ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/12/2002, 13:20:35
Δεν παίζω.

Δεν άλλαξε η σελίδα.
Ισως ο admin μας τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο.
Εμείς όμως θα μαχηθούμε για τον τίτλο του:

ΜΕΛΟΥΣ 7ης ΣΕΛΙΔΑΣ!!!

Πάντως αν το καλοσκεφτείς, μέσα σε ένα θέμα - χωρίς θέμα χωράνε τα πάντα, όπως και με το χάος... Είναι το τίποτα, αλλά και όλα.

Εικόνα πως εισάγουμε;

13/12/2002, 14:14:07
Α, amalia τώρα θα σε μαλώσω!

Πώς είναι δυνατόν ένα Μέλος που έχει τέτοιες φιλοδοξίες να ρωτάει για τέτοια ζητήματα;;

Γιατί δεν κάνεις μία... Αναζήτηση;;

Να επισημάνω κάποια άλλα πράγματα επίσης(και στον notis_29):

• Το συγκεκριμένο θέμα, έχει Θέμα, το οποίο έθεσε η amalia
  • Μου άρεσε η υποθάλπουσα φιλοσοφική διάθεση της amalias στο τελευταίο μήνυμά της! Εάν συνεχίσετε τη συζήτηση σε τέτοια βάση ίσως αναθεωρήσω και δεν κλειδώσω το Θέμα που ξεκίνησε με θέμα, μετά έγινε Θέμα χωρίς θέμα και τέλος Θέμα με διαφορετικής σκοπιμότητας θέμα! Περιμένω την πιθανή μετεξέλιξή του...
  • Τα μηνύματα χωρίς, φαινομενικά, θέμα αλλά με... "άλλο" θέμα δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά !! Ίσως όμως και ναι...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

13/12/2002, 14:20:59
... και οι σελίδες γυρίζουν στο 31ο μήνυμα!!

και μην πείτε τώρα πως κάνω "παρασπονδίες" για να πετύχω την αναβάθμισή μου γιατί... δεν έχω και που αλλού να πάω.

Ίσως στην "Βασιλεία των Ουρανών" που λέει και ο φίλος thoth!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

14/12/2002, 00:05:26
Μια και μιλάμε για ένα θέμα - χωρίς θέμα, μέσα στο οποίο θα μπορούσε να χωρέσει οποιοδήποτε θέμα (καλό αυτό και θα έχει και ενδιαφέρον γιατί όλοι θα διαβάζουν μια σελίδα χωρίς θέμα μήπως και ανακαλύψουν κάτι)θέτω το θέμα του χιούμορ, που από ότι βλέπω admin το διαθέτεις -πλούσια τα ελέη του Θεού - γιαυτό και δεν μας έκλεισες.

Πιστεύετε ότι ο Θεός έχει χιούμορ;
ή ποιά είναι η θεία όψη του χιούμορ;

Δεν περιμένω τις απαντήσεις σας,
Ευχαριστώ.

notis_29Μέλος
14/12/2002, 04:01:25
Αγαπητη αμαλια
quote:
Δεν περιμένω τις απαντήσεις σας,
Ευχαριστώ.

Δεν περιμένω φυσικά από τον άνθρωπο που γυρνά έπειτα από 8ωρη ή 10ωρη εργασία σπίτι του να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα των φιλοσόφων. Και είναι όντως αφέλεια να κατηγορήσει κανείς αυτόν τον άνθρωπο επειδή δεν μπορεί και δεν έχει τις δυνάμεις να διαβάσει φιλοσοφία ή ιστορία , στις λίγες ώρες ελεύθερου χρόνου που τού απομένουν. Τουλάχιστον όμως, ο άνθρωπος αυτός μπορεί να απορρίψει με το μυαλό που έχει - γιατί εγώ δεν τον θεωρώ ούτε "παραπλανημένο" ούτε μικρό παιδί που το εξαπατούν κάποιοι "κακοί" εξουσιαστές - τις αηδίες της τηλεόρασης, την καφρίλα του "φίλαθλου", το ανούσιο κουτσομπολιό των περιοδικών των περιπτέρων, και αντί αυτών να σκεφτεί από μόνος του. Ούτε ηλίθιος ούτε "εξαπατημένος" είναι ο λαός ( ο τελευταίος χαρακτηρισμός τού προσδίδεται από ομάδες ή άτομα τα οποία θέλουν δήθεν να τον "απευθερώσουν", κάνοντάς τον δούλο, των δικών τους απόψεων ). Για το ότι δεν τα κάνει όλα αυτά και αφήνεται, γι' αυτό τον κατηγορώ το λαό, κι όχι για την αδυναμία του να γίνει σουρεαλιστής ή φιλόσοφος στον ελεύθερό του χρόνο.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

15/12/2002, 22:19:36
Καλησπέρα Notis 29.

