ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mdiamant30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
sissystelΝέο Μέλος
19/11/2010, 01:23:28
AitheroVamon ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ... ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ .ΑΠΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ.

19/11/2010, 01:55:50
quote:
ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ

Εκει ποντάρουν πολλοί, και χάριν εντυπωσιασμού ακούς για τρισεκατομμύρια κυβικά πάσης φύσεως ενεργειακού αερίου, γαλονιών πετρελαίου , ουρανιο, χρυσο .....
και καλλιεργούν φρούδες ελπίδες στον κόσμο οτι μπορούν να "κάθονται" και να πληρώνονται, μια και ζουν στον παράδεισο που τον λένε Ελλάδα
και λενε οτι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη .

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να ασχολούμαι ώρες ώρες με αυτές τις αστειότητες .. αντε τωρα να πείσεις κάποιον που εχει ακούσει ολόκληρο επιστήμονα να του λεει οτι υπαρχει Πλουτώνιο στο υπέδαφος (και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες) , απο τη στιγμη που το πλουτώνιο ειναι παράγωγο του Ουρανίου (δηλαδη τεχνητό στοιχείο), και δεν υπάρχει στη φυση ... εμενα προσωπικά με βαζει σε σκέψεις το γεγονός οτι στην παρέα των 4-5 επιστημόνων (στην εκπομπή του Χαρδαβέλα) δεν πετάχτηκε ΕΝΑΣ να του πει "τι λες ρε συνάδερφε ? θα μας πάρουν με της πέτρες!!"

Εδω να διευκρινίσω για μια ακόμη φορά οτι σε καμια περίπτωση δεν λεω οτι δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος στο Ελληνικό υπέδαφος ,

οπως επίσης λεω, και θα το φωνάζω ! σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνει η Ελλάδα ..... εμιράτο
Οσο και να επιμένουν κάποιοι που εχουν μείνει εκτός προγραμμάτων (εκφραζόμενα σε πολλά χιλιάδες euro) οτι κατω απο τα πόδια μου τρέχουν ποτάμια ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΩΝ .

(και μια υποσημείωση)
Μη μου το πάει κανείς στο πολιτικό παρασκήνιο ,
δεν κάνω πλάτες σε κανέναν !!!
απεναντίας, ειμαι απο τα πρώτα θύματα της κρίσης ,
έκλεισα την επιχείρηση μου πριν 2 εβδομάδες και εχω βάλει ροτα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ... κι επειδή πολύ εύκολα θα μπορούσα να είμαι εξαγριωμένος οπως χιλιάδες αλλοι άνεργοι (και με υποχρεώσεις) , προτάσσω τη λογική, την όποια γνώση, και ανάγνωση πολλών πολλών απόψεων για να μπορέσω να βρεθώ κάπου στη μέση οδό
και δεν επιτρέπω στο κάθε υποκινούμενο ΤΣΟΓΛΑΝΙ που ποντάρει στην κοινωνική έκρηξη, με της όποιες συνέπειες θα έχει αυτό , να παίζει ανενόχλητο το παιχνίδι του, είτε καθηγητής λέγετε αυτός, είτε διπλωμάτης (επαγγελματίας ψεύτης) είτε πολιτικός, είτε δημοσιογράφος είτε έμπορος όπλον (γνωστού site)

αυτα .

Edited by - AitheroVamon on 19/11/2010 02:12:27

sissystelΝέο Μέλος
19/11/2010, 02:31:59
ΜΟΛΙΣ ΕΨΑΞΑ Κ ΕΜΑΘΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΣΗ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΙΟΥ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?Κ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ... ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΟΥΜΕ??

19/11/2010, 03:20:52
Τα λάθη πληρώνονται ακριβά sissystel...
κάναμε αρκετά λάθη ως λαός , τοσο σε ατομικό οσο και σε συλλογικό επίπεδο .
και κάποιοι είχαν στήσει την παγίδα εδω και χρόνια και πέσαμε μεσα σαν κλασικά θηράματα ...
Το ζητούμενο ειναι τι κάνουμε απο εδω και πέρα ,
όπως είπε ο καθηγητής Β. Μαρκεζίνης , για όσους ειχαν την τυχη να παρακολουθήσουν την ομιλια του στην παρουσίαση του βιβλίου του "Μια νέα εξωτερική πολιτική για την Ελλάδα" , μοιαζει λογικο, τόνισε, να αρχίσουμε να αναζητούμε ευθύνες στο παρελθόν , αλλα το μονο σιγουρο οτι ετσι θα φτασουμε στον Αδαμ και την Ευα , ειπε με νοημα ....

εύκολα πετάγονται μερικοί και λενε να κάνει στάση πληρωμών η Ελλάδα μη εξηγώντας ομως στον απλο λαο τι σημαίνει αυτό ,
με την ιδια ευκολία λένε να κάνει στάση πληρωμών στο εξωτερικό χρέος
επίσης μη εξηγώντας στο λαο οτι το χρέος αυτό προέκυψε (το μεγαλύτερο μέρος του) από ενυπόθηκο δανεισμό
μακάρι να ηταν απλα δάνεια (ομολογιακά) αλλα ελα που δεν είναι !!!

