ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΤΙΑ...τι σχέση έχει η Αμερική; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΤΙΑ...τι σχέση έχει η Αμερική; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Σκορπιός Νότης12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/04/2004, 22:28:21
Έχετε παρατηρήσει ότι όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο πιο πολλά έργα με εξωγηίνους βγαίνουν, τόσο πιο πολλά ανεξήγητα φαινόμενα βγαίνουν στην φόρα κλπ; Η τεχνολογία της Αμερικής έχει φτάσει σε επίπεδα εξωπραγματικής φαντασίας! Τι παιχνίδι παίζεται στα χέρια των μεγάλων; Υπάρχει συνεργασία με άλλες νοήμονες μορφές ζωής; Τι μας κρύβει η NASA; Μήπως για αυτούς είμαστε αρκετά χαζοί ώστε νομίζουν ότι δεν έχουμε ψιλλιαστεί τίποτα; Αναπάντητα ερωτήματα;...αν πιστεύετε ότι είστε ικανοί απαντήστε τα...!

DiSaStErΝέο Μέλος
05/04/2004, 00:32:48
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΖ!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ALIEN ΚΤΛ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΟΥΛΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ!
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!ΠΟΙΑ ΟΛΑ? ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ!
ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ 1002 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΙΣ NASA ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΠΤ (τωρα τουλαχιστον) ΚΑΙ 2ον ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ 1002!ΒΡΕΣ 1α ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

GhostΜέλος
05/04/2004, 02:52:41
ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ...

Ε.μ.ΑΜέλος
05/04/2004, 14:45:44
ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙ Ε.μ.Α
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΝΤΑΤΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΦΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΓΙΗΝΟΥΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ(ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ) ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ (ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ)
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΓΙΑΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΥΣ...
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ. ΑΠΑΓΑΓΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΓΗΙΝΟΥΣ. ΒΥΕ..
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α

05/04/2004, 21:55:46
Αν τυχόν δεν έχεις διαβάσει το "Ενναλλακτική λύση 3" σου το συνιστω,για να δεις που μπορεί να έχει φτάσει η τεχνολογία..

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

06/04/2004, 11:40:31
quote:

ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙ Ε.μ.Α
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΝΤΑΤΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΦΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΓΙΗΝΟΥΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ(ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ) ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ (ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ)
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΓΙΑΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΥΣ...
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ. ΑΠΑΓΑΓΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΓΗΙΝΟΥΣ. ΒΥΕ..
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α

E.μ.Α έγώ πιστεύω πως δεν είμαστε ούτε μόνοι μας στο σύμπαν αλλά ούτε και ψάχνουμε ακόμη για νοήμονες ζωές. Νομίζω ότι τις έχουν βρεί ήδη οι ΗΠΑ...από εκεί προέρχεται η απίστευτη τεχνολογία τους. Αλήθεια έχετε ακούσει τίποτα τελευταία για την πίσω πλευρά της σελήνης που δεν βλέπουμε εμείς; Λένε ότι πήγαν διαστημόπλοια εκεί και οι αστροναύτες είδαν άλλα διαστημόπλοια εκεί πέρα. Τότε διακόπηκε η επαφή μαζί τους και δεν έχω ξανακούσει τίποτα από τότε γι αυτήν την ιστορία...

Ε.μ.ΑΜέλος
06/04/2004, 12:24:53
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ...

oneiric1Μέλος
06/04/2004, 16:50:08
Χμ… τώρα εγώ αυτό που θα πω είναι λιγουλάκι «προχωρημένο» και δεν έχω και αποδείξεις, αλλά θα το πω.

Από άτομα, τα οποία κάνουν πολλά-πολλά χρόνια αστρική προβολή και έχουν «πάει» σε αρκετά μέρη, έχω ακούσει ότι στην Σελήνη έχουν δει πολλών ειδών εγκαταστάσεις. Τώρα εάν είναι αλήθεια…..

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

tomcatΜέλος
06/04/2004, 23:20:39
Κι εγώ έχει ακούσει ότι στην πίσω πλευρά της Σελήνης υπάρχουν μέχρι και γήπεδα golf για τους εξωγήινους. Μάλιστα τώρα ετοιμάζουν και πισίνες...

Σοβαρευτεί ρε παιδιά...Μην καταπίνετε αμάσητα ότι σας σερβίρουν..
Και χρησιμοποιήστε τον σκεπτικισμό σας όχι μόνο γι' αυτά που σας λένε οι επιστήμονες (άραγε αυτό το αρχέτυπο του κακού επιστήμονα που να οφείλεται) αλλά κυρίως γι αυτό που σας σερβίρει ο κάθε ημιμαθής τυχάρπαστος που θέλει να τα κονομήσει και πουλάει ότι του κατέβει στην κεφάλα του.

Αν θέλετε να μιλήσουμε, ας μιλήσουμε με αποδείξεις και όχι με στυλ...εγώ ξέρω κάποιον που ξέρει τον μπατζανάκη του κουμπάρου του φίλου μου που ξέρει.....

Φιλικά
Tomcat

GuessWhoΜέλος
07/04/2004, 01:37:22
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
ΟΙ 'ΕΞΥΠΝΟΙ' ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.(ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!).
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Π.Χ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Α.Τ.Ι.Α,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 'ΡΙΧΝΟΥΝ' ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
ΑΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ,ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...

Edited by - GuessWho on 07/04/2004 01:40:19

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 14:39:04
ΧΜ ΚΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΓΗΙΝΟΥΣ
ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙ???HUMOR HUMOR!!!

Ε.μ.ΑΜέλος
07/04/2004, 14:46:18
ΟΙ ΕΞΟΓΗΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΣΧΗΡΑ ΟΝΤΑ...ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΥΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ....
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...