Εχω σκεφτεί άπειρες φορές κι εγώ ποιός φταίει, ποιος δε φταίει, σε ποιον να ζητήσουμε τα ρέστα...

Είναι σαν να γεννιέσαι έξυπνος ή όμορφος, ή αδύνατος και να τρως χωρίς να παχαίνεις. Μπορείς να είσαι περήφανος γιαυτό; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτή σου την ιδιότητα την ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΠΟ, ή αποτελεί χαρακτηριστικό - προιόν περιβάλλοντος και κληρονομικότητας;

Το ίδιο και "ο λαός" αυτός, ο λαός της Τατιάνας (της λατρεμένης κατά πολλών γλαστρών την οικεία προσφώνηση), ο λαός του φανατισμού και ότι άλλο θέλεις.
Γιατί δεν απορρίπτει; Είναι βλάκας; Είναι άξιος της μοίρας του; Γιατί εγώ, εσύ, κάποιος άλλος, ή και κανένας από εμάς να ασχολούμαστε με κάτι άλλο;

Πριν από κάποιους μήνες έκανα κάτι τεστ I.Q. και επειδή έβγαζα υψηλό "σκορ" είχα καβαλήσει το καλάμι. Μέχρι που βρέθηκα αντίκρυ σε αυτή τη σκέψη: Κατά πόσο είμαι υπεύθυνη εγώ γιαυτό που είμαι;
Είμαι π.χ. έξυπνη γιατί γεννήθηκα έτσι; Η γιατί έχω διαβάσει πολύ; Κι αν έχω διαβάσει πολύ, σημαίνει ότι έχω ενδιαφέροντα και είμαι μελετηρή, γιατί γεννήθηκα έτσι; Γιατί έτσι με έμαθαν να κάνω οι γονείς μου;

Και η κυρία Κικίτσα που δε χάνει επεισόδιο της Φάρμας, και είναι πρώτη στις συγκεντρώσεις της Ντόρας και σταυροκοπιέται όταν βλέπει κοπέλα πάνω σε μοτοσυκλέτα και ταίζει το εγγονάκι με σαλαμάκι Νίκας για να μην κλαίει (κι έτσι έχει γίνει ένα 4χρονο βουβαλάκι)... ποιος φταίει γιαυτό;

Οι προηγούμενες ζωές μας;

Ειλικρινά, αναρρωτιέμαι...

15/12/2002, 22:22:13
Το "δεν περιμένω τις απαντήσεις σας"

ήταν απλά μία παράφραση του: "περιμένω τις απαντήσεις σας" που γράφω καμιά φορά σε forums.

Τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο...

16/12/2002, 00:04:09
ΓΕΙΑ!
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΛΕΓΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....
ΑΜΑΛΙΑ ΓΕΙΑ!ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ(ΚΩΔΙΚΟΣ Λ.Κ.)ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ !ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ....ΠΑΝΤΩΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!
Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....
(ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ,ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΜΟ ΚΩΜΙΚΟ...)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ?
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

16/12/2002, 00:05:29
ΟΥΠΣ!ΠΑΛΙ ΕΔΩ....