Η κατάσταση είναι δύσκολη και θα γινει ακόμα δυσκολότερη , αλλα τωρα είναι που δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη και να λυγίσουμε , ορθη σκέψη θέλει και νοικοκύρεμα σε ολους τους τομεις .

Σκέψου πολυ απλα τι γινετε σε αλλα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ κράτη σε ολόκληρο τον κοσμο (τα οποια είχαν δομημένα-οργανωμενα κράτη) , και τι γίνετε εδω στην Ελλαδα που επικρατούσε επι χρόνια το μεγάλο φαγοπότι και "αναρχία" λογικα δεν ειναι να "πονεσουμε" ??? αν δεν το κανουμε τωρα δεν θα το κανουμε ποτε ,
το αν θα το πετύχουμε ειναι άγνωστο , αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε .
Είχα αναφέρει και παλιότερα, ενα κράτος για να μπορέσει να πατήσει στα πόδια του στην παγκόσμια διπλωματική σκακιέρα πρέπει να διαθέτει τη στήριξη 3ων βασικών πυλώνων ,εθνική ομοψυχία, συμμαχίες και ικανή αποτρεπτική ισχύ , το τελευταίο δεν είμαστε σε θεση να το έχουμε και τοσο "ικανό" κατω απο αυτες τις συγκυρίες , στο δεύτερο τα παμε αρκετα καλα τον τελευταίο καιρό , στο χερι μας ειναι να διατηρήσουμε και το πρώτο !
Αν δειτε το Δεκέμβρη και ξεκινήσουν αναταραχές και κοινωνικές εκρήξεις τοτε να ξέρετε οτι το χουμε χάσει το παιχνίδι .

19/11/2010, 21:55:33
http://www.topontiki.gr/article/11618

Δείτε το λίγο αυτό....

και ιδιαίτερα το κομμάτι:

"....
Με αυτούς τους όρους είναι κομμάτι δύσκολο να φανταστούμε πώς μπορεί η κυβέρνηση να εμποδιστεί στην υλοποίηση των στόχων της. Εκτός από μια περίπτωση, κατά την οποία πολλές προβλέψεις μπορεί να ανατραπούν: αυτός ο προϋπολογισμός πτώχευσης να είναι απλώς η προαναγγελία της ίδιας της πτώχευσης. Άλλωστε δεν λείπουν και πολλά: η δέσμευση των καταθέσεων και η επίσημη ανακοίνωση...
"

Επί τόσον καιρό ρωτούσα ειδήμονες και μη, να μου πουν τι ακριβώς σημαίνει επί του πρακτέου η "δήλωση πτώχευσης" ενός κράτους.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος αναφέρεται ρητά και επίσημα στο ότι μια βασική συνιστώσα της πτώχευσης του κράτους είναι η δέσμευση των καταθέσεων, κάτι που φυσικά είναι και εξοργιστικό και άδικο.

Η στάση πληρωμών αν και ανεπιθύμητη κατάσταση είναι "λογική" (σαν λογικό επακόλουθο του "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" και εν προκειμένω του κράτους) αλλά η δέσμευση καταθέσεων πάει ένα βήμα πιο πέρα στην αισχρή κλεψιά του οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ατομικός και εθνικός πλούτος.

΄Οσοι λοιπόν αναρωτιούνται και λένε : μα καλά πόσο αντέχουν ακόμα αυτοί οι ελληνες και δεν ξεσηκώνονται κατά πάντων,
ας μη βιάζονται... Και μόνο η είδηση δέσμευσης καταθέσεων αρκεί για να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο και κατάρρευση!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

20/11/2010, 14:06:04
Η ΝΟΚΙΑ διχοτόμησε την Κύπρο!

Σοβαρό ζήτημα de facto αναγνώρισης του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους και της αποδοχής διχοτόμησης της Κύπρου προέκυψε από την ... φινλανδική εταιρεία ΝΟΚΙΑ! Το θέμα προέκυψε από την απουσία λεπτομερειών στους χάρτες της Κύπρου στο σύστημα πλοήγησης Ovi Maps το οποίο διαθέτουν κινητά τηλέφωνα της εταιρείας ΝΟΚΙΑ. Για το γεγονός αυτό Κύπριος καταναλωτής έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στην εταιρεία στις 9 Νοεμβρίου στο οποίο εξηγούσε την κατάσταση. Το κινητό τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρείας που είχε αγοράσει δεν διέθετε χάρτη πλοήγησης για την Κύπρο, κάτι που παλαιότερα δεν συνέβαινε.

Η απάντηση που έλαβε ο Κύπριος καταναλωτής από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ανέφερε ότι "λόγω των τουρκικών αρχών όλες οι πληροφορίες και οι σημειώσεις στους χάρτες έχουν αποσυρθεί. Δεν θα υπάρχει χάρτης πλοήγησης για την Κύπρο από εδώ και πέρα όσον αφορά την ΝΟΚΙΑ". Για το συγκεκριμένο θέμα ζητήθηκε ο καταναλωτής να αποταθεί στον διαχειριστή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή στις τουρκικές αρχές του νησιού.

