ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Domina.Lilith30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Domina.LilithΜέλος
18/04/2005, 15:43:06
Εγώ πάλι τέτοια όνειρα δεν βλέπω...

ΠΟτέ δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα...δηλαδή να μου πεί κάποιος θα γίνει αυτό ή αυτό...Τα βλέπω σαν ιστορίες και πάντα παίζουν ρόλο τα αντικείμενα που οενιρεύομαι οπότε γνωρίζοντας τον συμβολισμό τους, καταλαβαίνω την έννοια του ονείρου...

Απλά πάντα είναι για κάτι άσχημο και η μόνη " προειδοποίηση" αν θές ήταν όταν πριν κάνα 2μηνο τράκαρα πολύ άσχημα, και δεν έπαθα απολύτως τίποτα ενώ ο άλλο που με χτύπησε έπαθε και ο ίδιος αλλά και τα παιδιά του ζημιά, ήταν που ονειρεύτηκα τη γιαγιά μου που είχε πεθάνει και ήρθε και με αγκάλιασε και της είχα πει ότι" τι κάνεις εσύ εδώ, αφού έχεις πεθάνει???" και απλά μου χαμογέλασε και είπε ότι δεν της αρέσουν τα άσπρα και μετά την έκανα μπάνιο και καλά και της έφτιαξα τα μαλλιά...

Την επόμενη τράκαρα...όμως και πάλι δεν μου είπε να προσέξω με το αμάξι...Απλά επειδή συνήθως τρέχω, την συγκεκριμένη μέρα, πήγα πολύ πιο αργά απ'ότι άλλες φορές....

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

who knowsΜέλος
19/04/2005, 00:28:37
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο χάρισμα να προβλέπεις καταστάσεις με όνειρα,ίσως να φαίνεται κατάρα όταν πρόκειται για θανάτους κοντινών προσώπων αλλά το να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο για μένα δείχνει ότι έισαι ξεχωριστό άτομο και ίσως να μπορείς να βοηθήσεις μέσα απο αυτό!
Μία φορά είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με την μητέρα μου σε έναν παραλιακό δρόμο όπου γινόταν ενα ανατολίτικο παζάρι...εκεί που περπατούσαμε ξαφνικά την έχασα απο δίπλα μου και άρχισα να ψάχνω να τη βρω... την έιδα μαυροφορεμένη να κάθεται σε ένα παγκάκι στην παραλία,γύρω της να ειναι σαν αρχαίο θέατρο ,ενασ κενός χώρος απο άμμο που ήταν κλεισμένος απο ενα τσιμεντένιο τειχος σε σχήμα ημικυκλιου σαν αρχαίο θέατρο..!Η μέρα ήταν ηλιόλουστη,η θάλασσα μπροστά της γαλήνια..
έτρεξα κοντά της και την είδα να κλαίει.. την ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ''με βίασαν''... κοίταξα τα πόδια της και είχαν αίματα.. ξύπνησα με λυγμούς!Μετά απο 2 χρόνια περιπου μπηκε στο νοσοκομείο για χειρουργείο (γυναικολογικά)... την στιγμη που βγήκε και την σήκωσε ο τραυματιοφορέας να την βάλει στο κρεβάτι στο δωμάτιο είχε στα πόδια της ιώδιο στο ιδιο σχήμα που ήταν τα αίματα στο όνειρο!Το είχα ξεχάσει το όνειρο κ με το που είδα τα ιώδια θυμήθηκα τα αίματα και βγήκα έξω απο το δωμάτιο κλαίγωντας απο το σοκ!!!!!!!

never say never **

Domina.LilithΜέλος
19/04/2005, 09:28:07
Μμμμ...ναι αυτό όντως ήταν προφητικό όνειρο καθώς και χειρουργήθηκε εκί που είπες αλλά και λογικά όλα πήγαν καλά, που αυτό συμβολιζότανε απο την ήρεμη κι καθαρή θάλασσα...

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

echosanΜέλος
19/04/2005, 11:38:50
Πριν λίγο καιρό είδα στον ύπνο μου ότι έγινε πολύ δυνατόν σεισμός.
Μετά από λίγες μέρες μετακόμισα - άλλαξα δουλειά(ια) και παντρεύτηκα.

Ορισμός του σεισμού σε έναν ονειροκρίτη που είχε αγοράσει η γυναίκα μου από περίπτερο :
Αν δείτε σεισμό τότε να περιμένεις μεγάλες αλλαγές.
Μετακόμιση - αλλαγή εργασίας.....

Τι λες τώρα....

