ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elo42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
11/02/2008, 15:13:34
Δεν φθανει που εκλαπησαν πινακες του Πικασσο!..

Δεύτερο πλήγμα για την τέχνη
Πίνακες του Βαν Γκογκ και Γάλλων ιμπρεσιονιστών εκλάπησαν από μουσείο της Ζυρίχης

Ζυρίχη

Πίνακες ανεκτίμητης αξίας αφαίρεσαν άγνωστοι από μουσείο της Ζυρίχης. Πρόκειται για έργα του Βαν Γκογκ και Γάλλων ιμπρεσιονιστών αξίας τουλάχιστον 66 εκατ. ευρώ. Το περιστατικό συνταράσσει την Ελβετία, αφού μόλις πριν από μία εβδομάδα είχαν κλαπεί έργα του Πικάσο.

Η αστυνομία της Ζυρίχης ανακοίνωσε ότι η κλοπή έγινε σε μουσείο του 8ου διαμερίσματος της Ζυρίχης.

Οι πίνακες εκλάπησαν από το μουσελιο «Collection E.G Buehrle», ένα από τα διασημότερα μουσεία της Ευρώπης, καθώς φιλοξενεί μια από τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές ευρωπαϊκής ζωγραφικής.

Το περιστατικό αυτό συγκλονίζει και πάλι την Ελβετία μετά την κλοπή -πριν από μια εβδομάδα- δύο έργων του Πικάσο, αξίας περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Τις δύο ελαιογραφίες με τίτλο «Verre et pichet» (Ποτήρι και Κανάτα) και «Tete de cheval» (Κεφάλι Αλόγου) είχε δανείσει στην γκαλερί το Μουσείο Σπρένγκελ στη Γερμανία.

Τα έργα είχαν κλαπεί από έκθεση στην πόλη Φαέφικον, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τη Ζυρίχη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

loukritiaΜέλος
11/02/2008, 16:00:49
Εντάξει, μην αγχώνεσαι, από βδομάδα θα κλέψουν κι άλλους, έτσι όπως το πάνε.
Τουλάχιστον δεν παίρνουν πίνακες του ίδιου καλλιτέχνη - υπάρχει μια ποικιλία...

Άσχετο, πού είναι όλοι οι υπόλοιποι;
Για κοπιάστε σιγά σιγά

Μόνοι μας ξεμείναμε Predator!!!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
11/02/2008, 16:46:28
Τέτοια ώρα που γύρισα από την δουλειά, δεν λέει να κεράσω φαγητό, μπορώ όμως να κεράσω φρουτοσαλάτες, καφέ, και χυμό

Wolf
11/02/2008, 18:49:46
Καλησπέρα σε όλους .
11/02/2008, 19:15:12

Eγώ σε τσαγάκι προσανατολίζομαι, το τρίτο για σήμερα γιατί πονάει ο λαιμός μου!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/02/2008, 21:37:34
καλησπερα ... τι κανει η παρεα??

11/02/2008, 21:41:49
quote:

Εντάξει, μην αγχώνεσαι, από βδομάδα θα κλέψουν κι άλλους, έτσι όπως το πάνε.
Τουλάχιστον δεν παίρνουν πίνακες του ίδιου καλλιτέχνη - υπάρχει μια ποικιλία...

Άσχετο, πού είναι όλοι οι υπόλοιποι;
Για κοπιάστε σιγά σιγά

Μόνοι μας ξεμείναμε Predator!!!

Λες να αρχισουμε να ανησυχουμε??

12/02/2008, 07:40:29
Καλημέρα σας!

Βρε OANNHSEA, περαστικά!
Μετά από τις βιταμίνες και τα παυσίπονα της loukritia, να βοηθήσω κόβοντας σου βεντούζες;

Πάντως κάνει πολύ κρύο τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πέφτουν σαν τις μύγες στο κρεβάτι.
Ευτυχώς την έχω σκαπουλάρει...

Τώρα με τους πίνακες τι παίζει;
Αμπάριζα τους έχουν πάρει;

In anticipation of my resurrection...

12/02/2008, 08:44:35
quote:
Βρε OANNHSEA, περαστικά!

Ευχαριστώ θερμά όλους σας για τις ευχές της καλητέρευσης της υγείας μου...
Σήμερα είμαι στο σπίτι μου και το γκουχ-γκουχ έχει την τιμητική του...

