ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

νιντζα61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
νιντζαΜέλος
29/09/2005, 23:27:34
θα σας παω λιγο πισω στο σημειο που λεγαμε στο τι θα καταλαβουν οι τουρκοι τρεις μερες πριν χτες εβγαλε αποφαση το κολεγιο των επιτροπων το οποιο ανακοινωσε ο βρετανος ΥΠΕΞ-ο Μολυβιατης του μπλερ δηλαδη-ως προεδρευων του συμβουλιου ΥΠΕΞ της ΕΕ και δηλωνει εκ μερους της ενωσης οτι η τουρκια υποχρεουται να αναγνωρισει την κυπριακη δημοκρατια(obliged to recognise)αν υπολογισετε 2 μερες για την επισημη μεταφραση στα τουρκικα............
νιντζαΜέλος
29/09/2005, 23:35:48
και κατι ακομα το σαββατο ειναι η κυπριακη γιορτη της ανεξαρτησιας(01/10/1960 ιδρυθηκε το κυπριακο κρατος οπως το εζησαν οι μεγαλυτεροι μεχρι τον αττιλα).λετε????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
chrysanthosvΝέο Μέλος
29/09/2005, 23:41:58
Ayto to obliged Nitza einai dedomeno an katalava twra gia tin Tourkia gia na apodehtei to eggrafo?O Gioul to eipe prin me "yponooumeno" an to eidate:I Asfalia kapoiwn xwrwn tha ehei provlima an den mboun mesa diladi i Ellada kai i Kypros!Arxisan na ta hannoun kai mallon ehoune vgalei mazi me tous stratigous kapoio shedio antidrasis, isws se ena apo ta gnwsta simvoulia asfalias tous apo kairo.Isws menoun liges meres gia na to efarmosoun.
Oi eidhseis stin Ellada den pezoun poly to thema omws,isws ehoun entoles apo tin kivernisi na min oxinoun to thema?, milw toulahiston gia Elliniki Tileorasi!

Me agapi kai sinadelfosyni,

Chrysanthos-Kypros

νιντζαΜέλος
29/09/2005, 23:53:06
ουσιαστικα η εε λεει στην τουρκια οτι αναγνωριζεις και τους 25(και την κυπρο δηλαδη γιατι με τους υπολοιπους ειναι ενταξει διπλωματικα) η δεν μπαινει στην ευρωπη αυτο το ειδα στην ερτ-2 στο δελτιο στις 3(συγνωμη νετ)αλλα στα υπολοιπα δελτια της ερτ και στα ΤΡΙΑ καναλια της τηλεορασης το θεμα θαφτηκε(για τα ιδιωτικα δεν το συζητω-απο οσα ειδα) μαλλον ξεφυγε το θεμα απο αστοχια.τωρα το τι σκεφτονται οι τουρκοι ο θεος και η ψυχη τους.αν χρυσανθε εισαι στο νησι και κοντα στη πρασινη γραμμη για ελεγξτε για τυχον περιεργες κινησεις των <ανθρωπων> που υπαρχουν στα κατεχομενα εδαφη
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/09/2005, 23:54:14
quote:
Oi eidhseis stin Ellada den pezoun poly to thema omws,isws ehoun entoles apo tin kivernisi na min oxinoun to thema?, milw toulahiston gia Elliniki Tileorasi!

Αυτο εννοειται φιλε μου.Δεν ξερεις τι κοτες ειναι τα ελληνικα ΜΜΕ?
Προσπαθουν να μας τυφλωσουν με τα νεα φορολογικα διαταγματα που θα παρουν δηθεν απο οσους οφειλουν στο δημοσιο τα χρηματα απο το μισθο τους χωρις προηδοποιηση,και αδιαφορουν για ολα τα αλλα.
Συνεχως προσπαθουν να μας εχουν στην πικρα και στο φοβο.
Εδω ομως ειναι που κολλα αψογα η προφητεια:

H δε Ρωσια ξαφνικα εισβαλει στην τουρκια,και σαν χειμαρος ορμητικος σαρωνει την περσια"

Δηλαδη την μια εσυ μπορει να βλεπεις στην λαμπιρη τη κορδονι φορει η Λιλλη,και την αλλη να εχει εκτακτο την κυρηξη πολεμου της ρωσιας.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 29/09/2005 23:58:09

