- Εσείς σε ποιο σχολείο πάτε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
Πριν ανοίξουμε ένα τόπικ καλό είναι να σκεφτόμαστε τι ζητάμε από αυτό το διαδυκτιακό τόπο .
Αυτή είναι η σκέψη μου και απλά ήθελα να την αναφέρω .
Ο κακός λύκος
Θα σου απαντήσω με τον τρόπο που απάντησα και στον wicca...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ", ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΟΓΩ...ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Φίλε Rock Boy, μάλλον είσαι ακόμα στις μικρές τάξεις των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη...
Το λέω αυτό, γιατί απ'όσο γνωρίζω στις μεγάλες τάξεις του Ζηρίδιου ιδρύματος, οι μαθητές ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ εκτός όλων των άλλων, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ πρός τους μεγαλύτερους τους...
Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά η παρατήρηση - επισήμανση παραμένει πρός εσένα Rock Boy...
Καλό είναι λοιπόν μιάς και το θέμα (που για να το ανοίξεις ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ), ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΧΡΗΣΤΩΝ του Esoterica.gr να το κλείσεις...
Εκτός και ΑΝ μέσα απο τις απαντήσεις, ΘΕΩΡΕΙΣ ότι μια ΠΑΡΑΞΕΝΗ απορία σου σε σχέση με τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, μπορεί να σου φανεί ΧΡΗΣΗΜΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ που κάνεις για το ΠΩΣ θα περάσεις τις τάξεις, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ όλο και περισσότερα πράγματα, επάνω στο ΑΓΝΩΣΤΟ και ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ όπου η ΜΟΙΡΑ και το ΚΙΣΜΕΤ σε έφεραν για να γεννηθείς...
Φυσικά, ΟΛΑ τα πάραπάνω τα θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΑ να έχουν εφαρμογή...
Θα σε παρακαλούσα λοπόν, να κλείσεις το θέμα...
'Οσο για το περί ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, σαφέστατα μπορείς να ανοίγεις θέματα (όπως ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ) αλλά να ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και στη ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του Esoterica.gr...
Kέλσος ο Φιλαλήθης
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1563
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1562
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1428
Δεκατεσσάρων ετών είναι ο άνθρωπος, έχει τον δικό του τρόπο να μιλά και τα θέματα που τον απασχολούν θα έπρεπε να σας ενθουσιάζουν συγκριτικά με την ηλικία του.
Δυστυχώς δεν είναι μύστης, ούτε και σοφός. Του αρέσει να ρωτά!
Ποιος ο λόγος να πάρει το ‘κουβαδάκι’ του και να πάει σε άλλη παραλία;
Μην συγκρίνουμε τον wicca με τον rock boy. Δεν τίθεται θέμα.
Εάν έκανε λάθος, πιστεύω μια παρατήρηση αρκεί.
quote:
"Παναθηναικος" η "Ολυμπιακος" είναι πιο σχετικά?
quote:
Πολλά θέματα δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του ESOTERICA γι' αυτό..... έχουν μεταφερθεί στο "μεταξύ τύρου και αχλαδιού" στειλτε το εκεί
Αυτό όμως rock boy δεν σημαίνει ότι έχουμε το ελεύθερο να ανοίγουμε ότι θέμα θέλουμε, με την αιτιολογία του ‘μεταξύ τύρου και αχλαδιού.’
‘Έλα ρε φιλαράκο, συγκρατήσου λίγο. Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Αλά ξέρει μωρέ, δεν πολυκολλάει το θέμα με τα forums. Γι’αυτό και το όλο σκηνικό.
Ας μην το παρεξηγήσεις κι’εσυ. Φιλαράκια είμαστε.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 28/06/2003 18:39:55
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 28/06/2003 18:50:29

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Rock Boy, σε παρακαλώ διάβασε και την αντίστοιχη απάντησή μου στο άλλο θέμα που άνοιξες: Για όσους αγαπάνε τo ελληνικό Rock!
quote:
Αμαν πια Αμαν. Αντε κλειδωστε το να δουμε τι θα κερδισετε.
Αγαπητέ Rock Boy, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από την καλύτερη Οργάνωση των Συζητήσεων και την Διασφάλιση των Σκοπών του Τόπου και των Κανονισμών Λειτουργίας των Forums.
Εάν δεν τα έχεις διαβάσει ακόμη σε προτρέπω να το κάνεις στις σελίδες:
Το Μήνυμα του ESOTERICA
Κανονισμοί Λειτουργίας
Από ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ:
quote:
... Δυστυχώς δεν είναι μύστης, ούτε και σοφός. Του αρέσει να ρωτά!
