- count down ... 21/12 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
CamelotΜέλος
θεέ μου τελικά ζούμε ακόμα...
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
ΚostakourtasΜέλος
τωρα βικυ στην πολη των παραισθησεων κοντρα με χαζτηχρηστου πατερα μαξιμο θεοφιλου παλμο τον λεξαριθμικο μαθηματικο δεν μου ερχεται το ονομα κ δυο-τρεις αλλους...για το 2012 το τελος του κοσμου κ τον αντιχριστο
Ποιός ήρθε?
επομενη ημερομημια... καπου τον Αυγουστο (!) του 2116

Έχουν γραφτεί κι ειπωθεί τόσα πολλά για αυτήν την ημερομηνία που όταν περάσει θα ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας. 
Ελπίζω, δηλαδή, γιατί όλο και κάτι το καινούριο μπορεί να κυκλοφορήσει...
Θα μπορούσα να δω το θέμα από την πιο ρομαντική του πλευρά, όπως το περιέγραψε κι ο AitheroVamon στο πρώτο του μήνυμα, και να ευχηθώ να καταφέρουμε ως άτομα, ως μέλη διαφόρων κοινωνικών και πολιτισμικών ομάδων αλλά κι ως ανθρωπότητα γενικότερα να προσπαθήσουμε και να επιτύχουμε αυτό το συνειδησιακό άλμα.
Αυτό όμως είναι κάτι επάνω στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε ως άνθρωποι συνεχώς και χωρίς να μας εξαναγκάζει για αυτό η έλευση κάποιας ημερομηνίας.

Ελπίζω, δηλαδή, γιατί όλο και κάτι το καινούριο μπορεί να κυκλοφορήσει...
Θα μπορούσα να δω το θέμα από την πιο ρομαντική του πλευρά, όπως το περιέγραψε κι ο AitheroVamon στο πρώτο του μήνυμα, και να ευχηθώ να καταφέρουμε ως άτομα, ως μέλη διαφόρων κοινωνικών και πολιτισμικών ομάδων αλλά κι ως ανθρωπότητα γενικότερα να προσπαθήσουμε και να επιτύχουμε αυτό το συνειδησιακό άλμα.
Αυτό όμως είναι κάτι επάνω στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε ως άνθρωποι συνεχώς και χωρίς να μας εξαναγκάζει για αυτό η έλευση κάποιας ημερομηνίας.

In anticipation of my resurrection...
ΙαπετόςΜέλος
1 Ημέρα ακόμα.. 

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 20/12/2012 13:13:27
quote:
Ιαπετός
1 Ημέρα ακόμα..![]()
Αύριο και στις 22 φίλε Ιαπετέ σίγουρα θα γελάμε με την αφέλεια των εσχατολόγων . Αρκεί να μην έχουμε τίποτα ομαδικές αυτοκτονίες αφελών πιστών , όπως έγινε με την έλευση του κομήτη Χέιλ-Μποπ τον Μάρτη του 1996 που τριανταεννέα μέλη της σέκτας «Πύλες του Παραδείσου» (Heavens Gate) αυτοκτόνησαν ομαδικά θεωρώντας ότι η ψυχή τους θα μεταφερόταν σ’ ένα διαστημικό όχημα , το οποίο ακολουθούσε τον κομήτη .
Άλλωστε το ημερολόγιο των Μάγια δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου , αλλά το τέλος μιας εποχής , και την αρχή μιας νέας όιπου θα αναθεωρηθούν πολλά , μια και εγκαταλείπουμε τους Ιχθείς και μπαίνουμε στον Υδροχόο .
*
quote:
Άλλωστε το ημερολόγιο των Μάγια δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου , αλλά το τέλος μιας εποχής , και την αρχή μιας νέας όιπου θα αναθεωρηθούν πολλά , μια και εγκαταλείπουμε τους Ιχθείς και μπαίνουμε στον Υδροχόο .
Και βέβαια αυτές οι αλλαγές (όποιες κι αν είναι)
δεν θα συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη

quote:
Sesostris
Αύριο και στις 22 φίλε Ιαπετέ σίγουρα θα γελάμε με την αφέλεια των εσχατολόγων.
Βέβαια, εδώ κολλάει η φοβερή ατάκα στην ταινία 2012 (νομίζω την είχε πει ο πρωταγωνιστής) που την ώρα που ο κόσμος όλος βυθιζόταν σε πείσμα της δυσπιστίας όλων των μυαλωμένων, εκφράζει την τραγική διαπίστωση:
"Είναι ενοχλητικό να συνειδητοποιείς ότι οι τρελοί είχαν δίκιο!"
Νομίζω, πώς εάν συνέβαινε αύριο κάτι αντάξιο του τίτλου "Τέλος του Κόσμου" ή "Συντέλεια", θα είχα την ίδια σκέψη!!!

έλα, ζούμε, αφού ήδη έχει περάσει τη ζώνη ώρας Αυστραλίας 

CamelotΜέλος
Εγώ περίμενα να καταστραφεί και σήμερα. Σκέφτηκα πως μπορει να μην υπολόγισαν καλά και να ήταν 22, τίποτα... Είμαι απογοητευμένος
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...