C*-)
----

who knowsΜέλος
19/04/2005, 15:11:03
Όντως ..εχω και άλλα...
όταν ήμουν μικρή (6-7 χρονών) είδα ότι φύγαμε οικογενειακώς ένα πρωί να πάμε σε ένα άγνωστο χωριό να δούμε μια θεία του πατέρα μου...
όταν φτάσαμε ο πατέρας μου μου είπε ''εμείς οι δυο πάμε να δούμε την θεία μου'' ,ξεκινάμε λοιπόν και φτάνοντας στο σπίτι βλέπουμε την πόρτα (μια τεράστια τζαμαρία) ανοιχτη και ο πατερας μου απόρησε και είπε ''πως και είναι η πόρτα ανοιχτή;αυτή δεν έβγαινε ποτέ απο το σπίτι'' μέσα απο την τζαμαρία είδα ένα σταυρό απο μνήμα και ένα σβησμένο καντήλι...
Μετά απο 3 μέρες τηλεφώνησαν στον πατέρα μου να πάει σε ένα άγνωστο για μένα χωριόνα δει την κατάκοιτηθεία του η οποία ήταν βαριά άρρωστη και τελικά πέθανε...
Αυτό είναι το πρώτο προφητικό όνειρο που έχω δει... και τώρα που το σκέφτομαι μου κάνει εντύπωση πως είδα για αυτη τη γυναίκα την οποία δεν ήξερα και δεν είχαμε καμία επαφή..

never say never **

Domina.LilithΜέλος
20/04/2005, 13:06:10
Πολλές φορές τα όνειρα μας αφορούν άτομα με τα οποία συνδεόμαστε...

Η σύνδεσή σου ήταν ο πατέρας σου, ο οποίος προφανώς είχε σχέσεις μαζί της...

Pierikos_FreakΝέο Μέλος
20/04/2005, 15:56:29
Kalhspera sas!

Mphka prin liges wres sto site entelws tyxaia k pragmatika ka8hlo8hka.
Auta pou anaferete einai poly endiaferonta k de sas krybw oti me psiloepireasan. Pote den edina shmasia sta oneira ka8ws ta 8ewrousa aplh biologikh diadikasia tou egefalou (oxi pws alla3a k teleiws apopsi).. Kati pou exw akousei einai to oti ka8e oneiro diarkei 2 deuterolepta!!! 3erete kati peri autou?
Oso gia arnhtikes e3wpragmatikes parousies den exw na dhlwsw kati ka8ws den exw prwsopikh empeiria (k euxaristw Ton 8eo).
Sygkeniko mou omws prwsopo exei biwsei parousia aggelou k etsi den exw logo na amfisbhtw ta fainomena..

Yg. An kapoios filos dei kanenan agwna sto oneiro tou as mou steilei parakalw to akribes score (hmixrono-teliko), h estw to shmeio... exw balei skopo na balw mesa ton OPAP...
Euxaristw gia ton xrono sas!

who knowsΜέλος
21/04/2005, 02:24:13
Domina.Lilith ο πατέρας μου είχε καλές σχέσεις μαζί της αλλά όχι ιδιαίτερες... μεγάλωσε σε μακρινό απο αυτήν χωριό και την έβλεπε σπάνια... αλλά και έτσι να ήταν,δεν θα έβλεπε ο πατέρας μου το όνειρο?
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είδα εγώ αλλά anyway..
Pierikos_Freak κι εγώ έχω ακούσει ότι διαρκούν ελάχιστα αλλά νομίζω ότι είναι 2-3 λεπτά..!
Όσο για τον ΟΠΑΠ λες άμα βλέπαμε όνειρα με αγώνες θα μας χάλαγε να παίζαμε εμείς στοίχημα κ προπό??Λες να μην έχουμε τι να τα κάνουμε?
Λοιπόν,αν μου τύχει...τα πρώτα λεφτά θα τα δώσω να πάρω ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ κρεβάτι-στρώμα να βλέπω όνειρα να πλουτίσεις εσύ αλλά να μην πιάνομαι κιόλας!
έχω μια απορία ... όσοι χάνουν κάποιον πολύ δικό τους.. μετά τουσ ονειρεύονται συνέχεια.. μιλάνε μέσω ονείρων κτλ..
αυτό όλοι το ερμηνεύουν ως αποτέλεσμα του ότι μας λείπουν,μήπως όμως είναι ένας τρόπος επικοινωνίας?ΜΗΠΩΣ??

never say never **

Domina.LilithΜέλος
22/04/2005, 10:01:42
Όταν ονειρεύεσαι κάποιο δικό σου άτομο που δεν ζει πιά, συνήθως είναι για να σου δώσει κάποια συμβουλή, ή οι ίδιοι ίσως το βλέπουν σαν ανάγκη να αποχαιρετήσουν...

Όσο για το πόσο διαρκούν τα όνειρα είανι ανάλογα και με τη φάση του ύπνου που βρίσκεται ο καθένας....Διότι περνάμε πάντα 3 φάσεις...

Θα σας το αναλύσω αργότερα διότι τώρα έπεσε πήξιμο στη δουλειά...

Pierikos_FreakΝέο Μέλος
27/04/2005, 13:57:51
Etsi sta grhgora...

Loipon filoi mou x8es eida sto oneiro mou oti to skoda 3anthi - aris eixe li3ei 2-3...
den eimai opados tou arh, pou shmainei oti den yparxei synais8hma sto oneiro..
to para3eno omws einai oti eida dysaresthmenous tous opadous tou arh les k apokleisthkan. (na shmeiwsw oti to prwto match eixe li3ei 2-1 yper ths 3anthis pou shmainei oti me endexomeno shmerino 2-3 penraei h omada ths thessalonikhs)
Opsome8a...