Αγαπητέ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, σε ευχαριστώ πραγματικά!
Νομίζω ότι εκθέτεις μία από τις πυρηνικές σκέψεις και τρόπους αντιμετώπισης αυτού του Τόπου και πιο συγκεκριμένα των Forums από την Πλευρά των Υπευθύνων του Τόπου και των Εξαίρετων Φίλων, Συντονιστών και Συνεργατών!
Η Συνέχεια του θέματος, για να λάβει αυτό μία πιο ολοκληρωμένη μορφή, είναι κατά την γνώμη μου το:
"Πρέπει να αποκτήσει κάποιος τη δυνατότητα να ρωτά σωστά και με στόχο και να απαντά αντίστοιχα".
Επισημαίνω ότι είναι καλό, και προτείνεται, να μην γίνεται αναφορά σε ζητήματα που δεν έχουμε κανέναν τρόπο να ελέγξουμε, όπως για παράδειγμα αυτό της Ηλικίας των Μελών. Για εμάς δεν έχει σημασία εάν κάποιος/κάποια είναι 20 ετών ή 60 ετών, μετράμε με διαφορετικό τρόπο την Νεότητα - και αυτό φαίνεται μέσα από τις Συζητήσεις και εν γένει από τη Θεματολογία του Τόπου που θα μπορούσαμε να της δώσουμε και έναν επιπλέον χαρακτηρισμό-τίτλο: "Αναζήτηση και Εσωτερισμός για ουσιαστικά Νέους Ανθρώπους, στην ψυχή, στην καρδιά και στον Νου"
Οι Κανονισμοί Λειτουργίας πάντως αναφέρουν: "Με το πάτημα του κουμπιού "Συμφωνώ!" δηλώνετε ότι έχετε την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή σας." ![]()
Παρακαλώ όλα τα Μέλη να μας βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση των Forums και των Συζητήσεων που έχει ήδη ξεκινήσει - για καλύτερη εξυπηρέτηση των Αναζητητών που θέλουν να επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτόν τον χώρο - πρώτα απ'όλα με την Κατανόησή τους!![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Παντως αυτό το σε πιο σχολείο πάτε ....πολύ με εκανε να γελάσω !!!!!
Πάντως εφόσον υπάρχουν ατομα εδώ μέσα ..που ειναι ικανά και υποψιασμένα ..στο να ασχολούνται με την μεταφυσική πλευρά της ζωής ...θεωρώ πως θα επρεπε να επιδείξουν ...κάποια σοβαρότητα και ωριμη σκέψη πριν την κατάθεση οποιασδήποτε απορίας ....ακόμα και αν αυτά τα ατομα ειναι ανω η κάτω τον 18 ...
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Το esoterica είναι για θέματα εσωτερικής αναζήτησης και πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να συζητήσει γύρω απο τέτοιου είδους θέματα.
Το "Μεταξύ Τύρου και Αχλαδιού" είναι η ανάπαυλα ξεκούρασης για τα μέλη, όπου μπορούν λίγο να ξεκουράσουν το πνεύμα τους αλλά και πάλι υπάρχει κάποιο όριο. Δε μπορώ Π.χ. να κάνω θέμα με τίτλο "Σας αρέσουν τα φίδια" επειδή εγώ ασχολούμαι με ερπετά! Είναι κάποια πράγματα που είναι τελείως άσχετα με τη "φιλοσοφία" esoterica.
Kαι κάτι που αν δε γνωρίζεις, μπορώ να σου πώ οτι, για να λειτουργήσει ενα site απαιτεί servers. Δηλ. αποθηκευτικά μέσα τα οποία αποθηκεύουν το οτιδήποτε γράφουμε (κι εκεί που γονατίζουν είναι στις μεγάλες φωτογραφίες
Το να συντηρεί λοιπόν κάποιος ή κάποιοι ενα site, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο αρχικά φαίνεται...
Εμείς όσοι αγαπούμε αυτή τη ζεστή γωνιά στο διαδίκτυο, οφείλουμε -θέλω να πιστεύω- να σεβόμαστε κάποια πράγματα δείχνοντας στοιχειώδη κατανόηση.
Νά σαι καλά
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 30/06/2003 02:01:12
(...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΧΑΛΒΑ...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέθανε μια άλλη μέρα
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ?????