ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

beyond31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GDS1Μέλος
03/11/2005, 10:59:41
Nemesi
"Έχει απόλυτο δίκαιο, αλλά αγχώνομαι, τι μπορώ να κάνω?"

¨οτι και ο Ζορμπάς...Χόρεψε...

Nemesi
"Περιμένω τη συμβουλή σου, να πάρω ή να μην πάρω δάνειο? Αν είναι έτσι όπως τα λες... με βλέπω μια ζωή ... χρεωμένη χιχιχιχιχι"

Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να προσέχουμε για την υστεροφημία μας...οπότε προτίνω να μην το πάρεις αλλά και πάλι ποιος νιάζεται για αυτήν

Nemesi
"Άσε που μου κόλησες και ένα τραγουδάκι και από χθες όλη μέρα στο μυαλό μου γυρίζει (άσχετο με την... προφητεία)"

Ποιό;;;;

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

NemesiΜέλος
03/11/2005, 11:09:15
quote:

Αγαπητή Nemesi μπορεί να προλαβαίνουμε να έρθουμε με αεροπλάνο...
Ε τί να μην παρέχουμε "παρηγοριά" σε μια συμπατριώτισσά μας μια τέτοια στιγμή (πλάκα κάνω, ελπίζω να μην θίγεσαι ).
όσο για το χρώμα των μαλλιών βάψτα και εσύ μια φορά πριν το τέλος του κόσμου τυχερά είναι αυτά....

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

Προλαβαίνετε προλαβαίνετε (όχι βέβαια, δεν θίγομαι, το χιούμορ μακραίνει τη ζωή ) όσο για το χρώμα (λες να μην το σκέφτηκα?), ε, το προσπάθησα, ξέρεις πόσες φορές? Τίποτα δεν γίνεται, δεν αλλάζουν με τίποτα
σνιφ

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

NemesiΜέλος
03/11/2005, 11:11:44
quote:

Nemesi
"Έχει απόλυτο δίκαιο, αλλά αγχώνομαι, τι μπορώ να κάνω?"

¨οτι και ο Ζορμπάς...Χόρεψε...

Nemesi
"Περιμένω τη συμβουλή σου, να πάρω ή να μην πάρω δάνειο? Αν είναι έτσι όπως τα λες... με βλέπω μια ζωή ... χρεωμένη χιχιχιχιχι"

Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να προσέχουμε για την υστεροφημία μας...οπότε προτίνω να μην το πάρεις αλλά και πάλι ποιος νιάζεται για αυτήν

Nemesi
"Άσε που μου κόλησες και ένα τραγουδάκι και από χθες όλη μέρα στο μυαλό μου γυρίζει (άσχετο με την... προφητεία)"

Ποιό;;;;

Χμμμμμμμμμ σκέφτεσαι τι θα λέει ο κόσμος αν με βλέπει να χορεύω μόνη μου στο δρόμο? χιχιχιχι Εγώ πάντως δεν θα προλάβω να σκεφτώ τίποτα, κατευθείαν στο τρελοκομείο θα με πάνε όσο για τη συμβουλή σου, λέω να το σκεφτώ χιχιχιχι
"Axxxxx βρε παλιο μισοφόρια τι τραβάν για σας τα αγόρια τι τραβάν για σας τα αγόρια......"

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

GDS1Μέλος
03/11/2005, 11:18:52
Nemesi
"Χμμμμμμμμμ σκέφτεσαι τι θα λέει ο κόσμος αν με βλέπει να χορεύω μόνη μου στο δρόμο"

Αναλόγω ποθ είσαι:

Ιταλία: Θα λένε τα καλύτερα και πολύ καμάκι λέμε
Γερμανία/Αυστρία Πρώην Ανατολικές Χώρες: Κάνεις Γυμναστική για να ζεσταθείς

αν ήσουν Ελλάδα θα μπαίνανε στο χορό και αυτή

PeronosporosΜέλος
03/11/2005, 11:32:21
quote:
Προλαβαίνετε προλαβαίνετε (όχι βέβαια, δεν θίγομαι, το χιούμορ μακραίνει τη ζωή ) όσο για το χρώμα (λες να μην το σκέφτηκα?), ε, το προσπάθησα, ξέρεις πόσες φορές? Τίποτα δεν γίνεται, δεν αλλάζουν με τίποτα
σνιφ

Την πάτησες, γεννήθηκες έξυπνη, στην πυρά λοιπόν
Όταν χορεύεις τραγούδα το "Always look on the bright side of life..." ότι πρέπει για το τέλος του κόσμου!!!! (βλέπε το "The life of Bryan").

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

NemesiΜέλος
03/11/2005, 11:32:44
quote:

Nemesi
"Χμμμμμμμμμ σκέφτεσαι τι θα λέει ο κόσμος αν με βλέπει να χορεύω μόνη μου στο δρόμο"

Αναλόγω ποθ είσαι:

Ιταλία: Θα λένε τα καλύτερα και πολύ καμάκι λέμε
Γερμανία/Αυστρία Πρώην Ανατολικές Χώρες: Κάνεις Γυμναστική για να ζεσταθείς

αν ήσουν Ελλάδα θα μπαίνανε στο χορό και αυτή

Χμμμμμμμμμ έξυπνη η προσπάθεια (πολύ καλή θα έλεγα χιχιχιχι) αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί θα βγαίναμε ... από το θέμα Πάντως σου λέω ότι όντως θα με πήγαιναν στο τρελάδικο χιχιχιχιχι

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 11:42:28
ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΜΕΖΕ.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
GDS1Μέλος
03/11/2005, 11:48:44
Nemesi
"Χμμμμμμμμμ έξυπνη η προσπάθεια (πολύ καλή θα έλεγα χιχιχιχι)"

φτου, μας τσάκωσαν....

Nemesi
"αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω..."

θα ξαναπροσπαθήσω

Nemesi
"γιατί θα βγαίναμε ..."

ναιιιιι ναιιιι

Nemesi
"...από το θέμα"

Μου το χάλασες

NemesiΜέλος
03/11/2005, 11:57:45
quote:

Nemesi
"αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω..."

θα ξαναπροσπαθήσω

Nemesi
"γιατί θα βγαίναμε ..."

ναιιιιι ναιιιι

Nemesi
"...από το θέμα"

Μου το χάλασες

Θα περιμένω να ξαναπροσπαθήσεις, να δω τι ψάρια θα πιάσεις
Συγνώμη που στο χάλασα, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω
Όσο για το τι πρέπει να τραγουδάω καλέ μου Peronosporos απάντησα ήδη πιο πάνω, ότι δεν γίνεται γιατί θα με πάνε στο τρελάδικο Αλλά απ' ότι βλέπω, ή στην πυρά (κατά την άποψή σου) ή στο τρελάδικο θα καταλήξω, δεν τη γλυτώνω με τίποτα
Που είναι βρε παιδιά, και εκείνο το ουζάκι που έταξε ο VELISSARIOS? Ε? Άντε πάλι πρωί πρωί μου ανοίξατε την όρεξη και άντε να δουλέψω τώρα χιχιχιχιχι

GDS1Μέλος
03/11/2005, 12:25:06
Nemesi
"Θα περιμένω να ξαναπροσπαθήσεις, να δω τι ψάρια θα πιάσεις
Συγνώμη που στο χάλασα, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω"

χαχαχαχα πολύ καλή απάντηση ; )

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 12:41:54
ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.