ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚωσταςΜέλος
03/11/2003, 12:53:43
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ.

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΓΝΩΜΕΣ.
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΩΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ? ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΛΛΗΝΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

03/11/2003, 13:29:22
quote:
ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?

Εκδοχές:
1.Γιατί στην κόλαση νιώθουμε πιο άνετα
2.Για να πάμε σ'αλλον παράδεισο και να τον κάνουμε κι αυτόν κόλαση.
3.Εδώ η κόλαση, εδώ κι ο παράδεισος

ΚωσταςΜέλος
03/11/2003, 15:31:36
ΩΡΑΙΟΣ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ? ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ? ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΔΗΣΗ? ΑΠΛΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΗ?
(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ)

endoramaΜέλος
03/11/2003, 17:03:08
προσωπικα εχω ξαναπει τα ερωτηματα μου σχετικα με τον παραδεισο αλλα δεν με "νοιωθει" κανεις

και επειδη διωχτηκαν απο τον παραδεισο τι αλλαξε? εκτος απο το χασιμο της αθανασιας δηλαδη τι ειχε ο παραδεισος που δεν ειχε η γη? δεντρα,φρουτα,πουλακια και ποταμακια ολα εδω ειναι

quote:
Εδώ η κόλαση, εδώ κι ο παράδεισος
1900 για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου

με την συνειδητοποιηση του κακου ισως να δημιουργηθηκε και το κακο αλλα επειδη υπηρχε (με την μορφη του φιδιου) ισως απλα να θυμωσε που το ανακαλυψαν

ο θεος θελησε να αλλαξει μερικα πραγματα γιαυτο υπαρχει η παλαια και η κενη διαθηκη (μηπως ουτε ο θεος δεν εχει το αλαθητο? τουλαχιστον διορθωνει ομως) ισως να καταλαβε οτι δεν επρεπε να τιμωρησει τα "δειγματα" του γιατι εψαξαν για την γνωση

"ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ" δηλαδη ειναι κακο να ξεχωριζεις αυτα τα δυο?

χωρις κακια βεβαια τι εχουμε? εναν αγαθο ανθρωπο (με την καλη εννοια)αν ανακαλυψει ομως το κακο τι εχουμε? εναν πονηρο ανθρωπο και ομως η γνωση δεν τους εκανε κακους μυγα δεν πειραξαν αυτοι οι δυο

ισως αυτη η ιστορια εχει να κανει απλα με το "ακου ή την εκατσες την βαρκα" και "προσεχε της επιλογες σου"

αυτη η ιστορια εχει πολλα να μας πει εκτος και αν πιστεψουμε οτι ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα οποτε χανουμε επεισοδια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

03/11/2003, 17:19:16
Η έννοια του «κακού» της παλαιάς διαθήκης περιπλέκει όντως τα πράγματα διότι εάν υιοθετήσουμε την επικρατούσα άποψη ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος, πανάγαθος, πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών, τότε εξ ορισμού πρέπει να θεωρήσουμε ότι το κακό, πρέπει προέρχεται από τον ίδιο. Το πρόβλημα που προκύπτει λοιπόν είναι για ποίο λόγο ο Θεός, της Αγάπης, δημιουργεί το κακό ή εάν δεν το δημιουργεί, γιατί επιτρέπει την εκδήλωση του. Ακόμη και εάν τοποθετήσουμε μιαν άλλη δημιουργική δύναμη στον κόσμο, που θα περιόριζε την παντοδυναμία του, θα πρέπει αναγκαστικά να υποθέσουμε πως ο παντογνώστης γνωρίζοντας τα πάντα θα είχε την δύναμη να το αποτρέψει Αν αυτό λοιπόν συμβαίνει γίνεται διότι το επιτρέπει, αφού έχουμε a priory δεχθεί ως παντοδύναμο ,άρα τίποτε δεν δύναται να συμβεί εκτός κι αν το επιτρέψει η πάνσοφη και υπερ-κυβερνώσα Πρόνοιά του. Αν περιορίσουμε όμως την παντοδυναμία του τον περιορίζουμε σε έναν απλό Δημιουργό, (Γνωστικοί) έναν μέγα Τεχνίτη αντικειμένων τα οποία παλεύουν μεταξύ δυνάμεων, επί των οποίων Εκείνος δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ίσως λοιπόν το κακό να είναι το είναι το καλό που αποσυντίθεται με τον ίδιο τρόπο που η θερμότητα μειώνεται όσο απομακρυνόμαστε από την εστία της φωτιάς. Η ελευθερία επιλογής του ανθρώπου του καλού και το κακού τον τοποθετεί σε ανώτερη εξελεγκτική κλίμακα από αυτήν των ζώων, αλλά ταυτόχρονα του δημιουργεί την υποχρέωση να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για έναν ανώτερο σκοπό , εναρμονίζοντας τις πράξεις του με την αρμονία που παρατηρείται στην φύση, όπου κάθε επιμέρους δυνάμεις συνδράμουν και συμβάλουν στην τελειοποίηση του Όλου. Εάν αυτό δεν συμβεί , ο άνθρωπος δηλ δεν έχει ως σκοπό να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο στους επόμενους, συμβάλλοντας συνειδητά στην εξελικτική πορεία προς την θέωση, τότε επέρχεται η αποκαλούμενη «αμαρτία», χαραμίζοντας ενδεχομένως το δώρο της ζωής που του έχει δοθεί. Και μόνο οι πιθανότητες εξάλλου να γονιμοποιηθεί ένα ωάριο είναι απίθανα μικρές. Αυτό και μόνο αν συνειδητοποιήσει ο άνθρωπος, ενδεχομένως να αντιληφθεί το μέγεθος του δώρου που του έχει δοθεί....