22Μέλος
30/09/2005, 00:00:51
Επίσης παιδιά,το χθεσινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ,σε ανταπόκριση που είχε από τις Βρυξέλες είπε ότι η Ε.Ε ζητάει από την Τουρκία τρία πράγματα για να συμφωνήσει στην έναρξη διαπραγματεύσεων
-α)την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων β)την αναγνώριση της Κυπριακής δημοκρατίας και γ)την απόσυρση των Τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο!!! Το τελευταίο όμως χάθηκε σαν είδηση και δεν ξαναειπώθηκε! Άραγε τι να συζητάνε κεκλεισμένων των θυρών;
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:04:39
Συγνώμη για πριν που δεν έγραψα με Ελληνικούς χαρακτήρες ήμουνα βιαστικός να μου απαντήσει ο φίλος ο νίτζα...παρακολουθώ το φόρουμ απο καιρό και έγραψα ακόμα μια φορά.Αυτές τις μέρες όμως η έξαψη είναι μεγάλη, είχα την ανάγκη να συμμετάσχω πάλι.
Κάπου διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που, ότι κοινοί άνθρωποι θα ξεκλείδωναν κάποιες προφητίες και Θα μιλούσαν για τα επερχόμενα.Ίσως πρόκειται για μερικούς καταπλητικούς μεταδότες αυτών των αγίων γνώσεων!
νιντζαΜέλος
30/09/2005, 00:12:27
παντως το εκπληκτικο με τα καναλια ειναι οτι αυτα ξεφευγουν απο τακρατικα και τα ιδιωτικα ...τομπολα.το λογικο θα ηταν το αναποδο(η ερτ να το βουλωνει και να κανει μοκο και να ξεφευγουν τα ιδιωτικα απο τη γραμμη)
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:14:05
Νίτζα θα σας μεταφέρω αν πέσει στην αντίληψη μου κάποια παράξενη κίνηση.Και Ταλάτ των Τουρκοκυπρίων έκανε μια φανατική δήλωση, αν αναγνώριζε η Τουρκία την Κύπρο θα ξεσπούσε εμφύλιος δηλαδή Τουρκοκύπροι με Ελληνοκύπριους.Άρχισαν και οργανώνονται και με δηλώσεις να ετοιμάσουν τον κόσμο τους ίσως.
22Μέλος
30/09/2005, 00:17:36
Xρύσανθε,αυτό το περί ξεκλειδώματος των προφητειών που το άκουσες;
Πραγματικά δεν το ξέρω και με εκπλήσεις!
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:20:34
Μου κάνει εντύπωση να αναφέρει τόσα πολλά ζητήματα το έγγραφο πάντως και για την Κύπρο.Θα κοιμηθώ ήσυχα 22....:)
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:21:10
Μου κάνει εντύπωση να αναφέρει τόσα πολλά ζητήματα το έγγραφο πάντως και για την Κύπρο.Θα κοιμηθώ ήσυχα 22....:)
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
30/09/2005, 00:23:05
quote:
Ίσως πρόκειται για μερικούς καταπλητικούς μεταδότες αυτών των αγίων γνώσεων!

Ρε λετε να ειμαστε εμεις και ο λιακο?

