yung(sygxronikotita twn symptwsewn,nomizw). tou idiou skino/ti nomizw pws einai oi:ekti aisthisi,oi alloi,afthartos

AntinoosΝέο Μέλος
07/05/2003, 20:48:12
πραγματικα πεφτω απο τα σύννεφα.
Αν οι 3 ταινιαρες που αναφερεις ειναι του ιδιου σκηνοθέτη τοτε δεν μπορω να πω τίποτα.
Αλλωστε κατα την γνώμη μου κακός ρίχνουμε το λάθος στον σκηνοθέτη.
Αυτός το μόνο πού κάνει είναι να μεταφέρει το σενάριο στην οθόνη.
Διστυχώς γνώμη για την ταινία δεν μπορώ να αλλάξω.

WolffacedΜέλος
08/05/2003, 14:27:56
Η ταινία Οι Άλλοι ΔΕΝ ανήκει στον Shaymalan.

Αντίνοε ο Shaymalan είναι και ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης των ταινιών του. Οι ταινίες που έχει φτιάξει είναι οι εξής
Έκτη Αίσθηση
Αφθαρτος
Οιωνός
Stuart Little.

wiccaΜέλος
12/05/2003, 15:44:46
ΣΤΟ "ΑΥΘΑΡΤΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ΕΚΤΗ ΕΣΘΙΣΗ" ΠΕΖΕΙ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

wiccaΜέλος
12/05/2003, 15:47:52
ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΤΟ "RESIDENT EVIL" ΚΑΙ ΤΟ "BLAIR WITCH 2"
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...
ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΙΩΝΟΣ"

planeΜέλος
12/05/2003, 16:29:31
Το Resident Evil μου άρεσε πιο πολύ στο Play station παρά η ταινία.
Αν και αυτήν η Milla Jovovich είναι το κάτι άλλο.
Oσο για την ταινία SINGS μπορεί σαν ταινία να μήν ήταν αυτό που περίμενα αλλά το νόημα ήταν ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο.Ολα γίνονται για κάποιον σκοπό.
Τώρα κατα πόσο ισχύει αυτό στην ζωή μας, δέν ξέρω σίγουρα.

hounouaΝέο Μέλος
28/05/2003, 22:39:49
paidia gia na sas po pantos kai ti diki mou gnomi xoris na thelo
na gino o apolitos kritis pou koita tin kathe paramikri leptomereia
sxoliazei to kathe ti, mporo na po pos o oionos me ekane kai agxothika kapos. Eixe poli kali atmosfaira kai asxeta an lene kapoioi oti itan moufa, ego xathika mesa tis se kapoia stigmi kai pisteuo pos pleon liges tainies katafernoun kati tetoio toulaxiston se mena :)

wiccaΜέλος
29/05/2003, 10:29:58

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ
ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!