ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ngw31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ngwΜέλος
27/08/2004, 01:32:27
Με το μαλακο.Ενα, ενα ''μηλο''.Καθε μερα.Παραπανω χρησιμευουν μονο για μηλοπιτα,η βαρυστομαχια.Ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν.------Και κατι αλλο.Μερικοι μαλλον εχουν αγωνια και στελνουν μειλς.Δεν φταιω εγω για αυτο.

thothΙδρυτικό Μέλος
27/08/2004, 01:43:57
quote:

Με το μαλακο.Ενα, ενα ''μηλο''.Καθε μερα.Παραπανω χρησιμευουν μονο για μηλοπιτα,η βαρυστομαχια.Ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν.------Και κατι αλλο.Μερικοι μαλλον εχουν αγωνια και στελνουν μειλς.Δεν φταιω εγω για αυτο.

Συμπέρασμα:

ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ADMINA ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ

Και σε συνδυασμό με την πρωτότυπη παροιμία που λέει: "Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα" συμπεραίνω ότι ο ADMINAS είναι... γιατρός !!!

Έτσι δεν είναι ngw;;; Το βρήκα; Αυτό δεν θες να πεις;

Πες μου, τρώω τα νύχια μου από την αγωνία.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 01:59:52
Ε ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΕΛΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ngwΜέλος
27/08/2004, 02:11:39
Τελικα δεν φταιει το εσοτερικα.Φταινε τα ''στουκας'' που γραφουν σε αυτο.Και μαλιστα πληρωνουν κιολας.Οπως καναν και καποιοι αλλοι αλλου.Αυτοι ομως ειναι παρελθον.Και ολες αυτες οι φωτο που βαζετε.Με εντυπωσιασατε.-------Γιατι γραφετε σε αυτο το θεμα.Δεν σας αφορα.Το λογικο ειναι να ασχολειθητε με αλλο θεμα.

elpidaΜέλος
27/08/2004, 02:14:52
quote:
Πες μου, τρώω τα νύχια μου από την αγωνία.

... και σου χω πει μην τα φτύνεις κάτω είναι γρουσουζιά...

ksenitiaΜέλος
27/08/2004, 02:25:50
quote:
Γιατι γραφετε σε αυτο το θεμα.Δεν σας αφορα.Το λογικο ειναι να ασχολειθητε με αλλο θεμα.

Esy giati grafeis edw? Se afora? Mhpws na asxolh8eis ki esy me allo 8ema? EKTOS toy esoterica, fysikaaaaaaaa!!!!!!
Epishs, 8eloyme na apodei3oyme oti fytrwnoyme ekei poy den mas spernoyn, xixixiiiii!!!!!
Ramogloy, fobero to eikonaki. Gretel, epishs!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 02:37:05
Ε ΞΕΝΙΤΙΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝΧ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ngw ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ MAIL ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚ ΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΥΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΚΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...!!!!

------------------------

27/08/2004, 02:38:25
quote:
Τελικα δεν φταιει το εσοτερικα.Φταινε τα ''στουκας'' που γραφουν σε αυτο.Και μαλιστα πληρωνουν κιολας

Γειά σου ngw.
Με συχωρείς κιόλας που παρεμβαίνω, αλλά επειδή με τα οικονομικά δεν τα πάω και πολύ καλά,
πόσο πληρώνουμε για να γράφουμε στα forums;

Για να το κάνω λιανά...εσένα σου ζήτησαν να πληρώσεις;
(ή η πληρωμή είναι μόνο για "στούκας"; - οπότε εσύ μπαίνεις τζάμπα)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ksenitiaΜέλος
27/08/2004, 02:41:32
Edw stouka numero 5. Me exete kseparadiasei kai shmera.... Pw pw pw ti akribo poy exei katanthsei.... Eeee, stouka numero 3, shmera kernaw esoterica, dexesai?

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 02:44:30
ΟΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΚΑ 5 ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

------------------------

ngwΜέλος
27/08/2004, 02:51:53
αμαλια οταν μπαινεις στο ιντερνετ δεν πληρωνεις ''κατι'';Οποτε πληρωνεις για να γραψεις εδω.Ειναι απλο αλλα δεν μπορουσες να το σκεφτeις.Αντι να γραφεις εδω θα μπορουσα να σου δειξω ορισμενες τοτοθεσιες να επισκεφτεις.Αλλα κατι κοριτσακια σαν και σενα κοκινιζουν εκει.Χα.Γραψαν ολοι εγραψες και συ ψωνιο.------Κλειδωστε το και θα σας κανω ρομπες απο αλλου.Παλιομπετουγες.Το τελευταιο για την αμαλια.