nikostheaterΜέλος
30/09/2005, 00:24:26
Παιδια,το ολο ζητημα με την αντιδηλωση ηταν αυτο ακριβως:Ναι δημιουργησουν προβληματα στην Τουρκια χρησιμοποιωντας το αυτονοητο επιχειρημα της αναγνωρισης της Κυπριακης Δημοκρατιας απο την Τουρκια.Δλδ στριμωχνουν την τουρκια ασχημα,γιατι της ζητουν να πεταξει στο καλαθι των αχρηστων πολιτικες δεκαετιων πανω στις οποιες βασιζοταν.Το οτι θα γινοταν αυτο ηταν αναμενομενο και μου φαινεται πολυ περιεργο που εκανε την δηλωση μη αναγνωρισεως της Κυπριακης Δημοκρατιας η Τουρκια,στην ουσια εβαλε η ιδια τρικλοποδια στον εαυτο της.
Το θεμα με την γενοκτονια των Αρμενιων ηταν αποφαση του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου,η οποια αποφαση δεν εχει καποια νομικη ισχυ γιατι η Ε.Ε εχει ελλειμα δημοκρατιας,παρολαυτα ειναι σημαντικο γιατι προσθετει ενα ακομα οπλο στην φαρετρα οσων εναντιωνονται στην Ευρωπαικη προοπτικη της γειτονος.Και αυτοι ειναι πολλοι,με μονη ισως εξαιρεση την Βρετανια,της οποιας ο ρολος ειναι καταπτυστος,παρολαυτα απετυχε παταγωδως σε ολες της της προσπαθειες να βοηθησει την τουρκια να ξεφυγει απο τα αυτονοητα.
Αυτο που Αναφερθηκε δεν ηταν η αποσυρση των τουρκικων στρατευματων απο την Κυπρο,αλλα η κατασταση των ανθρωπινων δικαιωματων στην τουρκια και ειδικα η αδικιες εναντιων των Ορθοδοξων.Βεβαια τωρα που ανοιξε ο ασκος του αιολου,ολα τα θεματα θα μπουν στο τραπεζι και ειναι κατι που δεν μπορει να το αποφυγει η Τουρκια.Και σκεφτειτε οτι το ντομινο αυτο το ξεκινησε η ιδια με την ηλιθια δηλωση.Και τοσα χρονια θαυμαζαμε την διπλωματια της γειτονος,αποδειχτηκε οτι ειναι ενα ματσο ηλιθιοι,οτι εχουν πετυχει τοσα χρονια διπλωματικα το πετυχαν με τις πλατες των Αμερικανων και των Βρετανων...
Ολα αυτα τα γεγονοτα οπως εχω ξαναπει,ειναι τα προεορτια των γεγονοτων που αναφερονται στις προφητειες,αν δεχτουμε οτι οι προφητειες μιλανε για τον καιρο μας.
Η Τουρκια εχει το συνηθειο οταν εχει σοβαρες διπλωματικες η εσωτρικες πολιτικες κρισεις να τις εξωτερικευει δημιουργωντας ενταση με την Ελλαδα,οποτε ειναι αρκετα ασφαλες να θεωρησουμε οτι κατι τετοιο θα κανει και τωρα.Και εδω ειναι που μπαινουν στο παιχνιδι οι προφητειες...
νιντζαΜέλος
30/09/2005, 00:27:12
αν η τουρκια μπει στην ενωση θα εχει περισσοτερους ευρωβουλευτες απο οσους εχει καθε αλλο κρατος της ευρωπης και οι μεγαλοι κοιτουν τα συμφεροντα τους ειτε υποστηριζουν τηνενταξη της τουρκιας ειτε οχι.κατι <ασχετο>.ο λιακοπουλος που ειναι?εχω πολυ καιρο να τον δω σε οποιοδηποτε καναλι και δεν ακουω πια για αυτον.λετε να εχει αποκωδικοποιησει τις προφητειες και να εξαφανιστηκε?
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
30/09/2005, 00:30:12
Παντος χωρις πλακα τωρα το συγκεκριμενο thred εχει 65 σελιδες προς στιγμην(θα σταματησει μονο οταν αρχισει ο πολεμος).Δεν εχει ξανασυζητηθει πουθενα στο internet τοσο πολυ το θεμα των προφητειων,και απο οτι πιστευω ειναι το Νο1 στο esoterica ,σε απαντησεις και αναγνωσεις!!!Ειμαι περηφανος!
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:31:28
Προσπαθώ να θυμηθώ που το είδα αλλά δεν μου έρχεται, στο διαδύκτιο πιο παλιά πάντως.Πάντως είναι αρκετά λογικό τώρα με την ανταλλαγή πληροφοριών που έχουμε.... 22 είσαι ένας δυνατός κρίκος:).
22Μέλος
30/09/2005, 00:36:30
Νίκο τζι-αρ,ο Λιακό δεν ξεκλείδωσε προφητείες,απλώς τις μετέδωσε.
Όμως ,λες να είναι η δικιά μας παρέα; Μια παρέα που όλο αυτό τον καιρό δεν κάνουμε άλλο από το να συζητάμε προσπαθώντας με ζήλο να ξεκλειδώσουμε τις προφητείες. Μην ξεχνάς ότι είμαστε μια παρέα απλών ανθρώπων που με τη βοήθεια της τεχνολογίας καταθέτουμε τις γνώσεις μας και τις απόψεις μας,και που μας διαβάζουν αρκετές χιλιάδες αδέλφια μας Έλληνες!
Φίλε Νίκοθηατερ,επιμένω ότι αναφέρθηκε η ΝΕΤ στην απόσυρση των Τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο επειδή το άκουσα με τα αυτιά μου,δεν μου το είπε κάποιος.
chrysanthosvΝέο Μέλος
30/09/2005, 00:39:06
Άντε Νιco, πρέπει να οργανώσεις εκδρομή στην πόλη, σκέψου το λίγο!Εσύ το άρχισες...
νιντζαΜέλος
30/09/2005, 00:42:33
[quote]
Παντος χωρις πλακα τωρα το συγκεκριμενο thred εχει 65 σελιδες προς στιγμην(θα σταματησει μονο οταν αρχισει ο πολεμος

τοτε να δεις τι εχει να γινει (οταν αρχισει ο πολεμος) φιλε μου νικο τζι-αρ