- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αν η τουρκια μπει στην ενωση θα εχει περισσοτερους ευρωβουλευτες απο οσους εχει καθε αλλο κρατος της ευρωπης και οι μεγαλοι κοιτουν τα συμφεροντα τους ειτε υποστηριζουν τηνενταξη της τουρκιας ειτε οχι
Ναι,αλλα το κουμαντο στην Ευρωπη το κανουν τα συμβουλια Αρχηγων Κρατων,τα Συμβουλια Υπουργων ,η Κομισιον,που ειναι ενα μη εκλεγμενο οργανο το οποιο ομως εχει εξουσια και επιρροη,καθως επισης και η Κεντρικη Τραπεζα.
Αν η Τουρκια μπει στην Ευρωπη φυσικα και θα εχει λογο και θα επηρρεαζει αποφασεις,οι Αγγλοι ομως την θελουν μεσα για 2 λογους:α)ως δουρειο ιππο των ΗΠΑ και δικος τους μεσα στην Ενωση και β)εποφθαλμιουν την σχετικως παρθενα για την Ευρωπη τουρκικη αγορα.
Οι λογοι δλδ ειναι καθαρα οικονομικοι.Πολιτικα ομως ειναι χαρακιρι τοσο για την Ευρωπη(και της Βρετανιας συμπεριλαμβανομενης) οσο ακομα και για την επιρροη των ΗΠΑ στην Τουρκια,γιατι για ενα διαστημα η Τουρκια θα ειναι φερεφωνο των αμερικανων,οταν ρεει το χρημα ομως θα κοιταξουν το συμφερον τους που θα ειναι με την Ευρωπη.Οπως κανουν η θα αρχισουν να κανουν συντομα και τα κρατη του ανατολικου μπλοκ που μπηκαν στην προσφατη διευρυνση.
Πρεπει να κατανοησουμε οτι ενας πολεμος δεν συμφερει κανεναν,ουτε τουρκους,ουτε εμας,ουτε ευρωπαιους ουτε αμερικανους.Τα θερμα επεισοδια ομως η γενικοτερα οι πολλες εντασεις που οδηγουν σε θερμα επεισοδια ειναι εν πολλοις ανεξελεγκτα,γιαυτο θεωρω οτι η Τουρκια θα θελησει να δημιουργησει ενα ελεγχομενο θερμο επεισοδιο αλλα θα χασει τον ελεγχο,γιατι θα χασει υποστηριξη,ουτε εμεις θα εχουμε ιδιετερη υποστηριξη και θα αναψει η φωτια στα ξαφνικα.
ασχετο αλλα στις 11,30 εστειλα το μηνυμα που ειναι στην κορυφη της σελιδας και οπου ναναι θα ανοιξουμε καινουργια σελιδα
Από πίσω είναι ο Γ.Καρατζαφερης αλλά καλά θα κάνετε να πάτε και δεν παίζει ρόλο πιο κόμμα υποστηρίζετε. Πρέπει να δείξουμε ότι οι Έλληνες ευαισθητοποιούνται όταν αφορά εθνικά θέματα και ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Παιδιά να πείτε όσους ξέρετε να πανέ όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να δουν Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι ο λαός δεν έχει ξεχάσει και δεν είναι ζόμπι.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Να ξεκλειδωσουμε 22,εννουσες να τις αποκωδικοποιησουμε!Ναι οντως...
καιρο εχω να ανοιξω καποιο θεμα και χαρικα που βρικα κατι ενδιαφερον να πουμε.
αφορμη λοιπον για το θεμα αυτο ηταν το βιβλιο παραδεισος και κολαση που διαβαζω αυτη την περιοδο.
σε καποιο κεφαλαιο αναφερει οτι στη καινη και στην παλια διαθηκη δεν αναφερει πουθενα για αθανασια της ψυχης, εγω δεν βρηκα τον χρονο μεχρι τορα να διαβασω ολη την βιβλο, μπορει καποιος να μου το επιβεβεοσει η να το διαψευσει αυτο?(αναφεροντας σιγεκριμενα σημεια της βιβλου ενοητε οχι στον αερα)
λεει δηλαδη το οτι μονο ο θεος αναφερετε ως αθανατος και αυθαρτος και οχι οι ψυχες, δηλαδη με το θανατο και τη φθορα του σωματος επακολουθει και η φθορα και ο θανατος τις ψυχης που ειναι στενα συνδεδεμενη με το σωμα.
τι λετε για ολα αυτα εσεις?
yours digitaly
nitro912gr
I Stand Alone

Έφερες στην επιφάνεια ένα θέμα που δεν είχα προσέξει/αν κ δεν απάντησες
χμ.. ούτε κ γω έχω διαβάσει όλη τη Bίβλο/αλλά η ερώτησή μου είναι
δεν αναφέρει για αθανασία της ψυχής ή αναφέρει το θάνατο της ψυχής;
γιατί έχει διαφορά το ένα από το άλλο.

Va(l)nta
>Humid Being
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).ΟΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΧΡΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΟΧΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ).Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΩΡΑ (ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ),Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ Η ΚΟΛΑΣΗΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑ...
ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ .ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΛΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ).
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ...ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ
Σε οτι αφορα το θεμα που συζητατε πρεπει να πω οτι μεσα στην Βιβλο δεν αναφερει τιποτα για αθανασια ψυχης αλλα ισα ισα που λεει:
"«Και καθώς είναι αποφασισμένο εις τους ανθρώπους άπαξ να αποθάνωσι, μετά δε τούτο είναι κρίσις» (Εβραίους θ΄ 27).
Πολύ καθαρά λέει το Ευαγγέλιο ότι μια φορά πεθαίνει ο άνθρωπος και μετά τον θάνατο πηγαίνει για κρίση.
δεν ειμαι σιγουρη οτι ισχυει κατι τετοιο,γιαυτο θαθελα να το επιβεβαιωσει η οχι καποιος.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΦΙΛΕ nitro912gr ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ!ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ Ε?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ(ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ) ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ (ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΤΛ).ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Η ΤΕΛΕΙΑ ΨΥΧΗ,Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΗ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ "ΣΩΤΗΡ".ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙ? ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΕΑ ΣΟΥ
ΠΕΡΠΕΡ
The only certain thing about the future is uncertainty.
I Stand Alone

Σημ.: Όλα αυτά τα έχω ακούσει από θεολόγο και επίσης πολλές πληροφορίες υπάρχουν και στο βιβλίο των Θρησκευτικών της Β΄ Ενιαίου Λυκείου. Επίσης να ενημερώσω ότι δεν ασπάζομαι τίποτα από όλα αυτα γιατί πιστεύω περισσότερο τη θεωρία της επιστήμης σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
The only certain thing about the future is uncertainty.