Σε επίσημη όμως απάντηση που εξέδωσε η εταιρεία διευκρινίζει ότι «Η Nokia βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τις Κυπριακές Αρχές, όσο και με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας, προκειμένου να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα». Επιπρόσθετα η εταιρεία ΝΟΚΙΑ σε ενημέρωση της ανέφερε ότι το αρχικό πρόβλημα σχετικά με τους χάρτες του συστήματος Ovi Maps οφείλεται στην κακή ποιότητα των δορυφορικών λήψεων που είχαν στη διάθεση τους. Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της εταιρείας όπως αυτή κοινοποιήθηκε και η οποία παραδέχεται τα όσα λέχθηκαν για "την άδεια των Τουρκικυπρίων", αλλά επικαλείται "ουδετερότητα":

"Πρόσφατα, έγιναν γνωστές στη Nokia, αναφορές Κυπριακών Mέσων Ενημέρωσης σχετικά με την υπηρεσία πλοήγησης και τους χάρτες Ovi Maps, στους οποίους δεν περιλαμβάνεται ο χάρτης της Κύπρου.

Η Nokia βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τις Κυπριακές Αρχές, όσο και με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας, προκειμένου να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Προς το παρόν, τα Ovi Maps δεν συμπεριλαμβάνουν λεπτομερείς χάρτες της Κύπρου.

Αναμφισβήτητα η Nokia σέβεται και αναγνωρίζει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όσον αφορά θέματα πολιτικής, η Nokia ακολουθεί τη μακροχρόνια πολιτική της, βάσει της οποίας η εταιρεία δεσμεύεται στις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας.

Η Nokia επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη για τις λανθασμένες εξηγήσεις που έδωσε μεμονωμένος υπάλληλος, καθώς και για οποιαδήποτε ενόχληση που ενδεχομένως προκλήθηκε".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

εμπαργκο στη ΝΟΚΙΑ... ξεκινηστε απο σημερα...

20/11/2010, 15:53:22
εμπάργκο στην ΝΟΚΙΑ ή στην κάθε ΝΟΚΙΑ γιατί;
επειδή έχουμε άχρηστους πολίτικους ανικάνους να κάνουν την δουλειά τους
(που εμείς τους εκλεγούμε άρα κατ' επέκταση εμείς είμαστε οι άχρηστοι και ανίκανοι)

κάντε εμπάργκο στα λαμόγια που είναι στην βουλή

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

20/11/2010, 16:38:39
quote:

εμπάργκο στην ΝΟΚΙΑ ή στην κάθε ΝΟΚΙΑ γιατί;
επειδή έχουμε άχρηστους πολίτικους ανικάνους να κάνουν την δουλειά τους
(που εμείς τους εκλεγούμε άρα κατ' επέκταση εμείς είμαστε οι άχρηστοι και ανίκανοι)

κάντε εμπάργκο στα λαμόγια που είναι στην βουλή

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

για αυτους ξερουμε τι εχουμε και αυτο φαινεται και απο την αποχη στις εκλογες...

ΟΜΩΣ, η ΝΟΚΙΑ ξεπερασε καθε "πολιτικη" σκοπιμοτητα... μην ξεχναμε οτι η Φιλανδια ειναι αμεσως υποστηρικτης της Τουρκιας, τοσο για την ενταξη της στην Ε.Ε. οσο και για την υποστηριξη της Τουρκιας στο Κυπριακο προβλημα

20/11/2010, 16:52:47
η αποχή δεν είναι λύση
όσο αφορά την στάση της φιλανδίας υπέρ της τουρκίας έχει να κάνει καθαρά με τους πολίτικους της τουρκίας και την εξωτερική πολιτική που ασκεί η τουρκία

—Ethan Allen

20/11/2010, 17:31:17
quote:

η αποχή δεν είναι λύση
όσο αφορά την στάση της φιλανδίας υπέρ της τουρκίας έχει να κάνει καθαρά με τους πολίτικους της τουρκίας και την εξωτερική πολιτική που ασκεί η τουρκία

ναι, αλλα δεν ειναι παντα "μονοπροσωπη" η αντιληψη για επι μερους θεματα... γιατι και στη Γερμανια ασκει πιεση η Τουρκια, αλλα η Γερμανια ειναι που δεν θελει... η Φιλανδια και "λυγισε" στη πιεση και ΘΕΛΕΙ να υποστηριξει τη Τουρκια, σε καθε ζητημα της...

Η αποχη μπορει να μην ειναι λυση, ειναι ομως αντιδραση, οχι για το πολιτευμα, αλλα για τα προσωπα, γιατι πρεπει να τελειωσει αυτο το "αστειο" οτι ψηφιζουμε "ιδεες" και "κομματα", ενω ψηφιζουμε στη πραγματικοτητα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι ψηφιζουμε Προσωπα....

τωρα, καποιοι αλλοι ψηφιζουν "συμφερον"... εκει αλλαζει το θεμα!