notis_29Μέλος
16/12/2002, 02:34:55
Καλημέρα.
Αχ αυτός ο καημένος ο λαός. Και να φανταστής έρχονται Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, και η σύγχρονη φυσική, μας ενημερώνει ότι ούτε φέτος δεν θα έρθει ο Άγιος Βασίλειος να μοιράσει κανένα δωράκι. Και ο λόγος;
1) Κανένα γνωστό είδος ταράνδου δεν μπορεί να πετάξει. ΑΛΛΑ υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που αναμένεται να ταξινομηθούν, και ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι έντομα και μικρόβια, αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ να υπάρχουν και τάρανδοι που πετάνε έστω κι αν τους έχει δει μόνο ο Άγιος Βασίλης.
2) Υπάρχουν 2 δισεκατομμύρια παιδιά (ηλικίας κάτω των 18)στον κόσμο. Αλλά μια και ο Άγιος Βασίλης δεν φαίνεται ν' ασχολείται με Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, αυτό μειώνει το έργο του στο 15% του συνόλου -378 εκατομμύρια σύμφωνα με το Διεθνές Γραφείο Πληθυσμιακής Απογραφής. Μ' ένα μέσο όρο 3,5 παιδιά ανά οικογένεια έχει να πάει σε 91,8 εκατομμύρια σπίτια. Υποθέτουμε βέβαια ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά οικογένεια.
3) Ο Άγιος έχει 31 ώρες για να διεκπεραιώσει τη δουλειά του, εξαιτίας των διαφορετικών ζωνών ώρας και της περιστροφής της Γης, υποθέτοντας ότι ταξιδεύει από ανατολικά προς δυτικά, πράγμα που φαίνεται λογικό. Αυτό σημαίνει ότι έχει να κάνει 822,6 επισκέψεις ανά δευτερόλεπτο.
Αυτό σημαίνει ότι για κάθε Χριστιανικό σπίτι με καλά παιδιά, ο ¨αγιος έχει 1/1000 του δευτερολέπτου για να παρκάρει, να κατεβεί από το έλκηθρο, να γλιστρήσει από την καμινάδα, να γεμίσει τις κάλτσες με δώρα, ν' αφήσει και τα υπόλοιπα κάτω από το δέντρο, να φάει ότι σνάκς έχουν περισσέψει από το πάρτυ της προηγούμενης μέρας, να ξανανέβει την καμινάδα, να επιβιβαστεί ξανά στο έλκηθρο και να συνεχίσει για το επόμενο σπίτι.
Αν υποτεθεί ότι όλες αυτές οι 91,8 εκατομμύρια στάσεις είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες πάνω στη Γη (πράγμα φυσικά που γνωρίζουμε ότι είναι ψευδές, αλλά το δεχόμαστε για τις ανάγκες των υπολογισμών μας), ο Άγιος διανύει 0,78 μίλια από σπίτι σε σπίτι, ένα συνολικό ταξίδι 75 εκατομμυρίων μιλίων, χωρίς να μετρήσουμε τις στάσεις για να κάνει ότι συνήθως κάνουμε όλοι μας τουλάχιστον μια φορά κάθε 24 ώρες, συν το φαγητό του κλπ.
Αυτά όλα σημαίνουν ότι το έλκηθρο κινείται με μια μέση ταχύτητα 650μίλια/sec δηλαδή 3000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Για λόγους σύγκρισης, το ταχύτερο όχημα που κατασκευάστηκε ποτέ, η διαστημική συσκευή Οδυσσέας κινείται μόλις με 27,4 μίλια/sec, ενώ ένας συμβατικός τάρανδος μπορεί να τρέξει και να πηδήξει με ταχύτητα 15μίλια/ ώρα.
4) Το φορτίο που φέρει το έλκηθρο, είναι επίσης ένα ενδιαφέρον σημείο. Υποθέστε ότι κάθε παιδί παίρνει κατά μέσο όρο ένα μεσαίο πακέτο από συναρμολογούμενο lego, το βάρος που μεταφέρει το έλκηθρο είναι τότε 321.300 τόνοι, χωρίς να μετρήσουμε τον ίδιο τον Άγιο που οι πληροφορίες όλες τον θέλουν λιγάκι υπέρβαρο.
Στο έδαφος, ένας συμβατικός τάρανδος δεν μπορεί να σύρει πάνω από 136Kg. Ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι ένας ιπτάμενος τάρανδος μπορεί να σύρει δεκαπλάσιο φορτίο του κανονικού, δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με 8 η 9 ταράνδους. Χρειαζόμαστε 214.200 ταράνδους. Αυτό αυξάνει το φορτίο (χωρίς το βάρος των ελκήθρων) σε 353.430 τόνους. Ως μέτρο σύγκρισης ξανά ας σκεφθούμε ότι το βάρος του υπερωκεάνιου Queen Elizabeth είναι μόνο το 1/4 του παραπάνω βάρους.