Loukritia...
Ευχαριστώ για τις φωτό των σκευασμάτων, ήταν τουλάχιστον ενθαρυντικές...
Το σάββατο το βράδυ, μετά από θέατρο (Σεφερλής), πήγα για ποτό στο Κολωνάκι... Atheenee live - ζωντανό μπουζουξίδικο τρύπα... Αν και τα συχένομαι τα μπουζούκια (συκωτό με πήγε η παρέα) είχε και γαμώ τα κέφια.
Τα δώσαμε όλα, και τώρα
Αυτά παθαίνεις άμα φεύγεις από τον ίσιο τον δρόμο...

loukritiaΜέλος
12/02/2008, 09:42:00
Καλημέρα στη σκεβρωμένη παρέα! Μη μου πείτε ότι δεν κρυώνετε...

Αγαπητέ OAHNNSEA, δεν ήταν το μπουζουξίδικο ο στραβός δρόμος, αλλά ο Σεφερλής - αυτός ο άνθρωπος όντως μπορεί να σ'αρρωστήσει με τη σάχλα του!
Άντε περαστικούλια σου!
Και μην ξεχνάς - ο γιατρός προτείνει: κόψε τις επιθεωρήσεις!

ΧΡΗΣΤΟΣΝέο Μέλος
25/08/2004, 16:04:48
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EXTRA ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ?
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ (ΓΕΩΡΓΑΝΑ,ΒΙΓΛΑ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΑΡΟΥΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ).
ΘΕΜA: UFO ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ "Ε".ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ(ΓΡΗΓΟΡΗΣ) ΠΟΥ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ "Ε".ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ.ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΜΟΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ChameleonΝέο Μέλος
25/08/2004, 17:29:14
Πραγματικά χαμός έγινε...!
Ίσως να ήταν και λίγο "φτιαχτό" πάντως, ιδίως με τον τελευταίο που τους επιτέθηκε λεκτικά τί δουλειά έχουν να ασχολούνται με την Ε κλπ...
Δυστυχώς ο δημοσιογράφος πηγαίνει στον ALPHA και μάλλον οι εκπομπές δεν θα συνεχίσουν... Τις έχω παρακολουθήσει όλες του τις εκπομπές "Αληθινά Ψέμματα" και έμαθα κάποια πράγματα ενδιαφέροντα... Απο εκεί αποφάσισα να το ψάξω λίγο και έγινα μέλος και εδώ...!

Υ.Γ.1 : Αυτός ο γυαλάκιας που ασχολείται με την Εκκλησία πολύ σπαστικός... Δογματικός. Δεν πιστεύει ποτέ και με τίποτα σε οτιδήποτε δεν αναφέρεται στις Γραφές...

Υ.Γ.2 : Τελικά δεν είδαμε το απόρρητο έγγραφο του Πενταγώνου προς τον Αβέρωφ για την ύπαρξη ΑΤΙΑ στον Ελλαδικό χώρο...

Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)

ChameleonΝέο Μέλος
25/08/2004, 17:33:10
quote:
Υ.Γ.1 : Αυτός ο γυαλάκιας που ασχολείται με την Εκκλησία πολύ σπαστικός... Δογματικός. Δεν πιστεύει ποτέ και με τίποτα σε οτιδήποτε δεν αναφέρεται στις Γραφές...

Ξέρω τί του χρειάζεται... Έλεγε χθές οτι ειναι σίγουρος οτι ΔΕΝ υπάρχουν εξωγήινοι και ότι είμαστε μονοι μας σε όλο το cosmos...

Αυτό που του χρειάζεται λοιπόν είναι να τον απαγάγουν εξωγήινοι και να του κάνουν μια... πρωκτική έρευνα, να έρθει στα ίσια του...!

ChameleonΝέο Μέλος
25/08/2004, 17:38:44
Επίσης ακούστηκε πως η ομάδα Ε, έχει κατασκευάσει ενα UFO, υπερεξελιγμένης τεχνολογίας που έχει κάποια συσκευή απόκρυψης, καθιστώντας το αόρατο στο ανθρώπινο μάτι και πως είναι προσγειωμένο (?) σε κεντρικότατο λόφο της Αθηνας, περιμένωντας να το ενεργοποιήσουν "κάποιοι"...
Αν με ρωτήσετε, σε περίπτωση που αληθεύει αυτό, μου φαίνεται τουλάχιστον εγωϊστικό και κοροϊδευτικό για όλους εμάς να είναι κάτω απο την μύτη μας και να γελάνε κάποιοι που δεν το βλέπουμε...

Ίσως εάν βρίσκαμε κάποια συσκευή υπέρυθρης απεικόνισης και κάναμε μια έρευνα στους λοφους της Αθήνας να βρίσκαμε κάτι...?

Μια ιδέα μόνο...Αλλά και πάλι, ίσως όχι...!

CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 04:31:33
ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΛΕΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

29/08/2004, 00:59:23
quote:
Επίσης ακούστηκε πως η ομάδα Ε, έχει κατασκευάσει ενα UFO, υπερεξελιγμένης τεχνολογίας που έχει κάποια συσκευή απόκρυψης, καθιστώντας το αόρατο στο ανθρώπινο μάτι και πως είναι προσγειωμένο (?) σε κεντρικότατο λόφο της Αθηνας, περιμένωντας να το ενεργοποιήσουν "κάποιοι

Κι άλλο UFO?
Μπας και τελικά σε όλη τη χώρα υπάρχουν κρυμμένα ιπτάμενα αντικείμενα?
Και ξαναγυρνάμε στα ίδια...
Πριν πεθάνει ο Γκιόλβας σε μια τηλεφωνική του συζήτηση στις ''Αυπνίες'' της Πάνια μίλησε για UFO κρυμμένο(αυτή τη φορά) στον Όλυμπο.
Τί να πει κανείς..
Και τί να σκεφτεί..
Το χειμώνα συζητούσαμε εδώ στο forum γι αυτό,και αν δεν με απατά η μνήμη μου αναρωτηθήκαμε:
Καλά έφτιαξαν UFO,βεβαίως έπρεπε να το κρύψουν.
Γιατί?
Για να βγουν σε λίγο σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και να πουν πού είναι κρυμμένο????
Τώρα θα μου πείτε,το τελευταίο δεν είναι κρυμμένο.Στέκεται εκεί μεγαλόπρεπα και περιμένει κάποιους, κάπου, κάποτε να το...χρησιμοποιήσουν..

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

mariha2912Μέλος
29/08/2004, 04:30:36
ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ KI OΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΑΙΑ, ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΧΤRA ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΛΑΤΕ...

PhysicManΝέο Μέλος
30/08/2004, 00:49:08

Μαρίνα, έγινε μια εκπομπή στο EXTRA που αφορούσε την Ομάδε Ε και τα Α.Τ.Ι.Α. Τώρα τελευταία κάνει πολλές τέτοιες εκπομπές με παρεμφερεί θέματα αλλά απο ουσία... Είχε καλεσμένους ένα συγγραφέα, έναν οικονομολόγο (ψαγμένο και καλα),έναν εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ.,και τον Γεωργανά,(δεν θυμάμαι άλλον). Εκεί που έλεγαν διάφορα αναφέρθηκαν στον Γκιόλβα και αν ζεί, πέθανε, για τα διαστημόπλοια, αν ήταν μέλος των Ε κτλ. Τηλεφωνεί η γυναίκα του Γκιόλβα και πέφτουν όλοι πάνω της : Ζεί ο άντρας σας?ήταν στην ομάδα Ε?έκανε συμβούλια σπίτι σας? Η καημένη έλεγε συνέχεια ότι δεν ζεί,και ότι ο τάφος του βρίσκεται στη Κατερίνη. Βέβαια δεν απαντούσε στα ότι αφορούσαν στην Ε και εκεί οι κύριοι του panel έπαιρναν θάρρος. Βγαίνει και ο Πάλμος στο τηλ και έγινε...Να τσακώνεται ο Καμπουρης(δημοσιογράφος που έκανε την εκπομπή) με τον Πάλμο,οτι θέλει να του πάρει την εκπομπή..,και γιατί έχει τόσες γνώσεις ο Πάλμος..Καταλαβαίνεις.Επι αρκετή ώρα γινόταν πανικός. Απο ουσία τίποτα. Έπειτα παίρνει και ένας Πυρηνικός Φυσικός ο οποιός φώναζε σε όλους,γιατί απο τη στιγμή που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο,αναφερόμενος στον οικονομολόγο που του την είπε, αναφέρονται στην Ε και κάνουν ζημιά στο έργο της...(!!)και να ρωτάνε όλοι, και ποιός είστε,και που ξέρετε.Όλα αυτά για αρκετή ώρα ώσπου τελείωσε η εκπομπή. Τι κατάφεραν δε ξέρω. όντως πρόκειται για σκουπίδια. Να ξεκινά μια εκπομπή σοβαρή,με ενδιαφέροντα θέματα και να καταλήγει σε μεσημεριανή εκπομπή υψηλού επιπέδου... Κατάλαβες τωρα τί είναι αυτό για το οποίο λένε και σχολιάζουν δικαίως τα παιδιά παραπάνω.

mariha2912Μέλος
30/08/2004, 03:02:46
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ HΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
ΥΓ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΜΑRIHA2912.

katiaΜέλος
03/09/2004, 18:50:43
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΕΚΤΩΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