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 03/11/2003 17:20:06

inandaboveΜέλος
03/11/2003, 18:05:54
DIWXTIKAME KAI DEN TO PIRA XAMPARI??!!!!!!!

sansationfΜέλος
03/11/2003, 21:16:19
ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΗΤΑΝ!!!!

respect

03/11/2003, 22:54:47
AN ΘΕΣ ΨΑΞΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ
"Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ"

....."ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ"

03/11/2003, 23:50:05
δεν φυγαμε ποτε...
ειμαστε ο παραδεισος...
και η κολαση...
αναλογως πως δονουμαστε...
παναγαθος?μπα...
σατανας?μπα...
αγνωστος

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

kaskariliaΝέο Μέλος
04/11/2003, 00:57:21
μπορει ο Θεος να ηθελε απλα να μεινει μονος του...αν δημιουργηθηκαμε κατ εικονα και καθ ομοιωση Του,πρεπει να τον επιασε κριση στυλ΄''τηελο να μεινω μονος,παρατηστε με ησυχο και αι στο διαολο!(καποιοι δηλαδη πηγαν)το μηλο ηταν μια καλη δικαιολογια-αφορμη.αν φανει καπως βλασφημη η περιεργη η αποψη μου....δικιο θαχετε.

04/11/2003, 01:57:19
quote:
ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?

Γιατί δεν είμασταν έτοιμοι φίλε μου!....δεν είμασταν έτοιμοι...
Εξ' άλλου ο παράδεισος -κατά προσωπική εκτίμηση- είναι η ατομική εσωτερική και ανώτερη επίτευξη για όποιον επιθυμεί να εναρμονιστεί με τις ιδιαίτερες δυνάμεις που τον δημιούργησαν...
Ο Παράδεισος είναι εντός μας...μόνο που δε τον έχουμε ανακαλύψει φίλε μου...ή δε τολμούμε να τον αναζητήσουμε...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

GlorfindelΜέλος
05/11/2003, 22:59:39
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ;

ΑΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΔΕΜ,Η ΟΠΟΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ;

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...
ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ...
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΑΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

endoramaΜέλος
06/11/2003, 02:14:21
quote:
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...
ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ...

τωρα μιλαμε.....................

from us

06/11/2003, 02:55:05
...και ερχόμαστε στα λόγια μου φίλε Glorfindel...
quote:
Εξ' άλλου ο παράδεισος -κατά προσωπική εκτίμηση- είναι η ατομική εσωτερική και ανώτερη επίτευξη για όποιον επιθυμεί να εναρμονιστεί με τις ιδιαίτερες δυνάμεις που τον δημιούργησαν...
Ο Παράδεισος είναι εντός μας...μόνο που δε τον έχουμε ανακαλύψει φίλε μου...ή δε τολμούμε να τον αναζητήσουμε...

~Γρηγόρης~

ΚωσταςΜέλος
08/11/2003, 10:55:35
Καλησπερα. Αργησα λιγακι να μπω στο σαιτ και βλεπω πολυ ενδιαφερον αποψεις.
Αρα με αυτα που λετε οτι ο παραδεισος για τον καθενα μας θα επιστρεψει οταν εξελιχθουμε πνευματικα,δηλαδη να συνηδητοποιησουμε μονοι μας οτι πρεπει να ειμαστε αγνοι,καλοκαρδοι,συμπονετικοι.
Αρα υποθετω οτι για αυτο τον λογο περναμε οτι περναει ο καθενας μας στην γη. Παιρνουμε μαθηματα μεσα απο τις δυσκολιες και τις αντιθεσεις που συνανταμε ωσπου να καταλαβουμε ποιος ειναι ο σωστος τροπος συμπεριφορας στους συναθρωπους μας.
Τελικα το ¨ΕΓΩ" μας ειναι ο χειροτερος εχθρος μας!

Κοιταξτε τι χανουμε :

endoramaΜέλος
08/11/2003, 17:36:02
σωστα φιλε Κωστα αλλα γιατι το πουλακι στην εικονα ξεκιναει προς τα εκει πετωντας και οχι απο της σκαλες? αστειευομαι βεβαια δεν χρειαζεται να σχολιασεις

from us

ΚωσταςΜέλος
08/11/2003, 17:39:51
Καλα κανεις φιλε μου και αστειευεσαι.

Edited by - Κωστας on 08/11/2003 17:41:12

09/11/2003, 00:41:45
quote:

Καλα κανεις φιλε μου και αστειευεσαι.

...ΤΩΡΑ ΔΕΣ:
ΠΟΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ....
ΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ(ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ 'Η ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ)
ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ(ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ 'Η ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ)
+ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΜΑ...

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ...

(ΓΡΗΓΟΡΗ....ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ... 'Η ΦΕΡΕΙS ΤΟ ΒΕΛOΣ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΟΥ" ...ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ "ΕΜΕΝΑ" ΜΕ -ΤΙΤΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ-! ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΤΩΝ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ..ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...-ΕΔΩ, ΝΑΙ!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!-)

ΤΗΑΝΧ ΒRΟ...)

ΑΤΜΑ JNANI

09/11/2003, 01:17:34

ΕΝ ΛΥΠΑΙΣ ΤΕΞΗ ΤΕΚΝΑ!ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΑ.
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ,
ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΩΦΕΩΣ.
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΨΥΧΕΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΑ.
ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΠΟ..

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

10/11/2003, 04:45:35
Καλή μου, δεν υπάρχουν δικά μου και δικά σου...
Υπάρχει το Νέκταρ της δημιουργίας Του και όσοι μπορούν να τρυγήσουν θα πιούν δίχως να μπορούν να ξεχάσουν...
'
Για τα βέλη πάντως αποφασίζει ο έχων το Τόξο-της...
Καλημέρα...

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 10/11/2003 04:46:49