5) 353.000 τόνοι που ταξιδεύουν με 650μίλια/sec δημιουργούν μια τεράστια αντίσταση από τον αέρα - ικανή να θερμάνει τους ταλαίπωρους ταράνδους σε θερμοκρασία συγκρίσιμη με εκείνη που αποκτά ένα διαστημόπλοιο όταν εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του. Το ζευγάρι των ταράνδων που βρίσκεται μπροστά έχει ν' απορροφήσει ποσόν θερμότητας ίσο με 14,3 τετράκις εκατομμύρια Joule ανά δευτερόλεπτο ο καθένας τους.
Εν συντομία θα εξαφανιστούν, αναφλεγόμενοι ακαριαία, αφήνοντας εκτεθειμένους το επόμενο ζεύγος των δύστυχων ταράνδων και η εξαφάνισή τους θα συνοδευτεί από εκκωφαντικό θόρυβο. Όλη η παρέα των ταράνδων θα εξατμιστεί μέσα σε 4,26 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Την ίδια στιγμή ο Άγιος θα είναι υποχρεωμένος να δεχτεί αδρανειακή δύναμη 17.500 φορές μεγαλύτερη από την βαρυτική έλξη. Ένας Αη Βασίλης μάζας 90Kg (που σημαίνει μάλλον λεπτός για τις περιγραφές που του αποδίδονται) θα καρφωθεί στην πλάτη του ελκήθρου του με δύναμη 19.575Nt λόγω αδράνειας.
Αυτό όμως που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η coca cola που θα κρατάει ο άγιος Βασίλειος στο χέρι του τι θα απογίνει;
Μήπως θα είναι το μόνο μαγικό στοιχείο που θα απομείνει από όλη ιστορία;

Darkangel_78Μέλος
16/12/2002, 22:48:38
quote:
Ένας Αη Βασίλης μάζας 90Kg (που σημαίνει μάλλον λεπτός για τις περιγραφές που του αποδίδονται) θα καρφωθεί στην πλάτη του ελκήθρου του με δύναμη 19.575Nt λόγω αδράνειας.

Όπως λέει ένας γνωστός κωμικός...και κόλλησα ο άνθρωπος στο κάθισμα από την επιτάχυνση...!!!
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν κρατήθηκα!!!!!!
Χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

17/12/2002, 15:14:21
Ρε Φίλε Notis-29...

Χρειαζότανε όλα αυτά για να με πίσεις να παραδεχτώ το λάθος μου σχετικά με το "πίστευε, και μη ερεύνα";

Καταρχήν, το έγραψες σε λάθος forum...

Οσον αφορά πάντως την αληγορία του όλου θέματος, εγώ πιστεύω στον Αη Βασίλη, και υπάρχει, φτάνει να γράψεις στο γράμμα που του στέλνεις, ότι πραγματικά θέλεις - επιθυμείς.

Πρόσεχε όμως... τι θα επιθυμίσεις, γιατί θα σου συμβεί.

notis_29Μέλος
18/12/2002, 03:10:19
Ρε Αμαλία, γιατί τα παίρνεις; Καταρχήν το μήνυμα μου δε το έγραψα σε λάθος forum, αλλά το έγραψα στο σωστό topic επειδή θέλεις να γίνεις ΜΕΛΟΣ 7ης ΣΕΛΙΔΑΣ. Και θεώρησα σωστό να ασχοληθούμε με όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει στα υπόλοιπα forums, στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και τα άλλα θέματα που έχεις ανοίξει τα έχεις παρατήσει από καιρό.
Τώρα όσο για αυτά τα οποία πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, έχουμε ως πιθανές εξηγήσεις τα εξής:
Α) ότι "παραπλανήθηκες" όταν άκουγες κάτι, είτε από κάποιους που ήθελαν την κακή πληροφόρηση σου (συνωμοσία), β) είτε από αυτοπαραπλάνηση διότι πίστευες -λόγω άγνοιας- πως αυτό που ξέρεις είναι το σωστό (η σωκρατική αντίληψη),γ) είτε διότι απλά είσαι ανόητη (υποθέτουμε όχι ότι είσαι). Υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα που σπάνια την αναφέρουμε: να μην είσαι ούτε "παραπλανημένη", ούτε "αυτοπαραπλανημένη" ( διότι η γνώση του σωστού δεν σε κάνει αυτόματα σωστό ), ούτε "βλάκας", αλλά απλώς να μην έχεις χρησιμοποιήσει σωστά το μυαλό που διαθέτεις όταν έλαβες γνώση για κάτι: όχι ότι πίστευες πως κάτι ήξερες ενώ δεν το ήξερες, αλλά ότι δεν χρησιμοποίησε σωστά τις δυνάμεις σου ώστε να αποφύγεις την αποτυχία. Αδυναμία ή ανοργανωσιά, ή έλλειψη θέλησης.

Τώρα όσο αφορά τον αϊ Βασίλη που αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα μου τον υπέρβαρο με τους ιπτάμενους τάρανδους που εμφανίζετε μια φορά το χρόνο για κάποιες ώρες, δε πιστεύω πως υπάρχει. Για αυτό και στο τέλος του άρθρου κάνω το εξής ερώτημα:

quote:
Αυτό όμως που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η coca cola που θα κρατάει ο άγιος Βασίλειος στο χέρι του τι θα απογίνει;
Μήπως θα είναι το μόνο μαγικό στοιχείο που θα απομείνει από όλη ιστορία;

Πιστεύω όμως στον μέγα άγιο Βασίλειο ο οποίος έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τον πλησίον του και που αν του ζητήσουμε τη βοήθεια του οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου θα μας τη δώσει.

Edited by - notis_29 on 18/12/2002 03:16:11

20/12/2002, 19:11:32
quote:

Ρε Αμαλία, γιατί τα παίρνεις; Καταρχήν το μήνυμα μου δε το έγραψα σε λάθος forum, αλλά το έγραψα στο σωστό topic επειδή θέλεις να γίνεις ΜΕΛΟΣ 7ης ΣΕΛΙΔΑΣ. Και θεώρησα σωστό να ασχοληθούμε με όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει στα υπόλοιπα forums, στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και τα άλλα θέματα που έχεις ανοίξει τα έχεις παρατήσει από καιρό.

Καλησπέρα και πάλι!

Ρε Notis...Γιατί (κι εσυ) τα παίρνεις;...όλα σοβαρά; Ποιος τα πήρε; Και σε ποιον τα έδωσε; Και αυτός που τα πήρε, γιατί τα πήρε; Τι να τα κάνει; Ισως να τα δώσει, δεν ξέρω...Σε κάποιον που θέλει πολύ να τα πάρει.
Οχι σε μένα πάντως.
Ποτέ μου δεν πήρα κάτι που δε μου ανήκει.
Λάθος με κατηγορείς Notis.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΓΩ!!!

2): Προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να γράψω και στα άλλα forums, που θέλουν λίγη περισσότερη σκέψη, αλλά δεν τον είχα τον τελευταίο καιρό, γιατί έδινα στοπν ΑΣΕΠ. Τώρα πάλι, έχασα το λίγο μου χρόνο γιατί κάποιος μπήκε στο PC μου και μου μπέρδεψε το password. Θα προσπαθήσω ξανά αργότερα, μέχρι τότε...

notis_29Μέλος
21/12/2002, 05:07:32
ΡΕ Αγαπητή Αμαλία, στο τελευταίο σου μήνυμα αναφέρεις ότι:

quote:
Προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να γράψω και στα άλλα forums, που θέλουν λίγη περισσότερη σκέψη

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι θέλουν λίγο περισσότερο σκέψη;
Καταρχήν ποια είναι η εντύπωση που σου δίνουν τα άλλα φόρουμ; Για μένα προσωπικά είναι μέρη όπου υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές μιας άποψης (θρησκευόμενοι Χριστιανοί ή άθεοι, ή πατριώτες ή παγανιστές ή κομμουνιστές, ή παντογνώστες ή οτιδήποτε άλλο ) και τα μόνα που μπορούν να σου συμβούν είναι είτε στην καλλίτερη περίπτωση να σε συλλυπηθούν που αδυνατείς να δεις την αλήθεια, είτε στη χειρότερη να σε καταγγείλουν (και τι πλάκα που έχουν όμως όταν σε καταγγείλουν! ) ως εχθρό κι εκπρόσωπο του Αντίπαλου που μπήκες στη λίστα τους για να τους ταράξεις την γαλήνη και τέλος να σε χλευάσουν. (όχι σε όλες τις περιπτώσεις αλλά στις περισσότερες είμαι αυτής της άποψης)

21/12/2002, 19:28:59
quote:

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι θέλουν λίγο περισσότερο σκέψη;

Καλησπέρα.

Δεν θεωρώ τα άλλα forums μεγαλύτερης σημασίας από αυτό (πως άλωστε θα μπορούσανε αφού αυτό το έχω γράψει εγώ ).

Αν μπεις στο forum με το θέμα "αναδρομές" θα δεις κάποια πράγματα - πολύ λίγα - που έγραψα χθες σχετικά με μία μέθοδο. Μου πήρε μιάμιση ώρα να τα γράψω, και δεν είναι ούτε καν τα μισά, από όσα έπρεπε. Επίσης, κουράστηκα πάρα πολύ να γράφω και να σκέφτομαι συγχρόνως πως να συντάξω ένα κείμενο, που θα ήταν πιο εύκολο να το εξηγήσω προφορικά σε κάποιον.
Το ίδιο πρέπει να κάνω και στο forum "βασκανία".
Αυτό εννοώ με τη σκέψη. Είναι τελείως πρακτικό το ζήτημα.
Τώρα, μπήκα για 15 λεπτά, και πρέπει πάλι να φύγω γιατί έχω δουλειές...

οσον αφορά τις άλλες σου παρατηρήσεις, βλέπω ότι είσαι αρκετά σκεπτόμενο άτομο, γιαυτό και κάνω διάλογο μαζί σου. Εύστοχες λοιπόν οι παρατηρήσεις και σε αυτό το θέμα...

Edited by - amalia on 21/12/2002 19:30:35

27/12/2002, 22:55:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.....
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....
ΕΝΑ ΧΟΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΧΟΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ....

ΑΜΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟΣ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ
ΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

28/12/2002, 16:11:02
NOTIIIIIIISSSSSS!!!

Διατί με αφήνεις;
Διατί με προδίδεις;
Διατί δεν μου ομιλείς;

Γράψε ξανά στο forum, και υπόσχομαι ότι θα κάνω σοβαρή συζήτηση. Για ότι θέλεις. Ανευ όρων.

please...

notis_29Μέλος
29/12/2002, 04:28:51
Γεια σου Αμαλία, καλά είσαι;
Ποτέ δε θα άφηνα ένα άτομο με τόσο καλό χιούμορ όπως είσαι εσύ.(αν κι εσύ κανείς πλάκα στο μήνυμα σου εγώ μιλάω πολύ σοβαρά).
Και για να σε κάνω να γελάσεις λίγο, θα σου χαρίσω τις παρακάτω διάσημες τρίχες.

0) Μ' αρέσει να κάθομαι στο Σούνιο και να αγναντεύω τον Ατλαντικό Άντζελα Δημητρίου

1)Φέτος το καλοκαίρι είχα παει στην Κρήτη και είχα ένα σπίτι με θεά τον Ατλαντικό και ήταν υπέροχα
Άντζελα Δημητρίου

2) - Κύρια Δημητρίου, σ' αυτή τη συναυλία τα τραγούδια που είπατε ήταν ανέκδοτα; - Όχι, κάθε άλλο, ήταν πολύ σοβαρά. (Ο δημοσιογράφος εννοούσε αν τα τραγούδια δεν έχουν εκδοθεί)
Άντζελα Δημητρίου

3) Τελευταία διαβάζω πολύ ποίηση και ο αγαπημένος μου ποιητής, είναι ο Καζαντζάκης
Άντζελα Δημητρίου

4)Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε.
Βίκυ Κουλιανού

5)Αυτός δεν είναι θεός, είναι ημίθεος και βαλε
Δανδουλάκης Γιώργος

6)Και εδώ ο μαύρος αθλητής, ο νέγρος
Εκφωνητής ΕΤ1

7)Και ναι... μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή... την βγάζει και την παίζει
Εκφωνητής ποδοσφαιρικού αγώνα στην τηλεόραση

8)Πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε στην παράλια και κάτω από τον ήλιο, για να μη καούμε και μας φεύγουν κομμάτια του σώματος μας από το δέρμα μας
Ελένη Μενεγάκη

9)Το θύμα είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε όλο το σώμα
Κάποιος Δημοσιογράφος στην τηλεόραση

10)Και κερδίζουν κυρίες και κύριοι, ένα κόρνερ σε πολύ πλεονεκτική θέση.
Μανόλης Μαυρομάτης

11)Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά
Νίκος Χατζηνικολάου, παρουσιαστής ειδήσεων του Mega

12)Εδώ πάνω κυρίες και κύριοι, το χιόνι είναι πολύ παγωμένο Παρουσιαστής ΑΝΤ1

13)Ο Ρώσος από το Καμερούν
Παρουσιαστής Σούπερ Μπάλας του Μέγα TV

14)Πρέπει να συσταθεί μια πενταμελής επιτροπή από τρία άτομα Ποδοσφαιριστής Α' Εθνικής

15)Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με περίστροφο των 38 χιλιομέτρων
Ρεπόρτερ Mega

16)Σε αγώνα μπάσκετ: ...ρισεσε πάσα στον Οικονόμου, σηκώνεται για τρίποντο και... δοκάρι
Σκουντής Βασίλης του Alpha TV

17)Και βλέπουμε να διεκδικούν την μπάλα, ο Σέρβο-Κύπριος και ο Σέρβο-Σέρβος
Σπυρόπουλος, Εκφωνητής του Mega

30/12/2002, 22:37:56
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις διάσημες τρίχες. Ηδη αισθάνομαι μία αλλαγή στο τριχωτόν της κεφαλής μου. Ελπίζω να μην είναι ψείρες...

Παρόλο που δεν πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη, δανείζομαι το ρόλο του και για σένα αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που κατοικούν σ'αυτόν τον δυκτιακό χώρο χαρίζω κι εγώ μερικές τριχούλες της πλουσιότατης ελληνικής γλώσσας.

Και ιδού αγαπητοί μου το θαύμα...

>Αθλιόφυτο, το
Διακοσμητικό φυτό σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και άλλους χώρους
δημόσιας χρήσης που κανείς δε φροντίζει και γι'αυτό έχει τα μαύρα του τα χάλια. Φημολογείται ότι η αυτοκτονία του Καρυωτάκη οφείλεται στην παρουσία αθλιόφυτων στη δημόσια υπηρεσία όπου εργαζόταν στην Πρέβεζα.

>Απλυτήρι, το
Το ποτήρι που αφήνουμε δίπλα στο νεροχύτη για να πίνουμε νερό ώστε να μη βγάζουμε καθαρό από το ντουλάπι κάθε φορά. Να σημειωθεί ότι η λέξη δεν έχει πληθυντικό. Αν είναι πάνω από ένα, τότε λέγονται σκέτο «άπλυτα ποτήρια».

>Γεωμυλοφοβία, η
(Μαγειρική) Ο φόβος μήπως καθαρίσεις υπερβολικά πολλές ή υπερβολικά λίγες πατάτες όταν θέλεις να τηγανίσεις πατάτες ή να φτιάξεις πουρέ.

>Δεγράφυλοι, οι
Ο στόλος των στυλό που φυλάμε στη μολυβοθήκη μας, παρότι έχουν πάψει από καιρό να δουλεύουν. Έχει παρατηρηθεί πως κάθε φορά που πρέπει να γράψουμε στα γρήγορα κάποιο τηλέφωνο ή μια άλλη πληροφορία, πιάνουμε δεγράφυλο και τσαντιζόμαστε, οπότε μας έρχεται να τους πετάξουμε. Παραδόξως όμως, δεν τους πετάμε αλλά τους ξανατοποθετούμε στη θέση τους.

>Δολιοκλωστή, η
Ύπουλη κλωστούλα που κρέμεται από κάποιο είδος ρουχισμού και που μόλις τραβάς για να την κόψεις, καταλήγεις να ξηλώσεις το μισό ρούχο.

>Ημιαλεξιβρέχομαι, ρ. αμετβ.
Μοιράζομαι με κάποιον την ίδια ομπρέλα, αφού υπάρχει μόνο μία, οπότε
καταλήγουμε κι οι δύο να έχουμε από ένα βρεγμένο ώμο, αλλά γινόμαστε
καλύτεροι φίλοι.

>Ισορροπητήρι, το
Αυτό το κάτι (καπάκι μπύρας, πετρούλα, ξυλαράκι) που επιστρατεύουμε για να φέρουμε ένα τραπέζι που τραμπαλίζει στα ίσια του σε λαϊκά ταβερνάκια. "Θα μας φέρετε πρώτα λίγο νερό κι ένα ισορροπητήρι;"

>Καμικαζέντομο, το
Έντομο, κυρίως μυγάκι, που έχει ταχθεί να αυτοκτονήσει μέσα στον καφέ σου ή στο κρασί σου και δε λέει να φύγει μέχρι να πέσει μέσα. Ορισμένα
καμικαζέντομα έχουν ως σκοπό ζωής να εξερευνήσουν τα ρουθούνια σου.

>Κοτοχαρά, η
Η χαρά όταν σε γεύμα με κοτόπουλο σου δίνουν το κομμάτι που σου αρέσει.
"Αχ! Τι κοτοχαρά, μου έπεσε το μπούτι"

>Κρετινερωτήσεις, οι
Ερωτήσεις με πασίδηλες απαντήσεις που συνηθίζουν να κάνουν οι
δημοσιογράφοι σε δύσμοιρους πολίτες. Οι εν λόγω ερωτήσεις καταδεικνύουν περίτρανα ότι οι δημοσιογράφοι έχουν IQ φρυγανιάς. Πχ Σε κάποιον που μόλις έχει πέσει από τον έκτο όροφο: Πονάτε; Σε κάποιον που μόλις έχασε μάνα, πατέρα, τρία αδέρφια και το σκυλάκι του σε αυτοκινητιστικό: Πώς
αισθάνεστε;

>Κτελοντούρι, το
Το είδος ελεεινής μουσικής που σε κρατά ξύπνιο σε νυχτερινά ταξίδια με τα ΚΤΕΛ. Το μεγαλύτερο μέρος της άγρυπνης νύχτας το περνάς αναρωτώμενος πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι στα ντουζένια του στις 4 η ώρα το πρωί.

>Ματισκύψιμο, το
Η ανόητη, ανώφελη συνήθεια να σκύβουμε πέντε εκατοστά το κεφάλι όταν
περνάμε μπροστά από άλλους θεατές σε σινεμά ή θέατρο ώστε να φτάσουμε στη θέση μας, λες και ο υπόλοιπος όγκος μας φάτσα φόρα δεν τους ενοχλεί.

>Μελλοχρήσιμο, το
Αντικείμενο πασιφανώς άχρηστο το οποίο το φυλάω κάπου γιατί ίσως στο
μέλλον φανεί χρήσιμο. Αποτελεί συμπαντικό κανόνα ότι τα μελλοχρήσιμα, όταν τελικά τα χρειαστούμε στο μέλλον, ποτέ δε θυμόμαστε πού τα έχουμε βάλει.

>Μυξοδιαγνωστική, η
Το να φυσάς τη μύτη σου και μετά να κοιτάζεις το μαντήλι για να δεις τι εξήλθε, ίσως τελώντας υπό την πεποίθηση ότι κατ'αυτόν τον τρόπο θα
διαγνώσεις τρομερά πράγματα για την υγεία σου ή θα αντικρίσεις κάτι πρωτόγνωρο.

>Πουπήγιο, το
Οποιοδήποτε λιλιπούτειων διαστάσεων εξάρτημα (βίδα, παξιμαδάκι κ.α.)αφαιρώ από ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή την ώρα που την επισκευάζω, το οποίο μου πέφτει από τα χέρια και μετά περνάω το υπόλοιπο μισάωρο ψάχνοντάς το στο πάτωμα, συνήθως σε μωσαϊκό όπου είναι ακόμα πιο δύσκολο
να το βρω. Ο Αντώνης είδε το πουπήγιο να του γλιστράει από το τραπέζι και κοίταξε αμέσως να δει πού πάει αλλά δεν πρόλαβε, οπότε καταράστηκε την τύχη του και έπεσε στα γόνατα να το βρει.

>Πωλητεύω, ρ. μετβ.
Εσφαλμένα θεωρώ πελάτη καταστήματος ως πωλητή, οπότε τον ρωτάω πού είναι η μαγιονέζα ή πόσο κάνει το μπλε κηροπήγιο κι εκείνος αγριοκοιτώντας μου λέει ότι δε δουλεύει εδώ. "Αχ συγνώμη, σας πωλήτευσα!"

>Ριαλόνειδος, το
Η άφατη, αβάσταχτη ντροπή αν δεις συγγενή σου, έως και τρίτου βαθμού σε ριάλιτι σόου.

>Σκουπευκαιρία, η
Όταν, κατά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, περνάω ένα κομμάτι χνούδι ή κλωστούλα τουλάχιστον δέκα φορές με τη σκούπα αλλά δεν το ρουφάει, οπότε τελικά σκύβω και το πιάνω, το εξετάζω και μετά το ξαναρίχνω χάμω για να δώσω μια ευκαιρία στη σκούπα να το πιάσει.

>Φυσοτρώω, ρ. μετβ.
Όταν από τη λαιμαργία μου προσπαθώ να φάω κάτι που ακόμα αχνίζει και το βάζω στο στόμα μου οπότε αναγκάζομαι να κρατάω το στόμα μου ανοιχτό και να φυσάω και να ξεφυσάω ελπίζοντας να δημιουργήσω ρεύματα αέρος που θα ψύξουν την άτιμη μπουκιά μου. Ενίοτε βγάζω και άναρθρους ήχους, οι πιο ηλίθιοι δε, κουνούν την παλάμη τους μπροστά απ' το στόμα, λες κι αυτό βοηθάει.

>Χορτάγχος, το
Το άγχος που σε κυριεύει την ώρα που τρως πραγματικά εξαίσια φαγητά μήπως χορτάσεις προτού προλάβεις να τα δοκιμάσεις όλα. "Μην χορταγχώνεσαι βρε Νεκτάριε, θα ξανάρθουμε!"

>Ψυγγιές, οι
Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.